Itt a legnépszerűbb:
_dummy_14:12

Úgy fog kinézni a Földünk, mint a Szaturnusz, csak a mi gyűrűnk szemétből lesz

1

Ez persze egy kissé túlzás, de az a baj, hogy tényleg csak egy kissé: egyes szimulációk szerint a bolygónkat már most egybefüggő szemétgyűrű veszi körbe, ez pedig hétről hétre egyre több kellemetlenséget okoz, nemcsak az űrkutatásban, hanem a mindennapi kommunikációban is. De miért gond ez, ha a világűr végtelen? Egy kis szemét nem fér el benne? Nos, a dolog nem egészen így működik.

_dummy_19:01

Kína új elektromos autója úgy néz ki, mint a Rolls-Royce és a Tesla szerelemgyereke!

7
_dummy_13:48

A Lamborghini szeptemberben rekord mennyiségű autót értékesített!

1

A Lamborghini továbbra is növeli a 2020-as értékesítési teljesítményét, ugyanis szeptemberben egy lélegzetelállító 738-as darabszámmal a történelem legjobb értékesítését érte el egy az hónap alatti időszakban.  Ez a lenyűgöző rekord része annak a folyamatos trendnek, amely szerint a vállalat 2083 darabot szállított le az elmúlt három hónapban, ami valóban egy rendkívüli dolog ebben a kihívásokkal

www.hwsw.hu15:46

Ellehetetlenülhet a Facebook európai működése

1

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy ellehetetlenülhet a Facebook európai működése, amennyiben véglegessé válik az ír adatvédelmi biztos tiltó rendelkezése, mely megakadályozza, hogy a cég ír leányvállalata - egyben európai központja - európaiak személyes adatait átadja az amerikai anyacégnek.

_dummy_15:40

A Microsoft szerint orosz hekkertámadás érhette Bidenéket

1

Hónapok óta az orosz államhoz köthető hekkerek támadták különböző módokon Bidenék egyk fontos kampánycégét. Ezt a Microsoft vette észre, csendben jelezte az érintetteknek, a Reuters viszont most megtudta. Közben áll a bál az elhárításnál is.

www.hwsw.hu18:13

Dicstelen véget ért a hazai digitális rádiózás

5
_dummy_09:32

Ki az jelenleg, aki megnyomhat egy atombombát indító gombot?

7
www.itbusiness.hu20:18

A Linuxot támadják az oroszok

6
www.itbusiness.hu14:08

Mi lesz a Firefox böngészővel?

5
computerworld.hu10:07

Windows helyett Linux?

6
_dummy_15:50

Éves hangfelvétel-piaci statisztikák - 22,9%-kal nőtt a streaming bevétel.

1

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége közzétette a magyar hangfelvételpiac fizikai és digitális értékesítésének 2019. évre vonatkozó statisztikáit. Ezzel párhuzamosan a zeneipar nemzetközi szervezete, az IFPI – amelynek hazai képviselője a MAHASZ – közzétette éves jelentését a tavalyi év eredményeivel.

_dummy_09:02

M3-as metrókocsik: a rozsdásodásnál is nagyobb a baj

2

Kivonták a forgalomból a felújított orosz metrószerelvények elsőként érkezett hat kocsiját. A padlólemezeket ugyanis gyakorlatilag felzabálta a rozsda. A 69 milliárdért beszerzett új szerelvényekkel nagyobb a baj, mint gondolták.

_dummy_18:03

Duna House: Ilyen volt a Budapesti ingatlanpiac 2019-ben | Biztosító Magazin

1

Az idei évben rengeteget változott a hazai ingatlanpiac, amelynek egyik fő mozgatórugója a fővárosi lakáspiac volt. A Duna House ingatlanközvetítői számos érdekességgel találkoztak 2019-ben, amelyből kiválogattuk a legjobbakat. Melyik kerület volt a legnépszerűbb, mennyiért cserélt tulajdonos a legolcsóbb és legdrágább lakás?

_dummy_18:01

A Diófa Alapkezelő szerint az integrált szemléletű portfóliókezelés a pénztáraknak is előnyös | Biztosító Magazin

2

A Diófa Alapkezelő amellett, hogy több mint 400 milliárd forintos portfóliót kezel, az intézményi vagyonkezelési piac TOP 3 szereplője között van. Pallos Noémit, a cég vezérigazgató-helyettesét arról kérdeztük, hogyan látja a piaci dinamikát, különös tekintettel az önkéntes pénztárak piacán, illetve hogyan lehet manapság ebben a piaci szegmensben sikereket elérni

pcforum.hu12:09

Még ravaszabb lesz a konyha: Okos sütőket mutat be a CES-en az LG

3

[LG] Új, az InstaView technológiára és a ThinQ okosotthon-platformra épülő sütőket mutat be az LG Electronics (LG). A készülékek a fritőzt helyettesítő forrólevegős sütési funkcióval (Air Fry), mesterségesintelligencia-alapú vevőszolgálati megoldásokkal és az okos platformokhoz való hozzáféréssel kreatív ételkészítésre inspirálják a felhasználókat.

www.napi.hu21:26

NATO-figyelmeztetés: a hidegháború óta nem csinált ilyet az orosz hadsereg

2

A harminc éve véget ért hidegháború óta nem tapasztalt aktivitást mutat Oroszország tengeralattjáró flottája, főleg az Európa biztonsága szempontjából kulcsfontosságú területeken - mondta az MTI szerint Oana Lungescu NATO-szóvivő, aki szerint az észak-atlanti szövetség nem hagyja válasz nélkül a fejleményt.

hirek.prim.hu17:50

Működnek az új magyar zsebműholdak

2

2019. december 6-án magyar idő szerint 9:18-kor Új-Zélandról startolt a Rocketlab amerikai cég Electron típusú rakétája, fedélzetén két új magyar műholddal: a műegyetemi fejlesztésű 5x5x5 cm-es SMOG-P-vel és a magánfinanszírozású 5x5x10 cm-es ATL-1-gyel.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave