11 titok az iPhone-ról, amit biztosan nem ismersz!

Ha azt gondolod A-Z-ig ismered az összes Apple terméket, akkor ezt most érdemes átrágni. Fogadni mernék, hogy a legtöbb iPhone felhasználó úgy gondolja, tökéletesen ismeri a készülékét és mindent tud róla. Nekik szól a következő lista, illetve azoknak, akik szeretnének pár hasznos apróságot megtudni az iPhone-okról, amiket esetleg eddig nem ismertek.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_12:31

Apple Pencil tok 10290 Ft-ért??

1

Az Apple híres arról, hogy a kiegészítőket elképesztően drágán kínálja, gondoljunk csak az iPhone akkumulátoros tokra, de akár magára az Apple Pencilre. A mai WWDC bemutató után frissült a tartozékkínálat és egy új terméket köszönthetünk a gyári kiegészítők portfóliójában. Ez nem más, mint az Apple Pencil tok, ami egy tartós bőrből készült, kifejezetten a tollhoz készült védőtok.

_dummy_10:56

A CIA az új Apple-számítógépeket is képes feltörni

3

A WikiLeaks kiszivárogtató portál csütörtökön újabb dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek szerint a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) képes feltörni a legújabb típusú Apple-számítógépeket is. A...

_dummy_13:08

Top 7 iPhone tok

3

Bármennyire is szép egy telefon formája, érdemes tokban hordani akár hétköznapokról vagy hétvégéről legyen szó. Én a telefonomat a Spigen által gyártott Tough Armor Case ütésálló tokban hordom, amely kiemelkedő védelmet nyújt a készülékemnek. A laptopomat, pedig a Thule Stravan tokban cipelem…

_dummy_08:23

Óraszíjba épített Apple Watch töltőt védetett le az Apple

1

Az okosórák piacán hosszú idő után idén lehet ismét nagy verseny a gyártók között, hiszen az Android Wear 2.0 vélhetően számos cég érdeklődését felkelti majd, míg az Apple továbbra is jól teljesít, a Samsung pedig csiszolja a Tizen rendszert futtató Gear S szériát.

pcforum.hu15:16

A Windows 10 legutáltabb sajátosságát másolja az új Apple macOS

4

Az Apple a héten egy olyan változtatást vezetett be a múlt hónapban kiadott macOS rendszere terjesztésében, ami a Windows 10 egyik, a felhasználók által legjobban utált sajátosságát képezte korábban. A Sierra kódnevű új rendszer ugyanis mostantól miden Mac-re automatikusan letöltődik majd - kérdés és jóváhagyás nélkül is.

_dummy_09:09

Tárhelybővítést kínál iPhone-hoz a SanDisk új tokja

17
_dummy_08:02

Nem vagy elégedett az iPhone billentyűzetével? Itt egy jó alternatíva!

20
appleblog.blog.hu12:21

Hét szuper trükk az iPhone kamerájával

21
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave