Itt a legnépszerűbb:
_dummy_21:56

Havi egy főzés tanfolyam -

1

Tudtad, hogy a házimunkák közül főzéssel töltöd a legtöbb időt? Te is azt tapasztaltad, alig érsz haza a munkából, máris mehetsz a konyhába, hogy gyorsan elkészítsd a vacsorát vagy a másnapi ebédet? Te is úgy érzed, gyerek mellett egyszerűen képtelen vagy nyugodtan megfőzni?

_dummy_12:14

Folytatódik a lendület - épülnek az új lakások

1

A szakértők szerint idén az ingatlanpiacon hatalmas növekedés várható. Akár az új lakások építését nézzük vagy az ingatlanvásárlást, a fejlődés számottevő. Az Otthonteremtési Programnak is köszönhetően 2017. első negyedévére 89 százalékkal emelkedett a kiadott építési engedélyek száma – ismertette a Központi Statisztikai Hivatal. Budapesten a nagyobb léptékű építési beruházások még nem készültek el, ezért itt 51,3 százalékkal kevesebb új lakás épült fel.

_dummy_12:12

Mitől lesz okos egy város?

1

Okostelefon, okosotthon, okosváros... Mi jöhet még? Korábban bemutattuk, hogy mit is tud a Google, Apple vagy az Alexa okosotthona. Ha egy ház eszközeit össze tudjuk kötni az IoT (Internet of Things) koncepció segítségével, akkor egy várost miért ne tudnának összekötni a házakkal, önkormányzatokkal, közműszolgáltatókkal. A szakértők szerint: Egy város attól lesz „okos”, ha a település adott problémáját IT eszközökkel oldják meg, és így teszik hatékonyabbá és kezelhetőbbé a lakosok életét.

_dummy_10:12

Fagyasztani szeretnél? Ezeket inkább ne! -

2

Sajnos vannak olyan ételek, melyeknek egyáltalán nem tesz jót a fagyasztás, ha pedig valamennyi marad, és már a füleden jön ki, mert sehogy sem bírod megenni, akkor inkább öntsd ki. Vagy hasznosítsd újra, egy másik ételben. Főtt tészta Sajnos az egyik

_dummy_15:42

K. Toók László: Orbán Viktor, a „sorosozós” faszagyerek, avagy a diktátor bukása

2

A miniszterelnök az utóbbi pár hónapban újfent bebizonyította, hogy alkalmatlan egy ország vezetésére. Orbán tisztában van azzal, hogy brutálisan rezeg alatta a léc, s könnyedén elhasalhat pártja a 2018-as országgyűlési választásokon. Nyilván – mint minden diktátor – igyekszik megsemmisíteni, vagy ellehetetleníteni az ő leváltására alkalmas politikai- és civil erőket. Ennek volt első állomása, a Közép-európai Egyetem, vagy hétköznapi nevén, a CEU ekézése.

_dummy_11:55

A4 méret - Nyomdai méretek papírméretek

2

Az irodában fellelhető papírméretek között az A4 méret a leggyakoribb. A papírméretek nemzetközi szabvány szerint vannak meghatározva. A kiindulási alap az A0 méret. Szerző: World Trade System

_dummy_11:24

Tudtad, hogy ezeket is le tudod fagyasztani? -

2

A fagyasztás, mint tartósítás, sokak számára még mindig egyet jelent a nyers hús mélyhűtőben történő tárolásával. Már ha jól van lefagyasztva és kiolvasztva, mert különben valami fehér, száraz, rágós valami lesz a végeredmény.

_dummy_20:10

Hat tipp arra, hogyan pörgessük fel egy parkolóház forgalmát | SmartParking.hu

1

A parkolóházak és mélygarázsok is a piac törvényi szerint működnek - szolgáltatásokat nyújtanak - tehát az ügyfelekért nekik is ugyanúgy meg kell küzdeni, mint egy étteremnek vagy más kereskedelmi vállalkozásnak. A garázsok ma is jelentősen le vannak maradva a kereskedelmi és szolgáltató cégektől a marketing területén, de sosem késő elkezdeni kommunikálni az ügyflekkel; az alábbiakban összeszedtük a pár fontos teendőt.

_dummy_15:08

Te kitől tanultál meg főzni? -

1

Senki sem születik úgy, hogy rögtön tudna főzni. A szerencsésebbek már gyerekkorban ellesik az alapokat az anyukájuktól, nagymamától, a kevésbé szerencsések felnőttkorban, saját maguktól tanulnak meg főzni.

_dummy_09:32

10 luxus-használati tárgy, melyet tényleg csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak

9
_dummy_20:08

A legtitkosabb állami adatok is a felhőbe költöznek

2

Jövőre már egységesített, felhő alapú adatközpontba kerülhetnek az állam és a közigazgatás által tárolt legtitkosabb adatok is. A 16 milliárd forintot meghaladó projekt kivitelezője a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató.

_dummy_11:33

Unaloműző, vigasztaló vásárlás? Ne tedd!

1

Mindenkinek vannak jobb, és rosszabb napjai, ezzel nem vagy egyedül. Vagy úgy érezheted, a helyzeted kilátástalan, egyszerűen hiába is töröd a fejed, sehogy sem találsz megoldást, esetleg épp annyira unatkozol, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni. Ilyenkor egyet nem szabad tenni: vásárolni.

_dummy_11:02

12 rossz szokás, amiben többé nem szabadna hinnünk

1

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyekről tudjuk, hogy nem tesznek nekünk jót. Viszont vannak olyan berögzült “hagyományaink”, amelyekről nem is sejtjük, hogy árthatnak nekünk. Ezek olyan alapvető dolgok, amelyekről mindig is azt hittük, hogy jó szokások, valójában viszont feleslegesek, sőt...

www.hwsw.hu20:28

Jól halad a nagyvállalati Windows 10-átállás

1

Bő másfél éve, azaz a Windows 10 rajtja óta gőzerővel halad a rendszer bevezetése a vállalati környezetekben. Ebben Magyarország sincs lemaradva, de nálunk picit más okok miatt döntenek a bevetés mellett a szervezetek.

_dummy_22:52

Életrajzi film készül Madonnáról

1

Blonde Ambition címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban Madonnáról - értesült a Variety.com. A stúdió Elyse Hollander Blond Ambition című forgatókönyvének jogait vásárolta meg. Tavaly ez a forgatókönyv vezette a hollywoodi "feketelistát" - azoknak a forgatókönyveknek a listáját, amelyekből nem készült film.

_dummy_22:49

Exkluzív interjút adott az RTL-nek az Oscar-díjas Jamie Foxx |

1

Ha nevesíteni lehetne a lazaságot, jó eséllyel Jamie Foxx-nak hívnák. A világ egyik legsikeresebb színésze már hónapok óta Budapesten forgat, és mindvégig kifejezetten kereste a nyilvánosságot. Volt, hogy egy szál alsónadrágban napozott a havas budai hegyekben, máskor a magyar fociválogatottal parolázott, most pedig egy élő rádióműsor meghívását fogadta el. Aztán exkluzív interjút adott az RTL-nek. (...)

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave