AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Dancewave
Súlyos állítások Orbánról a német sajtóban
Kálmán Olga keményen beszólt Habonynak


_dummy_17:01
Egy hónap múlva megkezdődik hazánk egyik leghíresebb fesztiválja, a Debreceni Virágkarnevál.
_dummy_16:59
A DK kiáll a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatója mellett, akit a kirúgás veszélye fenyeget.
_dummy_16:58
Olyan párttá teszem az MSZP-t, amely új reményt ad Magyarországnak.
_dummy_16:57
A kormány kiemelten segíti a családalapítás előtt álló fiatalokat is. Mondta a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár szombaton egy budapesti játszótéren tartott sajtótájékoztatóján.
_dummy_16:57
Szijjártó Péter megállapodást írt alá a McDaniel College további budapesti működéséről az Egyesült Államokban található Annapolisban pénteken.
_dummy_16:56
A Jobbik a plakáttörvény ügyében egy milliárdos érdekeiért harcol kétségbeesetten.
_dummy_16:55
Az LMP szerint Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség, ehhez jövőre 300 milliárd forintot csoportosítanának át.
_dummy_16:54
_dummy_16:53
"Hahó magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről" – írta a Facebookon a Hír TV műsorvezetője. 
_dummy_14:30
Korábbi panelrehabilitációs forrásgyűjtéseink során bukkantunk ezekre a műremekekre.Többször írtunk már arról, máshol hogy néznek ki a visszabontott panelházak, és ott milyen tapasztalatokkal zárultak ezek a projektek. Ma még - vagy inkább ma már - megjósolhatatlan, lesz-e, ha lesz, hol és milyen formában panelvisszabontásos városképi rehabilitáció Hódmezővásárhelyen. 
_dummy_13:10
Nem ugrál, nehezen fordul, ingadozik a hátsó lábain, netán már időnként húzza? Nagy valószínűséggel kutyusod tacskóbénulás betegségben szenved. Ez az állatbetegség nevétől eltérően nem csak a tacskókat fenyegeti, más kistestű, rövid lábú és hosszú gerincoszlopú kutyáknál is előfordul. Magát a betegséget valójában a porckorongsérv okozza, a cikkből többet is megtudhatsz erről...
_dummy_13:06
Szociális alapon, a piaci ár harmadáért veheti majd 600 szerencsés család bérbe a lakásokat. Szegeden három év alatt hatszáz önkormányzati lakást újítanak föl és adnak bérbe pályázati úton, a piaci ár harmadáért rászoruló családoknak - közölte Botka László polgármester a csongrádi megyeszékhelyen. A szegedi közgyűlés június 23-án elfogadta a lakásrendelet módosítását, így a pályáztatás során a...
_dummy_09:42
Az első panel visszabontásáról: ... Vagyis lényegében semmit. Semmi újat legalábbis.A tudomásunkra jutott információk szerint mindössze annyi hangzott el a június 16-ai találkozón, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter megkérte az érintett közös képviselőket, ne üljenek fel a sajtóban megjelent híreknek és találgatásoknak. Ennyi. Pedig éppen Lázár nyilatkozta egy héttel korábban a hódmezővásárhelyi...
_dummy_15:31
A Zwack Unicum Nyrt. belföldi értékesítésből származó nettó árbevétele 16,5 százalékkal nőtt a 2016-2017-es üzleti évben az előző évihez képest, így a tavalyi 11,03 milliárd forint után idén 12,85 milliárd forint...
_dummy_07:55
2017 első negyedévében 43 ezer betöltetlen álláshelyet jelentettek be a magyarországi cégek a statisztikai hivatal felé, ami rekord magasnak számít. Igaz, a valóságban ennél jóval több az üres állás.
_dummy_07:54
Kuna Tibornak nagyon megy mindkét fontos kommunikációs cége.
_dummy_07:42
Debrecen és Nagyvárad történelmi múltja szorosan összefonódik, egymástól elválaszthatatlan, a két város európai szintű kulturális hatása nem megkérdőjelezhető.
_dummy_15:51
_dummy_18:57
A párt állítja, a főpolgármester hazudott, amikor azt mondta, hogy a fővárosnál megvan a 3-as metró felújításához szükséges plusz forrás, hiszen azt részben a Bálna Budapest eladásából akarja előteremteni.
_dummy_16:53
A tiszai vízművekhez kerül Bakondi Patrik.
_dummy_16:53
Az oktatási törvényről rangos szakmai szervezetek véleményét is megkérdezte.
_dummy_14:27
Orbán haverja áprilisban vásárolta be magát Spéder Zoltán volt bankjába. Vajon kinek adta el?
_dummy_14:26
_dummy_14:26
Ónodi-Szűcs Zoltán, az egészségügyért felelős államtitkár sikeresnek nevezte a programot, mondván, „sikerült visszaadni a magyar gyógyszerészek kezébe a magyar gyógyszertárakat”.
_dummy_14:25
A kormány szerint ez egyszerre szolgálja a foglalkoztatás bővülését, a közös zenélés és éneklés élményét és a nemzeti kultúra, identitás erősödését.
_dummy_12:25
Parragh László évek óta dolgozik saját rögeszméje, a képzetlen társadalom megvalósításán.
_dummy_12:24
Az rejtély, hogy a kormánypárti civil szervezetre, a CÖF-re is vonatkozik-e majd a plakátkorlátozás.
_dummy_12:22
A Modern Városok Program és az Új Főnix Terv egyik legmarkánsabb oktatási fejlesztése a Debreceni Nemzetközi Iskola létrehozása.
_dummy_12:20
Ezt Paul Ciocoiu román diplomata mondta, reagálva Lázár János nemzeti összetartozás napja alkalmából mondott beszédére.
_dummy_12:20
Az államtitkár állítja, ha ilyen ütemben bővül a munkaerő-piac, akkor Magyarország eljuthat a teljes foglalkoztatottságig.
_dummy_12:19
A kiegyezést, Deák Ferencet, a kiegyezés korának neves jogászait, tudósait állította a jelenkor ügyészeinek példaként az államfő pénteken, az ügyészség napja alkalmából tartott ünnepi köszöntőjében Budapesten.
_dummy_19:28
A neten terjedő fotón látható kormányzati plakátot kék festékkel igazította ki ismeretlen, ám lényeglátó kritikát megfogalmazó alkotója.
_dummy_12:44
"A kincstár azonnal fizesse ki a gazdák visszatartott pénzét!"
_dummy_11:50
A Budapesti Nyomozó Ügyészség munkatársai dokumentumokat és okiratokat foglaltak le.
_dummy_11:50
Magyarországon “féktelen korrupció jellemzi az uralkodó politikai elitet”.
_dummy_11:49
A Csokonai Színház társulata június 12-én, hétfőn 14 órától tartja évadzáró társulati ülését.
_dummy_10:14
Az Új Főnix Terv fejlesztései között ugyan nem a legköltségesebb, de mindenképpen az egyik legfontosabb beruházása a Fényesudvari kirakodóvásár átalakítása, felújítása.
_dummy_09:58
Harangozó Tamás ipari pénzszivattyúnak nevezte a letelepedési kötvény-programot, ami miatt 5 milliárd forint kár már biztosan érte az államot.
_dummy_09:26
Közzétették a kormány tagjai adóbevallásuk legfontosabb adatait. A legtöbbet Palkovics László keresett, a legfurcsább bevallás Tállai Andrásé.
_dummy_08:48
A pályázatról a színházszakmai bizottság véleményét is figyelembe véve, várhatóan a közgyűlés június 15-i ülésén döntenek.
_dummy_08:40
"Nem lehetséges, hogyha mindenki kritikával fogadja elképzelésedet, akkor talán Neked nincs igazad?"
_dummy_08:39
A kormány egy éve rendelte el az egészségkárosodottak törlését az álláskeresők nyilvántartásából.
_dummy_08:38
Változnia kell a bírói gondolkodásnak, tágulnia kell a bírói jogértelmezés kereteinek és bátrabban kell alkalmazni az alapjogi szempontokat az ítélkezésben.
_dummy_18:57
A kormánypárti képviselők támogatni fogják a Velencei Bizottság civil szervezetek átláthatóságáról szóló javaslatainak nagy részét.
_dummy_17:58
_dummy_15:37
A DK folytatni szeretné a Botka színre lépésével megszakadt tárgyalásokat, a kormányfőjelölt diktátumát viszont nem hajlandóak elfogadni.
_dummy_15:15
Amennyiben nem kezdődik meg a 3-as metró felújítása, úgy Orbán Viktor és Tarlós István személyesen lesz felelős azért, hogy a budapestiek életveszélyben teszik meg a napi útjukat.
_dummy_13:56
Egyszerre rendezik meg június 17-én Debrecenben A Hortobágy házhoz jön! – Pusztai kínáló, lovasnapi hívogatót, valamint az első Nemzeti Katonazenekari Fesztivált.
_dummy_13:31
Civilkönyv címmel írta meg művét Lendvai Ildikó, az MSZP egykori elnöke. A könyvet kedden mutatták be az Újlipótvárosi-Klub Galériában.
_dummy_13:30
A korrupcióellenes szakértői csoport, a GRECO szerint a politikai finanszírozás átláthatósága mindenütt jelentős hiányosságokat mutat.
_dummy_09:44
Egyre kevesebben támogatják egyszázalékos felajánlásokkal a kormánypárti szervezetet, de a magánadományokat közpénz százmilliókkal pótolják.
_dummy_09:44
A szociális munka napjának munkaszüneti nappá nyilvánításról rendelkező törvényjavaslatban bújtatta el munkaszünet eltörlést.
_dummy_09:43
Gyurcsány Ferenc szerint nem elég beszélni arról, hogy az ország az embereké, ennek szellemében kell működni, bevonva őket a döntésekbe.
_dummy_06:30
A beruházás nem az országnak, hanem néhány embernek, helyi, Fidesz-közeli ingatlanspekulánsoknak hoz majd hasznot.
_dummy_18:37
Az Origo és a Ripost után ma a Lokál is pecsétet kapott arról, hogy hazugsággyár - jelentette az MSZP Népszavához eljuttatott közleményében.
_dummy_18:36
Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a fóti gyermekvárosban járt, melynek dolgozóira Mészáros Lőrinc miatt, a kilakoltatás vár.
_dummy_17:12
Az MSZP szerint nyugdíjkorrekciós programra, a rugalmas nyugdíjba vonulás megteremtésére, a 13. havi nyugdíj bevezetésére van szükség a többi között az igazságos nyugdíjrendszer kialakításához.
_dummy_17:12
A Nemzeti Választási Bizottság 12 tagú testületének jelen lévő tíz tagja egyhangúlag döntött a benyújtott kérdőív hitelesítése mellett.
_dummy_15:36
_dummy_14:50
Ez a mindenkinek járó alapnyugdíjon és a munkajövedelem után járó, egyéni nyugdíjszámlán vezetett munkanyugdíjon alapulna.
_dummy_14:40
A képviselők az MSZP kezdeményezésére az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításáról tartanak politikai vitát.
_dummy_14:38
Jókai Annát saját halottjának tekinti a kormány, az MMA és a józsefvárosi önkormányzat. „Írói pályája senkiéhez sem hasonlít; spirituális realizmusnak, az isteni és az emberi szint találkozásának nevezett életfelfogása erkölcsi és írói programként is beérett" - olvasható az MMA honlapján található méltatásban.
_dummy_14:37
Az ipari forradalom óta Amerikáé a legnagyobb a történelmi felelősség a légkörbe jutó szén-dioxid mennyiségének növekedésében. Erkölcsileg elfogadhatatlannak nevezte az Egyesült Államok kilépését a párizsi klímaegyezményből a köztársasági elnök kedden a székesfehérvári...
_dummy_14:36
A Heti Napló Sváby Andrással interjút készített Farkas Flóriánnal. Egy hétig szervezték a beszélgetést, ám a Lungo Drom vezetője bokros teendőire hivatkozva nem jelent meg a stúdióban. Sváby András ennek ellenére úgy döntött, kérdéseit mégis felteszi a roma politikusnak – írja az atv.hu
_dummy_14:35
Tudja mire költi a Fidesz a nehezen megszerzett adóforintjait? Igen: stadion, foci, Mészáros Lőrinc, spanok bizniszei, de van más is, amire ömlik a közös pénz, ahelyett, hogy egészségügyi intézmények, iskolák, óvodák, parkok és parkolók, tiszta és prosperáló városok jönnének létre mindannyiunk, a közösség hasznára, hiszen erre találták ki az adót – számol be a Népszava.
_dummy_14:33
Ha igaz az állítás, akkor ezekben a hónapokban több százmilliárd forint uniós pénzt költenek el olyan célra, amelyet Brüsszel valójában nem támogat. Így akár a summa visszaadására is kötelezhetik Magyarországot – számol be a hvg.hu.
_dummy_14:33
A kínaiak és az oroszok után ukránok, pakisztániak, irakiak, irániak és törökök a legaktívabb érdeklődők a magyarországi befektetési és tartózkodási, valamint letelepedési engedély iránt – írja a hvg.hu.
_dummy_16:37
Összes Londonból induló járatát törölte szombat délután a British Airways légitársaság, miután a cég számítógépes hálózatának hibája súlyos fennakadásokat okozott az utasforgalomban. A reggeltől...
_dummy_12:37
_dummy_11:40
Újabb, 50 millió forint értékű felújítás kezdődik Debrecen legnagyobb szociális intézményében, a Pallagi úti idősek házában - mondta a város polgármestere a helyszínen sajtótájékoztatón szerdán.
_dummy_10:21
Meg kell védeni azokat az eredményeket, amelyeket a 2010-es kormányváltás óta elértek - mondta Deutsch Tamás Szendrőben, a nemzeti konzultációval kapcsolatban tartott lakossági fórumon szerdán mintegy száz ember előtt.
_dummy_09:39
DEBRECENI HÍRHATÁR - A holokauszt roma áldozataira emlékeznek vasárnap a Nemzeti Színházban
_dummy_18:39
DEBRECENI HÍRHATÁR - LMP: itt az ideje befejezni a hazug propagandát a CEU ügyében
_dummy_18:37
A Demokratikus Koalíció levélben kéri fel a baloldali pártok vezetőit, hogy ne csak a saját, hanem közvetlen hozzátartozóik, köztük gyermekeik vagyonnyilatkozatát is hozzák nyilvánosságra.
_dummy_15:41
Az MSZP szerint hazudik a magyar kormány, nem is akarja megoldani a CEU ügyét.