Itt a legnépszerűbb:
_dummy_11:24

Akár 10 évvel is meghosszabbíthatja az élettartamot egy biológiai vegyület!

6
_dummy_11:17

A tudósoknak sikerült rájönni a világűrben található arany eredetére!

3

A tudósok eddig úgy gondolták, a világűrben található arany a neutroncsillagok ütközése során keletkezik. 2017-ben figyeltek meg ilyen eseményt, melynél valóban képződtek a vasnál nehezebb anyagok, pl. arany is. Ám most egy új magyarázat is született az űrbéli arany erdetével kapcsolatban.

www.napi.hu13:29

Új rekord: bemutattak egy 810 wattos napelempanelt

6
_dummy_08:52

3D nyomtatással újul meg a terméktervezés?

1

A Stratasys többanyagos és többszínű PolyJet 3D nyomtatótechnológiájával annyira varázslatos nyomatok is készíthetők, hogy sok művészt és designert rabul ejtett az eljárás. Legutóbb az MIT Médialaboratóriumának két tervezője, Jiani Zeng és Honghao Deng hozott létre vele teljesen új esztétikumot…

_dummy_11:42

Tudod mi a különbség a virtuális / kiterjesztett valóság között?

3

Virtual Reality vagy Augmented Reality, Hogy is van ez? Manapság egyre többször találkozunk a két kifejezéssel, ám sokan nem tudják, mi a is pontosan a különbség az AR és VR között. Bár a köztudatban még egymás szinonimájaként van jelen, valójában két nagyon is különböző fogalom. Mi a különbség és hasonlóság közöttük? Ezt részletezzük blogbejegyzésünkben.

hvg.hu17:39

Tavaly márciusi szennyvízmintákban is kimutatták az új koronavírus jelenlétét

2

Spanyol kutatók 2019. március 12-én gyűjtött barcelonai szennyvízmintákban is kimutatták az új koronavírus jelenlétét - jelentette be pénteken a Barcelonai Egyetem. Eredményeik, amelyeket a medRxiv tudományos tanulmányok honlapján mutattak be és elküldték egy tudományos folyóiratnak is, azt jelzik, hogy a koronavírus-fertőzés jelen volt még az előtt, hogy a Covid-19-et bárhol diagnosztizálták volna a világon – írták közleményükben.

itcafe.hu18:14

Már az óvodások is programozni tanulnak

7
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream