Itt a legnépszerűbb:

A 2GB memóriával és 16GB tárhellyel szerelt Redmi 7 12 megapixeles dual kamerával, 3900mAh akkumulátorral és 6.26 inches képernyőjével egyedülálló a középkategóriában. Főleg, hogy most csupán 28 ezer forintért a miénk lehet, és ehhez még gyors ingyenes házhozszállítás is jár.

_dummy_19:48

Tuningolja a Huawei a P30-at

2

Már megszokhattuk a Huawei-től, hogy csúcsmobiljai a bemutatást követően hónapokban kisebb módosításokon esnek át, ez lehet például egy új szín is, de ezúttal egy kis hardveres változtatást eszközölt a gyártó.

_dummy_18:53

Kiderült mikor térhet vissza a Samsung Galaxy Fold

1

Több éves fejlesztést követően egy "váratlan" hibának köszönhetően a Samsung arra kényszerült, hogy visszahívja első hajlítható mobilját, a Galaxy Fold-ot, ami úgy néz ki hamarosan újra kereskedelmi forgalomba kerülhet.

www.hirado.hu16:13

Facebook: Hozzáférés megtagadva!

15
_dummy_14:14

A Facebook alkalmazásai nélkül jönnek a Huawei telefonok

2

Az Egyesült Államok kormányának rendelete miatt a Google után most a Facebook is megtette az előírt lépéseket a Huawei felé. A kínai cég jelenleg forgalomban lévő eszközeit már nem érinti a dolog, de innentől Facebook, Messenger, WhatsApp és Instagram nélkül jönnek a Huawei telefonok.

upfone.hu10:25

Ilyen is van: Harminc ezer alatt a Redmi 7 ingyenes szállítással

17
_dummy_17:46

Sokak által várt iPad applikációt is hozhat az iOS 13

2

Akiknek otthon van táblagépük sokan már nem is használják mellette asztali számítógépüket, az Apple iPad modelljei az egyik legnépszerűbbek ezen a fronton, de valami oknál fogva egy igen hasznos alkalmazás eddig kimaradt minden iPad-ból amit a legtöbben szinte minden nap használnánk.

_dummy_17:41

A Galaxy S10-nél is gyorsabb töltéssel érkezhet a Note 10

1

Tavaly a Samsung Galaxy Note 9 4000 mAh-s akkumulátorát 15W-os gyorstöltéssel táplálhattuk, az idei Galaxy S10 szériát ennél azért már gyorsabban tölthetjük, de az augusztusban érkező Galaxy Note 10 úgy néz ki, hogy még ennél is gyorsabban fog töltődni.

_dummy_19:35

Végre a Galaxy Note 10e-ről is megtudtunk valamit

1

Több olyan pletyka is volt már, hogy a Galaxy Note 10 széria legalább két készülékből fog állni. Ha minden igaz az SM-N970 és nagyobb SM-N975 modellek között méretbeli eltérés biztosan lesz, de a specifikációkon valószínűleg nem nagyon fog változtatni a Samsung.

_dummy_19:44

Levehető kamerával borzolná a kedélyeket a Vivo

2

Már eddig is láttunk elég érdekes megoldásokat melyek a minél nagyobb képernyő/test arány elősegítésében játszottak szerepet, de a Vivo legújabb ötlete, hogy levehető kamerát tegyen egy telefonra így elsőre elég bizarrnak hangzik.

_dummy_18:06

Kiszivárgott képernyőfotókon az iOS 13 sötét módja

1

Az Apple a múlt héten jelentette be, hogy június 3-án tartják az éves fejlesztői konferenciát, ahol többek között az iOS 13-al és a sokak által várt sötét móddal is megismerkedhetünk, melyhez most három képet is kaptunk.

_dummy_17:25

Már benne is az Android Q bétában a Redmi K20 Pro

1

Tegnap érkezett a Redmi első csúcsmobilja a Redmi K20 Pro, ami ezt követően már be is került az Android Q béta programba, tehát aki kedvet kap hozzá és beszerezte a készüléket már tesztelheti is az új rendszert.

_dummy_19:41

Egy évig húzhatja a Huawei

2

Továbbra is változatlan a helyzet az Egyesült Államok és a Huawei között, a kínai gyártó természetesen megpróbálja minél jobban kihasználni a múlt héten kapott 90 napos időszakot amíg kereskedhet az érintett cégekkel.

_dummy_18:38

Továbbra is töretlen a Redmi Note 7 sikere

1

Már eddig is lehetett tudni, hogy a Redmi Note 7 széria igen népszerű a felhasználók köreiben, melynek köszönhetően a készüléknek egy újabb mérföldkövet sikerült elérnie.

_dummy_18:47

Sokak kedvence lehet a most bemutatott Redmi 7A

4

A Xiaomi-tól különvált Redmi az elmúlt időszakban több készüléket is bemutatott, de a most debütáló Redmi 7A is nagyon népszerű lehet, mivel igen jó árcédulát kaphat.

_dummy_17:24

Megvan mivel helyettesítené a Play Áruházat a Huawei

15
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave