Itt a legnépszerűbb:

’89-ben, a rendszerváltáskor hittünk valamiben, hittünk az emberi jogok szabadságában, a békében, egy liberális és szabad demokratikus rendszerben, az egyenlőségben. Hittük, hogy a múlt soha többé nem ismétli meg önmagát, hittünk egy boldogabb élet reményében, a szabad gondolatok áramlásában.

love.hu11:59

Amiről a férfiak és a nők is hazudnak!

4

Egy viszonylag friss kutatás szerint a nők és a férfiak is a társadalmi elvárások alapján válaszolnak a szexuális életükkel kapcsolatban feltett kérdésekre.

_dummy_11:16

Nős pasiba botlottál? Így kezeld a helyzetet!

5
love.hu11:15

Nulla esélyből, működő kapcsolat! – Sikersztori!

2

Előfordult már veled is olyan, hogy egy üzenetet olvasva arra gondoltál, hogy ennek a srácnak aztán semmi esélye sincs nálam? Képzeld! Anna is ezt érezte, most mégis fél éve boldog párkapcsolatban él Attilával!

_dummy_09:28

Így tegyük tágasabbá otthonunkat

2

Sok jó ember kis helyen is elfér – tartja a mondás. A legapróbb lakás is hatalmas lakótérrel bírhat, ha praktikusan rendezik be és megfelelően dekorálják.

_dummy_17:15

A 2018-as választások tétje

5
www.hirado.hu11:56

Egy sors, amely belopta magát a magyarok szívébe – 180 éve született Sissi

8
_dummy_14:48

MSZP: Dabóczinak mennie kell a rekordbüntetés miatt | Debmedia Online Magazin

4

Budapest történetének legnagyobb, 150 millió forintos büntetését szabta ki a Közbeszerzési Döntőbizottság, mivel a BKK közbeszerzés nélkül azt a T-Systemst bízta meg az e-jegyrendszer kiépítésével, amely egyszer már alkalmatlannak bizonyult a feladat elvégzésére. Tarlós István munkáját minősíti, hogy nyár óta fedezi a BKK vezérigazgatóját, holott Dabóczi Kálmán vezetése alatt egymást érik a botrányok....

_dummy_07:29

Lerágott csont a “soros terv” elleni kormánypropaganda – Kósa Debrecenben toboroz

1

Amíg a Fidesz vezeti Magyarországot, nem engedi, hogy beteljesüljön a Soros-terv – mondta a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Debrecenben sajtótájékoztatón. Kósa Lajos hangsúlyozta: elkezdődött Magyarországon azoknak a civil szervezeteknek a szervezése, amelyek részt vesznek az Európai Parlament kötelező betelepítési kvótájának végrehajtásában. Mint mondta, Soros...

_dummy_05:27

Toók László Flórián: Hamuvá lett ország

9
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Klikk ide!
Dancewave