Itt a legnépszerűbb:
_dummy_13:10

Kutya hátsó láb bénulás, mitől lehet?

1

Nem ugrál, nehezen fordul, ingadozik a hátsó lábain, netán már időnként húzza? Nagy valószínűséggel kutyusod tacskóbénulás betegségben szenved. Ez az állatbetegség nevétől eltérően nem csak a tacskókat fenyegeti, más kistestű, rövid lábú és hosszú gerincoszlopú kutyáknál is előfordul. Magát a betegséget valójában a porckorongsérv okozza, a cikkből többet is megtudhatsz erről...

_dummy_14:30

Panelvisszabontás - nem így fognak kinézni, pedig jó lenne!

1

Korábbi panelrehabilitációs forrásgyűjtéseink során bukkantunk ezekre a műremekekre.Többször írtunk már arról, máshol hogy néznek ki a visszabontott panelházak, és ott milyen tapasztalatokkal zárultak ezek a projektek. Ma még - vagy inkább ma már - megjósolhatatlan, lesz-e, ha lesz, hol és milyen formában panelvisszabontásos városképi rehabilitáció Hódmezővásárhelyen. 

_dummy_16:53

Kálmán Olga keményen beszólt Habonynak

6
_dummy_16:54

Súlyos állítások Orbánról a német sajtóban

6
_dummy_16:55

LMP: Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség

1

Az LMP szerint Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség, ehhez jövőre 300 milliárd forintot csoportosítanának át.

_dummy_16:56

Fidesz: a Jobbik egy milliárdos érdekeiért harcol

1

A Jobbik a plakáttörvény ügyében egy milliárdos érdekeiért harcol kétségbeesetten.

_dummy_16:57

Szijjártó Péter megállapodást írt alá a McDaniel College budapesti működéséről

1

Szijjártó Péter megállapodást írt alá a McDaniel College további budapesti működéséről az Egyesült Államokban található Annapolisban pénteken.

_dummy_16:57

Novák Katalin: kiemelten segíti a kormány a családalapítás előtt állókat

1

A kormány kiemelten segíti a családalapítás előtt álló fiatalokat is. Mondta a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár szombaton egy budapesti játszótéren tartott sajtótájékoztatóján.

_dummy_16:58

Molnár Gyula: Remény Magyarországnak

1

Olyan párttá teszem az MSZP-t, amely új reményt ad Magyarországnak.

_dummy_16:59

DK: el a kezekkel a Szinyei Gimnázium igazgatójától

1

A DK kiáll a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatója mellett, akit a kirúgás veszélye fenyeget.

_dummy_17:01

Óriás virágkocsi, látványos épületvetítés, sztárkavalkád a Debreceni Virágkarneválon

1

Egy hónap múlva megkezdődik hazánk egyik leghíresebb fesztiválja, a Debreceni Virágkarnevál.

_dummy_19:20

Gyurcsány Ferenc elítéli a kormányfő által generált erőszakot

1

A volt miniszterelnök Facebook bejegyzésében adott hangot nem tetszésének.

_dummy_19:20

DK: a kórházigazgatók ne írják alá a médiát elítélő nyílt levelet

1

A Demokratikus Koalíció arra kéri a kórházigazgatókat, hogy ne írják alá azt a nyílt levelet, amelyben elítélnék a médiában megjelenő "egyre kíméletlenebb és sokszor igaztalan támadásokat".

love.hu09:13

A társkereső nők hibalistája - magadra ismersz?

5
_dummy_13:13

Kezünk a biliben – Így érkeztek a vizes vb-re a külföldi turisták

6
_dummy_19:33

TLF: Göncz Árpád szerettette meg velem a politikát

1

Koránérő, határozott jellem voltam. Ideológiai nézeteim hamar kialakultak, tudtam, hogy nincs más út mint balra. Abszurdnak hangzik, de tisztában voltam azzal, hogy vagy politikus leszek, vagy újságíró. A másodikat adta a sors, amit nem is bánok, sőt.

_dummy_08:26

Fellendült az albérletpiac

1

Balogh László gazdasági elemző a felsőoktatási ponthatárok kihirdetésével magyarázza az 17%-kal megnőtt kínálatot és a 15-20%-kal emelkedő keresletet.

index.hu15:23

A legfontosabb dologért kell reménytelennek tűnő harcot vívniuk az állammal

1

Makó környékén több tízezer ember otthonában ihatatlan a csapvíz, pedig rengeteg pénzt költött rá az EU és az állam. A kormány adott még 500 milliót az önkormányzatoknak, de ebből csak részben tudják megoldani a problémát. Még több pénz kellene, de pontosan nem tudják, hogy mennyi. A tarthatatlannak tűnő állapotot idén már biztosan tudják megoldani, viszont ha jövőre sem sikerül, akkor milliárdokat kell visszafizetni az EU-nak. A csalódott lakosoknak nincs könnyű dolguk, ha érvényt akarnának szerezni a törvényben biztosított jogaiknak.

_dummy_09:45

Kinek kellenek többgenerációs házak és nagy melléképületek?

1

Nekem, nekem! Ha ilyen ügyesen lehet hasznosítani őket, ahogy ebből a 10 ötletből kitűnik. Bizony manapság a többgenerációs házak, ill. az ún. "több család együttélésére is kiválóan alkalmas" ingatlanok nem tartoznak a legkeresettebb, legjobban eladható házak közé.

_dummy_09:50

Emlékszik még erre a házra? Eladó a híres horror-kégli

1

A Stephen King regényében szereplő ingatlan felkerült az eladó házak listájára.

_dummy_18:51

Debrecenben gyűjtött aláírásokat Bíró Zoltán, a „Szabad karácsony” népszavazás kezdeményezője

2

"... Véleménye szerint jobb adni, mint kapni – ennek fényében dolgozik. Szombati napokon saját maga is gyűjteni fogja az aláírásokat Debrecenben a FORUM Bevásárlókozpont környékén. Augusztus 5-én volt az első nap. Sok-sok furcsa, felkavaró, tapasztalattal lett gazdagabb az augusztusi kánikulában... "

_dummy_14:06

Válik a világ egyik leggazdagabb embere

4

Akár a teljes vagyonának a felét is elveszítheti az üzletember: luxusingatlanok, jachtok, műremekek és a Chelsea is mehet a levesbe. Szerte a világon vannak ingatlanai, Oroszországban állítólag négy, Franciaországban három - ebből egy Antibes-ban -, az Egyesült Államokban kettő. Londoni otthona a brit főváros Knightsbridge nevű előkelő negyedében található, 50 millió fontot ér.

_dummy_14:09

A fiatalok leginkább lakásra gyűjtenek, vagy csak úgy - már aki takarékoskodik egyáltalán

2

Van, aki rendszeresen, van, aki alkalmanként, és van, aki sosem tesz félre pénzt. A K&H negyedéves, 19-29 éves fiatalok elégedettségét mérő jóléti index felméréséből többek között az derült ki, hogy a fiatalok több mint harmadának van megtakarítása, legnagyobb részük lakásra gyűjt, 83 százalékának van bankkártyája, 74 százalékuknak saját folyószámlája is.

_dummy_12:25

A panelbontás - úgy néz ki - lekerül az asztalról

4

Helyette átfogó közérzetjavító intézkedések jönnek. A cél az életminőség javítása korszerűsítéssel és környezetrendezéssel. Sem a panelben élők, sem a szakmai szervezetek nem támogatták a panelvisszabontásos rekultivációt, ezért most úgy áll a helyzet, hogy ehelyett a kormány egy több megoldástípust felsorakoztató anyagot készít, amely kitér majd a panellakások korszerűsítésére, környezetük rendbetételére, melyhez több pénzügyi, finanszírozási tervet is kidolgoznak.

_dummy_10:01

Tetszel neki? Figyeld a jeleket!

1

Egy ideje ismerkedtek, volt néhány levélváltás és telefonbeszélgetés? Eljött az első randi ideje! Tudjuk, ez mindig izgalmas dolog és egy kicsit rázós is, hiszen nem tudod, mi jár a másik fejében!

love.hu10:12

Öt női tulajdonság, amire az online térben is buknak a pasik!

1

Van néhány alapvető tulajdonság, amik a virtuális világban és a való életben is fontosak a férfiak számára. Ha egyik is hiányzik belőled, a társkeresés nehezített pályáján játszol, könnyen összeomolhat a vár és bukhatod a pasit! Te rendelkezel az összessel?

_dummy_11:58

10 lakberendezési hiba

2

Sokan maguk rendezik be lakásukat újságokból merített ötletek alapján. Ettől azonban még nem feltétlen lesz jó az összkép. Megmutatjuk, mi az a 10 leggyakoribb lakberendezési hiba, amit a lelkes amatőrök elkövetnek, és azt is, hogyan lehet rajtuk segíteni.

_dummy_13:44

A leggyakoribb pasi lódítások a társkeresésben

3

Fő az őszinteség! Ugye milyen sokszor hallottad? Nyilván emellett mindenki bőszen vallja, hogy nem minden fekete és fehér, illetve amiről nem tud a másik, az nincs is, amiről pedig nem beszélsz, az nem minősül hazugságnak.

_dummy_14:15

Nulla százalékos hitel

2

A Magyar Fejlesztési Bank nyilatkozata szerint szeptembertől kedvezőbbek lesznek az energiahatékonysági nulla százalékos kamatú hitelprogram feltételei. A közleményben kitértek arra: az áprilisi indulás óta folyamatos az érdeklődés az európai uniós forrású 114,6 milliárd forint keretösszegű hitelprogram iránt, amely több tízezer lakás, illetve családi ház korszerűsítését teszi lehetővé.

_dummy_14:22

Kihasználnak? Ismerd fel a jeleket!

2

Nem mutat be a környezetének Megismerkedtetek, beszélgettetek, randiztatok, azóta pedig többször találkoztatok. Látszólag minden sínen van, jól érzitek magatokat, sokat nevettek, de még egyszer sem merül fel az ötlet, hogy bemutasson a barátainak, vagy a szüleinek, márpedig ez minden kapcsolatban fontos mérföldkő.

_dummy_14:26

10 időtlen dekorációs tipp

1

Sokszor hozunk elhamarkodott döntéseket, főleg ha lakberendezésről van szó. Íme néhány ötlet, amelyek segítenek abban, hogyan lehet az alábbi helyzeteket kiküszöbölni.

love.hu14:37

Mielőtt bárkinek is megadod a telefonszámod, ezt feltétlen olvasd el!

1

Az online társkeresők biztonságos, gyors és stabil keretek közé szorítják a társkeresést, két kattintással eléd sorakoznak azok a férfiak és nők, akik megfelelnek a szűrőfeltételeidnek, innentől kezdve pedig elindulhat egyfajta kommunikáció, amit akkor zársz rövidre, amikor akarsz. De mi van akkor, ha fordul a kocka és komolyabb irányt vesz az ismerkedés?

_dummy_12:03

Albérlet helyett mikrolakás lesz az új trend nálunk is?

2

Egy év alatt jelentősen, 40 százalékkal nőtt az új építésű kislakások száma Nagy-Britanniában egy frissen közölt felmérés szerint.

_dummy_07:25

Legjobb ingatlan hirdetés szöveg, ami tényleg hatásos

8
_dummy_20:45

Hamarosan neten követhető az orvosi beutaló és a recept

15
love.hu09:49

Az online társkeresés tízparancsolata! Tartsd be és párt találsz!

3

 A társkeresés zsákbamacska, sosem lehetsz benne teljesen biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél, itt nincs garancia és szavatossági idő, viszont aki ésszel van jelen ebben a virtuális világban, annak megsokszorozódnak az esélyei. Nézd meg ezt a tízparancsolatot, tartsd be mindegyiket és sokkal könnyebb dolgod lesz!

_dummy_10:22

A félelem a rossz párkapcsolat melegágya! Ezzel a hárommal kell megküzdened! | Találka Randiblog

2

Már az egészen a kapcsolatok elején meghatároznak bennünket a félelmeink, amiket ha hagyunk elhatalmasodni, lassan mérgezni kezdi az életünket. Ismerd fel és tégy ellene!

_dummy_10:27

Venne vályogházat? A németek vennének!

13
_dummy_13:09

Hosszabb távú ingatlankiadásnál érdemes közjegyzőhöz fordulni

2

Ilyenkor ugyanis nagyobb a szerződésszegés veszélye, viszont gyorsabb és egyszerűbb a tulajdonosi jogok kikényszeríthetősége.

_dummy_13:10

Nem csak a negyveneseké a lakás - ja, de!

1

A lakásvásárlók átlagos életkora negyven fölött van: a budapestieké 44,4 év, Közép-Magyarországon 42,5 év.

_dummy_07:21

15 fatális lakberendezési hiba, ami tönkreteszi a nappalit

1

Bárcsak hamarabb olvastam volna ezekről, akkor nem ilyen bénán néznének ki a szobáim. Figyelem! Nagyon hasznos lakberendezési tanácsok következnek!

_dummy_09:45

7 elbűvölő kastélyszálloda Meseországból

1

Varázslatos európai kastélyszállodák, amiket feltétlenül látni kell. Bakancslistára velük!Ismerje meg, milyen lehet - ha csak pár napra is - egy álomszép kastélyban lakni, és olyan kiszolgálásban részesülni, mint egykoron nemes, főúri lakói.

_dummy_11:16

„Arra kérem a magyar társadalmat, hogy álljon mellénk”

1

Kora délután parkolunk le a nagyszőlősi Perényi Zsigmond középiskola előtt ötórás autózás után. Az iskolát véletlenszerűen választottuk ki, miután Kárpátalján és Magyarországon is botrány lett az új ukrán oktatási törvényből, amely az általános iskola felső tagozatától eltörölné a nemzetiségek anyanyelvi oktatását három év átmeneti idő után.

_dummy_12:40

Passzív bérház épül Angyalföldön

2

Új bérház épül környezettudatos technológiával a XIII. kerületi Kartács utcában, az épület tartószerkezete már elkészült.

love.hu08:23

Lábtörlő-szindróma – Téged is érint?

1

Keresed az igazit, belebonyolódsz rövidebb-hosszabb párkapcsolatokba, de gyakran érzed azt hogy sem a kellő megbecsülést, sem a tiszteletet nem kapod meg? Akkor bizony ez a lábtörlő-szindróma lesz! Nézd meg mit tehetsz ellene!

_dummy_09:45

Az újrakezdők 3 szabálya! | Találka Randiblog

1

Szakítottál? Ne ásd el magad, inkább kezdd újra! Nyilván ezernyi kérdés és elmélet kavarog a fejedben. Fogalmad sincs, hogy elemzésbe kezdj, hogy hol rontottátok el, vagy inkább elrejtsd az egészet az agyad legsötétebb bugyrába, ahonnan soha többé nem kerül elő.

www.hirado.hu09:31

2,5 tonna szemét TeSzedd! akció mérlege

1

Összegezték a VII. TeSzedd! akció eredményeit.

_dummy_18:37

Egyre több panasz érkezik az interneten vásárolt műszaki cikkekre | [-] mínuszos.hu

2

Év eleje óta egyre több panasz érkezik a Budapesti Békéltető Testülethez az interneten vásárolt műszaki cikkekre amelyek tartós fogyasztási cikknek minősülnek, ha a vételáruk meghaladja a tízezer forintot, mégis nem sokkal az átvétel után elromlanak, és a kötelező egyéves jótállás ellenére a cégek elutasítják a fogyasztókat, amikor ingyenes javítást vagy cserét szeretnének – közölte a testület.

_dummy_13:40

Ezért regisztrálnak a (szex)társkeresőkön a hazai sztárok!

5
love.hu13:43

A legszexibb munkák az online társkeresőn

6
_dummy_07:08

Hollandia 7 legmenőbb szállodája

2

Kapszula, gótikus templom, kikötődaru, boroshordó, sarkára állított kocka, színes házak egymás hegyén, hátán. Mi a közös bennük?

_dummy_11:03

Mutatunk egy megrendítő térképet a magyar oktatás helyzetéről

1

több mint 180 olyan magyar települést találtunk, ahol jelenleg is keresnek tanítót vagy különböző szakos tanárt

_dummy_11:27

Nyakunkon az e-recept - Hátrányban a 65 év felettiek

1

Idősek sokaságának lehet nehézkes a hamarosan bevezetésre kerülő e-recept kiváltása – figyelmeztet Alexin Zoltán adatvédelmi szakértő. Az e-receptet ugyanis majd csak a chippel is ellátott új személyi igazolvánnyal lehet kiváltani, miközben az idősek jobbára a chip nélküli személyit kapják.

www.penzcentrum.hu20:18

Erre figyelj, ha nem akarod, hogy csúnyán átverjenek a netes kereskedők

3

A vásárlók minden esetben körültekintően járjanak el az online vásárlásnál, nézzék meg a kiválasztott webáruház honlapját, hogy szerepel-e azon a cég pontos neve, székhelye és postacíme, hiszen ezeket az Európai Unióban minden cégnek fel kell tüntetnie.

_dummy_14:52

22 évesen munkába áll, 36 évig spórol, és 58 évesen vesz egy 75 nm-es lakást Budapesten

2

Hamarabb is, ha többet keres, mint az átlagfizetés, vagy többet tesz félre, mint a fizetésének harmada. Elkeseredésre semmi ok!

_dummy_14:53

7 óriási csapda, amibe mindenki beleesik egyszer

10
_dummy_07:52

TOP 6 tipp, hogy Tiéd legyen a legsikeresebb adatlap a társkeresőn | Találka Randiblog

1

A sikeres online társkeresés az adatlapodnál kezdődik. Kíváncsi vagy rá, hogy mi fogja meg az ellenkező nemet leginkább a virtuális térben? Itt a helyed! Kövesd ezeket az irányvonalakat és kamatoztasd a gyakorlatban is a tudást!

love.hu08:15

Könnyű prédára nem vadászunk, avagy ezért nem kell a nőknek a könnyen kapható pasi!

1

Ugye Te is megfigyelted már, hogy a csajok mindig a megbízható és odaadó férfiakra vadásznak, amikor meg ott áll előttük egy ilyen pasi, a maga hús vér valójában, akkor már nem is tűnik annyira érdekesnek. A híres férfi vadászösztön helyett, most beszéljünk inkább a nőkről! Nekik vajon miért nem kell a könnyű préda?

_dummy_10:14

Mekkora albérlet jár ugyanazért a pénzért a világ nagyvárosaiban?

2

Mennyit ér a pénzünk, ha lakást akarunk bérelni? A legnépszerűbb 25 világváros albérletárai között jelentős különbségeket figyelhetünk meg.

_dummy_15:24

Bácsi, éhes vagyok

5
love.hu15:03

4 tuti tipp az első levél megírásához!

1

Az első benyomás nagyon sokat számít, márpedig egy online társkereső esetében sanszos hogy ez az első leveled lesz! Mire figyelj oda? Négy tuti tippünk is van!

_dummy_07:31

Így hívj el egy nőt randira, hogy igent mondjon! | Találka Randiblog

9
_dummy_13:42

A magyarországi ingatlanpiac jobban teljesít

1

Legalábbis befektetői szempontból, amely a tavalyi, több mint 1,7 milliárd euró rekord összegű befektetés után az idén is sikeres évet zárhat.

_dummy_14:22

Ingatlanpiaci szempontból Magyarország vesztese lehet a Brexitnek

1

Ezzel együtt sokat javult a bankok ingatlanhitelezési hajlandósága Magyarországon.

_dummy_15:00

Nagyobb összegű hitelt veszünk fel hosszabb futamidőre

1

A KSH szerint nőtt az engedélyezett lakáshitelek száma és összege az első fél évben. Lakáshitelezési körképünk következik.

_dummy_07:20

Kreatív ingatlanos hitelcsalás, pórul járt az osztrák bank

1

Csaknem 75 millió forintot csalt ki hitelként egy osztrák banktól hamis ingatlanfedezetekkel egy zalai férfi.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream