Itt a legnépszerűbb:

Tájékoztatjuk Kedves tagjainkat és olvasóinkat, hogy az új európai adatvédelmi jogszabályok megoldhatatlan feladat elé állították az oldal vezetését, illetve tulajdonosait. Ahhoz, hogy a windowsmix.eu oldal, valamennyi európai adatvédelmi jogszabálynak megfeleljen, óriási időt, fáradtságot és nem utolsósorban anyagi befektetést sem kímélve, át kellene dolgozni az egész oldalt. Erre sem időnk, sem anyagi forrás nem...

_dummy_06:57

Tájékoztató! – A WindowsMix búcsúzik!

20
_dummy_21:53

Aprítós klippel jelentkezett a Mudfield

2

Végre egy, a rock nemes értelmezésében értékelt zúzós klip. A szót már agyonzúzták, ezért lett most aprítós, de a lényeg; új klippel jelentkezett a szeghalmi Mudfield zenekar, melynek címe: Nem kell. Az ifjú csapat egyre több “rajongót” vonz, ami az ütős, mégis befogadható zene mellett az egyedi, de érthető és valódi érzelmeket felkavaró szövegnek is köszönhető.

_dummy_16:17

Adventi programajánló

1

A Régi Városháza december 2-től nyitja meg kapuit, hétvégén 9-től 21 óráig, hétköznap 16-tól 20 óráig a Kézműves Alapítvány népművész mesterei, népi iparművészei kínálják portékáikat. 

www.origo.hu20:45

Drónok és űrhajók szállnak le a Várkertbazárban

1

Szeptember 23-án a Várkertbazár világörökségi helyszínén összegyűlnek a tudományok nagyágyúi, hogy a nagyközönség előtt kössék össze a Földet a világűrrel, a robotokat az emberekkel, a tudományt a kíváncsiskodókkal a régió leginspiratívabb STEM fókuszú tudományos buliján.

_dummy_21:23

Bányásznapi programok amiket érdemes meglátogatni

2

Sokan nem is tudják, hogy 25 – 30 éve az ország legnagyobb fesztiváljai voltak (persze május 1. után) a Bányásznapok. Bár a bányászat megszűnt a hagyományt sok helyen folytatták és mind a mai napig városi eseményként megtartják a rendezvényt.

_dummy_11:32

Balaton Sound - Szerdán indul az elektronikus zenei fesztivál

3

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely július 5-én kezdődik Zamárdiban. Az ötnapos rendezvényen fellépő világsztár dj-k között lesz Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Tiesto, Axwell & Ingrosso és Marshmello. A...

_dummy_10:26

A Waberer's részvények értékesítési ára 5100 forint

2

A Waberer's International Nyrt. részvényeinek értékesítési árát 5100 forintban határozták meg, miután június 29-én lejárt a részvényértékesítés ajánlati időszaka - közölte a társaság pénteken hajnalban az MTI-vel....

_dummy_13:58

Igénytelen, lusta anya vagy! -

1

Megnyugtatlak, ez nem az én véleményem. Ellenben ezeket a sorokat én kaptam egy levélben, több olyan kifejezéssel együtt, amit most nem szeretnék megosztani, mert valószínűleg sokan jelentenének csúnya beszédért.

_dummy_15:51

Te szoktad az ételeket fotózni? -

1

Pár napja találtam egy képet, amit még a kisfiam születése előtt készítettem. Az első igazi nagy főzésem örökítettem meg pár fényképben. Emlékszem, már hatalmas hasam volt, egyre jobban közeledett a szülés időpontja, én pedig a konyhában töltöttem az időm, és igyekeztem minél több ételt elkészíteni, és lefagyasztani a nagy nap előtt.

_dummy_20:35

Budapesten vizionált a Microsoft-vezér

1

Egy igazi sztármenedzsertől, Satya Nadellától, a Microsoft vezérétől kaphattak útmutatót a digitalizációhoz a cég Future Decoded elnevezésű budapesti eseményének résztvevői.

_dummy_07:50

A divattervezők szerint így kellene kinéznetek skacok!

1

Eljött hát ez a pillanat is, amikor már azt hiszed nem lehet rosszabb, lehet! A  „Palomo Spain Fall Winter 2017/18 Collection” gyűjteményben meseszép darabokon mélázhatsz el. Nem mondom, van bennük valami zavarba ejtő, és igyekszel őket majd gyorsan elfelejteni, de egy kis rábámulást megérdemel

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream