Itt a legnépszerűbb:
pcforum.hu11:25

Kiderült: Belehallgatnak a Microsoftnál a Skype-on zajló beszélgetésekbe

2

Azokat beszélgetéseket, amiket a felhasználók a Skype-on keresztül folytatnak, lehet hogy többen hallják, mint ahányan arról a résztvevők tudnak. A Microsoft, illetve a vele szerződésben álló céges ugyanis rendszeresen belehallgathatnak a chatszoftveren át folytatott hívásokba, sőt, rögzíthetik is azokat.

pcforum.hu09:48

Túl olcsón adta a Microsoft a Windows-t Magyarországon, büntetést kell fizetnie

2

A Microsoft-nak 8.7 millió dolláros (2.5 milliárd forintos) büntetést kell fizetnie az amerikai kormányzat részére, amiért a cég magyarországi leányvállalata a szokásosnál nagyobb kedvezménnyel adta szoftvereit Magyarországon. A Microsoft Magyarország mindezt ugyanakkor nem az átlagfelhasználók felé, hanem kizárólag a kormányzati beszállító cégeknek tette meg a második és harmadik Orbán-kormány alatti időszakban.

pcforum.hu08:54

A Microsoft saját gépén se megy rendesen a legújabb Windows 10

7
www.hirado.hu16:16

A Microsoft törölte az arcképeket gyűjtő adatbázisát

3

A Microsoft amerikai információtechnológiai óriásvállalat titokban törölte az egyik adatbázisát, amely több mint tízmillió képet tartalmazott mintegy százezer személyről – jelentette pénteken az amerikai sajtó.

pcforum.hu10:30

Elképesztő: Elvesztette a kontrollt a Windows-ok Start menüje felett a Microsoft

11
computerworld.hu15:30

Megtámadták a Microsoftot

6
_dummy_10:16

Na végre: mostantól a Windows 10 automatikusan törli a rossz frissítéseket!

18
pcforum.hu14:51

Kiderült: Ennyit kell fizetni a Windows 7 frissítéséért jövő évtől

11
pcforum.hu10:35

Megint átszabhatja a Windows Start menüjét a Microsoft

17
_dummy_16:29

Videón tűnt fel a Xiaomi összecsukható mobilja

5
upfone.hu23:45

Tipp: beépített asztali ikonok kihelyezése Windows 10 alatt

19
pcforum.hu10:09

Elismerte a Microsoft: Hétköznapi felhasználóival (is) tesztelteti a Windows foltokat

1

A Microsoft a közelmúltban többször is keményen a kritika középpontjába került azért, mert a Windows-hoz kiadott foltjai finoman szólva is problémásnak bizonyultak. Vélhetően ezért döntött úgy a cég, hogy egy blogposztban részletesen el is magyarázza, hogy miként is ellenőrzi szoftvereihez kiadott foltjai megfelelőségét, és próbálja kizárni azt, hogy azok tömegesen gondot okozzanak felhasználóinak.

pcforum.hu09:18

Megint átszabja a Windows 10 megjelenését a Microsoft

5
pcforum.hu11:11

Újabb adatvesztési hibát találtak a friss Windows 10-ben

12
pcforum.hu10:23

Napokon belül ismét kiadhatja az új Windows 10-et a Microsoft

33
www.hwsw.hu20:17

Belép a linuxos szabadalomszövetségbe a Microsoft

2

Belép a linuxos ökoszisztéma számára szabadalmi oltalmat nyújtó szövetségbe a Microsoft és bedobja saját, mintgy 60 ezer szabadalmát is. Az nagy kérdés, hogy az androidos licencekkel mi történik majd?

pcforum.hu10:54

Megemelte az otthonra szánt Windows 10 árát a Microsoft

4

A Microsoft a közelmúltban szép csendben megemelte a Windows 10 azon változatának árát, aminek megvásárlását otthoni felhasználók számára javasolja - derült ki a napokban. Így előbbiek közül azok, akik nem gépükkel együtt, arra előtelepítve veszik meg az operációs rendszert, mostantól 20 dollárral (kb. 5600) forinttal többet kénytelenek fizetni azért a kasszánál.

pcforum.hu10:51

Kiderült, hogy miért törölt fájlokat a Windows 10 Októberi Frissítése

16
pcforum.hu18:30

Hónapokkal ezelőtt jelentették a Windows 10 fájltörlési hibáját a Microsoftnak

2

A Microsoft már hónapokkal ezelőtt tudhatta volna, hogy a napokban kiadott új Windows 10, az Októberi Frissítés egy végzetes hibával rendelkezik. Az új verziót előzetes változatban tesztelő insiderek ugyanis számos alkalommal jelezték a cég számára a felhasználói állományokat törlő fatális bugot a szoftverben, ami azonban ennek ellenére azzal együtt adta ki azt.

_dummy_10:59

Leállították a Windows adattörlő frissítését

10
pcforum.hu10:47

Visszavonta az új Windows 10-et, az Októberi Frissítést a Microsoft

12
pcforum.hu08:41

Mégis kinyírja a klasszikus Skype-ot a Microsoft

4

A Microsoft - miután augusztus elején meg nem határozott haladékot adott neki - a héten újabb meglepő hírt közölt a Skype klasszikus kiadásával kapcsolatban. A cég ugyanis egy, korábbi blogposztjához fűzött kiegészítésben bejelentette, hogy november 1-ével mégis kinyírja a chatprogram sokak által kedvelt, régebbi változatát.

pcforum.hu10:19

Egy helyett két új Windows-t fog kiadni októberben a Microsoft

8
_dummy_13:44

Egyre pofátlanabbul erőlteti a Microsoft a felhasználókra a Windows 10 böngészőjét

19
_dummy_13:42

Még tovább támogatja a Windows 7 operációs rendszert a Microsoft

7
pcforum.hu18:21

Leáll az agyrémmel, és visszavonja a Skype legújabb "fejlesztéseit" a Microsoft

1

A Microsoft a hétvégén egy olyan bejelentést tett a Skype-pal kapcsolatban, amit vélhetően utóbbiak felhasználói közül sokan üdvözölnek majd - bár jó részük várhatóan egyben kevésnek is tartja majd. A redmondi cég ugyanis bejelentette, hogy kvázi visszacsinálja közismert internetes kommunikációs szoftverének legújabb fejlesztéseit - köztük pl. azokat, amikkel az a konkurens mobilos megoldásokat, mint pl. a Snapchat, próbálta majmolni.

_dummy_14:43

Itt a vége: megvan az ütemterv, hogy hogyan fog leállni az áruház a Windows 10 előtti verzióin

4

A Microsoft a Windows blogján jelentette be a hírt, mely a Windows 8 / 8.1 vagy Windows Phone 8 / 8.1 valamely verzióját használókat eléggé rosszul fog érinteni: A redmondi cég ugyanis összesen 3 lépcsőben, fokozatosan meg fogja szüntetni az áruház (Windows Store) működését ezeken az eszközökön.  Első körben már most, október 31-én megszünteti az új alkalmazások feltöltésének lehetőségét ezekre a...

www.hwsw.hu19:51

Meghosszabbítja a Skype 7 támogatását a Microsoft

2

Tavaly kezdte el a Microsoft a Skype modernizálását, hogy főleg a fiatalokat visszacsábítsa a konkurens csevegőszolgáltatásoktól. Szeptembertől már a Skype 7 asztali változatát is nyugdíjba küldte volna a cég, de a klasszikus változat felhasználóinak heves ellenállásába ütközött.

pcforum.hu09:46

Mégse öli meg (egyelőre) a Microsoft a klasszikus Skype-ot

1

A Microsoft a hét elején támogatási fórumában jelentette be, hogy gyakorlatilag visszavonulót fúj a klasszikus Skype a múlt hónapban kilátásba helyezett kinyírásának ügyében. Ezek szerint a cég - a korábban bejelentettekkel ellentétben - továbbra is lehetővé fogja tenni a kommunikációs szoftver hagyományos változatának használatát a Skype hálózat eléréséhez.

oprend.hu17:00

Egy bennfentes feljegyzései

2

Szerző: Mesant Szerintem sokan számoltunk azzal, hogy végeláthatatlan és rögös úton kell majd végig haladni. Frissítés A frissítések és a telepítések metodikája előzőleg nem volt alaposan kidolgozva, megegyezett a korábbi nagyformátumú frissítések lezajlásával. Ez rengeteg gondot okozott: Menet közben leállt a folyamat, lezajlott a frissítés, de nem ment végbe, végbement de nem indult újra a számítógép,...

computerworld.hu11:31

Emeli az Office árát a Microsoft

2

De nőni fog a szervertermékek és a kiszolgálókhoz hozzáférést biztosító licencek ára is, méghozzá 10-30 százalékkal.

_dummy_10:58

A német állam búcsút int a Linuxnak

2

Annak ellenére, hogy egyre népszerűbb az open source világ, valamint sok állam illetve közigazgatási szerve döntött úgy hogy Windows helyett Linuxra vált, a németek pont fordítottan gondolkodnak, hiszen búcsút intenek a Linuxnak. Tavaly már München már bejelentette, hogy meg akar szabadulni a Linuxtól, miután közel másfél évtized alatt sem sikerült azt megszoknia senkinek, most pedig Alsó-Szászország kezdett hasonló...

pcforum.hu10:15

Hivatalos: Nem jött össze a Microsoft-nak az, amit a Windows 10-zel tervezett

1

A Microsoft a héten - pénzügyi beszámolójának részeként - ismét megosztotta a legfrissebb információkat arról, hogy világszerte hány gépen is használják legújabb operációs rendszerét. Ezek alapján most már végleg kijelenthető, hogy Redmondnak nagyon nem sikerült teljesítenie eredeti, a Windows 10 kiadásakor kitűzött célját - ugyanis három év alatt sem érte el az 1 milliárdot az előbbivel működő eszközök száma.

pcforum.hu10:26

Törölte a Windows 10 előzeteseinek telepítőjét oldaláról a Microsoft

1

Ha valaki eddig nem tette, de mostanában szeretne a Windows Insider Preview felhasználóinak sorához csatlakozni, az nem fog már menni neki. A Microsoft ugyanis a napokban törölte honlapjáról azokat az ISO állományokat, amikből az operációs rendszer előzetes kiadásait fel lehetne rakni - és amik hiányában így nem lehet majd újabb Insider telepítéseket létrehozni.

pcforum.hu11:15

Kiszivárgott: Új operációs rendszer bejelentésére készülhet a Microsoft

6
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream