Itt a legnépszerűbb:

Május óta tudjuk is, hogy Székesfehérvár igen jól áll a jóllét és az élettel való megelégedettség terén, ugyanis Magyarország legfrissebb boldogságtérképén ez a legboldogabb város. A most bemutatott filmből egész biztosan kiderül az is, hogy miért. Íme, nézzék csak!

_dummy_18:31

EZ A LEGBOLDOGABB VÁROS MAGYARORSZÁG BOLDOGSÁGTÉRKÉPÉN

6
_dummy_21:57

Megnyitott a Nemzeti Lovaskultúra Központ

1

Mi persze elsősorban a AZ ÖRÖKSÉG című zenés, lovas előadásra jöttünk. Az előadást Kaszás Géza színművész rendezte. Fellépett Kassai Lajos, Mága Zoltán, Papadimitriu Athina, Bársony Bálint és Zenekara, Sasvári Sándor, Pintér Tibor és a Nemzeti Lovas Színház, valamint a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség alakulatai. Leírhatatlan látvány volt több mint 100 lovast látni egyszerre, ezért inkább némi képi ízelítő azoknak akik nem voltak ott:

hvg.hu17:01

Magyar származású tudósról emlékszik meg az USA nagykövetsége

3

Andy S. Grove, azaz Gróf András születésnapjáról emlékezik meg az USA budapesti nagykövetsége. Andy S. Grove, azaz Gróf András születésnapjáról emlékezik meg az budapesti Amerikai Nagykövetség. Az Intelt alapító Grove Budapesten született 1936-ban, és 2016-ban Kaliforniában hunyt el

pcworld.hu11:58

Meglátogattuk a 100 éves Panasonicot

2

A berlini IFA kiállításon egy igazán jó nevű szülinaposnál jártunk: megnéztük a Panasonic néhány újdonságát, de azt is megtudtuk, merre halad tovább a cég. Videónk is van róla!

_dummy_21:53

Aprítós klippel jelentkezett a Mudfield

2

Végre egy, a rock nemes értelmezésében értékelt zúzós klip. A szót már agyonzúzták, ezért lett most aprítós, de a lényeg; új klippel jelentkezett a szeghalmi Mudfield zenekar, melynek címe: Nem kell. Az ifjú csapat egyre több “rajongót” vonz, ami az ütős, mégis befogadható zene mellett az egyedi, de érthető és valódi érzelmeket felkavaró szövegnek is köszönhető.

www.origo.hu20:45

Drónok és űrhajók szállnak le a Várkertbazárban

1

Szeptember 23-án a Várkertbazár világörökségi helyszínén összegyűlnek a tudományok nagyágyúi, hogy a nagyközönség előtt kössék össze a Földet a világűrrel, a robotokat az emberekkel, a tudományt a kíváncsiskodókkal a régió leginspiratívabb STEM fókuszú tudományos buliján.

_dummy_21:23

Bányásznapi programok amiket érdemes meglátogatni

2

Sokan nem is tudják, hogy 25 – 30 éve az ország legnagyobb fesztiváljai voltak (persze május 1. után) a Bányásznapok. Bár a bányászat megszűnt a hagyományt sok helyen folytatták és mind a mai napig városi eseményként megtartják a rendezvényt.

_dummy_11:32

Balaton Sound - Szerdán indul az elektronikus zenei fesztivál

3

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely július 5-én kezdődik Zamárdiban. Az ötnapos rendezvényen fellépő világsztár dj-k között lesz Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Tiesto, Axwell & Ingrosso és Marshmello. A...

_dummy_10:26

A Waberer's részvények értékesítési ára 5100 forint

2

A Waberer's International Nyrt. részvényeinek értékesítési árát 5100 forintban határozták meg, miután június 29-én lejárt a részvényértékesítés ajánlati időszaka - közölte a társaság pénteken hajnalban az MTI-vel....

_dummy_13:58

Igénytelen, lusta anya vagy! -

1

Megnyugtatlak, ez nem az én véleményem. Ellenben ezeket a sorokat én kaptam egy levélben, több olyan kifejezéssel együtt, amit most nem szeretnék megosztani, mert valószínűleg sokan jelentenének csúnya beszédért.

_dummy_15:51

Te szoktad az ételeket fotózni? -

1

Pár napja találtam egy képet, amit még a kisfiam születése előtt készítettem. Az első igazi nagy főzésem örökítettem meg pár fényképben. Emlékszem, már hatalmas hasam volt, egyre jobban közeledett a szülés időpontja, én pedig a konyhában töltöttem az időm, és igyekeztem minél több ételt elkészíteni, és lefagyasztani a nagy nap előtt.

_dummy_20:35

Budapesten vizionált a Microsoft-vezér

1

Egy igazi sztármenedzsertől, Satya Nadellától, a Microsoft vezérétől kaphattak útmutatót a digitalizációhoz a cég Future Decoded elnevezésű budapesti eseményének résztvevői.

_dummy_07:50

A divattervezők szerint így kellene kinéznetek skacok!

1

Eljött hát ez a pillanat is, amikor már azt hiszed nem lehet rosszabb, lehet! A  „Palomo Spain Fall Winter 2017/18 Collection” gyűjteményben meseszép darabokon mélázhatsz el. Nem mondom, van bennük valami zavarba ejtő, és igyekszel őket majd gyorsan elfelejteni, de egy kis rábámulást megérdemel

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream