AppleBiztonságBulvárEgészségEseményFilmFotóGoogleHardverHírHumorInternetJátékKépKözéletKütyüLinuxMicrosoftMobilvilágMozgásSzoftverTudományTVVideóZene

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Dancewave
Ezzel az ingyenes alkalmazással pillanatok alatt profi lehetsz angolból
Tudod, mit jelentenek az ismert szólások és közmondások? Teszt
Hargita megyében a leglassúbb a vezetékes internet


_dummy_09:37
_dummy_15:21
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) első ízben adta ki a hálózatsemlegességről szóló jelentését. Ez alapján a hazai szolgáltatók körülbelül négyesre vizsgáztak.
_dummy_07:11
Ettől a teszttől biztosan eldobjátok az agyatokat. Tudod, hogy mit csinál, aki félreveri a harangot? Nagyon sok szólást és közmondást használunk a mindennapjainkban, de sokszor helytelenül. Most tiszta vizet öntünk a pohárba. Itt egy teszt, amivel kiderítheted, hogy mennyire vagy képben a szólásokkal kapcsolatban.
_dummy_06:52
Elképesztő tervekről számolt be a Facebook, akik nem elég, hogy összekapcsolták az egész világot, és konkrétan megszüntették a magánélet fogalmát, hamarosan már fizikai élőhelyet is szeretnének biztosítani az emberek számára. A közösségi oldal ugyanis elhatározta, hogy 2021-ben már megkezdődhetne annak a városnak az építése, amelyet San Francisco környékén húznának fel annak érdekében, hogy az emberek...
_dummy_18:21
Rotate4all egy PTP oldal, (Paid to promote), de én a manual surf részét szoktam használni. Szóval, nézni kell a reklámot és lenyomni a gombot ami után jon az új reklám. A timer 5s. Minden megnézet oldal után kapunk 0.00016 $. Pofon egyszerű. ​Az oldal tulajdonosa Ivan Levente és 2013 jött létre. Ami a PTP részét illeti, ha más oldalakon hírdeted a rotate4all-t és látogatókat hozol akkor azért is lehet pénzt kapni...
_dummy_18:51
A leggyengébb vezetékes internetsebességet Hargita megyében mérték tavaly, a csúcstartó Ilfov megye lett – derül ki a Netograf.ro felméréséből.
pcworld.hu10:19
pcworld.hu10:34
pcworld.hu10:42
Pedig már 30 éves a fájlformátum, amiről többször el is hittük, hogy túlhaladott, és hamarosan eltűnik. Erre tessék. A GIF fájlformátum a Graphics Interchange Format rövidítése, és 1987. június 15-én használták először az internet előfutárának számító "betárcsázós fórumon", a CompuServe szolgáltató egyik BBS-én. Az animált változatot a '90-es évek elejétől kezdték használni, elsőként a Netscape...
_dummy_10:15
Köztudott, hogy a jobb agyfélteke a művészet, az érzelmek és a kreativitás területe, míg a bal felelős a beszédkészségért és a logikáért. Ha szeretnétek megtudni, a jobb vagy a bal féltekétek domináns, próbáljátok ki ezeket a teszteket.
_dummy_18:54
_dummy_12:56
Ha beszéltek angolul, és szeretnétek megtudni, egy online teszt szerint mekkora az intelligenciahányadosotok, ezt az oldalt érdemes megnéznetek. A free-IQtest.net oldalon egy húsz kérdésből álló, számtani, térbeli és logikai feladatokat tartalmazó tesztet tölthettek ki, némi angoltudásra szükségetek lesz.
_dummy_15:55
A meta leírás jelentős szerepet tölt be keresőoptimalizálás során. Bár a találati listán lévő helyezést nem befolyásolja, rangsoroláskor nem veszi figyelembe a Google, még is azt javasolja, hogy legyen megfelelően kitöltve egyedi, saját tartalommal rendelkezzen.A keresőrobotok számos információt gyűjtenek össze az oldalról és a további aloldalaktól, ezek segítségével értelmezik a tartalmat. Céljuk pedig nem...
www.facebook.com23:18
Kövessen minket a Facebookon és nem marad le semmiről.
_dummy_12:30
Kulcsszó kereső eszközök segítségére minden keresőoptimalizálást végző szakembernek és vállalkozásnak szüksége lehet ahhoz, hogy a legmegfelelőbb keresőszavak kerüljenek kiválasztásra. A SEO kulcsszavakra épül, erre optimalizáljuk a tartalmat. Ebben nagy segítségünkre lehet több kulcsszó kereső szoftver, cikkemben ezekből ismertetek néhányat, amelyet Te is használhatsz a keresések során. Milyen a jó kulcsszó és hol találod? Erről olvashatsz a cikkben.
_dummy_19:27
Ismét sikeres évet zárt a hazai online kiskereskedelem. 2016-ban 427 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak le a magyar webshopok, ami a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom több mint 5%-a. Az online szektor dinamikus bővülése nem meglepő, hiszen egyre többen és egyre nagyobb kosárértékben vásárolnak online – derült ki az eNET Internetkutató Kft. webáruházak körében végzett friss kutatásából, amelynek...
_dummy_13:51
A Facebook ismét újított, forradalmasította a fotóalbumokat, és azok közös szerkesztését is. A HVG-n megjelent hír szerint ezentúl a fotók mellett videókat, bejelentkezéseket, szöveges posztokat is hozzáadhatunk az albumokhoz. Továbbá követhetjük az ismerősök galériáit, így értesítést kapunk, amint frissítik azokat.
_dummy_21:13
hvg.hu10:59
_dummy_09:27
_dummy_13:52
sg.hu11:24
_dummy_19:24
Hírek Magyarországról és Debrecenből, események, szolgáltatások, naprakész információk!
_dummy_07:01
_dummy_22:52
Németországban a Q-park exkluzív parkolási szolgáltató cég parkolóházait bénított meg a WannaCry zsarolóvírus, amelyről még mindig nem tudni biztosan, hogyan terjedt el ilyen gyorsan
_dummy_08:13
Túl magas a fuvar költség, ezért inkább nem rendel webáruházból? Vagy bonyolultnak találja a regisztráció folyamatát és ez tartja vissza az online irodaszer vásárlástól?- - World Trade System
_dummy_09:36
_dummy_15:03
_dummy_07:24
Először a posztoknál vezette be a Facebook a reakciókat, majd az üzeneteknél debütált az újítás. Most pedig már a kommentekre is lehet egyetlen gombnyomással mérgesen, szomorúan, csodálkozva, nevetve, vagy éppen szeretően reagálni, nem csak tetszikelni.
pcworld.hu11:33
pcworld.hu09:59
Ha tényleg valódi a nemrég megszellőztetett információ, a közösségi oldal elég durván rákapcsolt a hirdetésekre, és még azt is figyeli, mikor milyen kedved van. Mert ha mondjuk épp rossz, akkor mondjuk vegyél egy pár új cipőt.
_dummy_09:50
hvg.hu10:07
Az instagramos képek és videók népszerűségét nem csak a tartalom határozza meg, hanem a hashtagek is, utóbbiban segít ez az alkalmazás.
_dummy_16:58
Az uniós tagországok általános ügyekkel foglalkozó tanácsa határozatot fogadott el, amely azt biztosítja, hogy minden tagállamban jó minőségű frekvenciasávot szabadítsanak fel annak érdekében, hogy fokozni lehessen az...
_dummy_10:20
hvg.hu14:35
index.hu14:14
Okosan, automatizált árfigyelők segítségével, mert vannak nagyon jó diszkont ajánlatok.
hvg.hu07:04
Bár a külföldi rendelések esetében 4-5 hét is lehet a szállítási határidő, az év utolsó napjaira még a késve kézbesített csomagok is megérkeztek a netes vásárlásokból. Kevesen tudják, pedig fontos lehet: a PayPal-fiókkal történt fizetés esetén visszakérhető a visszaküldés postázási költsége.
_dummy_10:07
_dummy_18:03
pcworld.hu07:12
pcworld.hu11:25
_dummy_10:07
A Facebook után a Google is aktívan csatlakozott az álhírek elleni harchoz, ennek megfelelően a keresőóriás egy hivatalos blogbejegyzésben tudatta a világgal, hogy a keresési listán mostantól jelölve vannak a kétes eredetű találatok.
sg.hu11:13
Az internet atyja aggódik amiatt, mert az emberek túlzottan függenek a szoftverektől.
_dummy_09:44
_dummy_10:26
A Guardian magazin beszámolója szerint több olvasójuk is jelezte már, hogy a Facebook a korábbi ígéretek után tesztüzemmódban már nekilátott felvenni a kesztyűt a kamuhírek ellen, ezáltal többen is találkoztak figyelmeztetéssel, amikor egy bizonyos cikket akartak megosztani.
_dummy_13:12
Egyszer fent, máskor lent – Miért is változik a rangsorolás? Talán az egyik kérdés, amely legtöbbet foglalkoztatja a keresőoptimalizálás és SEO (Search Engine Optimization) művelőit: miért is változik folyamatosan az egyes kulcsszavak rangsorolása? Nem könnyű a válasz, hiszen a besorolás számos tényezőre vezethető vissza. Néhány dolgot azonban biztosan, vagy legalábbis nagy valószínűséggel állíthatunk ezzel kapcsolatosan. Mostani
pcworld.hu18:54
_dummy_11:25
_dummy_22:36
_dummy_12:12
_dummy_10:06
sg.hu20:03
A jövőben az internethozzáféréseket műholdak, drónok és ballonok biztosíthatják.
hvg.hu10:01
_dummy_07:33
freewaresoftwarenews.blogspot.hu11:10
pcworld.hu14:21
Androidon nem is olyan nehéz elérni, hogy a Facebook a jövőben ne kezdje el magától lejátszani nekünk a videókat. Szövegesen és videós formában is mutatjuk, mit kell tenned.
hvg.hu12:39
hvg.hu11:27
_dummy_11:11
_dummy_12:25
_dummy_07:06
hvg.hu15:38
hvg.hu14:52
Ezen az ingyenes oldalon kiváló grafikonok, diagramok és infografikák készíthetők, méghozzá nagyon gyorsan.
inforadio.hu20:58
index.hu14:56
index.hu14:56
hvg.hu13:58
pcworld.hu15:25
index.hu18:19
A Sidereel figyeli a sorozatait, és szól, ha új néznivaló van, vagy bejelentenek egy új évadot.
_dummy_11:02
Az Edward Snowden által is közkedvelt titkosított levelező szolgáltatás a Lavabit, feltámad hamvaiból és állításuk szerint sokkal erősebben és biztonságosabban térnek vissza a piacra.
pcworld.hu10:54
www.tozsdeforum.hu16:18
hvg.hu08:48
hvg.hu09:44
Régóta szinte ugyanúgy néz ki a YouTube, ráférne egy kis modern ráncfelvarrás – ennek lehetséges módját mutatta be egy dizájner. Nem rossz, sőt.