Itt a legnépszerűbb:
hvg.hu15:23

Napokon belül aktiválják azt az 6600 km hosszú kábelt, melyen 160 terabites sebességgel jön a Facebook

4

Elkészült az Észak-Amerikát és Európát összekötő vízalatti kábel, amelyen a Facebook, a Microsoft és a Telefónica szolgáltatásai ömlenek ezután át, másodpercenkénti 160 terabites sebességgel.

_dummy_16:36

Cukkini fagyasztása - Havi egy főzés

3

Bár szinte egész évben lehetőséged van cukkinit vásárolni, mégis arra biztatlak, hogy fagyaszd le. Akár nyersen, akár megfőzve teszed, sokkal gyorsabban fel tudod használni.  Havi egy főzés 1. tipp: Ha nyersen szeretnéd a cukkinit lefagyasztani

_dummy_16:36

Cukkinis szilvás gombóc - Havi egy főzés

1

Pár héttel ezelőtt Betti a csoportjában ajánlott egy szilvás gombóc receptet, amit cukkiniből készítettek el. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, mert a szilvás gombóc nálunk nagy kedvenc, és a kisfiam a cukkinit amúgy is csak krémlevesként hajlandó megenni. Elkészítettem, és rögtön nagy kedvenc lett. Az elkészítéséről készítettem egy rövid videót is:

_dummy_16:23

Az egész világ szégyene, ami ezzel a néppel történik

2

Ezreket öltek meg, százezrek menekülnek az etnikai tisztogatások elől Mianmarban, miközben a világ „mély aggodalmát” fejezi ki, de nem tesz semmit. Egy Budapesten élő fotós megmutatja a világnak a rohingya nép szenvedését.

_dummy_09:28

Megenyhülnek az albérlet-támogatás feltételei

1

Sokan a szigorú feltételek miatt nem vették igénybe az idén januártól elérhető albérlet-támogatást - nyiltkozta a BDO.A cég közleményében emlékeztetnek, hogy mind a fővárosban, mind a többi nagyvárosban megugrottak az albérletárak.

hvg.hu16:11

Megint leszakadt egy jégtömb az Antarktiszról, most egy fél budapestnyi

4

Felgyorsulhat a Déli-sark jegének olvadása, miután egy 266 négyzetkilométeres terület szakadt le az Antarktiszról. Nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is megállíthatatlanul fogy az Antarktisz jege.

_dummy_10:39

Elindult a jelentkezés a Havi egy főzés tanfolyamra! - Havi egy főzés

1

Újra lehet jelentkezni a Havi egy főzés tanfolyamra! Kinek ajánlott a Havi egy főzés tanfolyam?  Azoknak, akik szeretnének ők maguk megfőzni a családnak, de soha semmire nem marad idejük, folyamatosan rohannak egyik helyről a másikra,  

_dummy_12:20

Repül a Bálna, repül a Bálna...

1

11 milliárd a minimális vételára. Még, még, még, még, még, ennyi nem elég! A Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ nyílt pályázati eljárás útján történő értékesítéséről döntött a Fővárosi Közgyűlés.

_dummy_12:33

Kéményellenőrzés, ha ingyen van, akkor jöhet

1

Mióta ingyenes lett a kéményseprés, több kéményt tudnak ellenőrizni a kéményseprők és sok olyan házba is bejutnak, ahol évtizedek óta nem járt szakember.

_dummy_14:43

20 éves a Freemail

2

A legismertebb hazai levelezőrendszer pontosan 20 éve áll szolgálatban, hogy felületet biztosítson az egyszerű és gyors levélküldéshez. Közel 3 millió felhasználó, napi 15 milliós levélforgalom – ezek a számok határozzák meg az október 2-án születésnapját ünneplő Freemailt.

sg.hu20:50

DoS-támadásokat rendelt el Észak-Korea ellen Donald Trump

1

Az amerikai elnök az akcióval észak-koreai hackerakciókra reagált, illetve előzött meg.

index.hu11:01

Az oroszok is adnak netet Észak-Koreának

1

Észak-Koreába egészen mostanáig kizárólag Kínából vezetett internetkábel, ami kiszolgáltatottá tette az országot. Vasárnaptól viszont már van egy második opciójuk is: Oroszországból is kapnak internetet – írja az Engadget a FireEye nevű amerikai kiberbiztonsági cég közlése és korábbi sajtóhírek alapján.

prohardver.hu11:09

Elhunyt az Intel legendás vezére

1

Az Intel egyetlen nem mérnök végzettségű irányítója rajta hagyta keze nyomát a vállalaton, meghatározó alakja volt cégnek, melyet nyolc éven át vezetett.

hvg.hu17:58

Az oroszok behúztak Észak-Koreába egy internetkábelt

9
_dummy_12:12

Az atomfegyverek betiltásáért küzdő szervezet kapta a Nobel-békedíjat

1

Az atomfegyverek betiltásáért küzdő nemzetközi civil szervezet, az ICAN kapja idén a Nobel-békedíjat – jelentette be pénteken Oslóban a norvég Nobel-bizottság elnöke, Berit Reiss-Andersen

index.hu16:18

Készülnek még Ikarusok Budapesten

1

Ami a vasútmániásoknak az istvántelki főműhely, az lehet a buszőrülteknek az egykori budapesti Ikarus-gyár egyik még meglévő csarnoka Mátyásföldön.

sg.hu19:40

Schleswig-Holstein száműzi a Microsoft termékeit

2

A német szövetségi tartomány a jövőben a nyílt forráskódú megoldásokra akar építeni és hosszú távon teljesen leváltaná a kereskedelmi szoftvereket.

_dummy_20:17

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Ingatlanos tanfolyamok

1

Az Ingatlanközvetítő szakképesítés munkaterületének rövid leírása: Ingatlanok (házak, lakások, telkek, stb. ) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok (...)

_dummy_20:25

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - MNB hatósági képzések

1

A Magyar Nemzeti Bank által kiadott, a hatósági vizsga letételét igazoló tanúsítvánnyal,szakirányú felsőfokú iskolai végzettséggel,vagy középfokú végzettséggel és szakképesített bankreferensi szakképesítéssel,banki, befektetési termékértékesítői szakképesítésselbefektetési tanácsadói szakképesítésselbanki szakügyintéző szakképesítéssel,pénzügyi szakügyintézői (...)

_dummy_20:25

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Marketing tanácsadás

1

Az egyik leghatékonyabb marketing rendszer, a marketingkommunikáció, mely egy olyan kommunikációs rendszer, mely lehet eladásösztönző, image építő, vagy közcélú. Továbbá lehetnek rövidtávú (promóciós vagy taktikai célú), vagy hosszú távú (stratégiai célú) jellegűek. Főbb részei a termékreklám, márkareklám, szervezeti reklám (pl.: vállalkozások, cégek, szervezetek). Két befogadója lehet, az ún. B2C (...)

_dummy_20:26

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Üzletfejlesztési tanácsadás

1

Az üzletfejlesztési tanácsadás során összehangolom azokat a területeket, mely a hatékonyság, az innováció és a hosszú távú célok elérésének érdekében fontosak. Ilyen terület például az ügyfél elégedettség, az értékesítés, a HR, a marketing, a menedzsment, az üzlet működése, de ha tágabb értelemben vesszük, akkor a társaság egésze és piaci környezete.Minden cég és vállalkozás számára ajánlom (...)

_dummy_20:27

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Kapcsolatfelvétel

1

Amennyiben szeretne értesülni az aktualitásokról, akciókról és kedvezményekről, valamint az új szolgáltatásokról küldje el a "HÍRLEVÉL" szót a szöveg alatti űrlapon keresztül, ezzel regisztrálva e-mail címét, amire minden héten megkapja a legfrissebb információkat. A hírlevélre való feliratkozás díjmentes.

_dummy_20:32

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda

1

Vállalkozóként nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbb és legkorszerűbb.

www.facebook.com20:35

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Facebook

1

"Mindig legyél tisztességes! Ez majd sok embernek örömet okoz, a többi pedig megdöbben." (Mark Twain)

_dummy_20:42

Toók László Flórián egyéni vállalkozó, üzletviteli, üzletfejlesztési és marketing tanácsadó

2

Toók László Flórián vagyok, debreceni vállalkozó. Üzletviteli és üzletfejlesztési, valamint marketing tanácsadóként segítek a hozzám forduló cégeknek és vállalkozásoknak céljaik megvalósításában. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbbek és legkorszerűbbek.

_dummy_21:44

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam indul Debrecenben és Miskolcon

1

Az Ingatlanközvetítő szakképesítés munkaterületének rövid leírása: Ingatlanok (házak, lakások, telkek, stb.) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok (...)

_dummy_21:45

Az Ön vállalkozása is lehet olyan sikeres mint a Heinz, a Gillette, vagy akár a Coca Cola? A válasz: IGEN!

1

A legnagyobb világmárkák is elindultak valahogyan... Mielőtt vállalkozás indításba fogunk, érdekes olvasgatni, hogyan indultak a mai nagy márkák, milyen úttörő ötlet vagy marketing fogás pattant ki Heinz vagy Gillette fejéből... (...)

_dummy_22:06

Biztosításközvetítői hatósági képzés indul Debrecenben és Miskolcon

1

(...) A képzés során megszerezhető ismeretek: A képzés résztvevője: - megismeri a pénzügyi piacok szereplőit, intézményrendszerét, a biztosítási piac szereplőit és működését, hatóságokat, szervezeteket. - megismeri a biztosításközvetítéshez kapcsolódó alapfogalmakat, elsajátítja a pénzügyi matematikai alapfogalmakat. - megismeri a biztosításközvetítéshez kapcsolódó általános jogszabályokat és az...(...)

_dummy_22:06

Toók Üzleti Tanácsadó Iroda - Online üzleti tanácsadás

1

Az online tanácsadás nagyon hasznos szolgáltatás tud lenni, mikor az adott vállalkozásnak hirtelen és azonnal van szüksége gyors és megbízható segítségre. A tanácsadás történhet interneten keresztül (Messenger, Skype, Viber, vagy a weblapom jobb alsó sarkában található élő chat gombbal), vagy akár telefonon keresztül is. A beszélgetés során egyeztetjük az alapvető kérdéseket, problémákat, valamint a megoldási... (...)

www.portfolio.hu13:54

Megszerezte Észak-Korea a legfrissebb amerikai háborús terveket

1

235 gigabájtnyi, nagyrészt titkosított katonai dokumentumot szereztek meg észak-koreai hackerek Dél-Koreától - ismerte el Szöul. Kim Dzsongun emberei megszerezték többek közt az Egyesült Államok és Dél-Korea hadműveleti terveit is, melyben részletesen leírják, hogy győznék le Phenjant, ha háborúra kerülne sor Észak-Koreával.

itcafe.hu15:22

Elindult az Onbox, az új magyar levelezőszolgáltatás

13
www.hirado.hu20:25

Még nem foglaltak a nevek az új magyar ingyenes levelezőrendszeren – ma indult

1

Levélben küldhető óriásfájlokat, reklámmentességet és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot adnak.

index.hu21:12

Kipróbáltam a 340 millió forint állami támogatással fejlesztett emailt

2

Ön is kipróbálhatja, itt, tök ingyen. Illetve dehogy ingyen, már fizetett érte, csak nem vette észre. A jelentős szellemi értéket tartalmazó piacképes szolgáltatás ugyanis 340 millió forint állami támogatást kapott. Nézzük, mit kapunk a (köz)pénzünkért:

www.portfolio.hu16:05

A HP a világ legnagyobb számítógépgyártója

1

   Kevesebb személyi számítógépet adtak el a harmadik negyedévben a világban, mint egy évvel korábban - ezt mutatják az IDC és a Gartner legfrissebb statisztikái is. De legalább a Google Chromebookjainak eladásai emelkedtek az iskolakezdési szezonban és a HP is növelni tudta értékesítéseit.

www.vg.hu17:13

Stabilnak tűnik a hagyományos számítógépek piaca

1

A prognózisoknál jóval kisebb 0,5 százalékos csökkenéssel stabilizálódott a harmadik negyedévben a hagyományos számítógépek világpiaci forgalma az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat legfrissebb elemzése szerint.

pcforum.hu17:27

Kvantumszámítógépekbe szánt chipet mutatott be az Intel

2

Az Intel a héten egy olyan új chipet mutatott be, ami alapvetően tér el a cég által eddig gyártott lapkáktól. Ez a lapka ugyanis nem a hagyományos számítógépek elveit követve dolgozik, hanem a kvantumszámítógépekben történő felhasználásra lett tervezve.

_dummy_20:37

Lakástakarék

1

Toók László Flórián vagyok a Jóhitel webmarketing partnere. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam lakástakarék szolgáltatásunkat, amivel akár 72 ezer forint állami támogatásban is részesülhet évente, csapdák nélkül!

_dummy_20:38

MNB képzések Debrecenben és Miskolcon

1

Biztosításközvetítői hatósági képzés és Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzés. Jelentkezés az alábbi címen: http://uzletviteli-tanacsadas.hu/mnb-kepzesek

pcworld.hu16:23

Onbox: kipróbáltuk a te pénzedből (is) készült magyar levelezőszolgáltatást

6
androbit.net19:05

Onbox – Az újracsomagolt Freemail

2

340 millió forint állami támogatással indult útjának a New Wave Media Zrt. (Origo, Freemail, stb.) által üzemeltetett e-mail szolgáltatás, az Onbox. A rendszer valóban jól néz ki, a Gmailnél talán még szebb is, de úgy tűnik, hogy nem beszélhetünk új fejlesztésről, ugyanis a webcím és minden aldomain a közismert (a Soros Alapítvány C3 Kulturális és Kommunikációs Központja által kifejlesztett) Freemail szerverére mutat.

_dummy_10:31

100 kilós törmelékek potyoghatnak az égből

5
_dummy_16:23

Kérdések és válaszok a havi egy főzés módszerével kapcsolatban - Havi egy főzés

1

A napokban kaptam egy levelet, amiben egy édesanya tett fel nekem pár kérdést a havi egy főzéssel kapcsolatban. Már elkezdtem neki a választ bepötyögni, amikor érkezett egy újabb levél, hasonló kérdésekkel. Ekkor eldöntöttem, inkább egy blogbejegyzésben válaszolok ezekre a kérdésekre, mert ezek a kérdések több emberben, köztük benned is felmerülhetnek.

www.hwsw.hu20:19

30 millió dél-afrikai polgár személyes adatai szivárogtak ki

1

Az ország legsúlyosabb online információszivárgása a lakosság nagy részét érinti.

_dummy_13:46

6000-en pályáztak az Otthon Melege Program támogatására

2

Az Otthon Melege Program fűtéskorszerűsítési pályázatára jelentkezők fele már megkapta az igényelt összeget az NFM nyilatkozata szerint.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream