Itt a legnépszerűbb:
 2018-08-30 20:34:40 -  17 -  Hír  

Az Európai Unióban nemrég véget ért online felmérése rámutatott, hogy az uniós polgárok nagy többsége nem igazán híve a tavaszi és őszi óraátállítgatásoknak. Most már minden jel arra utal, hogy az EU megszünteti ezt a gyakorlatot. Az Euractiv már a dátumot is sejti.

index.hu10:33

Hogy lehet csalni a kaszinóban?

3

A szingapúri és makaói kaszinókban nagyüzemben zajlik a kínai pénzmosás – írtuk előző kaszinókról szóló cikkünkben. Mostani írásunkban azt nézzük meg, hogy a magyar kaszinók világában mennyire képzelhetőek el hasonló esetek? Mennyit keresnek a hazai krupiék? Tudnak-e csalni? Mennyire szigorúan ellenőrzik őket? A kaszinókban elméletileg rettentő sok pénzt lehet nyerni, igaz, ha a játékos nyer, az...

_dummy_15:55

Nem csak a műanyag szatyrokra jön a szigorítás

1

Jelentős szigorítást tervez az Innovációs és Technológiai Minisztérium, 2019 július elsejétől megnövelnék az eldobható műanyag zacskók és más egyszer használatos műanyagok termékdíját, 2021. január 1-től pedig teljesen betiltanák azokat. A Greenpeace szintén emellett kampányol, eddig 120 ezren írták alá a petíciót.

_dummy_05:55

Forrdalmian új kutya és macska vitamin komplex

1

Mitől különleges és miben különbözik a többi vitamintól a Multivit mega c komplex? 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, így a vitaminok megfelelő felszívódása biztosított. Speciális antioxidánsok és gyógygomba kivonatok bizonyítottan jótékony hatással van a kutya vagy macska szervezetére, a megelőzésen felül a pontosan adagolt vitaminokkal együtt segítenek bizonyos betegségek leküzdésében. További információ a vitamin komplexről a weboldalon!

_dummy_18:37

Fontos üzenetet küldött Ferenc pápa

1

Közös fellépésre szólította fel az embereket az óceánok műanyagszennyezése ellen Ferenc pápa, aki az elmúlt években számtalanszor emelte fel szavát az ember által előidézett globális felmelegedés megállításáért.

www.portfolio.hu11:17

Eldőlt: vége lesz az óraátállításnak

11
www.napi.hu20:34

Kiderült: ekkor lehet az utolsó óraátállítás

17
_dummy_04:02

Poci kutya epilepszia szerű fejremegésének sikeres kezelése

1

3 éves ivartalanított fiú spániel kutya epilepszia szerű fejremegésének sikeres kezelése 100%-ban természetes állatgyógyászati készítményekkel. (Energyvet Etovet, Korovet, Cytovet, Probiovet, Annovet) Esetleírás videóval, a kutyus gyógyulásáról. A honlapon további esetleírások és sikeres gyógyulások!

itcafe.hu11:36

Elhunyt a Számítógép-építő

2

Többek között a hőskorban folytatott szervező tevékenysége folytán a mérnöknek igen sokat köszönhet a magyar számítógépes közösség.

pcforum.hu12:07

Átugorhatatlan reklámok fogják elárasztani a YouTube-ot hamarosan

1

A youtube-ozóknak érdemes lélekben felkészülniük arra, hogy hamarosan a megszokottnál többet kell majd várniuk, mielőtt elkezdhetik nézni kedvenc tartalmaikat. A videómegosztó oldal ugyanis bejelentette, hogy jövő héttől kezdődően átugorhatatlan reklámok megjelenésére lehet majd számítani gyakorlatilag bármilyen videó lejátszása előtt.

index.hu15:43

Online térképen a tervezett áram- és gázszünetek az E.ON-nál

1

Az E.ON mostantól Google alapú térképen teszi elérhetővé a tervezett üzemszüneteket Facebook és weboldalán – írta az E.ON sajtóközleményében. A felületen ( www.eon.hu/tervezett-uzemszunetek) utcákra lebontva kereshetnek az ügyfelek, a térkép naponta frissül. Az értelemszerűen előre nem látható ......

_dummy_11:14

Újabb orosz hekkertámadásokat fülelt le a Microsoft

1

Újabb orosz hekkertámadási kísérleteket leplezett le az amerikai félidős választások közeledtével a Microsoft, a szoftveróriás közlése szerint a támadások célpontjai amerikai politikai intézmények voltak.

divany.hu13:09

Áldás vagy átok a home office?

1

Manapság egyre többbet hallani a távmunka terjedéséről, hiszen a technikai feltételek egyre inkább lehetővé teszik, hogy ne kelljen helyhez kötve végezni a munkánkat. Azt gondolhatnánk, hogy az informatika különösen élen jár a kötetlenebb fajtájú munkavégzésben, hiszen mint szellemi munka a legfejlettebb módszerekkel dolgozik, és nagyon keresett szakma is, így képviselői könnyebben szólhatnak bele munkavégzésük...

divany.hu13:09

Logikai fejlesztő játékok toplistája: örökzöldek a top 10-ben

1

A gyerekek számára a játék nemcsak puszta szórakozás, hanem fejlődési lehetőség is egyben. Folyamatosan tanulnak közben, már az első pillanattól, amikor a kisbaba először nyúl egy játék után. Rájön, hogy ki tudja nyújtani a karját, és el tud vele érni dolgokat. Megtanulja megragadni a tárgyat, és odahúzni saját magához. Ez a későbbiekben sincs másképp, az óvodás korosztály is a szabad játék során tanul...

_dummy_18:59

Orosz hackerek törtek be amerikai áramszolgáltatók rendszereibe

1

Orosz hackerek törtek be amerikai áramszolgáltatók számítógépes rendszereibe tavaly, akár áramszüneteket is okozhattak volna – jelentette a The Wall Street Journal című napilap az amerikai belbiztonsági minisztérium (DHS) tisztviselőinek tájékoztatására hivatkozva.

_dummy_19:53

Repülőjegyre gyűjt a Fazekas RoboTeam

1

A Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium RoboTeam csapata Európát, mint kontinenst képviselve nyerte meg a FIRST – For Inspiration and Recognition of Science and Technology – Global Challenge nemzetközi robotépítő versenyt 2017-ben, Washingtonban. Akkor az Önök támogatásával jutott ki a csapat Amerikába és tette büszkévé az egész nemzetet.

ipon.hu10:58

Legrégebbi HDD gyártó üzemének bezárására készül a WD

1

A döntés hátterében az áll, hogy a klienspiacon folyamatosan csökken az érdeklődés a merevlemezek iránt, ugyanis az SSD meghajtók egyre kedvezőbb áron kerülnek az üzletek polcaira. A merevlemezeket persze még kár temetni, de a közeledő piaci változásokra időben fel kell készülnie a Western Digitalnak.

pcforum.hu17:21

Brutális összegre, 1.4 billióra (!) büntették a Google-t az Android miatt

1

Az Európai Unió versenyügyi bizottsága szerdán hivatalosan is megerősítette a PC Fórum által már a múlt hónap elején megírtakat a Google-lal szemben az Android kapcsán lefolytatott vizsgálatának eredményeit illetően. Ezek értelmében a bizottság bűnösnek találta a céget a versenytörvények megsértésében, ami miatt elképesztően magas: 4.3 milliárd eurós, azaz 1.4 billió forintos büntetést szabott ki a vállalatra.

_dummy_14:46

Van egy rossz hírünk, ha torrentezik

2

A különféle torrentszolgáltatásokra nagy nyomást gyakoroltak az elmúlt évek során a hatóságok és a cégek is, emellett azzal a problémával is meg kell küzdeniük az üzemeltetőknek, hogy egyre nehezebb profithoz jutniuk a több ezer felhasználóval rendelkező oldalaikon keresztül.

_dummy_08:48

Újabb orosz kibertámadás érte Németországot

1

Több német médiavállalat és egy vegyifegyver-kutatással foglalkozó szervezet vált újabb kibertámadás célpontjaivá Németországban – jelentette az ARD német közszolgálati médiaszolgáltató.

pcforum.hu17:48

Durva változások jöhetnek az Androidba az EU miatt

9
pcforum.hu10:13

Ingyen tankoltak egymillió forintnyi benzint egy kúton a hackerek

2

Meglehetősen szokatlan módját választotta a napokban a számítógépes rendszerek gyengeségei kihasználásának néhány hacker az Egyesült Államokban. A tudásukkal visszaélő szakemberek ugyanis ezúttal nem adatok lenyúlására vagy kártevőt telepítésére használták fel az általuk felfedezett gyengeséget, hanem arra, hogy benzint lopjanak egy töltőállomásról - méghozzá viszonylag jelentős mennyiségben.

pcworld.hu13:22

DRAM-titkokat lopnak a kínai cégek

1

Dél-koreai jelentések szerint a kínai cégek a Samsung és az SK Hynix szellemi tulajdonát igyekeznek minél előbb és hatékonyabban ellopni.

index.hu12:01

Kína MI-nagyhatalom lesz, és ez elég félelmetes

1

A pekingi kormány deklarált célja, hogy pár éven belül behozza a nyugatot, évtizedes távlatban pedig a világ domináns technológiai hatalma legyen a mesterséges intelligencia terén. A fejlődésnek már ma számos jele van: eltűnt a készpénz, gombaként szaporodnak az okosboltok, MI irányítja a forgalmat.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave