Itt a legnépszerűbb:
_dummy_10:29

Kiirthatatlan vírus fertőzi az Androidos mobilokat

2

Kiberbiztonsági cégek egy új, törölhetetlen Androidos vírusra figyelmeztetnek. Az xHelper nevű kártevő az elmúlt hat hónapban legalább 45 ezer készüléket. Az elsőként májusban felbukkant xHelpert, a MalwareBytes és a Symantec is vizsgálta már, de eredete még nem tisztázott.

_dummy_19:51

A Samsung lapkájával érkezik a Vivo 5G-s mobilja

1

A múlt hónapban a Vivo vezetője bejelentette, hogy partnerséget kötöttek a Samsunggal és hamarosan érkezik következő mobiljuk, benne a dél-koreaiak 5G képes Exynos 980 rendszerchipjével.

_dummy_17:32

Képen pózol az 5G képes Huawei Nova 6

2

A Huawei Nova 6 5G-ről az elmúlt időszakban már többször is hallottunk, mint tudjuk ez a készülék is képes lesz csatlakozni az ötödik generációs hálózatokra, és most egy kép is érkezett róla.

_dummy_11:04

Ingyen müzli és laptop is járhat a Pixel 4 mellé

1

Néhány szerencsés már megkapta a Google új csúcsmobilját, az értékesítés elsőként az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Tajvanon és az Egyesült Királyságban vette kezdetét.

_dummy_19:22

Renderképeken tűnt fel a OnePlus 8 Pro

1

Még egy hónapja sincs, hogy a OnePlus bemutatta a 7T és 7T Pro modelleket, de már most kaptunk több renderképet a OnePlus 8 Pro-ról, ami láthatóan...

_dummy_18:25

JoyUI-t kapnak MIUI helyett a Black Shark mobilok

1

A Xiaomi több mint egy éve dobta piacra a Black Shark szériát, ami eddig MIUI kezelőfelületet használt, de ezt most lecserélik JoyUI-ra. Az Black Shark sorozat rövid idő alatt több eszközzel is bővült.

_dummy_18:23

Csak egy baj van a Google új csúcsmobiljaival

6
_dummy_09:29

Európában a Red Magic 3s és a Black Shark 2 Pro

1

A játékokra szánt okostelefonok piaca továbbra is dübörög, és most úgy néz ki, hogy két ilyen telefon is elérhetővé válik Európában ebben a hónapban. A Nubia Red Magic 3s Kínában már egy hónapja megvásárolható, de még csak most érkezett el az idő, hogy globálisan is beszerezhető legyen.

_dummy_09:28

Különleges mobilt mutat be jövő héten a Huawei

2

A kínai gyártó október 17-én egy olyan mobil bemutatására készül amilyet már rég óta sokan várnak, remélhetőleg tényleg azt kapjuk amire számítunk. A Huawei megosztott egy új promóciós képet a napokban, ami igen erősen egy új termékcsalád bevezetésére utal.

_dummy_17:34

Nevetséges áron érkezett a Sony új mobilja

10
_dummy_09:38

Hibrid eszközzel térne vissza a mobilpiacra a Microsoft

1

Minket viszont a két képernyős, Androidot futtató mobil-táblagép hibrid Surface Duo fogott meg..A készülék egyelőre még csak koncepció, a bemutatón a Snapdragon 855-el szerelt prototípust lehetett szemügyre venni.

_dummy_09:38

Lesz Xiaomi Mi Mix 4, meg nem is

1

A Xiaomi szeptemberi eseményén sokan hiába várták a kínai cég egyik legnépszerűbb szériájának folytatását, a Mi Mix 4-et végül nem mutatták be.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave