Itt a legnépszerűbb:
www.itbusiness.hu11:53

Gyors internet fénysugárral

5
_dummy_15:34

UPC-től örökölt szolgáltatást szüntet meg a Vodafone

2

Mint az ismeretes, 2020 április elején vette át a Vodafone a UPC magyar ügyfeleit, és 2022-ig használhatja a UPC, illetve az egyéb, Liberty Global-hoz (a volt UPC anyavállalatához) köthető márkaneveket, így legkésőbb eddig az időpontig rendeznie kellett a upcmail.hu-s email címek végződését is.

_dummy_12:33

Az Amazon Web Services adatközpontot nyit Svájcban

1

Az Amazon Web Services nemrég bejelentette a Nitro Enclaves szolgáltatását az érzékeny adatok védelmében. Erre épülve pedig a cég ma bejelentette, hogy ezzel párhuzamosan bővül az európai régióban, mégpedig Svájcon belül Zürich-ben.

_dummy_12:33

Így működik a Netflix progresszív öngyógyító rendszere a Zuul

2

Rengeteg felhasználó használja egyszerre a Netflix szolgáltatásait és ezáltal van több olyan szerver, ami túlterhelt lesz. Amíg a szerver újraindul vagy éppen megkezdődik az automatikus (vagy komolyabb hiba miatti kézi) helyreállítása, addig a végpontban történő folyamatos működés érdekében találták ki a Zuul-t..

_dummy_11:24

Így állt a Netflix 2020 3. negyedévében

5
_dummy_11:22

A Microsoft finomít a Windows 10 egyes felületein

1

A Microsoft törekszik arra, hogy a Fluent Design felülete minél előbb bevezetésre kerüljön a Windows 10 minden porcikáját érintve. A redmondi cég azon dolgozik, hogy a fájlkezelővel, start menüvel és

_dummy_17:32

A fél ország már állandóan online van

4

Az NMHH legutóbbi átfogó országos kutatásának eredeményei szerint a mobilos internetezés már teljesen általánossá vált. A fiatalabb korosztályoknál pedig már alig van olyan, aki ne tudna szükség esetén a farzsebéből is csatlakozni a netre.

_dummy_19:41

Opel első lökhárító webáruház

2

Még ilyet! Opel első lökhárítót csomagolva, házhoz szállítva, mint a pizzát? IGEN! Nézzen be webáruházunkba, s ha talál megfelelő bontott OPel első lökhárítót, akkor hívja Ügyfélszolgálatunkat. Mi van akkor ha nem talál? EGYSZERŰ! Akkor is hívjon, mert tájékoztatjuk, hogy a keresett típus bontása mikor várható. Egy hívást megér? Opel karosszéria alkatrészek webáruház – Ügyfélszolgálat: +36 30 859 6445

_dummy_19:37

Lassult a magyar net a koronavírus idején, de még így is világbajnok

4

A Cable.co.uk felmérést készített arról, hogyan változott a koronavírus csúcsidőszakában a széles sávú internet átlagos sebessége. A mintegy 114 ország 364 millió sebességtesztjét alapul vevő kimutatás szerint 6,31 százalékkal csökkent a hálózati sebesség az elrendelt kijárási tilalmak és a megváltozott munkavégzési szokások miatt.

_dummy_16:06

A klímaváltozás vízbe fojtja az internetet

2

Egy új tanulmány alapján a növekvő tengerszint miatt az internet működtetéséhez szükséges infrastruktúra jelentős része víz alá kerülhet már tizenöt éven belül.

computerworld.hu18:16

Erre büszkék lehetnek a magyar internetezők

5
itcafe.hu19:30

Internetlassulásra figyelmeztet az NKI

8
_dummy_09:33

Már nem vagyunk a szélessáv bezzegországa

3

Magyarország általában kiválóan szerepelt a globális ranglistákon, ha a vezetékes net sebességéről és áráról volt szó. A friss adatok szerint azonban kezdünk lecsúszni az előkelő helyekről.

_dummy_14:28

Mennyiért neteznek a felhasználók világszerte?

7
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream