AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Rock the Summer Sale - Win Xiaomi Mi6 Phone For Just $0.01 promotion

Online Stream

Dancewave

10 rajz, ami megmutatja, hogyan változik meg az életünk 25 éves korunk után


_dummy_09:45
Az internet tele van ámulatba ejtő fotókkal, ám belegondoltál már valaha, hogy vajon hogyan készülhetnek ezek a profi fotók?
_dummy_06:18
Elképesztő figyelemfelkeltő akciót álmodott meg néhány orosz művész, avagy a Stenograffia csoportja a minap, akik eljátszottak a gondolattal, hogy milyen szuper lenne, ha a való életben is használhatnánk a Photoshop törlés funkcióját. Hogy értsétek a kezdeményezés lényegét: számtalan olyan hely van a világon, amely bár szép lenne, az emberi szemét azonban elrondítja azt. Ilyen esetekben valóban jó lenne, ha csak...
_dummy_07:22
Teljesen hétköznapi tárgyak, élőlények, testrészek és ennivalók mutatják meg a “titkos” oldalukat, azaz azt, hogy apró részleteikben hogy is néznek ki valójában.
_dummy_07:20
DIY magas szinte fejlesztve. “Nyugi, majd én megoldom” – mondhatták az alábbi remekművek készítői, és valóban meg is oldották. Jöhetnek a vendégek.
_dummy_07:00
Hiába a jellegzetes banditamaszk az arcukon, és hiába randalírozgatnak időnként a városokban, mégiscsak a mosómedvék a világ legédesebb állatai. És erre nincs jobb bizonyíték a BoredPanda fotóválogatásánál.
_dummy_08:53
Ezeket a fotókat olyan emberek osztották meg, akik igencsak meglepő dolgokat tapasztaltak az adott szállásukon...
_dummy_08:47
_dummy_13:32
A FaceApp nevű alkalmazásnak hála most megnézheted, hogyan festenének a hazai férfi celebek, ha nőnek születtek volna. :D
_dummy_13:30
_dummy_18:38
_dummy_11:31
Ha legközelebb különösen idilli képet látsz, jusson eszedbe ez a válogatás. A Facebookon, Instagramon egymást érik a csodásnál csodásabb képek, a tökéletes pillanatban lekattintott tökéletes mosolyok, a borongós tekintetek az esős ablaküveg mögött. A Bored Panda most egy galériába gyűjtött egy adag ilyen képet, hogy megmutassa, mennyi közük is van a valósághoz. Kiválasztottuk...
_dummy_10:29
Te megtalálod őket a fotókon? Rengeteg állat jól álcázza magát, vannak azonban olyanok, akik a kamuflázsolás koronázatlan királyai, akik úgy beleolvadnak a környezetükbe, hogy még nagyítóval sem találod meg őket.
_dummy_10:35
A szelfizés mára egy olyan hétköznapi, teljesen természetes dologgá vált, mint mondjuk a fésülködés. Szelfizünk a munkahelyünkön, szelfizünk otthon, szelfizünk a barátainkkal, egyszóval tényleg mindenhol. Nem árt azonban résen lennünk a nagy fényképezések közepette, és tanulnunk az alábbi 21 balfácán példájából, akik pechükre nem voltak elég körültekintőek és így olyasvalami is felkerült a képükre aminek egyébként egyáltalán nem lett volna szabad ott lennie…
_dummy_07:10
_dummy_10:58
_dummy_19:07
_dummy_10:47
_dummy_12:24
_dummy_09:31
_dummy_11:01
_dummy_11:00
_dummy_07:17
_dummy_08:50
Ezek az emberek nem véletlenül lehetnek ismerősek a számodra. Pontosabban csak az arcuk: ezek a (többnyire) hétköznapi személyek nem éppen átlagos külsővel rendelkeznek. Annyira hasonlítanak a híres Disney-mesék szereplőire, hogy az már-már hihetetlen! Az arc, a mosoly, a frizura…minden stimmel!
_dummy_08:50
Van amikor a mese valóra vállaik…
_dummy_09:02
_dummy_09:02
_dummy_10:39
_dummy_08:42
_dummy_08:41
_dummy_07:11
Nem lehet rá mit mondani egyszerűen csak Made in China…
_dummy_06:28
_dummy_11:09
_dummy_11:09
_dummy_21:38
Nem madár, nem is mini repülőgép. Ő az Ausztráliában honos törpe erszényesmókus könnyedén vitorlázik a fák között, és imádja ha simogatják. Nagyon cuki kis fotósorozat!
_dummy_11:08
Van az úgy, hogy a végére érünk ,,határaink" feszegetésének és ilyenkor - jobb híján - új kalandokat, új kihívásokat kell keresnünk az életben. Az alábbi furcsa, de érdekes találmányok éppen ehhez próbálnak meg táptalajt biztosítani a számunkra, nem is akárhogyan...
_dummy_11:08
Hoppácska! Nem minden az aminek látszik! Csajok ne higgyetek a parasztvakításnak!
_dummy_08:13
_dummy_08:12
Bizony az élet néha igazságtalan és ha a másiknak szebb, jobb, nagyobb, több van valamiből, akkor mi sárgulni fogunk az irigységtől és bizony ezt el sem tudjuk titkolni. Íme néhány kép ami bebizonyítja.
_dummy_08:11
Például a pulcsi alatt titokban kigombolt nadrág, vagy a néhol lyukas fehérnemű... Furcsa emberi lénynek tartja magát a 25 éves, Planet Prudence művésznevű nő, aki azt ábrázolja rajzain, milyen, az elvárt normáktól eltérő szokásai vannak.
_dummy_07:44
_dummy_13:57
_dummy_08:00
_dummy_08:51
Mennyire vagy otthon a magyar történelemben? Ismered a hazai várakat, felismernéd őket akár egy kép alapján is? Most kipróbálhatod magad! Összeállítottunk a híres várakból egy rövid kvízt.
_dummy_09:32
Ha rajtunk múlna, mindegyik édességköltemény nyerne. Kattints a folytatásért!
_dummy_07:04
_dummy_09:45
Könnyű dolog felismerni a hírességeket, de akkor is menne, ha fiatalon látod őket? Mondjuk egy tablófotón?
hvg.hu11:15
_dummy_10:50
Havas Jon szalámi fölött, Jack Sparrow gumicsónakban, Harry Potter a lakótelepen. Kasszasikerek Európa vadkeletjén. Az orosz 2D Among Us (2D közöttünk) elnevezésű művészeti projekt tengernyi (remekül) photoshopolt képen keresztül mutatja be, milyen lenne, ha a legismertebb filmek, tévésorozatok köztünk (vagy még keletebbre) játszódnának a lepukkant poszt-kommunista valóságban.
_dummy_10:48
Különös projektbe fogott Federico Babina illusztrátor, aki különböző pszichés betegségeket és zavarokat képiesített meg az építészet segítségével. Dermesztően elvont házrajzok jönnek. Ha el kellene képzelned a különböző pszichés betegségeket, mint egy ház, hogyan nézne ki?
_dummy_11:28
_dummy_11:07
_dummy_06:43
... vagy a reinkarnáció. Csak ezt a két lehetséges variációt tudjuk elképzelni az alábbi fotókat látva...
_dummy_14:44
_dummy_10:33
Jim Parsons (Sheldon Cooper) életkoránál leesett az állam.
_dummy_10:31
_dummy_13:23
Szerinted melyik közülük a legaranyosabb? Kattints a folytatásért!
_dummy_07:43
_dummy_11:29
Az MTI fotósa, Mészáros János ment ki Heller Lídiához és Czakó Jánoshoz, akik hóvirágot szedtek a Kunszentmárton határában lévő földjükön. Kattints a folytatásért!
_dummy_06:43
_dummy_15:40
Nem számít, hogy mi történik, mindig a gazdi mellett. Kattints a folytatásért!
_dummy_12:56
_dummy_11:36
_dummy_11:24
Banán, ananász, datolya, bors, mogyoró, tea – hétköznapi kiegészítői az életednek, hétköznapi termékek a boltokban, rá sem kell nézned a címkére, hogy felismerd őket.
_dummy_14:48
Te hány híres autót ismersz fel a filmekből? Kommentben várjuk a megfejtéseket! ;)
_dummy_13:17
Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de ezek a fotók nem Photoshopos utómunka eredményei.
hvg.hu11:30
Egy Photoshop-művész direkt leleplezte saját magát, hogy lássuk, milyen a színfalak mögött a munkája. Még egy átlagos kis akváriumban is lehet csodás természetfotókat készíteni.
_dummy_08:17
Fiatal művészek rajzolták le, hogy mit gondolnak a nemek egyenjogúságáról. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) pályázatot írt ki művészeti területen tanuló diákoknak, hogy rajzolják le, mit jelent szerintük a nemek közötti egyenlőség.
_dummy_08:02
_dummy_09:50
_dummy_09:49
Kívülről mindannyian magabiztos, határozott embereknek tűnünk, ez azonban nem mindig fedi a valóságot. Idegesít a munkahelyünk, idegesít a forgalom, a tömegközlekedés, (stb…) és ahogy szépen lassan halmozódik ez a düh, úgy válunk egyre inkább labilis idegállapotúvá, mígnem végül egy váratlan pillanatban aztán elpattan a húr és a tettek mezejére lépünk…
_dummy_09:46
_dummy_07:23
_dummy_07:14
Ne lógasd az orrodat, hogy újra hétfő van és melózni kellett menni, mert vannak akiknek sokkal rosszabbul indult ez a hét mint neked…
_dummy_15:08
Bármibe is kezdünk bele, bármit is szeretnénk véghezvinni, fontos, hogy ne csak szívünket-lelkünket beleadjuk, de higgyünk is benne, hogy az a cél amit kitűztünk reális és elérhető még akkor is, ha mások esetleg megmosolyogják, vagy kigúnyolják terveinket.