AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Consumer Electric Promotion promotion


_dummy_15:50
Wiz Khalifa és Charlie Puth See You Again című videója a legnézettebb a világon. Még a Spy Gangnam Style videóját is leelőzte. Vajon miért ? Arra gondolhatunk,hogy a Halálos iramban című film 7. része kötődik a dalhoz és köztudottan...
_dummy_14:24
Andi új videója alig pár hete van a videó megosztón de már több mint 600 ezren nézték. Ez nem is csoda hiszen a zene és maga a képhatás is zseniális. Bár két szereplős a videó de azért megmarad érdekesnek hiszen valahova a vadnyugatba...
pcforum.hu16:56
A napokban váratlan és kellemetlen látogatói akadtak annak a cégnek, ahonnan a múlt hónapban kitört új zsarolóvírus-járvány elindulni kezdett. Az ukrán speciális kommandó ugyanis szakértőkkel együtt lerohanta az egyébként egy ügyviteli programot gyártó vállalkozás telephelyét, hogy ott bizonyítékokat rögzítsenek.
_dummy_10:29
A 108 robot egy kínai tehetségkutatóban mutatkozott be, Jet Li egyik filmjének zenéjére mutatták be, mit tudnak - és egy pillanat alatt felrobbantották a stúdiót, majd pedig az internetet is!
itcafe.hu11:04
A lett bázisugró szerint az extrém sportok szerelmesei imádni fogják az akár 200 kiló szállítására is alkalmas drónt.
_dummy_16:31
Egy milwaukee-i nő egy töltőállomáson igyekezett benzinhez jutni, amikor egy fekete autóból kipattant egy maszkos férfi, és a nő által nyitva hagyott autóba...
_dummy_12:45
Egy rendkívül látványos, és éppen ezért több szempontból is bemutatásra érdemes videó került fel a Youtube-ra a minap egy legóból készült Porschéről, amely a Technics-sorozat hivatalos darabjaként egy Porsche 911 GT3 RS-t formáz.
_dummy_19:00
Törekszem rá, hogy ne álljak be a para-sorba. Nem fogom magam megkövezni akkor sem, ha éppen elveszítem ezt az erőt, de törekszem. Nekem fontos, hogy a hagyományok útján maradjak, mert az mindig is működött. A teljes riport megtekinthető az oldalon!
_dummy_10:25
A Google az éves fejlesztői konferenciáján, az I/O-n rántotta le a leplet a legnagyobb videómegosztó oldal újdonságai elől - és bár próbálkozott a Google, mégsem sikerült olyan újdonságot mutatniuk ami...
_dummy_10:58
Ezek tényleg megkönnyítik az életünket. Nem baj, ha éppen nincs senki, aki segít felhúzni a cipzárt, mert te magad is könnyedén meg fogod tudni oldani ezekkel a praktikákkal.
_dummy_09:47
Ez a hét az utolsó tanítási napokról, a ballagásról, a bolondballagásról, na meg a szerenádról szól. Utóbbihoz adunk egy kis segítséget.
_dummy_16:58
A tűzoltó egy kötélen ereszkedett le az erkélykorláton egyensúlyozó lányhoz, hogy megmentse az életét
pcforum.hu18:37
_dummy_11:10
Biztosan neked is több olyan hosszú ujjú pulóvered hever a szekrény mélyén, melyet már rég nem viseltél. Itt az ideje, hogy új ruhadarabot varázsolj belőlük, és még egy jó hír: ezzel a módszerrel jelentős összeget is megspórolhatsz!
_dummy_08:02
Queen Bohemian Rhapsody-ja egyike minden idők legsikeresebb rock-dalainak! Lendületes dallamait és csodálatos klasszikus akkordjait rajongók milliói ismerik fel világszerte, életkortól függetlenül.
_dummy_08:50
Az ENSZ székházában a napokban az atomfegyverek betiltásáról tartanak tanácskozást. Ennek apropóján készült egy remek videó arról, hogyan készül az atombomba.
_dummy_10:53
_dummy_19:11
"Támaszkodhatok rájuk, panaszkodhatok nekik: Van két nagyon jó barátnőm: Mesi és Erna, akik egyébként a szomszédaim is. Erkélyszomszédok vagyunk, át is tudok menni hozzájuk, Jóbarátok feeling van nálunk. Általában én vagyok az, aki átmegy, és elpanaszolom az aktuális sérelmeim, és nagyon jó barátnők, mert őszintén megmondják amit gondolnak, kritikusan – jó értelemben." A teljes riport az oldalon!
www.nlcafe.hu22:24
Különös balesetet rögzített egy biztonsági kamera Kína egyik hídjánál: egy autós megcsúszik, és autójával a szomszédos háztetőn köt ki.
www.penzcentrum.hu19:46
divany.hu12:54
_dummy_18:59
"Az egyik hangosítónak szilánkosra tört a bokája - beugrott egy gödörbe. Egy kaszkadőrnek a kutya kiharapott egy fél tenyérnyit a hátából - rossz pillanatban nyúlt előre a karjával, és a hátán csattant a kutya. Nekem szteroidozzák még a vállamat - az esések alatt megreccsentem." A teljes riport megtekinthető az oldalon! (szatrportre.hu)
hvg.hu15:01
Hivatalosan is Guinness-rekorder lett a napokban Forpheus, az első asztaliteniszt oktató robot.
_dummy_14:53
Már csak egyetlen akadállyal gyűlik meg a baja a Ghost Robotics lépegető masinájának.
_dummy_12:28
Hatalmas zsákmányával kullogott át a döbbent golfozók előtt.
index.hu12:54
Szaltózik, gördeszkázik, vagy ha kell leírja a saját nevét is. Bemutatjuk milyen őrült dolgokra képes Hollywood legokosabb kutyája.
_dummy_11:29
_dummy_19:05
Az emberek hagyják, hogy érzelmi madzagokon rángassák őket vadidegen emberek, hogy sodorják őket, és már rég nem azon jár az eszük ami a fejükben van, hanem azon amit mások tesznek a fejükbe, mások adnak a szájukba. A teljes riport megtekinthető az oldalon.
pcforum.hu20:23
[Panasonic] A Panasonic Toughpad-táblagépek megjárták a világűrt és a földetérés után is tökéletesen működtek. A gépeket 34.000 méter magasra vitték fel a kísérlet során, mínusz 67 °C-os hidegnek voltak kitéve, majd több mint 400 km/órás sebességgel zuhantak a Föld felé.
_dummy_07:53
_dummy_19:08
“A legtöbb színész zsenit csak egy hajszál választja el az őrülettől. Minél nagyszerűbb színész kollégát emlegetünk, annál érdekesebb az ő privát lénye – mennyi bolondéria, babona, furcsaság…"
_dummy_21:16
Ezért elmennénk a moziba, kétszer is. Valakit megihletett a Tiszacsegénél a jég által éjjeliőröstől elragadott kompról készült videó, készített is belőle egy olyan mozielőzetest, amelyet bármelyik akció-/katasztrófafilm megirigyelhetne.
_dummy_19:32
_dummy_11:30
Látványos, és tanulságos a következő videó
_dummy_10:47
Ezek után te sem fogod már ugyanúgy hallani a dolgozó mosógéped.
_dummy_19:52
János a tiszacsegei kompon dolgozott, amikor a zajló jég szétpattintotta a drótköteleket, majd 500 méteren át sodorta a járművet a Tiszán.
_dummy_14:32
Egyet kell csupán tapsolnod, és helyregurul. Sokan genetikailag képtelenek maguk után betolni a széket, legyen szó az irodáról, étteremről, iskoláról vagy a saját dolgozószobáról. Nekik (vagy inkább azoknak, akik az ilyen emberek után tologatják a székeket) megváltás a szék, amely betolja magát.
_dummy_18:50
Kell a szerelem című dalában Sípos F. Tamás azt énekli: Talán a szerelem még úgy is jó, ha fáj... "Nem vagyok szerelmes típus, de lehet hogy ha mégis az vagyok, akkor az olyan elementáris erejű, hogy rögtön írok róla egy dalt.” Kell a szerelem című dalában Tamás azt énekli: Talán a szerelem még úgy is jó, ha fáj…" A teljes riport: sztarportre.hu
www.gamekapocs.hu14:27
Ha Super Bowl, akkor reklámok és előzetesek: lássuk, idén mely filmek és játékok esetében vállalták be a készítőik az ötmillió dolláros kiadást a fél perc hírnévért cserébe! Főleg mozifronton erős az összeállítás.
_dummy_19:53
Nemrég ismét kitört a Kilauea vulkán Hawaii szigetén, a forró láva vízesésként ömlik az óceánba.
_dummy_19:09
"Ha kicsit is bizonytalan vagyok, adok még egy esélyt. Én az a fajta ember vagyok, akinek ha valamilyen konfliktushelyzete van, akkor azt szeretné rögtön kibeszélni, leásva a mélyre. Az a baj, hogy azok az emberek, akik körülvesznek, nagy többségében konfliktuskerülők." A teljes riport megtekinthető az oldalon!
www.blikk.hu16:29
_dummy_23:53
De nem szabad sovinisztának lenni a románokkal. Tüntettek a Csíki Sörért. Videó.
_dummy_16:58
Hiába van belőlük annyi, hogy megbénítják a közlekedést is, a hópelyhek – helyesebben hókristályok – között nincs két egyforma. Ahogy hullani kezdenek a páratartalom és a hőmérséklet változása alakítja őket, mindegyiket egyedivé téve.
_dummy_08:33
Neked mit jelent a tél? Vannak, akik folyton azon panaszkodnak, hogy borzasztóan hideg van, és elegük van már a sok hóból, mások pedig egyenesen imádják a fehér tájat, és a lehető legtöbb időt töltenének a szabadban.
_dummy_05:55
_dummy_06:12
Az év végén sorra jönnek ki a mindenféle válogatások, melyek 2016 legjobb/legrosszabb/legdurvább/legszebb/legizgalmasabb pillanatait összegzik.
_dummy_09:37
Mutatunk pár hasznos tippet az ajándékok ünneplőbe öltöztetéséhez! Kattints a folytatásért!
_dummy_09:50
Függetlenül attól, hogy ez volt vagy sem a céljuk azoknak, akik az alábbi videót készítették, teljes vállszélességgel kijelenthetjük, ez egy igazán jó szellemi feladvány!
www.gamekapocs.hu06:33
A YouTube is évet zár, a minap például közzétette a tíz legnépszerűbb játékelőzetes listáját. Nem meglepő módon a Battlefield 1 lett az aranyérmes, de akadnak itt más érdekességek is.
_dummy_07:54
Lengyelországban készítették el a 2016-os ünnep legszebb kisfilmjét. Kattints a folytatásért!
_dummy_18:27
A Carpool Karaoke legutóbbi adásában a popdíva volt James Corden vendége, azonban Madonna nemcsak karaokézott, hanem tánctudását is megvillogtatta a kocsiban!
_dummy_11:48
Mint az utóbbi néhány évben minden decemberben, a YouTube idén is bemutatott Rewind név alatt egy olyan videós összeállítást, amely a portál szerint 2016 legnépszerűbb dolgait gyűjti össze nekünk.
hvg.hu16:14
Minden felhasználónak elkészítette az évet saját lájkolásai és fotói alapján összegző, személyre szabott videókat a Facebook.
www.blikk.hu20:40
_dummy_08:41
Fél év, több száz kilométer gyaloglás és több száz, fotózással töltött óra végeredményét mutatjuk. Kattints a folytatásért!
www.pcguru.hu08:15
A The Slo Mo Guys csapata gyönyörűen lelassított felvételeken mutatja meg, mennyin múlik, hogy egy golyó nem trafálja el a gép propellerét.
_dummy_08:08
A legmagasabb, a legnagyobb lábú, a Barbie-vá operált, a porcelánfejű, az óriás lábú és legvékonyabb derekú. Megdöbbentő furcsaságok vannak a világban. A rendellenességek, vagy helyi szokások, esetleg egyéni bolondériák miatt a nők egy része alaposan eltér a megszokottól. Ebben a videóban 14 lány...
_dummy_08:40
_dummy_09:44
Beköszöntött a sálszezon. 8 praktikus tippet mutatunk, hogyan kötheted meg divatosan a sálad vagy kendőd!
_dummy_14:33
Ha nem szeretsz kilométereket rohanni a kutyával, ez az ötlet neked szól. Kattints a folytatásért!
_dummy_06:57
A japán On-Art Corps csapata Tokióban egy látványos show keretein bemutatta a világ eddig készült legnagyobb és legrealisztikusabb dinoszaurusz robotjait, amelyek valóban olyan életszerű megvalósítást kaptak, hogy több néző is frászt kapott tőlük.
_dummy_06:58
Remek videó készült pofára esett kenyérről, levesben elmerülő kanálról és tojásról. Kattints a folytatásért!
hvg.hu17:48
_dummy_10:13
Pár nap alatt 16 millióan látták ezt videót, és nem véletlenül. Kattints a folytatásért! Leonard Cohen dalából számos jobbnál jobb feldolgozás született már. Szeptemberben például Gencsapáti plébánosa, Gombos Bálint atya adta elő úgy egy esküvőn, hogy a násznép még levegőt is elfelejtett venni.
_dummy_07:40
hvg.hu07:30
A flottához frissen csatlakozott USS Zumwalt az amerikai haditengerészet (és a világ) technológiailag legfejlettebb hadihajója.
_dummy_22:08
Nagybátyám egy nagyon bölcs ember, aki egy mondatot adott nekem az életemben: drága öcsém, a pénzt arra kell használni, amit megkeresünk nap mint nap, hogy a családunknak mosolyt varázsoljunk az arcára. Úgyhogy én így élek.” A teljes riport: sztarportre.hu
_dummy_08:20
Még a rendőrnek is leesett az álla a magyar virtus láttán. Kattints a folytatásért! A Magyar Nemzeti Táncegyüttes felsétált a forgalmas útszakasz gyalogátkelőjére, majd a forgalomban egy rögtönzött produkcióval örvendeztette meg az arra járókat.
hvg.hu08:35
Ami nálunk a naplemente, az a Holdon a földlemente. Előbbit minden nap láthatjuk, utóbbiról viszont most került ki néhány bámulatos kép és videó.
_dummy_09:33
Minden pillanat, amit állatok közelségében tölthetünk hihetetlen tartalommal tölti fel életünket. Nagyon sokat tanulhatunk a körülöttünk levő négylábúaktól. Hűséget, szeretet, türelmet, odaadást, barátságot, kitartást leshetünk el tőlük.
_dummy_10:44
Miért van a tollkupak végén egy apró lyuk? Mégis mit tarthatnánk a farmer legapróbb zsebében? Ezt a videót érdemes megnézni - minden nap tanul az ember valamit.