Itt a legnépszerűbb:

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely július 5-én kezdődik Zamárdiban. Az ötnapos rendezvényen fellépő világsztár dj-k között lesz Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Tiesto, Axwell & Ingrosso és Marshmello. A...

index.hu17:23

Utazzon végig Fa Nándorral a Föld körül!

1

Hónapok küzdelme Afrika és Dél-Amerika partjainál könnyed sétahajózásnak tűnik a verseny animációján.

_dummy_07:50

A divattervezők szerint így kellene kinéznetek skacok!

1

Eljött hát ez a pillanat is, amikor már azt hiszed nem lehet rosszabb, lehet! A  „Palomo Spain Fall Winter 2017/18 Collection” gyűjteményben meseszép darabokon mélázhatsz el. Nem mondom, van bennük valami zavarba ejtő, és igyekszel őket majd gyorsan elfelejteni, de egy kis rábámulást megérdemel

_dummy_20:35

Budapesten vizionált a Microsoft-vezér

1

Egy igazi sztármenedzsertől, Satya Nadellától, a Microsoft vezérétől kaphattak útmutatót a digitalizációhoz a cég Future Decoded elnevezésű budapesti eseményének résztvevői.

_dummy_17:11

90 éve született a legnagyobb magyar focista

1

1927. április 1-jén született Puskás Ferenc, minden idők legjobb magyar labdarúgója, olimpiai bajnok, a legendás Aranycsapat kapitánya, a Nemzet Sportolója.

_dummy_07:42

Hagyományos húsvéti reggeli - egy kicsit másként -

2

Közeleg a Húsvét, amikor is a reggeli a szokásos sonka, tojás és torma. Azonban ahol gyerekek is vannak, ott elkélhet némi kreativitás a tálalásban....

_dummy_15:51

Te szoktad az ételeket fotózni? -

1

Pár napja találtam egy képet, amit még a kisfiam születése előtt készítettem. Az első igazi nagy főzésem örökítettem meg pár fényképben. Emlékszem, már hatalmas hasam volt, egyre jobban közeledett a szülés időpontja, én pedig a konyhában töltöttem az időm, és igyekeztem minél több ételt elkészíteni, és lefagyasztani a nagy nap előtt.

_dummy_13:58

Igénytelen, lusta anya vagy! -

1

Megnyugtatlak, ez nem az én véleményem. Ellenben ezeket a sorokat én kaptam egy levélben, több olyan kifejezéssel együtt, amit most nem szeretnék megosztani, mert valószínűleg sokan jelentenének csúnya beszédért.

_dummy_20:33

Elkezdődött a Mézeskalács-fesztivál Debrecenben

1

Kétnapos mézeskalács-fesztivál kezdődött szombat délután a cívisvárosban, a Medgyessy Ferenc emlékmúzeum és a helyi irodalom háza udvarán.

_dummy_15:05

A Teslával közvetlenül konkuráló 3-as modellt mutat be a BMW

1

A Handelsblatt csütörtöki beszámolója szerint a BMW AG az idén szeptemberben tervezi bemutatni 3-as modellszériának a Tesla elektromos autóival közvetlenül versenyre kelő elektromos változatát. A BMW a Frankfurti Autószalonon...

_dummy_10:26

A Waberer's részvények értékesítési ára 5100 forint

2

A Waberer's International Nyrt. részvényeinek értékesítési árát 5100 forintban határozták meg, miután június 29-én lejárt a részvényértékesítés ajánlati időszaka - közölte a társaság pénteken hajnalban az MTI-vel....

_dummy_11:32

Balaton Sound - Szerdán indul az elektronikus zenei fesztivál

3

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely július 5-én kezdődik Zamárdiban. Az ötnapos rendezvényen fellépő világsztár dj-k között lesz Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Tiesto, Axwell & Ingrosso és Marshmello. A...

_dummy_21:23

Bányásznapi programok amiket érdemes meglátogatni

2

Sokan nem is tudják, hogy 25 – 30 éve az ország legnagyobb fesztiváljai voltak (persze május 1. után) a Bányásznapok. Bár a bányászat megszűnt a hagyományt sok helyen folytatták és mind a mai napig városi eseményként megtartják a rendezvényt.

_dummy_18:36

Hirdessen Ön is nálunk: nyári akciós marketing csomag

2

Szeretné, ha több tízezer környékbeli lakos értesülne cégéről, akciójáról, rendezvényéről? Szeretne Debrecen és környéke egyik legnépszerűbb lapján hirdetni? Itt a lehetőség, olvasson tovább!

_dummy_10:25

Pénzügyi szolgáltatás közvetítő hatósági képzés:indul Debrecenben és Miskolcon

1

40/2015. (XII. 30.) NGM rendelet - a pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági képzéssel és hatósági vizsgával összefüggő feladatokról – értelmében a jövőben pénzügyi szolgáltatás közvetítését csak az a személy végezheti, aki rendelkezik: (...)

www.origo.hu20:45

Drónok és űrhajók szállnak le a Várkertbazárban

1

Szeptember 23-án a Várkertbazár világörökségi helyszínén összegyűlnek a tudományok nagyágyúi, hogy a nagyközönség előtt kössék össze a Földet a világűrrel, a robotokat az emberekkel, a tudományt a kíváncsiskodókkal a régió leginspiratívabb STEM fókuszú tudományos buliján.

_dummy_11:35

Texasban volt a világ első, kizárólag Bitcoinnal kiegyenlített ingatlan adásvételi ügylete

1

Az egész nem tartott 10 percnél tovább és az eladó máris hozzáférhetett az US dollárba átváltott vételárhoz. A Bitcoint egyre több helyen elfogadják fizetési eszközként a kávézóktól kezdve egész a bevásárlóközpontokig.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave