Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave


Itt a legnépszerűbb:
 2017-04-14 21:19:43 -  37 -  Hír

A FIDESZ 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa, a magyar miniszterelnök jó barátja – madarat tolláról..- a kereszténység egyik legszentebb napján, Nagycsütörtökön ismét elböffentette magát.

_dummy_20:34
2

Orosz hackerek gyakorlatozhattak nálunk

A módszer egyszerű, de működik.

_dummy_20:14
1

A tilos valóban tilos? -

Előfordul, hogy olyan ételt készítesz, ami nem fagyasztható. Ha azonban már ott van, de egyszerűen nem fogy el, akkor tehetsz egy próbát a fagyasztással.

www.origo.hu11:26
3

Görbicz Anita végleg a legnagyobbak közé került

Egy héttel a 34. születésnapja előtt csodálatos ajándékot kapott Görbicz Anita, aki a Győr női kézilabdacsapatával harmadszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját.

itcafe.hu10:16
2

Kína bezárja az internetet

Kizárólag állami akkreditációval rendelkező szerkesztőségek írhatnak híreket, a szerkesztők kiválasztásánál vétójoga lesz a kormánynak.

_dummy_09:00
6

18 használati tárgy, amelyről nem is sejtetted, hogy van lejárati ideje

_dummy_21:56
1

Havi egy főzés tanfolyam -

Tudtad, hogy a házimunkák közül főzéssel töltöd a legtöbb időt? Te is azt tapasztaltad, alig érsz haza a munkából, máris mehetsz a konyhába, hogy gyorsan elkészítsd a vacsorát vagy a másnapi ebédet? Te is úgy érzed, gyerek mellett egyszerűen képtelen vagy nyugodtan megfőzni?

hvg.hu12:31
11

Videó: Észak-Korea annyira középkori, hogy az onnan kijutók már egy ATM-et látva is hüledeznek

_dummy_12:14
1

Folytatódik a lendület - épülnek az új lakások

A szakértők szerint idén az ingatlanpiacon hatalmas növekedés várható. Akár az új lakások építését nézzük vagy az ingatlanvásárlást, a fejlődés számottevő. Az Otthonteremtési Programnak is köszönhetően 2017. első negyedévére 89 százalékkal emelkedett a kiadott építési engedélyek száma – ismertette a Központi Statisztikai Hivatal. Budapesten a nagyobb léptékű építési beruházások még nem készültek el, ezért itt 51,3 százalékkal kevesebb új lakás épült fel.

_dummy_12:12
1

Mitől lesz okos egy város?

Okostelefon, okosotthon, okosváros... Mi jöhet még? Korábban bemutattuk, hogy mit is tud a Google, Apple vagy az Alexa okosotthona. Ha egy ház eszközeit össze tudjuk kötni az IoT (Internet of Things) koncepció segítségével, akkor egy várost miért ne tudnának összekötni a házakkal, önkormányzatokkal, közműszolgáltatókkal. A szakértők szerint: Egy város attól lesz „okos”, ha a település adott problémáját IT eszközökkel oldják meg, és így teszik hatékonyabbá és kezelhetőbbé a lakosok életét.

_dummy_10:12
2

Fagyasztani szeretnél? Ezeket inkább ne! -

Sajnos vannak olyan ételek, melyeknek egyáltalán nem tesz jót a fagyasztás, ha pedig valamennyi marad, és már a füleden jön ki, mert sehogy sem bírod megenni, akkor inkább öntsd ki. Vagy hasznosítsd újra, egy másik ételben. Főtt tészta Sajnos az egyik

_dummy_15:42
1

K. Toók László: Orbán Viktor, a „sorosozós” faszagyerek, avagy a diktátor bukása

A miniszterelnök az utóbbi pár hónapban újfent bebizonyította, hogy alkalmatlan egy ország vezetésére. Orbán tisztában van azzal, hogy brutálisan rezeg alatta a léc, s könnyedén elhasalhat pártja a 2018-as országgyűlési választásokon. Nyilván – mint minden diktátor – igyekszik megsemmisíteni, vagy ellehetetleníteni az ő leváltására alkalmas politikai- és civil erőket. Ennek volt első állomása, a Közép-európai Egyetem, vagy hétköznapi nevén, a CEU ekézése.

_dummy_11:55
2

A4 méret - Nyomdai méretek papírméretek

Az irodában fellelhető papírméretek között az A4 méret a leggyakoribb. A papírméretek nemzetközi szabvány szerint vannak meghatározva. A kiindulási alap az A0 méret. Szerző: World Trade System

_dummy_11:24
2

Tudtad, hogy ezeket is le tudod fagyasztani? -

A fagyasztás, mint tartósítás, sokak számára még mindig egyet jelent a nyers hús mélyhűtőben történő tárolásával. Már ha jól van lefagyasztva és kiolvasztva, mert különben valami fehér, száraz, rágós valami lesz a végeredmény.

_dummy_20:33
8

Orbán Viktor, a „sorosozós” faszagyerek, avagy a diktátor bukása

_dummy_20:10
1

Hat tipp arra, hogyan pörgessük fel egy parkolóház forgalmát | SmartParking.hu

A parkolóházak és mélygarázsok is a piac törvényi szerint működnek - szolgáltatásokat nyújtanak - tehát az ügyfelekért nekik is ugyanúgy meg kell küzdeni, mint egy étteremnek vagy más kereskedelmi vállalkozásnak. A garázsok ma is jelentősen le vannak maradva a kereskedelmi és szolgáltató cégektől a marketing területén, de sosem késő elkezdeni kommunikálni az ügyflekkel; az alábbiakban összeszedtük a pár fontos teendőt.

_dummy_15:08
1

Te kitől tanultál meg főzni? -

Senki sem születik úgy, hogy rögtön tudna főzni. A szerencsésebbek már gyerekkorban ellesik az alapokat az anyukájuktól, nagymamától, a kevésbé szerencsések felnőttkorban, saját maguktól tanulnak meg főzni.

_dummy_09:32
9

10 luxus-használati tárgy, melyet tényleg csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak

_dummy_20:08
2

A legtitkosabb állami adatok is a felhőbe költöznek

Jövőre már egységesített, felhő alapú adatközpontba kerülhetnek az állam és a közigazgatás által tárolt legtitkosabb adatok is. A 16 milliárd forintot meghaladó projekt kivitelezője a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató.

_dummy_22:37
1

Doppingvétség miatt 2024-ig nem versenyezhet a riói érmét elveszítő román súlyemelő | ma.hu

A doppingvétséget elkövető Gabriel Sincraian román súlyemelő hivatalosan is elveszítette az augusztusi, Rio de Janeiró-i olimpián nyert bronzérmét, és a friss döntés értelmében nyolc évig nem versenyezhet.

_dummy_22:35
1

Újabb földrengés: ezúttal a horvát város, Split térségében mozdult meg a föld

Horvátországban Splittől 30 km-re érezhető földrengés volt.

_dummy_22:33
2

Fontos idézetek és emlékezetes képek Göncz Árpádról - "mindannyiunk Árpi bácsijáról" | ma.hu

Göncz Árpád visszahozta a mosolyt a politika színpadára, és ott is tartotta egész elnöksége idején. A legszerethetőbb, legközvetlenebb politikus volt, akinek gondolatait nem csak elolvasni érdemes, de talán néhányat átvenni is, a saját életünkbe.

_dummy_18:09
5

Mennyi ideig tart feltölteni egy elektromos autót? Lakatos Gergő megmondja | SmartParking.hu

_dummy_11:33
1

Unaloműző, vigasztaló vásárlás? Ne tedd!

Mindenkinek vannak jobb, és rosszabb napjai, ezzel nem vagy egyedül. Vagy úgy érezheted, a helyzeted kilátástalan, egyszerűen hiába is töröd a fejed, sehogy sem találsz megoldást, esetleg épp annyira unatkozol, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni. Ilyenkor egyet nem szabad tenni: vásárolni.

_dummy_11:02
1

12 rossz szokás, amiben többé nem szabadna hinnünk

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyekről tudjuk, hogy nem tesznek nekünk jót. Viszont vannak olyan berögzült “hagyományaink”, amelyekről nem is sejtjük, hogy árthatnak nekünk. Ezek olyan alapvető dolgok, amelyekről mindig is azt hittük, hogy jó szokások, valójában viszont feleslegesek, sőt...

_dummy_10:58
6

8 népszerű bűvésztrükk, melyről most végérvényesen lehull a lepel

www.hwsw.hu20:28
1

Jól halad a nagyvállalati Windows 10-átállás

Bő másfél éve, azaz a Windows 10 rajtja óta gőzerővel halad a rendszer bevezetése a vállalati környezetekben. Ebben Magyarország sincs lemaradva, de nálunk picit más okok miatt döntenek a bevetés mellett a szervezetek.

_dummy_10:13
2

Egy hatalmas fekete szexjátékkal javította ki az autó horpadását

Kisebb horpadások esetén nem feltétlenül kell karosszéria-lakatoshoz menni, elég ha megrendelünk egy méretes darabot egy bizonyos típusú kellékből.

_dummy_10:11
1

Obama 400 ezer dollárért tart előadást a Wall Streeten

Barack Obama korábban még "zsíros nagymenőknek" nevezte a Wall Street bankárjait, és őket tette felelőssé a 2009-ben kirobbant pénzügyi válságért.

_dummy_10:09
1

Kellemes tavaszi meleg, záporok

22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

_dummy_10:08
1

Újra bírságolnak Óbudán | ma.hu

Óbudán megint bírságolnak azokban az esetekben, amikor csak kamerakép áll rendelkezésre.

_dummy_10:07
1

Elhunyt Gyurcsok József, a távgyógyító | ma.hu

Hosszan tartó betegeskedés és több agyvérzés után elhunyt a televízióból is ismert energiagyógyász, Gyurcsok József.

_dummy_10:05
1

Káoszba torkollt az őslakos indiánok tüntetése

A brazil katonai rendőrök könnygázzal próbálták feloszlatni a többezres tömeget, a demonstrálók pedig nyilaikat és lándzsáikat vetették be ellenük.

_dummy_22:52
1

Életrajzi film készül Madonnáról

Blonde Ambition címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban Madonnáról - értesült a Variety.com. A stúdió Elyse Hollander Blond Ambition című forgatókönyvének jogait vásárolta meg. Tavaly ez a forgatókönyv vezette a hollywoodi "feketelistát" - azoknak a forgatókönyveknek a listáját, amelyekből nem készült film.

_dummy_22:49
1

Exkluzív interjút adott az RTL-nek az Oscar-díjas Jamie Foxx |

Ha nevesíteni lehetne a lazaságot, jó eséllyel Jamie Foxx-nak hívnák. A világ egyik legsikeresebb színésze már hónapok óta Budapesten forgat, és mindvégig kifejezetten kereste a nyilvánosságot. Volt, hogy egy szál alsónadrágban napozott a havas budai hegyekben, máskor a magyar fociválogatottal parolázott, most pedig egy élő rádióműsor meghívását fogadta el. Aztán exkluzív interjút adott az RTL-nek. (...)

_dummy_21:41
1

Elton John súlyos beteg, a koncertjeit is le kellett mondania

A világsztárt intenzív osztályon is kezelték egy "ártalmas és ritka" bakteriális fertőzés miatt.

_dummy_21:39
2

Sikerült megfékezni a budaörsi raktártüzet

A raktárkomplexum 15 000 négyzetméteres az irodákkal együtt, és 5000 négyzetméteres terület égett le.

_dummy_21:25
1

Törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban - képek | ma.hu

Törpevíziló (Choeropsis liberiensis) született a Nyíregyházi Állatparkban, az utódot kedden mutatták be a nyírségi megyeszékhely látványosságában.

_dummy_21:24
3

Gyógyszercsempészt kapcsoltak le Bács-Kiskun megyében

A pénzügyőrök 12 ezer doboz, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert találtak egy kamion utánfutójában.

_dummy_21:22
1

Belegraffitiztek Bud Spencer emlékfalába | ma.hu

Lagzi Lajcsit festették fel a tavaly elhunyt pofonosztó emlékfalára. Háborogtak a rajongók.

_dummy_21:20
2

Az ügyészség költségvetési csalás miatt vádat emelt Mengyi Roland fideszes képviselővel szemben

A Központi Nyomozó Főügyészség vádat emelt Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselővel és hat társával szemben a Fővárosi Törvényszéken.

_dummy_20:37
1

Távozik posztjáról az NKA alelnöke

Doncsev András május 1-jei hatállyal távozik posztjáról, az új alelnök személyéről Balog Zoltán még egyeztet.

_dummy_20:36
1

Magyarország fellebbez a bangladesi bevándorlók ügyében | ma.hu

Magyarország a Nagykamarához fordul az Emberi Jogok Európai Bírósága által az Ilias és Ahmed bangladesi bevándorlók kontra Magyarország ügyben hozott döntés miatt.

_dummy_20:34
1

Négy évet kapott a mentőápolót megkéselő fiatal

Négy év, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságveszésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte első fokon a Fővárosi Törvényszék azt a vádlottat, aki még 2015 novemberében kábítószer hatása alatt megkéselt egy mentőápolót.

_dummy_20:33
1

Dzsihadistákat vettek őrizetbe Barcelonában, közük lehet a brüsszeli merénylethez | ma.hu

Őrizetbe vettek a katalán rendőrök kilenc feltételezett dzsihadistát kedd hajnalban Barcelonában, közülük négyről azt gyanítják, hogy kapcsolatban állhattak a tavalyi márciusi brüsszeli robbantások elkövetőivel.

_dummy_20:31
2

Ettől biztos leesik a Star Wars-rajongók álla

Aranyból készült Darth Vader-maszkot kínál eladásra egy japán ékszerészcég az első Star Wars-film bemutatásnak 40. évfordulója alkalmából.

_dummy_20:28
1

Ferenc ppa: a bke hrnkeknt megyek Egyiptomba

A muzulmán és a keresztény közösségekhez intézett videóüzenettel köszöntötte Egyiptom lakosságát Ferenc pápa az észak-afrikai országban pénteken és szombaton esedékes látogatása előtt. (...)

_dummy_15:16
5

Mindent bele! - Épülhet a következő stadion

_dummy_09:25
15

Magyar találmány: cenzúrázhatatlan internet

_dummy_09:01
2

9 nélkülözhetetlen tipp, amely egy nap megmentheti az életed

Világunk bármennyire is gyönyörű és sokoldalú, sajnos sok veszélyt is tartogat. Bár abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mifelénk nem dúlnak háborúk és nincs állandó terrorveszély, ennek ellenére bármikor váratlan, kellemetlen helyzetben találhatjuk magunkat. Ilyenkor jó, ha megjegyzünk néhány alapvető trükköt és tippet, amely talán az életünket is megmentheti egyszer.

_dummy_15:03
1

Az ország, ahol annyira nem ismerték a kólát, hogy ráírták a címkére, hogy finom

Talán egyesek tudják, hogy a neves kóla eredetileg pont nem arról szólt, hogy a terméket már logó nélkül is felismerjük, annyira ezzel kelünk-fekszünk. Ausztráliában találták ki, és pont azzal a céllal, hogy az igen rossz eladási számokat növeljék (ami egyébként láss csodát, be is jött). Azt azonban nem nagyon tudjuk, hol nem árulnak egyáltalán kólát, egyáltalán van-e ilyen hely?

hvg.hu11:15
6

Olyan funkció jön a Chrome-ba, ami bedöntheti a fél internetet

hvg.hu10:58
11

Megcsinálták a gumit, amit minden kerékpáros imádni fog

_dummy_07:58
1

Tarol a CSOK - drasztikusan nőtt az igénylések száma

2017-re a lakáspiac 20 százalékos növekedését jósolták a szakértők. A legtöbb bank emelkedésre számít nem csak a hitelek, de a CSOK-igénylések terén is. A bankok MTI-nek tett nyilatkozatai szerint már az első negyedévben közel 50 százalékkal több családi otthonteremtési kedvezmény igénylést fogadtak be, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában.

computerworld.hu19:29
3

Megveszi Charles Simonyi cégét a Microsoft

A legendás fejlesztő és amatőr űrhajós Simonyi és vállalata, az Intentional Software segíteni fog a Microsoftnak tökéletesíteni az Office 365 programcsomag csapathatékonyságot növelő képességeit.

_dummy_19:34
1

Győzike a rendőröknek: "Ge*i jó helyen van a pénz!" | zizz.hu

A Nemzeti Adó és Vámhivatal 50 milliós költségvetési csalással vádolja Gáspár Győzőt. A vád szerint Győzike nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, amiket később több cégen keresztül adott el, majd nem fizette meg az értékesítéshez kapcsolódó közterheket. Nem csak pénzt, hanem drogot és gépfegyvert is kerestek Győzikénél – írja a Blikk.

_dummy_18:27
1

Nézze meg, mire számíthat ezen a héten a csillagok szerint | zizz.hu

Ezen a héten a tavasz szele mindenkit megérinthet. Lelkesen és lendületesen telhetnek a rövid hét napjai. Csak arra vigyázz, hogy ne hozz meggondolatlan és visszafordíthatatlan döntéseket – tanolcsja az anna.hu. Nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Válaszd ki csillagjegyed!

_dummy_10:39
7

Végre kiderült, hogy mi a különbség a Pepsi és a Coca-Cola között

_dummy_10:20
1

Hol a határ? | Politikai Vélemények

Nem az országé, azt felismerjük a dupla szögesdrót kerítéséről.  Csütörtökön azonban az ügyészségnek és a bíróságnak sikerült egy újabb kerítést kreálnia. Egy „elvi” kerítést. Gulyás Márton és Varga…

_dummy_13:22
1

Megható: egy videó, amely megváltoztatja az életfelfogásod | zizz.hu

A Lemon talált rá arra a videóra, melyben  egy boltvezető ahányszor kinyitja az üzlete ajtaját, ott talál egy alvó hajléktalant. Feldühödik, leönti vízzel, üvölt vele, és elkergeti. A hajléktalan végül már elkerüli azt a boltot. Ekkor derül ki az igazság…

_dummy_12:01
1

20 szokatlan fényképek, melyeket első pillantásra nem is értünk, hogy lehetséges! | zizz.hu

Kétszer is meg kell nézni őket, hogy meglássuk, valóban mit ábrázolnak. Tényleg lehetségesek ezek a fotók?

_dummy_07:26
1

34 meglepően furcsa tény Japánról, amit mindig is tudni akartál, de sosem mertél megkérdezni

Ha valami, akkor a japán kultúra aztán tényleg nagyban különbözik a világ többi fejlett ország kultúrájától, köszönhetően a számtalan féle-fajta hagyománynak és az ősidők óta létező sajátos japán világnézetnek. Az alábbiakban 34 érdekességet gyűjtöttünk nektek össze a felkelő nap országáról.

_dummy_07:25
15

Így készíts rejtekhelyet, hogy senki se találja meg a pénzed, értékes tárgyaidat!

_dummy_16:26
2

Megbolondul az időjárás: mínuszokra és havazásra is készülhetünk a jövő héten | zizz.hu

Tovább hűl a levegő: a leghidegebb órákban mínuszokra is készülni kell, s néhol még napközben is csak plusz 3 Celsius-fokig melegszik a levegő. Emellett sokszor borús, csapadékos lesz az idő, több helyen havazhat is – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

pcforum.hu12:54
1

Meglepő: Ismét növekedésnek indultak a PC-eladások

[MTI] A informatikai és távközlési berendezések piacának elemzésével foglalkozó amerikai International Data Corporation (IDC) szerdán közzétett kimutatása szerint a hagyományos személyi számítógépekből 60,3 millió kelt el az idei első negyedévben, 0,6 százalékkal több, mint 2016 első negyedévében.

_dummy_10:04
1

12 idegesítő dolog, amivel a férfiak az őrületbe kergetik a nőket

Vannak dolgok, amelyek a legtöbb férfire jellemzők, és a nők sem megérteni sem elfogadni nem képesek igazán ezeket hosszú távon. Persze ha egészséges szinten művelik ezeket a fiúk, akkor semmi gond nincs, hiszen a nőknek is vannak nehezen elviselhető furcsaságaik (hajaj!).

www.nlcafe.hu08:51
10

Tévhitek a konyhában, amiket felejts el örökre

_dummy_23:10
1

KÉT CIVIL KURÁZSI, EGY ANATÓMIA – VIDEÓ! | 24per7.info

Első kézből, hallgassa meg, mit mond Varga és Gulyás, a két polgárjogi aktivista, szerintük mi, miért történt. Út a Sándor palotától a vádlottak padjáig.

_dummy_21:19
37

BAYER ZSOLT NAGYCSÜTÖRTÖKI KERESZTÉNY ÜZENETE

_dummy_18:29
1

Győzike újra a gyanú árnyékában! 50 milliós költségvetési csalással vádolják | zizz.hu

Ötvenmilliós költségvetési csalással gyanúsítja a Nemzeti Adó és Vámhivatal Gáspár Győző énekest, előadóművészt. A gyanú szerint Győzike nagy értékű személyautókat hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg – adta hírül a hirado.hu.

_dummy_10:57
1

A nap gondolata az élet nagy kérdéseiről a Zizz.hu-n — videó | zizz.hu

Minden nap a legszebb gondolatokkal kedveskedünk Nektek, így ma is a legjobbat hoztuk.

_dummy_10:30
2

Ezután a videó után senki sem nézi le többé a szakmunkásokat! — zizz.hu

Sajnos sok értelmiségi alacsonyabb rendűnek tartja a szakmunkásokat. Akik fennhordják az orrukat talán bele se gondolnak, mennyi mindent köszönhetnek a kétkezi munkásoknak! Néhány diplomás rangon alulinak érzi,hogy vele egy szinten legyen egy kőműves, egy pék vagy egy varrónő.

_dummy_10:29
1

Szörnyű képek! Az UNICEF megmutatja, milyen gyereket szülni a világ legrosszabb helyein - zizz.hu

Az idén 70 éves UNICEF képeken mutatja meg, milyen gyereket várni és szülni olyan borzalmas helyeken, mint Guinea, vagy Niger. Sok baba és anya túl sem éli a születést, a körülményeket elnézve, nem is csodálkozunk…. Mateneh Sesay császármetszésre vár Sierra Leonéban, a babája meghalt az anyaméhben. | Forrás:UNICEF Afganisztán: A 22 éves lány a padlón...

_dummy_10:25
1

Kezdődik a kullancsszezon: tippek hogyan védekezhetünk a vérszívók ellen — zizz.hu

Még a kullancsszezon berobbanása előtt célszerű beadatni a kullancsencephalitis elleni védőoltást. Egyetlen oltás azonban nem elegendő, a hatékony védelem feltétele a teljes oltási sor beadása  – írja a hirado.hu.

_dummy_19:45
1

NE SZÓRAKOZZ, VIKTOR!!!!-EGY VEZÉR ELŐÉLETE | 24per7.info

A legújabb hírek szerint már nem csak az Európai Parlamentnek, nemcsak az Európai Tanácsnak de saját pártcsaládjának, az Európai Néppártnak is kezd elege lenni Orbán Viktorból, aki viszont soha nem…

itcafe.hu17:01
1

Börtönbe csempészett PC-k

Reszelő vagy cigaretta helyett PC-alkatrészeket csempésztek be a rabok egy amerikai börtönbe, és még a helyi hálózatot is feltörték