2 TB-os MLC NAND SSD-t jelentett be az ADATA

[ADATA] Az ADATA® Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobilkiegészítők vezető gyártója a mai napon bemutatta az Ultimate SU900 2.5” SATA 6Gb/s SSD, ami jól mutatja a […] A 2 TB-os MLC NAND SSD-t jelentett be az ADATA bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

A Microsoft a héten egy olyan új programot jelentett be, aminek elsősorban azok a rendszergazdák és vállalati felhasználók örülhetnek, akik valamiért nem tudnak vagy akarnak egy adott Windows változatról elváltani. […] A Tovább használhatja majd régi Windows-át az, aki lusta váltani bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Ingyen lehet erősebb videókártyájuk a Radeon-tulajdonosoknak

1

Azon felhasználóknak, akik az elmúlt hónapok során egy új AMD Radeon RX 460 chipjére épülő videókártyát vettek, elképzelhető, hogy többet kaptak pénzükért cserébe, mint amennyiért fizettek. A szóban forgó kártyákon […] A Ingyen lehet erősebb videókártyájuk a Radeon-tulajdonosoknak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Több informatikust képezhetnek majd ezek után Magyarországon

1

[MTI] Több mint 2,8 milliárd forint európai uniós és hazai támogatásból kormányzati program indul, amelynek célja az oktatási intézmények és az informatikai vállalkozások közötti együttműködés támogatása azért, hogy jelentősen nőjön […] A Több informatikust képezhetnek majd ezek után Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Megjött a javítás a Windows 10 az internetet elrontó hibájára

2

A Microsoft kedden soron kívül adott ki új egy olyan foltot Windows 10 rendszeréhez, ami egy, abban a múlt héten előidézett igen súlyos problémát hivatott orvosolni. Utóbbinak köszönhetően ugyanis egyes, […] A Megjött a javítás a Windows 10 az internetet elrontó hibájára bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Végre megkezdi működést az európai GPS, a Galileo

1

Több, mint egy évtizednyi tervezés, fejlesztés és beüzemelés után a héten megkezdheti működését az az európai helyzetmeghatározó rendszer, ami végre reális alternatívát nyújthat a kontinens polgárainak a GPS-szel szemben. A […] A Végre megkezdi működést az európai GPS, a Galileo bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Ingyen lehet majd játszani az új Call of Duty-val

1

A lövöldözős játékok rajongói az elkövetkező napokban egy kellemes meglepetést fognak kapni az Activision-től karácsony alkalmából. A kiadó ugyanis korlátozott ideig ingyen fogja játszhatóvá tenni számukra Call of Duty sorozata […] A Ingyen lehet majd játszani az új Call of Duty-val bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Nemzeti kiberversenyt tartanak Magyarországon

1

[MTI] Budapest, 2016. december 12., hétfő (MTI) – Várják a jelentkezőket a nemzeti kiberversenyre. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közreműködésével jövő februárban tartják a nemzetközi viadal […] A Nemzeti kiberversenyt tartanak Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Globális felmelegedés elleni kezdeményezést indít a Bill Gates

1

[MTI] A Microsoft-alapító Bill Gates vezetésével amerikai, brit, szaúdi, kínai milliárdosok fognak össze a globális felmelegedés ellen és egymilliárd dollárt fektetnek be az úgynevezett tiszta energiába – jelentették be hétfőn. […] A Globális felmelegedés elleni kezdeményezést indít a Bill Gates bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Mégsem fog saját önvezető autót készíteni a Google

1

Bár a Google két évvel ezelőtt nagy csinnadratta közepette mutatta be saját önvezető autójának prototípusát, a leginkább rajzfilmbe illő kis járműről azóta nem sokat lehetett hallani. Most kiderült, hogy miért: […] A Mégsem fog saját önvezető autót készíteni a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Microsoft: Mindenki nyugodjon le, velünk marad a DOS prompt is

1

Bár korábban felmerült, a Microsoft nem tervezi a még DOS-os időkből örökölt parancssor a kiirtását a Windows-ból – tette egyértelművé a cég egy szóvivője a napokban. Redmond ehelyett inkább csak […] A Microsoft: Mindenki nyugodjon le, velünk marad a DOS prompt is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Elképesztően szemét zsarolóvírus kezdett terjedni

7
_dummy_13:04

Megjelent minden idők legnagyobb Linux kiadása

6
_dummy_13:04

Megható: Ajándék játékkonzolt kapott egy fiú egy bolt alkalmazottaitól

1

Kellemes meglepetésben részesítettek egy amerikai fiatalt a napokban az ottani legnagyobb műszaki üzletlánc, a Best Buy egyik boltjának alkalmazottai. A jószándékú dolgozók ugyanis saját pénzükből vettek egy az illetőnek egy […] A Megható: Ajándék játékkonzolt kapott egy fiú egy bolt alkalmazottaitól bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

Máris hibát találtak az AMD még ki sem adott processzorában

2

Az AMD jövő évben piacra kerülő új Zen processzorai egy olyan tervezési hibával rendelkeznek, ami alapvetően veszélyeztetheti az azon futó szoftverek működését – állítja két biztonsági kutató. Szerintük a lapkák […] A Máris hibát találtak az AMD még ki sem adott processzorában bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Tovább használhatja majd régi Windows-át az, aki lusta váltani

22
_dummy_12:04

Szupergyors hordozható szkennereket dob piacra az Epson

2

[Epson] Az Epson hamarosan két új, egyedülállóan gyors hordozható üzleti szkennert vezetett be a piacra. A WorkForce DS-310 és a DS-360W az üzletemberek számára hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé, akár útközben […] A Szupergyors hordozható szkennereket dob piacra az Epson bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu06:47

Népszerű a golyóálló laptoptáska

1

Az idei évben a világon sajnos sokan szembesültek terrorcselekménnyel vagy fegyveres bűnözővel. A váratlan eseményekre készült fel ezért a Force Training Institute, amelynek a golyóálló laptoptáskája azonnal személyi pajzzsá alakítható.

hvg.hu06:38

Csináltak egy öngyújtót, amit nem fúj el a szél és nem olt el az eső

7
_dummy_11:04

Kinyírja az internetet a Windows 10 egy új frissítése

1

A napokban több európai országban is meglepetten tapasztalta a felhasználók egy nem elhanyagolható része, hogy addig hibátlanul működő gépe a továbbiakban képtelen volt az internet elérésére. A szolgáltatók a tömegesen […] A Kinyírja az internetet a Windows 10 egy új frissítése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Mobilról lettek irányíthatók ad Thermaltake hűtőventilátorai

1

[Thermaltake] A Thermaltake a vezető számítógépház, tápegység és PC hűtési megoldások gyártója a mai napon bejelentette a Thermaltake Riing RGB mobil applikációt, mellyel páratlan módon testre szabhatjuk az RGB világítást […] A Mobilról lettek irányíthatók ad Thermaltake hűtőventilátorai bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Elképesztő: 10 másodpercenként támad be valakit zsarolóvírus

2

[Kaspersky] 2016-ban háromszorosára nőtt a zsarolóprogramok általi támadások száma a vállalatok ellen, ami azt jelenti, hogy míg januárban 2 percenként észleltek támadást, addig októberben már 40 másodpercenként következett be. Eközben […] A Elképesztő: 10 másodpercenként támad be valakit zsarolóvírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu10:55

Szemüveget visel? Akkor ezt a kamerát ön is nagyon kedvelné

1

Mindegy, hogy szemüveget vagy napszemüveget visel, az alábbi kamera, kis kiegészítőként, erre tehető, erről használható.

_dummy_07:14

Gyorsabb és erősebb lett az új Bluetooth 5

3

Már júniusban is lehetett hallani a Bluetooth 5 képességeiről, ám akkor még folyamatban volt a fejlesztés, most viszont véglegesítették a szabványt, és hamarosan meg is érkezhetnek az első ezt támogató készülékek.

_dummy_15:04

Új szövetséget hoztak létre a legnagyobb a VR-ipari cégek

1

[Samsung] A Samsung, az Acer Starbreeze, a Google, a HTC VIVE, a Facebook Oculus és a Sony Interactive Entertainment megalapította a VR készülékeket gyártók nemzetközi nonprofit szervezetét, hogy elősegítse a […] A Új szövetséget hoztak létre a legnagyobb a VR-ipari cégek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Tökéletes virtuális cukrot csinált a Disney

1

Bár a számítógépes grafika elképesztő lépésekkel fejlődik és közelít a valósághűség felé, még mindig vannak olyan problémás anyagok és modellek, amiket nehéz, illetve szinte lehetetlen meggyőzően utánozni benne. Ezek között […] A Tökéletes virtuális cukrot csinált a Disney bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Kiderült milyen processzorokat ad ki jövőre az Intel

5
_dummy_14:04

Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett

1

Bár oldalunkon már számtalan robotot bemutattunk korábban is, azok között egy se volt olyan, mint amilyen mai videónk főszereplője. A SALTO ugyanis felépítésében és működésében is leginkább egy szöcskére hasonlít. […] A Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett

1

Bár oldalunkon már számtalan robotot bemutattunk korábban is, azok között egy se volt olyan, mint amilyen mai videónk főszereplője. A SALTO ugyanis felépítésében és működésében is leginkább egy szöcskére hasonlít. […] A Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Négy magyar cég is ott lesz a januári CES kiállításon

1

[CES] Néhány hét múlva lehull a lepel arról, hogy milyen technológiai trendek, eszközök, újdonságok határozzák majd meg mindennapjainkat a jövő évben. Január 5-8. között ugyanis immár ötvenedik alkalommal rendezik meg […] A Négy magyar cég is ott lesz a januári CES kiállításon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Jóváhagyták: Felvásárolhatja a Microsoft a LinkedIn-t

1

[MTI] Bizonyos feltételekkel jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a Microsoft felvásárolja a szakmai kapcsolatok ápolására szakosodott LinkedIn üzleti közösségi hálózatot – jelentette be szerdán a brüsszeli testület. Olvassa tovább… Jóváhagyták: […] A Jóváhagyták: Felvásárolhatja a Microsoft a LinkedIn-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Elképesztően jó lesz a mobilos Windows 10 PC-s emulációja

7
_dummy_09:04

Sokkal kevesebb netet fog használni mostantól az Android

2

A Google a héten egy olyan fejlesztést jelentett be Android platformjához, ami nagyon durva mértékben csökkentheti majd az utóbbi által a normál üzem részeként letöltött adatmennyiséget. A spórolás mértékben ugyanis […] A Sokkal kevesebb netet fog használni mostantól az Android bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Deutsch: 2018 végére megvalósul a Szupergyors internet program

1

[MTI] A Szupergyors internet program keretében 2018 végére az ország valamennyi településére eljut a legalább másodpercenkénti 30 megabit adatátviteli sebességű, szupergyors internetszolgáltatás – közölte a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki […] A Deutsch: 2018 végére megvalósul a Szupergyors internet program bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III

2

A Ubisoft – a PC Fórum múlt heti előrejelzésének megfelelően – mától ingyenesen letölthetővé tette játékterjesztő szolgáltatásán át az Assassin’s Creed sorozat harmadik részét. Az eredetileg alig négy évvel ezelőtt, […] A Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III

2

A Ubisoft – a PC Fórum múlt heti előrejelzésének megfelelően – mától ingyenesen letölthetővé tette játékterjesztő szolgáltatásán át az Assassin’s Creed sorozat harmadik részét. Az eredetileg alig négy évvel ezelőtt, […] A Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Nem lesz jack-aljzat a Samsung Galaxy S8-on sem

1

Az Apple után a Samsung készülékek vásárlói is kénytelenek lesznek megbarátkozni a gondolattal, hogy kedvenc gyártójuk jövőbeni készülékeihez nem tudnak majd egyszerre töltőt és fülhallgatót is csatlakoztatni. A dél-koreai gyártó […] A Nem lesz jack-aljzat a Samsung Galaxy S8-on sem bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Meglepő: Összefog a Facebook, a Google, a Twitter és a Microsoft

2

[MTI] Az amerikai közösségi média összefog, hogy kiszűrje az interneten terjedő gyűlöletbeszédet és terrorista megnyilvánulásokat. Olvassa tovább… Meglepő: Összefog a Facebook, a Google, a Twitter és a Microsoft Forrás: […] A Meglepő: Összefog a Facebook, a Google, a Twitter és a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Nem kell gigabüntetést fizetnie a Samsung-nak az iPhone-nyúlás miatt

2

[MTI] Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság megváltoztatta a korábbi bírósági döntést az Apple és a Samsung vitájában. Olvassa tovább… Nem kell gigabüntetést fizetnie a Samsung-nak az iPhone-nyúlás miatt Forrás: […] A Nem kell gigabüntetést fizetnie a Samsung-nak az iPhone-nyúlás miatt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:23

Ha feldobnád egy menő lámpával az asztalod, ez kell neked!

2

Igazán dizájnos asztali lámpát dolgozott ki egy magyar dizájner. A monoszkóp által ihletett formatervű lámpa mérete alig 30x36x19,5 cm, tehát gond nélkül elfér a legtöbb asztalon.

_dummy_08:19

Bemutatkozott a vezeték nélküli Beoplay H9 fejhallgató

6
pcworld.hu08:14

Életveszélyesek a hamisított akkutöltők

1

A brit fogyasztóvédelem 400-at vizsgált meg, három felelt meg a szabványoknak.

_dummy_07:13

Itt a világ első okos paplanja, amely magától képes megágyazni

2

Ma már szinte minden hétköznapi eszközünk okosodik, így nem meglepő, hogy Smartduvet név alatt megszületett a világ első okos paplanja, amely igazi megváltás lesz a lusta vagy folyamatosan elalvó emberek számára.

_dummy_07:12

Itt a világ első okosboltja, ahol még pénztárak sincsenek!

1

Elképesztő ötletet valósított meg a technológiai forradalmak terén élenjáró Amazon, akik jövő év elején mindenki számára megnyitják Seattle-ben a világ első okosboltját, ahol sem pénztárak, sem hadseregnyi személyzet nincs, csak a termékek és a vásárlók.

_dummy_17:04

Milliárdos tudományos díjat támogattak a Facebook és a Google alapítói

1

[MTI] Ötödik alkalommal adták át a kimagasló tudományos eredményekért odaítélt, összesen több mint 25 millió dollárral (7,3 milliárd forinttal) járó élettudományi, matematikai és fizikai díjakat vasárnap a kaliforniai Szilícium-völgyben. Olvassa […] A Milliárdos tudományos díjat támogattak a Facebook és a Google alapítói bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04

Kaméleon módjára átalakulni képes autót csináltak

2

Meglepő megoldással állt elő a Lexus azon vásárlók számára, akik nem tudják eldönteni, hogy milyen színben is rendeljék meg a cég új autóját – vagy szeretnék az időnként lecserélni. A […] A Kaméleon módjára átalakulni képes autót csináltak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

prohardver.hu16:26

Gyorstöltő is egyben az ADATA új póttöltője

2

Az A10050QC a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiáját veti be a töltési idő csökkentése érdekében.

_dummy_16:04

Egyre nehezebb lesz elmenekülni az Atlas robot elől

2

A korábban a Google által is birtokolt Boston Dynamics Atlas nevű robotja öles léptekkel halad afelé, hogy utolérje a Terminátort és más, egyelőre csak filmekben látott társait. A szerkezetet tervezői […] A Egyre nehezebb lesz elmenekülni az Atlas robot elől bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Mégis foglalkozna az önvezető autók ötletével az Apple

1

[MTI] Az Apple részt kíván venni az önállóan navigáló járművekre vonatkozó szabályok kidolgozásában – derül ki az Apple NHTSA amerikai közúti közlekedésbiztonsági hivatalnak megküldött leveléből. Olvassa tovább… Mégis foglalkozna az […] A Mégis foglalkozna az önvezető autók ötletével az Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Leállította a Windows 10 előzeteseinek frissítését a Microsoft

2

A Microsoft pénteken Windows blogjában egy meglepő fejleményt jelentett be: azt, hogy leállítja operációs rendszere Insider változatának frissítését. A dolog hátterében az áll, hogy a cég egy új terjesztési módszerre […] A Leállította a Windows 10 előzeteseinek frissítését a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Új HD Audio Driver csomagot adott ki a Realtek

2

A Realtek a napokban új verziót adott ki legtöbb asztali és hordozható gépben is használt hangchipek vezérlőszoftverét tartalmazó meghajtócsomagjából. Az új HD Audio Audio Driver 2.80 a csomag első frissítését […] A Új HD Audio Driver csomagot adott ki a Realtek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

4 terabájtos 850 Pro SSD-t ad ki a Samsung

1

Bár a Samsung már a nyár közepén 4 TB-ra növelte 850 EVO SSD-sorozatának maximális kapacitását, a cég mindeddig adós maradt a széria Pro változatának hasonló bővítésével. A dél-koreai gyártó azonban […] A 4 terabájtos 850 Pro SSD-t ad ki a Samsung bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

www.gamestar.hu07:15

Csak bedugod, és szinte bármilyen gépet azonnal tönkrevág ez a pendrive

20
_dummy_14:04

Javult a Vodafone beltéri lefedettsége Budapesten és környékén

1

[MTI] A Vodafone elmúlt hónapokban végrehajtott fejlesztéseinek eredményeként javult a mobilszolgáltató beltéri lefedettsége és hálózatának minősége Budapesten és az agglomerációban – mondta el a Vodafone Magyarország vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. […] A Javult a Vodafone beltéri lefedettsége Budapesten és környékén bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Már a karácsonyt is az interneten intézi a magyarok többsége

1

[eNET] Internet nélkül mára elképzelhetetlenné vált a karácsony: a net nemcsak az ünnepi előkészületekben és a családi látogatások megszervezésében, de az ajándékok beszerzésében is segít. Az idei évben várhatóan kétmillióan […] A Már a karácsonyt is az interneten intézi a magyarok többsége bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

E-egészségügyi honlapot indít a kormányzat

1

[MTI] Az úgynevezett Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren (EESZT), egy külön honlapon keresztül lesznek elérhetők a jövőben az e-egészségügyi szolgáltatások – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a jobbikos Lukács […] A E-egészségügyi honlapot indít a kormányzat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Olcsóbbá válhat az internetes vásárlás az Unióban

2

[MTI] Az internetes kereskedelem fellendítése érdekében és az online vállalkozások támogatására áfacsökkentő új adószabályozást javasol az Európai Bizottság. Olvassa tovább… Olcsóbbá válhat az internetes vásárlás az Unióban Forrás: PC […] A Olcsóbbá válhat az internetes vásárlás az Unióban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Rászáll az adóhatóság a Bitcoinnal üzletelő felhasználókra

1

Több, digitális valutával üzletelő felhasználót is kellemetlenül érinthet egy, a héten meghozott amerikai bírósági döntés, ami szinte összes adatának kiadására kényszeríti a Coinbase piacteret. Ezen adatok kiadását ugyanis a helyi […] A Rászáll az adóhatóság a Bitcoinnal üzletelő felhasználókra bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Végre itt az első gameplay trailer a Mass Effect: Andromeda-hoz

1

Bár a Mass Effect sorozat jövő évben megjelenő következő részéhez már korábban is mutattunk több előzetest, ezekben a közös az volt, hogy mind előre renderelt animációkat mutattak – így nem […] A Végre itt az első gameplay trailer a Mass Effect: Andromeda-hoz bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Nagyon durva villámfegyvert csináltak egy Tesla-tekercsből

3

Olvassa tovább… Nagyon durva villámfegyvert csináltak egy Tesla-tekercsből Forrás: PC fórum A Nagyon durva villámfegyvert csináltak egy Tesla-tekercsből bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04

Ingyenes Assassin's Creed-et fog hozni a Mikulás

2

A Ubisoft a jövő héten újabb játékot fog ingyenesen letölthetővé tenni a cég fennállásának 30. évfordulóját ünneplő sorozata keretében. A kiadó választása ezúttal az Assassin’s Creed III-ra esett – azaz, […] A Ingyenes Assassin's Creed-et fog hozni a Mikulás bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Decemberben mutatja be új Zen processzorait az AMD

2

Az AMD kereken két hét múlva, december 13-án fogja leleplezni következő generációs Zen processzorait – derül ki a cég frissen közzétett felhívásából. Az új chipek bemutatóját élőben lehet majd az […] A Decemberben mutatja be új Zen processzorait az AMD bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Meglepő hardverelemet találtak a Microsoft új Surface gépében

1

A héten megvásárolhatóvá vált a Microsoft október végén bejelentett új minden-egyben PC-je, a Surface Studio, amely alkalomból az iFixIt munkatársai ennek is nekiestek és darabokra kapták. A szakemberek ugyanakkor a […] A Meglepő hardverelemet találtak a Microsoft új Surface gépében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Megjött a javítás a veszélyes Firefox-sebezhetőségre

1

A Mozilla szerdán este egy blogposztban jelentette be, hogy – alig két nappal az előző verzió kiadása után – elérhetővé tette böngészője egy újabb frissítését. A Firefox 50.0.2 azt, a […] A Megjött a javítás a veszélyes Firefox-sebezhetőségre bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Elképesztően menő DJ-robotot csinált a Ford

1

A Ford a héten egy olyan különleges attrakcióval mutatta be legújabb Fiesta modelljeit, ami egyértelműen ellopta a show-t a cég frissen leleplezett járművei elől. A rendezvényen ugyanis a zenét egy […] A Elképesztően menő DJ-robotot csinált a Ford bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Internetes csalásra figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank

1

[MTI] Ismeretlen csalók hamis tartalmú megtévesztő elektronikus leveleket küldtek ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nevében, és így próbáltak magyar magánszemélyektől személyes adatokat, pénzt kicsalni. Az MNB semmilyen alkalommal nem […] A Internetes csalásra figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

iPhone 7 a Pixel ellen – melyik bírja jobban a leejtést 300 méterről?

1

A mobilos törésteszt videók már igen komoly múltra tekintenek vissza – és valószínűleg ennek is része van abban, hogy a felvételek készítőinek egyre extrémebb módokat kell kitalálniuk a készülékek elpusztítására […] A iPhone 7 a Pixel ellen – melyik bírja jobban a leejtést 300 méterről? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Szünetelni fog az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

1

{MTI] Karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott […] A Szünetelni fog az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:03

Okosotthon: Távvezérelt napsütés

1

A reggeli napsugarak simogatása az ébredés legjobb formája. Ha Ön is így szeretne felébredni, akkor cikkünkben megtalálja a megoldást!

_dummy_15:02

Okosotthon: iPhone vezérelt bébimonitor

1

A vigyázó szülők kedvenc terméke lesz ez a kütyü. A neve már elárulja a lényeget, de nézzük mit is kell tudnunk róla!

www.telefonguru.hu21:05

Meizu H1: jobb lesz mint a Mi Band?

1

A Xiaomi egyik legnagyobb ellenfele, a szintén kínai Meizu egy hét múlva bemutatja elsõ okos karkötõjét, a Meizu H1-et.

hvg.hu08:12

Magyar kütyü: csináltak egy olyan ajtózárót, amelyről azt mondják, elég nehéz feltörni

9
_dummy_07:29

Már a svájci mentőkutyák munkáját is drónok segítik

1

A Telegraph beszámolója szerint már a svájci mentőkutyák munkáját is drónok segítik a jövőben, miután munkába álltak az első olyan robotikus quadrocopterek, amelyek olyan helyekre és akkor is eljuthatnak, amikor a mentőkutyák vagy a mentőcsapatok nem.

_dummy_18:04

Így kovácsolják meg az Overwatch Genji-jének kardját a valóságban

1

A PC Fórum rendszeres olvasóinkak nem kell bemutatnunk a Man at Arms csapatát, hiszen korábban már számos videót mutattunk tőlük, amiben valamilyen legendás videójáték fegyverét készítették el a valóságban is. […] A Így kovácsolják meg az Overwatch Genji-jének kardját a valóságban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Nagyszabású hackertámadás érhette a Telekom német hálózatát

1

[MTI] Súlyos fennakadás keletkezett a Deutsche Telekom német távközlési szolgáltató vezetékes hálózatában, a társaság hétfői közleménye szerint meglehet, hogy egy nagyszabású informatikai támadás miatt. A szövetségi informatikai biztonsági hivatal (BSI) […] A Nagyszabású hackertámadás érhette a Telekom német hálózatát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Hihetetlenül pici működő Game Boy klónt építettek

1

Bár azzal, hogy a modern technológiának köszönhetően egyre kisebb méretbe tudunk egyre nagyobb tudású kütyüket belezsúfolni mindenki tisztában van, mégis furcsa lehet néha szembesülni azzal, hogy milyen elképesztő mértékű zsugorodást […] A Hihetetlenül pici működő Game Boy klónt építettek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:32

Gyorsteszt: 10.050 mAh-s Chuwi powerbank Quick Charge 3.0-val

2

Nemrég alkalmam adódott kipróbálni a Chuwi új 10.050 mAh-s powerbankjét, ami a kedvező ára ellenére elég komoly kis szerkezetnek tűnik. Nézzük röviden, hogy miről is van szó!

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream