Itt a legnépszerűbb:
_dummy_17:27

Tovább hódítanak a nők a Spekrum Home-on

1

Egy évvel ezelőtt indult hódító útjára a NőComment! és a DTK: Elviszlek magammal a Spektrum Home-on, szeptembertől pedig ismét új vendégekkel jelentkeznek a műsorok.

_dummy_16:24

Indul a 100. NFL-szezon

2

Magyar idő szerint szeptember hatodikán a Chicago Bears – Green Bay Packers meccsel elkezdődik az NFL jubileumi, századik idénye, amit természetesen idén is a Sport TV közvetít.

_dummy_17:19

Milliárdos álruhában

4

Glenn Stearns milliárdos még mindig hisz az amerikai álomban. Olyan nagyszabású kihívásra készül, amelyet a legtöbben lehetetlennek tartanak: be akarja bizonyítani, hogy a megfelelő tudás birtokában bárki sikeres lehet az országában.

_dummy_12:32

Vadonatúj és visszatérő kedvencek ősszel az RTL-en

1

Jófiúk címmel új magyar vígjátéksorozatot indít szeptember elsején az RTL Klub. Vadonatúj évaddal folytatódik A mi kis falunk, újra lesz Házasodna a gazda és kezdődik a Love Island című párkereső show is.

_dummy_18:17

Augusztus 26-án debütál a TV2 őszi műsorkínálata

1

Augusztus 26-tól változatos újdonságokkal nyitja meg az őszi szezont a TV2, a csatorna ismét elhozza a legfrissebb és legizgalmasabb műsorokat, amik kihagyhatatlan tartalmakat ígérnek az egész családnak.

_dummy_17:21

Mi a közös SpongyaBobban és David Hasselhoffban?

1

A fiatal felnőtt korba lépő rajzfilmfigurát különleges epizóddal ünnepli a Nickelodeon, a duplarész sztárvendége pedig nem más, mint a vízimentők Chuck Norrisa, a grizzly-mellkasú David Hasselhoff...

_dummy_16:23

Pajkaszeg visszavár!

1

A mi kis falunk epizódjai csütörtöktől, minden hétköznap este az RTL Klubon!

_dummy_18:53

Sorozat premier az RTL Klubon

6
_dummy_18:13

Bug Juice: Tábori kalandjaim

2

A Disney Channel új sorozata, a Bug Juice: Tábori kalandjaim tele van szabadtéri mókával, új barátságokkal, és kihívásokkal, ahol a tábor lakói megtapasztalják milyen a családtól távol lenni...

_dummy_18:14

Will és Gus antik csodákat pimpel

2

Will és Gus ma már főállásban végzi a pimpelést, legutóbb Magyarországról szereztek be egy csodás állapotú veteránt. Munkájukról Öreg autó, nagy haszon címmel sorozat is készült...

_dummy_17:22

500 millió ember él időzített bombák lábánál

1

Az élet vulkánokkal és a Vulkánok: kettős pusztítás dokumentumfilmek a kitörések pillanatait és következményeit ugyanúgy megmutatják, mint ahogy szemléltetik a helyi lakosok és a tűzhányók között kialakult különleges kapcsolatot...

_dummy_17:46

Indul a borzongás az AMC-n

1

Június harmadikán indul az AMC új NOS4A2 című saját gyártású horrorsorozata, amely Joe Hill azonos című regényéből készült, a premier egy napon lesz a Fear the Walking Dead ötödik évadának indulásával...

_dummy_12:03

Agatha Christie klasszikusai a Jocky TV-n

1

A klasszikus sorozatok kedvelőinek csatornáján, a Jocky TV-n hamarosan két Agatha Christie regény adaptációját is láthatják az angol írónő történeteinek rajongói.

_dummy_16:50

Folytatódik a humor a Viasat Explore-on

1

A feladatosztó, azaz Greg Davies és hűséges asszisztense, Alex Horne agyafúrt tesztek sokaságával és egy frissített humorista gárdával tér vissza a képernyőre.

www.hwsw.hu15:07

Egyedüliként indul a digitális multiplexekért az Antenna Hungária

4

Most már gyakorlatilag biztosan kijelenthető, hogy az Antenna Hungária marad a digitális földfelszíni műsorszóró hálózatok üzemeltetője a következő több mint egy évtizedben: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság hálózatüzemeltetésre kiírt pályázatán az állami tulajdonú cégen kívül nem akadt más jelentkező.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream