Itt a legnépszerűbb:
 2018-07-10 17:48:45 -  8 -  Hír  

A várakozások szerint az EU ebben a hónapban hivatalosan is nyilvánosságra hozza majd azon döntésének részleteit, amit a Google Android operációs rendszerének versenyfelügyeleti ügyében hozott. A korábban már kiszivárgott információk szerint az Unió versenyügyi bizottsága keményen el fogja marasztalni a keresőóriást, és igen durva változtatások bevezetésére kényszerítheti a céget az Androidban.

_dummy_14:46

Van egy rossz hírünk, ha torrentezik

2

A különféle torrentszolgáltatásokra nagy nyomást gyakoroltak az elmúlt évek során a hatóságok és a cégek is, emellett azzal a problémával is meg kell küzdeniük az üzemeltetőknek, hogy egyre nehezebb profithoz jutniuk a több ezer felhasználóval rendelkező oldalaikon keresztül.

_dummy_08:48

Újabb orosz kibertámadás érte Németországot

1

Több német médiavállalat és egy vegyifegyver-kutatással foglalkozó szervezet vált újabb kibertámadás célpontjaivá Németországban – jelentette az ARD német közszolgálati médiaszolgáltató.

pcforum.hu17:48

Durva változások jöhetnek az Androidba az EU miatt

8
pcforum.hu10:13

Ingyen tankoltak egymillió forintnyi benzint egy kúton a hackerek

2

Meglehetősen szokatlan módját választotta a napokban a számítógépes rendszerek gyengeségei kihasználásának néhány hacker az Egyesült Államokban. A tudásukkal visszaélő szakemberek ugyanis ezúttal nem adatok lenyúlására vagy kártevőt telepítésére használták fel az általuk felfedezett gyengeséget, hanem arra, hogy benzint lopjanak egy töltőállomásról - méghozzá viszonylag jelentős mennyiségben.

pcworld.hu13:22

DRAM-titkokat lopnak a kínai cégek

1

Dél-koreai jelentések szerint a kínai cégek a Samsung és az SK Hynix szellemi tulajdonát igyekeznek minél előbb és hatékonyabban ellopni.

index.hu12:01

Kína MI-nagyhatalom lesz, és ez elég félelmetes

1

A pekingi kormány deklarált célja, hogy pár éven belül behozza a nyugatot, évtizedes távlatban pedig a világ domináns technológiai hatalma legyen a mesterséges intelligencia terén. A fejlődésnek már ma számos jele van: eltűnt a készpénz, gombaként szaporodnak az okosboltok, MI irányítja a forgalmat.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave