Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave


2 TB-os MLC NAND SSD-t jelentett be az ADATA

[ADATA] Az ADATA® Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobilkiegészítők vezető gyártója a mai napon bemutatta az Ultimate SU900 2.5” SATA 6Gb/s SSD, ami jól mutatja a […] A 2 TB-os MLC NAND SSD-t jelentett be az ADATA bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

A Microsoft a héten egy olyan új programot jelentett be, aminek elsősorban azok a rendszergazdák és vállalati felhasználók örülhetnek, akik valamiért nem tudnak vagy akarnak egy adott Windows változatról elváltani. […] A Tovább használhatja majd régi Windows-át az, aki lusta váltani bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Ingyen lehet erősebb videókártyájuk a Radeon-tulajdonosoknak

Azon felhasználóknak, akik az elmúlt hónapok során egy új AMD Radeon RX 460 chipjére épülő videókártyát vettek, elképzelhető, hogy többet kaptak pénzükért cserébe, mint amennyiért fizettek. A szóban forgó kártyákon […] A Ingyen lehet erősebb videókártyájuk a Radeon-tulajdonosoknak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Több informatikust képezhetnek majd ezek után Magyarországon

[MTI] Több mint 2,8 milliárd forint európai uniós és hazai támogatásból kormányzati program indul, amelynek célja az oktatási intézmények és az informatikai vállalkozások közötti együttműködés támogatása azért, hogy jelentősen nőjön […] A Több informatikust képezhetnek majd ezek után Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
2

Megjött a javítás a Windows 10 az internetet elrontó hibájára

A Microsoft kedden soron kívül adott ki új egy olyan foltot Windows 10 rendszeréhez, ami egy, abban a múlt héten előidézett igen súlyos problémát hivatott orvosolni. Utóbbinak köszönhetően ugyanis egyes, […] A Megjött a javítás a Windows 10 az internetet elrontó hibájára bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
1

Végre megkezdi működést az európai GPS, a Galileo

Több, mint egy évtizednyi tervezés, fejlesztés és beüzemelés után a héten megkezdheti működését az az európai helyzetmeghatározó rendszer, ami végre reális alternatívát nyújthat a kontinens polgárainak a GPS-szel szemben. A […] A Végre megkezdi működést az európai GPS, a Galileo bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Ingyen lehet majd játszani az új Call of Duty-val

A lövöldözős játékok rajongói az elkövetkező napokban egy kellemes meglepetést fognak kapni az Activision-től karácsony alkalmából. A kiadó ugyanis korlátozott ideig ingyen fogja játszhatóvá tenni számukra Call of Duty sorozata […] A Ingyen lehet majd játszani az új Call of Duty-val bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Nemzeti kiberversenyt tartanak Magyarországon

[MTI] Budapest, 2016. december 12., hétfő (MTI) – Várják a jelentkezőket a nemzeti kiberversenyre. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közreműködésével jövő februárban tartják a nemzetközi viadal […] A Nemzeti kiberversenyt tartanak Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Globális felmelegedés elleni kezdeményezést indít a Bill Gates

[MTI] A Microsoft-alapító Bill Gates vezetésével amerikai, brit, szaúdi, kínai milliárdosok fognak össze a globális felmelegedés ellen és egymilliárd dollárt fektetnek be az úgynevezett tiszta energiába – jelentették be hétfőn. […] A Globális felmelegedés elleni kezdeményezést indít a Bill Gates bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Mégsem fog saját önvezető autót készíteni a Google

Bár a Google két évvel ezelőtt nagy csinnadratta közepette mutatta be saját önvezető autójának prototípusát, a leginkább rajzfilmbe illő kis járműről azóta nem sokat lehetett hallani. Most kiderült, hogy miért: […] A Mégsem fog saját önvezető autót készíteni a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
1

Microsoft: Mindenki nyugodjon le, velünk marad a DOS prompt is

Bár korábban felmerült, a Microsoft nem tervezi a még DOS-os időkből örökölt parancssor a kiirtását a Windows-ból – tette egyértelművé a cég egy szóvivője a napokban. Redmond ehelyett inkább csak […] A Microsoft: Mindenki nyugodjon le, velünk marad a DOS prompt is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
7

Elképesztően szemét zsarolóvírus kezdett terjedni

_dummy_13:04
6

Megjelent minden idők legnagyobb Linux kiadása

_dummy_13:04
1

Megható: Ajándék játékkonzolt kapott egy fiú egy bolt alkalmazottaitól

Kellemes meglepetésben részesítettek egy amerikai fiatalt a napokban az ottani legnagyobb műszaki üzletlánc, a Best Buy egyik boltjának alkalmazottai. A jószándékú dolgozók ugyanis saját pénzükből vettek egy az illetőnek egy […] A Megható: Ajándék játékkonzolt kapott egy fiú egy bolt alkalmazottaitól bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04
2

Máris hibát találtak az AMD még ki sem adott processzorában

Az AMD jövő évben piacra kerülő új Zen processzorai egy olyan tervezési hibával rendelkeznek, ami alapvetően veszélyeztetheti az azon futó szoftverek működését – állítja két biztonsági kutató. Szerintük a lapkák […] A Máris hibát találtak az AMD még ki sem adott processzorában bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
22

Tovább használhatja majd régi Windows-át az, aki lusta váltani

_dummy_12:04
2

Szupergyors hordozható szkennereket dob piacra az Epson

[Epson] Az Epson hamarosan két új, egyedülállóan gyors hordozható üzleti szkennert vezetett be a piacra. A WorkForce DS-310 és a DS-360W az üzletemberek számára hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé, akár útközben […] A Szupergyors hordozható szkennereket dob piacra az Epson bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu06:47
1

Népszerű a golyóálló laptoptáska

Az idei évben a világon sajnos sokan szembesültek terrorcselekménnyel vagy fegyveres bűnözővel. A váratlan eseményekre készült fel ezért a Force Training Institute, amelynek a golyóálló laptoptáskája azonnal személyi pajzzsá alakítható.

hvg.hu06:38
7

Csináltak egy öngyújtót, amit nem fúj el a szél és nem olt el az eső

_dummy_11:04
1

Kinyírja az internetet a Windows 10 egy új frissítése

A napokban több európai országban is meglepetten tapasztalta a felhasználók egy nem elhanyagolható része, hogy addig hibátlanul működő gépe a továbbiakban képtelen volt az internet elérésére. A szolgáltatók a tömegesen […] A Kinyírja az internetet a Windows 10 egy új frissítése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

Mobilról lettek irányíthatók ad Thermaltake hűtőventilátorai

[Thermaltake] A Thermaltake a vezető számítógépház, tápegység és PC hűtési megoldások gyártója a mai napon bejelentette a Thermaltake Riing RGB mobil applikációt, mellyel páratlan módon testre szabhatjuk az RGB világítást […] A Mobilról lettek irányíthatók ad Thermaltake hűtőventilátorai bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Elképesztő: 10 másodpercenként támad be valakit zsarolóvírus

[Kaspersky] 2016-ban háromszorosára nőtt a zsarolóprogramok általi támadások száma a vállalatok ellen, ami azt jelenti, hogy míg januárban 2 percenként észleltek támadást, addig októberben már 40 másodpercenként következett be. Eközben […] A Elképesztő: 10 másodpercenként támad be valakit zsarolóvírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu10:55
1

Szemüveget visel? Akkor ezt a kamerát ön is nagyon kedvelné

Mindegy, hogy szemüveget vagy napszemüveget visel, az alábbi kamera, kis kiegészítőként, erre tehető, erről használható.

_dummy_07:14
3

Gyorsabb és erősebb lett az új Bluetooth 5

Már júniusban is lehetett hallani a Bluetooth 5 képességeiről, ám akkor még folyamatban volt a fejlesztés, most viszont véglegesítették a szabványt, és hamarosan meg is érkezhetnek az első ezt támogató készülékek.

_dummy_15:04
1

Új szövetséget hoztak létre a legnagyobb a VR-ipari cégek

[Samsung] A Samsung, az Acer Starbreeze, a Google, a HTC VIVE, a Facebook Oculus és a Sony Interactive Entertainment megalapította a VR készülékeket gyártók nemzetközi nonprofit szervezetét, hogy elősegítse a […] A Új szövetséget hoztak létre a legnagyobb a VR-ipari cégek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04
1

Tökéletes virtuális cukrot csinált a Disney

Bár a számítógépes grafika elképesztő lépésekkel fejlődik és közelít a valósághűség felé, még mindig vannak olyan problémás anyagok és modellek, amiket nehéz, illetve szinte lehetetlen meggyőzően utánozni benne. Ezek között […] A Tökéletes virtuális cukrot csinált a Disney bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
5

Kiderült milyen processzorokat ad ki jövőre az Intel

_dummy_14:04
1

Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett

Bár oldalunkon már számtalan robotot bemutattunk korábban is, azok között egy se volt olyan, mint amilyen mai videónk főszereplője. A SALTO ugyanis felépítésében és működésében is leginkább egy szöcskére hasonlít. […] A Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett

Bár oldalunkon már számtalan robotot bemutattunk korábban is, azok között egy se volt olyan, mint amilyen mai videónk főszereplője. A SALTO ugyanis felépítésében és működésében is leginkább egy szöcskére hasonlít. […] A Elbújhatnak a parkourosok ez a szöcskerobot mellett bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Négy magyar cég is ott lesz a januári CES kiállításon

[CES] Néhány hét múlva lehull a lepel arról, hogy milyen technológiai trendek, eszközök, újdonságok határozzák majd meg mindennapjainkat a jövő évben. Január 5-8. között ugyanis immár ötvenedik alkalommal rendezik meg […] A Négy magyar cég is ott lesz a januári CES kiállításon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Jóváhagyták: Felvásárolhatja a Microsoft a LinkedIn-t

[MTI] Bizonyos feltételekkel jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a Microsoft felvásárolja a szakmai kapcsolatok ápolására szakosodott LinkedIn üzleti közösségi hálózatot – jelentette be szerdán a brüsszeli testület. Olvassa tovább… Jóváhagyták: […] A Jóváhagyták: Felvásárolhatja a Microsoft a LinkedIn-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
7

Elképesztően jó lesz a mobilos Windows 10 PC-s emulációja

_dummy_09:04
2

Sokkal kevesebb netet fog használni mostantól az Android

A Google a héten egy olyan fejlesztést jelentett be Android platformjához, ami nagyon durva mértékben csökkentheti majd az utóbbi által a normál üzem részeként letöltött adatmennyiséget. A spórolás mértékben ugyanis […] A Sokkal kevesebb netet fog használni mostantól az Android bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04
1

Deutsch: 2018 végére megvalósul a Szupergyors internet program

[MTI] A Szupergyors internet program keretében 2018 végére az ország valamennyi településére eljut a legalább másodpercenkénti 30 megabit adatátviteli sebességű, szupergyors internetszolgáltatás – közölte a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki […] A Deutsch: 2018 végére megvalósul a Szupergyors internet program bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04
2

Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III

A Ubisoft – a PC Fórum múlt heti előrejelzésének megfelelően – mától ingyenesen letölthetővé tette játékterjesztő szolgáltatásán át az Assassin’s Creed sorozat harmadik részét. Az eredetileg alig négy évvel ezelőtt, […] A Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04
2

Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III

A Ubisoft – a PC Fórum múlt heti előrejelzésének megfelelően – mától ingyenesen letölthetővé tette játékterjesztő szolgáltatásán át az Assassin’s Creed sorozat harmadik részét. Az eredetileg alig négy évvel ezelőtt, […] A Most ingyen tölthető le az Assassin's Creed III bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Nem lesz jack-aljzat a Samsung Galaxy S8-on sem

Az Apple után a Samsung készülékek vásárlói is kénytelenek lesznek megbarátkozni a gondolattal, hogy kedvenc gyártójuk jövőbeni készülékeihez nem tudnak majd egyszerre töltőt és fülhallgatót is csatlakoztatni. A dél-koreai gyártó […] A Nem lesz jack-aljzat a Samsung Galaxy S8-on sem bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
2

Meglepő: Összefog a Facebook, a Google, a Twitter és a Microsoft

[MTI] Az amerikai közösségi média összefog, hogy kiszűrje az interneten terjedő gyűlöletbeszédet és terrorista megnyilvánulásokat. Olvassa tovább… Meglepő: Összefog a Facebook, a Google, a Twitter és a Microsoft Forrás: […] A Meglepő: Összefog a Facebook, a Google, a Twitter és a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
2

Nem kell gigabüntetést fizetnie a Samsung-nak az iPhone-nyúlás miatt

[MTI] Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság megváltoztatta a korábbi bírósági döntést az Apple és a Samsung vitájában. Olvassa tovább… Nem kell gigabüntetést fizetnie a Samsung-nak az iPhone-nyúlás miatt Forrás: […] A Nem kell gigabüntetést fizetnie a Samsung-nak az iPhone-nyúlás miatt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:23
2

Ha feldobnád egy menő lámpával az asztalod, ez kell neked!

Igazán dizájnos asztali lámpát dolgozott ki egy magyar dizájner. A monoszkóp által ihletett formatervű lámpa mérete alig 30x36x19,5 cm, tehát gond nélkül elfér a legtöbb asztalon.

_dummy_08:19
6

Bemutatkozott a vezeték nélküli Beoplay H9 fejhallgató

pcworld.hu08:14
1

Életveszélyesek a hamisított akkutöltők

A brit fogyasztóvédelem 400-at vizsgált meg, három felelt meg a szabványoknak.

_dummy_07:13
2

Itt a világ első okos paplanja, amely magától képes megágyazni

Ma már szinte minden hétköznapi eszközünk okosodik, így nem meglepő, hogy Smartduvet név alatt megszületett a világ első okos paplanja, amely igazi megváltás lesz a lusta vagy folyamatosan elalvó emberek számára.

_dummy_07:12
1

Itt a világ első okosboltja, ahol még pénztárak sincsenek!

Elképesztő ötletet valósított meg a technológiai forradalmak terén élenjáró Amazon, akik jövő év elején mindenki számára megnyitják Seattle-ben a világ első okosboltját, ahol sem pénztárak, sem hadseregnyi személyzet nincs, csak a termékek és a vásárlók.

_dummy_17:04
1

Milliárdos tudományos díjat támogattak a Facebook és a Google alapítói

[MTI] Ötödik alkalommal adták át a kimagasló tudományos eredményekért odaítélt, összesen több mint 25 millió dollárral (7,3 milliárd forinttal) járó élettudományi, matematikai és fizikai díjakat vasárnap a kaliforniai Szilícium-völgyben. Olvassa […] A Milliárdos tudományos díjat támogattak a Facebook és a Google alapítói bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:04
2

Kaméleon módjára átalakulni képes autót csináltak

Meglepő megoldással állt elő a Lexus azon vásárlók számára, akik nem tudják eldönteni, hogy milyen színben is rendeljék meg a cég új autóját – vagy szeretnék az időnként lecserélni. A […] A Kaméleon módjára átalakulni képes autót csináltak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

prohardver.hu16:26
2

Gyorstöltő is egyben az ADATA új póttöltője

Az A10050QC a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiáját veti be a töltési idő csökkentése érdekében.

_dummy_16:04
2

Egyre nehezebb lesz elmenekülni az Atlas robot elől

A korábban a Google által is birtokolt Boston Dynamics Atlas nevű robotja öles léptekkel halad afelé, hogy utolérje a Terminátort és más, egyelőre csak filmekben látott társait. A szerkezetet tervezői […] A Egyre nehezebb lesz elmenekülni az Atlas robot elől bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04
1

Mégis foglalkozna az önvezető autók ötletével az Apple

[MTI] Az Apple részt kíván venni az önállóan navigáló járművekre vonatkozó szabályok kidolgozásában – derül ki az Apple NHTSA amerikai közúti közlekedésbiztonsági hivatalnak megküldött leveléből. Olvassa tovább… Mégis foglalkozna az […] A Mégis foglalkozna az önvezető autók ötletével az Apple bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Leállította a Windows 10 előzeteseinek frissítését a Microsoft

A Microsoft pénteken Windows blogjában egy meglepő fejleményt jelentett be: azt, hogy leállítja operációs rendszere Insider változatának frissítését. A dolog hátterében az áll, hogy a cég egy új terjesztési módszerre […] A Leállította a Windows 10 előzeteseinek frissítését a Microsoft bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
2

Új HD Audio Driver csomagot adott ki a Realtek

A Realtek a napokban új verziót adott ki legtöbb asztali és hordozható gépben is használt hangchipek vezérlőszoftverét tartalmazó meghajtócsomagjából. Az új HD Audio Audio Driver 2.80 a csomag első frissítését […] A Új HD Audio Driver csomagot adott ki a Realtek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04
1

4 terabájtos 850 Pro SSD-t ad ki a Samsung

Bár a Samsung már a nyár közepén 4 TB-ra növelte 850 EVO SSD-sorozatának maximális kapacitását, a cég mindeddig adós maradt a széria Pro változatának hasonló bővítésével. A dél-koreai gyártó azonban […] A 4 terabájtos 850 Pro SSD-t ad ki a Samsung bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

www.gamestar.hu07:15
20

Csak bedugod, és szinte bármilyen gépet azonnal tönkrevág ez a pendrive

_dummy_14:04
1

Javult a Vodafone beltéri lefedettsége Budapesten és környékén

[MTI] A Vodafone elmúlt hónapokban végrehajtott fejlesztéseinek eredményeként javult a mobilszolgáltató beltéri lefedettsége és hálózatának minősége Budapesten és az agglomerációban – mondta el a Vodafone Magyarország vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. […] A Javult a Vodafone beltéri lefedettsége Budapesten és környékén bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04
1

Már a karácsonyt is az interneten intézi a magyarok többsége

[eNET] Internet nélkül mára elképzelhetetlenné vált a karácsony: a net nemcsak az ünnepi előkészületekben és a családi látogatások megszervezésében, de az ajándékok beszerzésében is segít. Az idei évben várhatóan kétmillióan […] A Már a karácsonyt is az interneten intézi a magyarok többsége bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
1

E-egészségügyi honlapot indít a kormányzat

[MTI] Az úgynevezett Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren (EESZT), egy külön honlapon keresztül lesznek elérhetők a jövőben az e-egészségügyi szolgáltatások – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a jobbikos Lukács […] A E-egészségügyi honlapot indít a kormányzat bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
2

Olcsóbbá válhat az internetes vásárlás az Unióban

[MTI] Az internetes kereskedelem fellendítése érdekében és az online vállalkozások támogatására áfacsökkentő új adószabályozást javasol az Európai Bizottság. Olvassa tovább… Olcsóbbá válhat az internetes vásárlás az Unióban Forrás: PC […] A Olcsóbbá válhat az internetes vásárlás az Unióban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Rászáll az adóhatóság a Bitcoinnal üzletelő felhasználókra

Több, digitális valutával üzletelő felhasználót is kellemetlenül érinthet egy, a héten meghozott amerikai bírósági döntés, ami szinte összes adatának kiadására kényszeríti a Coinbase piacteret. Ezen adatok kiadását ugyanis a helyi […] A Rászáll az adóhatóság a Bitcoinnal üzletelő felhasználókra bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Végre itt az első gameplay trailer a Mass Effect: Andromeda-hoz

Bár a Mass Effect sorozat jövő évben megjelenő következő részéhez már korábban is mutattunk több előzetest, ezekben a közös az volt, hogy mind előre renderelt animációkat mutattak – így nem […] A Végre itt az első gameplay trailer a Mass Effect: Andromeda-hoz bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
3

Nagyon durva villámfegyvert csináltak egy Tesla-tekercsből

Olvassa tovább… Nagyon durva villámfegyvert csináltak egy Tesla-tekercsből Forrás: PC fórum A Nagyon durva villámfegyvert csináltak egy Tesla-tekercsből bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_08:04
2

Ingyenes Assassin's Creed-et fog hozni a Mikulás

A Ubisoft a jövő héten újabb játékot fog ingyenesen letölthetővé tenni a cég fennállásának 30. évfordulóját ünneplő sorozata keretében. A kiadó választása ezúttal az Assassin’s Creed III-ra esett – azaz, […] A Ingyenes Assassin's Creed-et fog hozni a Mikulás bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
2

Decemberben mutatja be új Zen processzorait az AMD

Az AMD kereken két hét múlva, december 13-án fogja leleplezni következő generációs Zen processzorait – derül ki a cég frissen közzétett felhívásából. Az új chipek bemutatóját élőben lehet majd az […] A Decemberben mutatja be új Zen processzorait az AMD bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Meglepő hardverelemet találtak a Microsoft új Surface gépében

A héten megvásárolhatóvá vált a Microsoft október végén bejelentett új minden-egyben PC-je, a Surface Studio, amely alkalomból az iFixIt munkatársai ennek is nekiestek és darabokra kapták. A szakemberek ugyanakkor a […] A Meglepő hardverelemet találtak a Microsoft új Surface gépében bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Megjött a javítás a veszélyes Firefox-sebezhetőségre

A Mozilla szerdán este egy blogposztban jelentette be, hogy – alig két nappal az előző verzió kiadása után – elérhetővé tette böngészője egy újabb frissítését. A Firefox 50.0.2 azt, a […] A Megjött a javítás a veszélyes Firefox-sebezhetőségre bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Elképesztően menő DJ-robotot csinált a Ford

A Ford a héten egy olyan különleges attrakcióval mutatta be legújabb Fiesta modelljeit, ami egyértelműen ellopta a show-t a cég frissen leleplezett járművei elől. A rendezvényen ugyanis a zenét egy […] A Elképesztően menő DJ-robotot csinált a Ford bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Internetes csalásra figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank

[MTI] Ismeretlen csalók hamis tartalmú megtévesztő elektronikus leveleket küldtek ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nevében, és így próbáltak magyar magánszemélyektől személyes adatokat, pénzt kicsalni. Az MNB semmilyen alkalommal nem […] A Internetes csalásra figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

iPhone 7 a Pixel ellen – melyik bírja jobban a leejtést 300 méterről?

A mobilos törésteszt videók már igen komoly múltra tekintenek vissza – és valószínűleg ennek is része van abban, hogy a felvételek készítőinek egyre extrémebb módokat kell kitalálniuk a készülékek elpusztítására […] A iPhone 7 a Pixel ellen – melyik bírja jobban a leejtést 300 méterről? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04
1

Szünetelni fog az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban

{MTI] Karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott […] A Szünetelni fog az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap hajnalban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:03
1

Okosotthon: Távvezérelt napsütés

A reggeli napsugarak simogatása az ébredés legjobb formája. Ha Ön is így szeretne felébredni, akkor cikkünkben megtalálja a megoldást!

_dummy_15:02
1

Okosotthon: iPhone vezérelt bébimonitor

A vigyázó szülők kedvenc terméke lesz ez a kütyü. A neve már elárulja a lényeget, de nézzük mit is kell tudnunk róla!

www.telefonguru.hu21:05
1

Meizu H1: jobb lesz mint a Mi Band?

A Xiaomi egyik legnagyobb ellenfele, a szintén kínai Meizu egy hét múlva bemutatja elsõ okos karkötõjét, a Meizu H1-et.

hvg.hu08:12
9

Magyar kütyü: csináltak egy olyan ajtózárót, amelyről azt mondják, elég nehéz feltörni

_dummy_07:29
1

Már a svájci mentőkutyák munkáját is drónok segítik

A Telegraph beszámolója szerint már a svájci mentőkutyák munkáját is drónok segítik a jövőben, miután munkába álltak az első olyan robotikus quadrocopterek, amelyek olyan helyekre és akkor is eljuthatnak, amikor a mentőkutyák vagy a mentőcsapatok nem.

_dummy_18:04
1

Így kovácsolják meg az Overwatch Genji-jének kardját a valóságban

A PC Fórum rendszeres olvasóinkak nem kell bemutatnunk a Man at Arms csapatát, hiszen korábban már számos videót mutattunk tőlük, amiben valamilyen legendás videójáték fegyverét készítették el a valóságban is. […] A Így kovácsolják meg az Overwatch Genji-jének kardját a valóságban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Nagyszabású hackertámadás érhette a Telekom német hálózatát

[MTI] Súlyos fennakadás keletkezett a Deutsche Telekom német távközlési szolgáltató vezetékes hálózatában, a társaság hétfői közleménye szerint meglehet, hogy egy nagyszabású informatikai támadás miatt. A szövetségi informatikai biztonsági hivatal (BSI) […] A Nagyszabású hackertámadás érhette a Telekom német hálózatát bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04
1

Hihetetlenül pici működő Game Boy klónt építettek

Bár azzal, hogy a modern technológiának köszönhetően egyre kisebb méretbe tudunk egyre nagyobb tudású kütyüket belezsúfolni mindenki tisztában van, mégis furcsa lehet néha szembesülni azzal, hogy milyen elképesztő mértékű zsugorodást […] A Hihetetlenül pici működő Game Boy klónt építettek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:32
2

Gyorsteszt: 10.050 mAh-s Chuwi powerbank Quick Charge 3.0-val

Nemrég alkalmam adódott kipróbálni a Chuwi új 10.050 mAh-s powerbankjét, ami a kedvező ára ellenére elég komoly kis szerkezetnek tűnik. Nézzük röviden, hogy miről is van szó!