Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

Feliratokon keresztül vehető át a számítógépek feletti uralom
Megtámadott egy zsarolóvírus? Van megoldás, ha nem akarsz fizetni!
Windows 7-e van? A Windows Defender nem védi a fél világon végigsöprő zsarolóvírustól
Évek óta kémkedhettek bármelyik Windows-felhasználó után
A WannaCry-ról | WindowsMix
Itt az újabb kártevőhullám, ezúttal pénzt bányászhatnak a gépeddel
Újabb világméretű számítógépes vírusjárvány robbanhat ki júniusban
Kim Djong Un állhat a globális zsarolóvírus mögött


Minősített vírusirtó Mac-re

 2011-02-11 20:36:07 -  39 -  Biztonság -  Zsiga

A Macintoshra írt vírusirtók között az ESET szoftvere a világon elsőként nyerte el a független ICSA Laboratórium minősítését, mely igazolja, hogy a NOD32 vírusirtó OS X platformon is megbízhatóan működik.

A cikk folytatása
_dummy_13:45
Érdekes támadási lehetőséget fedeztek fel IT biztonsági szakemberek - ugyanis teljesen biztonságosnak tűnő, egyszerű szövegfájlokat használtak a számítógép feletti uralom távoli átvételére. Ugyanakkor egy jól megszerkesztett...
_dummy_10:47
index.hu15:48
pcworld.hu15:16
Az EternalRocks egyelőre nem követel váltságdíjat, de még ijesztőbb, mint a WannaCry volt.
pcforum.hu15:14
A WannaCry után a héten a felhasználóknak és cégeknek egy újabb, minden Windows-t érintő fenyegetés létével kell szembesülniük. A WikiLeaks által frissen lehozott információk szerint ugyanis a CIA már évek óta rendelkezik egy olyan kémprogrammal, aminek segítségével gyakorlatilag bármelyik, a szóban forgó rendszerrel működő gépen folyó tevékenységeket és kommunikációt le tud figyelni.
pcforum.hu15:11
Nagyon rosszul jártak a WannaCry-járvánnyal azok a felhasználók, illetve vállalatok, akik az elmúlt évek során nem váltottak a Windows valamelyik újabb kiadására, hanem maradtak a rendszer 7-es verziójának használatánál - derül ki a Kaspersky egy új statisztikájából. A cég adatai szerint ugyanis a zsarolóvírus áldozataivá vált gépek szinte mindegyike a szóban forgó rendszerrel működött, miközben a Windows többi kiadásán csak elhanyagolható számú fertőzést regisztráltak.
androbit.net15:06
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Windows Defender a biztonsági szoftverek piacán az utolsók között kullog megbízhatóság és hatékonyság szempontjából, most viszont egy látványos gyakorlati példa is született arra, miért éri meg hanyagolni és helyette egy normális megoldásba fektetni.
_dummy_15:38
pcworld.hu10:06
pcforum.hu18:30
Bár jelenleg úgy tűnik, hogy a világ alapvetően komolyabb globális informatikai katasztrófa nélkül megúszta az utóbbi másfél évtized legsúlyosabb számítógépes vírusjárványát, a szakemberek és a felhasználók csak rövid időt kaptak a fellélegezésre. Jövő hónapban ugyanis hasonló vagy akár még pusztítóbb digitális fertőzéshullám törhet ki - ezúttal akár végzetes következményekkel.
_dummy_15:34
Hírszerzési tisztviselők és a biztonsági szakértők szerint Phenjan állhat az egész világon végig söprő számítógépes zsarolóvírus mögött.
_dummy_15:22
A mobilok, a Windows 10, de a banki rendszerek sem lesznek biztonságban, állítják.
www.hirado.hu15:15
www.hwsw.hu15:54
_dummy_11:29
Gearbest Flash Sale, big sale promotion
pcworld.hu11:24
pcworld.hu16:51
_dummy_15:41
pcworld.hu15:21
itcafe.hu15:19
_dummy_14:56
www.blikk.hu10:35
biztonsagportal.hu16:03
A Microsoft a héten olyan frissítéseket is elérhetővé tett a webböngészőihez, amelyek miatt egyes weboldalak letöltése előtt biztonsági figyelmeztetés jelenhet meg.
computerworld.hu19:33
A rosszindulatú program a még márciusban felfedezett sérülékenységeket használja ki.
www.hwsw.hu17:11
Soron kívül javított kritikus zero-day hibát a Malware Protection Engine-ben a Microsoft - néhány órával később pedig a patch kedd is megérkezett, amely további súlyos (és néhány aktívan kihasznált) sebezhetőségeket orvosol.
biztonsagportal.hu15:55
Letölthetővé váltak a Microsoft májusi biztonsági hibajavításai. A frissítések ezúttal is érintik a Windows-t, az Office-t, a Microsoft-féle webböngészőket, valamint a .Net keretrendszert.
hvg.hu19:07
computerworld.hu18:58
Már felvették a kapcsolatot a Microsofttal a sebezhetőség mielőbbi kijavítása érdekében.
_dummy_15:50
A Microsoft védettebb böngészőt ígért a Windows 10 Enterprise-t futtatók számára.
pcworld.hu14:59
hvg.hu12:32
pcforum.hu10:25
itcafe.hu11:07
A támadó program rekordsebességgel fertőzte meg a fiókokat, így nem árt néhány biztonsági intézkedés.
pcworld.hu17:41
pcworld.hu20:07
Hiába javították a DoublePulsart, a felhasználók nem tartják naprakészen a rendszerüket, ezért széles körben aknázzák ki a lehetőségeket a támadók.
pcworld.hu11:33
biztonsagportal.hu15:28
​A Linksys egyes Wi-Fi routerei kapcsán súlyos biztonsági hibákra derült fény, ezért a gyártó mindenkit óvintézkedésekre sarkall.
computerworld.hu15:16
pcforum.hu10:28
A héten egy vírusirtó szoftver ismét olyan ámokfutásba kezdett, aminek eredményeként ahelyett, hogy megvédte volna őket ettől, saját maga tette teljesen használhatatlanná a neki otthont adó gépeket. Ezúttal a Webroot nevű antivírusnak "ment el" teljesen az "esze", ami - tévesen - kártevőként ismerte fel a Windows egyes rendszerfájljait, amiket ezért gyorsan törölt, ezáltal ellehetetlenítve a rendszer működését.
computerworld.hu10:25
A fenyegetésekkel szembeni védekezés egyik fontos eleme, hogy mindig telepítsük operációs rendszerünk biztonsági frissítéseit.
pcforum.hu11:55
www.hwsw.hu16:35
pcworld.hu11:06
_dummy_04:50
_dummy_18:17
Gearbest promotion
www.hwsw.hu18:33
A FireEye által felfedezett zero day hibát az áprilisi patch kedden orvosolja a Microsoft.
pcworld.hu10:05
A hackelésre alkalmas Grasshopper ráadásul bármilyen végpontvédelmet megkerül - fedte fel a WikiLeaks.
pcforum.hu09:52
Az elkövetkező pár napban érdemes lesz minden Word-felhasználónak nagyon odafigyelnie arra, hogy kizárólag csak abszolút megbízható forrásból érkező dokumentumokat nyisson meg gépén - és azokat is csak akkor, ha feltétlenül szükséges.
computerworld.hu09:47
A tévesen kiadott biztonsági tanusítványok miatt adathalász helyek is átcsúsznak a Chrome szűrőjén, és megkapják a zöld jelzést.
_dummy_16:52
A közösségi portálok felhasználóinak védelmét célzó javaslatot fogadott el és terjesztett a törvényhozás elé szerdai ülésén a német kormány. A több szakmai szervezet és az ellenzék által...
_dummy_15:00
Erős kijelentéseket hallottunk az idei Smart konferencián.
computerworld.hu19:19
itcafe.hu20:29
Az Intel Security termékek mostantól McAfee néven, önálló cégben fejlesztve jelennek meg. A híres márka hat év után újra a piacon.
prohardver.hu17:08
Két sérülékenységet kihasználva biztonsági szakértőknek sikerült zsarolóvírust juttatni pár Gigabyte BRIX gép firmware-ébe.
www.hwsw.hu12:55
Leszámolna az eltérített, potenciálisan malware-t tartalmazó Firefox frissítésekkel a Mozilla. A cég Binary Transparency projektjének keretei között bárki számára ellenőrizhetővé a böngészőhöz tartozó binárisok hitelességét.
pcworld.hu19:15
Legalábbis jó eséllyel: a használt készülékek 40 százalékán maradnak személyes adatok.
_dummy_09:25
pcworld.hu16:04
computerworld.hu20:31
_dummy_08:35
Hiába mentegetőzött az Apple, a WikiLeaks újabb dokumentumokat szivárogtatott ki azzal kapcsolatban, hogy mire is képes a Központi Hírszerző Ügynökség, avagy a CIA az Apple gépeivel, lévén kiderült, hogy régebbi modelleket és egészen új masinákat egyaránt fel tudnak törni.
_dummy_11:12
_dummy_11:10
hvg.hu11:14
computerworld.hu19:38
hvg.hu10:54
A német távközlési hatóság azt kérte, mindenki semmisítse meg a babát, mert manipulálható, és adatgyűjtésre is alkalmas.
_dummy_17:02
pcworld.hu12:15
A Google megölte - az extra védelmi réteg immáron láthatatlan, vagyis többé nem zavarja a felhasználókat.
hvg.hu07:13
hvg.hu20:20
Nem kell alig olvasható betűket nem kell silabizálni, de még egy "nem vagyok robot" mező elé sem kell pipát tenni ahhoz, hogy a weboldalak eldönthessék rólunk, valóban emberek vagyunk-e. A Google új algoritmusa folyamatosan figyeli a felhasználók viselkedését a weboldalakon, és az alapján dönti el, hogy ember vagy gép kattintgat-e.
itcafe.hu11:01
_dummy_11:11
A Google, a Mozilla, a Cloudflare és két egyetem kutatói készítettek egy tanulmányt, amelyben kritizálják, hogy az antivíruscégek végpontvédelmi termékei elfogják a https-forgalmat.
computerworld.hu18:40
A Microsoft közleménye szerint a WikiLeaks Vault 7 kiszivárogtatásában szereplő sebezhetőségek csak a régi Windows-rendszereket érintik.
www.hwsw.hu17:35
androbit.net19:53
itcafe.hu18:17
Igen méretes botnet kialakítására nyújt lehetőséget egy többféle márkanév alatt is forgalmazott kínai gyártmányú webkamera.