Itt a legnépszerűbb:
_dummy_07:03

Török Gábor kormányváltást jósol:

1

Természetesen Török Gábor politológus nem köti konkrét évszámhoz a kormányváltást, nem azt vizionálja, hogy a következő 2018-as választásokon ez be fog következni, pusztán arra utal, hogy a kormány leváltható, ha az emberek azt akarják. Török Gábor politológus a Népszabadság megszüntetésével kapcsolatban magyarázza, hogy itt nem a demokráciát kell temetnünk. „Minden ilyen ügyben elindul a demokrácia …

_dummy_20:22

Oroszlánok vándorolnak az afrikai városokba

1

Kenyában az emberek most szemtől szemben találkozhatnak a vadvilággal, hiszen az oroszlánok csak úgy bevándorolnak a nagyobb városokba is, ez viszont nem mindig sül el valami jól. Először Nairobiban láttak […] A Oroszlánok vándorolnak az afrikai városokba bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22

Véletlenül fedezték fel a világ első úszó mérgező százlábúját

1

A tudósok felfedezték a világ első kétéltű százlábúját, amely akár 20cm hosszúra is nő, harapása pedig iszonyatosan fájdalmas. A Scolopendra cataracta nevű százlábút Laosban, Thaiföldön látták először, amint az a […] A Véletlenül fedezték fel a világ első úszó mérgező százlábúját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22

Orangután neveli a három tigriskölyköt

1

A dél Karolinai orangután befogadott három tigriskölyköt és úgy neveli és gondozza őket, mint ha a sajátjai lennének. A gondos nevelőszülő tejet, szórakozást és ölelést nyújt a három tigriskölyöknek a […] A Orangután neveli a három tigriskölyköt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22

A 91 éves szuper nagyi megdöntötte Új-Zéland rekordját

1

Mary Manssen egy Új-zélandi dédinagymama, aki az ország legöregebb bungee jumping ugrója. Miután férje hét évvel ezelőtt meghalt 84 évesen kezded bele ebbe a különös hobbiba, amely mára szenvedéllyé vált. Elmondása szerint, […] A A 91 éves szuper nagyi megdöntötte Új-Zéland rekordját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22

Gyűrűsfarkú makik születtek Nyíregyházán

1

Nyíregyháza állatkertje manapság sokat szerepel a hírekben, hiszen folyamatosan újabb és újabb állatkák látnak napvilágot. Most egy nap alatt három katta született. A Lemurcatta, vagy ismertebb nevén gyűrűsfarkú maki a […] A Gyűrűsfarkú makik születtek Nyíregyházán bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22

A kis zebracsikót befogadták társai

1

A veszprémi állatkert néhány hetes zebracsikója nagy népszerűségnek örvend a látogatók körében, ám míg néhány napja még csak édesanyjával merészkedett a külvilágba, addig csütörtökön már négy másik állattal is kapcsolatba […] A A kis zebracsikót befogadták társai bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22

Malacot koronáztak Hajmáson

1

A tavaszi-nyári időszak beköszöntével az országban szabadtéri rendezvényeken egymást érik a szépségversenyek, ahol hosszú combú, csinosabbnál csinosabb hölgyek versengenek a megtisztelő első helyért. A szezon nyitásaként egyedülálló rendezvényre került sor […] A Malacot koronáztak Hajmáson bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22

ENSZ-figyelmeztetés: Drágább lesz a víz a kőolajnál

1

A kutatók arra figyelmeztetik az emberiséget, hogy várhatóan másfél évtized leforgása alatt a víz ára meghaladhatja a kőolajét is, hiszen hiánya értékesebbé teszi majd a létszükségleti folyadékunkat. Egy új tanulmány […] A ENSZ-figyelmeztetés: Drágább lesz a víz a kőolajnál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

itcafe.hu17:35

Meghackeltek egy atomerőművet

1

Az eset évekkel ezelőtt történt, és azt sem tudni, hogy melyik erőműről van szó, de magáról a támadásról most beszéltek először nyilvánosan.

pcforum.hu17:13

Több évet kaptak a Microsoft által megvesztegetett hivatalnokok

1

[MTI] Jogerős ítéletet hirdetett a román legfelső bíróság hétfőn a Microsoft-aktaként emlegetett korrupciós ügy első négy, bíróság elé állított vádlottja ügyében hétfőn: a fellebbviteli tárgyalás után valamennyien súlyosabb ítéletet kaptak.

_dummy_15:38

12 helytakarékos ötlet kis házakhoz

2

Praktikus bútorok és okos lakberendezési ötletek optimális helykihasználáshoz. Családi házakban a maximális helykihasználás létkérdés. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót a legjobb és legmeglepőbb lakberendezési ötletekből zseniálisan megtervezett, helytakarékos bútorokkal illusztrálva.

_dummy_14:20

Csalásokra figyelmeztet a rendőrség

1

Az internetes albérlethirdetésekkel érdemes különösen óvatosnak lenni, foglalót sohasem szabad előre utalni.

_dummy_10:43

Parasztnak születni nem szégyen, de parasztul viselkedni igen, miniszter úr....

8
_dummy_09:58

Ki hallott már ilyet? Elköltöztetik a várost!

2

Méghozzá szó szerint, házról házra haladva. A túlzott mértékű vasérckitermelés miatt a földfelszín teljesen instabillá vált; félő, hogy az egész város egyszercsak nyomtalanul eltűnik a hegy üreges gyomrában.

_dummy_09:35

Óriási lakóparkok épülnek Budapesten

1

A 885 lakásos rekord ugyan nem dől meg, de nagyságrendileg több is megközelíti. A IV. és a X. kerületben egyenként 650 lakásos megaberuházás indul; a IX. kerületi projektben pedig 530 család találhat majd új otthonra.

_dummy_06:50

9 furcsaság, amelyet valószínűleg képtelen vagy megcsinálni a testeddel

1

Testünk egy elképesztő gépezet. Ez a bonyolult, tökéletes összhangban dolgozó gép néha olyan dolgokra is képes, amelyet csak nagyon kevesen tudnak megcsinálni. Általában mindenkinek van valamilyen “szuperképessége”, amellyel kilóg a sorból barátai, családtagjai közül.

_dummy_14:57

Újabb komoly ellenőrzést kapnak a fuvarozók

1

2017 januárjától 89 új mérőhelyen mérik majd a gyorsforgalmi úthálózaton elhaladó gépjárművek súlyát. Az ellenőrzés mindenkire vonatkozik, az élelmiszereket, vagy éppen a gabonát szállító járművek súlyára is fokozottan ügyelni kell majd. A rendelet célja, hogy megakadályozzák a megengedettnél nagyobb tömegű teherautók közlekedését az utakon, mivel azok rontják azok minőségét.

_dummy_14:54

Elkeserítő, sok tonnányi élelmiszer rohad a földeken

1

A káposztával foglalkozó gazdák nagy valószínűséggel szeretnék elfelejteni az idei szezont, pedig még a betakarítás hátra van. Épp ez az egyik legnagyobb probléma: nem lehet tudni, hogy ki fogja felszedni a káposztát a földekről. Ugyanis nem nagyon van kétkezi munkás, aki vállalná a feladatot. A jövőben ebben a szektorban is a gépesítés térhódítására lehet számítani…

_dummy_13:16

Európai lapok a népszavazásról és menekültpolitikáról, a Népszabadság bezárásáról

2

A népszavazással és a menekültpolitikával, valamint a Népszabadság bezárásával kapcsolatban foglalkoztak Magyarországgal hétfőn európai lapok.

_dummy_13:01

Jó kedved van? Mindjárt elmúlik: A héten sok családnak gigacsekket küldenek - 24per7.info

1

Az állami kukacég “bénázása és  szerencsétlenkedése” miatt többhavi szemétszállítási díjról kapnak számlákat a héten a háztartások. Az új vállalat azt ígéri, hogy részletre is be lehet fizetni az akár húszezer forintra is rúgó csekkeket írja a Magyar Nemzet online. Sok háztartásnak nem kezdődik jól a hét, miután borsos szemétszállítási díjról szóló csekkeket kapnak. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási …

www.hwsw.hu11:35

Most tényleg elköszön a Panoramio

2

Másodszorra fut neki a Google a helyalapú fotómegosztó szolgáltatás leállításának, a döntés ezúttal végleges - a Panoramio helyett a cég mindenkinek a Local Guidest ajánlja.

_dummy_11:34

Gyurcsányék kivonulnak a parlamentből

1

Nem vesznek részt a parlament munkájában a DK országgyűlési képviselői, Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Oláh Lajos végleg kivonulnak. Erről döntött a hétvégén rendkívüli ülésén a DK elnöksége, számolt be az Index.hu.

_dummy_10:36

Nem volt még elég az EU bevándorlókkal szembeni támadásokból? May inkább rátett egy lapáttal

1

Az EU-referendum előtt a kilépés („leave”) mellett harcoló pártok (különösen a UKIP), kampányukat  erősen az Európai Unióból érkező, főleg kelet-európai munkavállalók bűnbakká tételére építettek.

_dummy_08:56

Orbán Viktor személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását

1

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását. Titkosszolgálati kockázatnak mérlegelte Orbán Viktor, hogy Magyarországon még van lehetőség arra, hogy titkosszolgálati megfigyelés nélkül lehetséges telefonkártyát vásárolni. “Magyarország területén átrohantak terroristák is – a határzár előtt.

_dummy_08:07

Vágó István: Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást - 24per7.info

1

A népszabadság miatt rengeteg politikus, közéleti szereplő jelezte már felháborodását. Vágó István, Mesterházy Attila és még sokan fejezték ki nemtetszésüket. A Népszabadság kiadójának székhelyénél, egy rögtönzött demonstrációt tartott az Mszp.   Vágó István Facebook posztjában úgy fogalmazott, hogy “Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást, mint hogy valaki a “piaci viszonyokra” hivatkozva értsen egyet a Népszabadság kivégzésével. Segítségül …

_dummy_07:39

Erre való a pezsgő kupakján a piros sapka. Egész életedben rosszul ittad a pezsgőt!

2

Biztos te is gyűlölöd amikor a pezsgő kupakját vissza teszed a helyére, és fél óra múlva fellövi a belül uralkodó nyomás. Na erre van egy roppant király megoldás, ami valójában ott volt egész idáig a szemed előtt, csak nem vetted észre. Nem véletlenül van a tetején az a kis sapka.

_dummy_00:23

Befutott a Shadowhunters 2. évadjának hivatalos előzetese

2

A rajongók bizonyára tudják ezen túl mi is hírül adtuk hogy a Shadowhunters című sorozat a rendkívűl jól sikerült 1. évad után folytatást kap, melynek első előzetese és dala már nézhető...

_dummy_09:04

142 nyelvtörő amit magyarok is nehezen tudnak kimondani (külföldieknek lehetetlen)!

10
_dummy_08:52

Kilenc dolog, amit csak azok értenek, akik a 80-as években születtek

1

Mert a 90-es évek nem tűntek el, a szekrény alján, a pincében és a padláson még mindig találni néhány iskolai relikviát. Mert csak a 80-as években születettek tudják...

_dummy_19:54

Másfél oldalnyi propaganda – ennyi a válasz a diákok javaslatcsomagjára?

1

A Független Diákparlament tavalyi javaslatcsomagjával ellentétben idén már arra sem vette a fáradságot az Emmi, hogy legalább végigmenjen a javaslatokon, és mindhez leírja, hogy miért nem foglalkozik vele érdemben, vagy hogy miért marad minden a régiben. Az FDP idei komplex javaslatcsomagjára a válasz mindössze egy nagyjából másfél oldalas levél, amely szerint az egyeztetések jó irányba haladnak.

_dummy_19:54

Igazgatói egy Facebook-posztért?

2

Az iskolai intők és beírások az iskolán belüli szabályszegések szankcionálására vannak. De nem egy iskola osztogat Facebook-bejegyzésekért iskola szellemiségére és értékrendjére, meg hasonló homályos dolgokra hivatkozván.

_dummy_14:18

5+1 tévhit a nindzsákkal kapcsolatban

1

A nindzsucut az egyik legsokoldalúbb, leghatékonyabb, legveszélyesebb harcművészetnek tartják, de ezek a vélemények elsődlegesen a popkultúrában látható nindzsaképen alapulnak. Ma el se tudnánk képzelni nindzsák nélkül a középkori Japánt, azonban a nindzsák tevékenységének semmi nyoma a korabeli…

_dummy_12:55

Higgy nekem! 30 évesen sokkal jobb mint 20 évesen (8 bizonyíték)!

2

Sok fiatal félve tekint a jövő felé és azt gondolja, hogy 30 év után már semmi jóra nem számíthat. Nos, ez nagy tévedés. Ebben a cikkben elmondjuk erről az igazságot és összehasonlítjuk azokat a lényeges dolgokat, ami változni fog. Nem hinném, hogy ezek után valaki a 20-as évet választaná!

_dummy_11:58

Szeptemberben csökkent(!) a Windows 10 piaci részesedése

1

Biztosan nem tudni, de több tippünk is van, hogyan történhetett ez.

_dummy_08:25

A legtöbbször eldobom a tojástartót, de amikor megláttam ezt a 15 remek tippet, úgy döntöttem megtartom őket!

2

Ne dobd ki többé a tojástartókat! Nézd meg, hogy milyen sokféleképpen használhatod fel! Elég egy kevés kreativitás ahhoz, hogy ötletes és hasznos dolgokat készítsünk olyan tárgyakból, amelyek legtöbbször a szemetesben végzik.

index.hu16:03

Szép az új ausztrál ötdolláros, csak a gépek azt hiszik, szakadt

2

Négymilliárd forintba kerül majd az ország mintegy százezer elfogadóhelyének felokosítása.

_dummy_15:09

Mindenhol más az aranykorona értéke

1

Az aranykoronát a mai napig használják a szántóföldek minőségének kifejezésére. Alkalmazása nem egyszerű, ugyanis szinte minden településen más és más egy aranykorona forintban kifejezett értéke.

_dummy_15:01

Már csak a plasztik igazolvány érvényes!

1

Október elsejétől már csak az új, plasztik alapú őstermelői igazolványokkal igazolhatják tevékenységüket azok az őstermelők, akik megigényelték a kártyát. Az igazolványokat a hatóság megküldte a 190.000 igénylőnek. Aki esetleg nem jutott hozzá, az az illetékes falugazdásztól kérhet segítséget ez ügyben. Aki még nem igényelt új kártyát, ne késlekedjen, 2017. január elsejétől már csak a plasztik őstermelői igazolványokkal lehet igazolni a tevékenységüket.

_dummy_11:52

Mama Hotel - a 18-36 évesek 44%-a még a szülőkkel él

2

Minden harmadiknak van saját lakása, de 82%-uk gyermektelen. A Cofidis országos, reprezentatív kutatása szerint a 18-36 éves korosztály, az Y generáció több mint harmadának van saját lakása, amelyhez 63 százalék szülői segítséggel jutott. Ez a generáció többet költ az átlagnál és noha 44 százalék még a szüleivel él, kétharmaduk állítja azt, hogy saját jövedelemből, a szülők anyagi segítsége nélkül tartja fenn magát.

_dummy_06:59

17 bizonyíték, hogy nap mint nap át vagyunk verve

34
_dummy_23:02

Jövő hétfőig még lehet jelentkezni diákképviselőnek

1

Október 10-ig meghosszabbította a diákképviselőnek való jelentkezést a Független Diákparlament (FDP). Magyarország legnagyobb civil diákképviseletébe középiskolások, egyetemisták, tanárok, szülők, és öregdiákok jelentkezését is várják.

_dummy_16:01

Büntetés jár indokolatlan vegyszerhasználatért

1

Újabb esetben kaphatnak komoly büntetést a növénytermesztők! Ugyanis aki nem olyan növénykultúrában használja az adott szert, amely szerepel az engedélyokiratban, növényvédelmi bírságban részesül. Legutóbb egy Pest megyei gazda pénztárcája bánta a figyelmetlenséget.

_dummy_15:53

300 millió forint jut a zártkertek megújítására

1

Míg tavaly 150 millió forintot adtak zártkertek megújítására, idén már a duplája, 300 millió forint áll rendelkezésre a pályázóknak. A támogatás érdekessége, hogy nem magánszemélyek, hanem önkormányzatok pályázhatnak, várhatóan 36 település fog részesülni idén a rendelkezésre álló keretösszegből.

_dummy_10:50

Találkoztál már új cipő vásárláskor ilyen kis fehér zacskóval? Ki ne dobd! Aranyat ér!

3

Minden új cipős dobozban, vagy a cipők belsejében több ilyen kis szilikongolyókkal töltött zacskót találhatunk, amitől általában a dobozzal együtt szabadulunk meg.

_dummy_10:50

Hány kilónak kéne lenned, hogy jól nézz ki? Itt a táblázat!

36
pcforum.hu10:41

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

1

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk - most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis a Windows 10 piaci részesedése nem csak, hogy lassabban nő vagy megállt, de egyenesen csökkenésnek is indult a közelmúltban.

www.nlcafe.hu07:05

A legszigorúbban őrzött helyek a nagyvilágban, ahová biztosan nem engednek be

2

Filmekből, könyvekből, újságcikkekből tudjuk, hogy több, egyszerű földi halandók által megközelíthetetlen, titkos és rendkívül jól védett hely létezik manapság bolygónkon. Íme néhány, ahová nem sokan tehetik be a lábukat – és ők is kizárólag különleges engedélyek birtokában!

_dummy_07:34

9 mondat, amit naponta el kellene mondanod a gyerekednek

4

Gyerekeinknek szükségük van pozitív megerősítésre is, amelyek ösztönzik és bátorítják őket, ezért érdemes készenlétben tartani egy listát pozitív mondatokból is. Lássuk, melyek ezek...

_dummy_14:26

Most kifejezheti szimpátiáját vagy gyűlöletét a borosgazda felé

7
_dummy_14:26

Olyasmivel állt elő Schmuck Andor, ami mindent megváltoztat...

1

Schmuck Andor gondolkodását és működését megérteni meglehetősen nehéz ügy… érték már olyan vádak, hogy a Fidesz pénzeli, amiért szavazókat csábít át jelentéktelen méretű pártjához a baloldaltól, de van, aki a szépkorúak messiásának tartja. Néha szappant osztogat a piacon, esetenként pedig a nevével ellátott óvszert. Ezúttal újabb furcsasággal rukkolt elő… “A mai napon, az Idősek világnapja …

_dummy_14:26

A kormánypárti bulvárlap brüsszeli halászokat vonna felelősségre a körúti robbantásért

2

A Népszava szúrta ki, hogy a Ripost micsoda blődséggel állt elő a Teréz körúti robbantás kapcsán. Nyilvánvalóan a lapnak érdeke pánikot kelteni a népszavazás előtt, de ilyen ötletgazdag fantáziával keveseket áldott meg a sors, mint az Ómolnár által szerkesztett lap újságíróját. A Teréz körúti robbantás kapcsán azt találták ki, hogy a brüsszeli merénylet és a …

_dummy_14:26

Elképesztő, hogy hova jutott a vak komondoros Balogh

9
_dummy_12:51

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén - Minden ami Anglia

1

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén, amelybe a brit piacon tevékenykedő magyar cégeket, illetve a magyar piacon lévő brit vállalkozásokat tömörítik – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában (BKIK) a magyar-brit üzleti fórumon. Hozzátette: a magyar-brit üzleti tanács vállalati szinten koordinálja és segíti a magyar cégek …

_dummy_12:33

Nagy-Britannia nem kaphat több jogot, mint más nem uniós országok

1

Az olasz miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnéséről (Brexit) folytatandó tárgyalások nem zárulhatnak olyan megállapodással, amely több jogot biztosít Nagy-Britanniának, mint az Európai Unión kívüli más országoknak. Matteo Renzi a BBC brit közszolgálati médiatársaság rádiójának adott interjút.

_dummy_08:01

21 mázlista flótás, akinek sikerült megszereznie álmai állását

1

A helyzet azonban az, hogy még a legszuperebb álommeló is igazi rémálommá válhat, ha nem megfelelően végezzük. Az alábbi munkák talán nem merítik ki 100%-osan az álommeló kifejezést, elvégre az értük kapott pénz talán nem a legjobb, de az biztos, hogy keveset kell dolgozni, szórakozva kell dolgozni...

_dummy_14:00

Indul az őszi pályázati dömping

1

Folytatódik a Vidékfejlesztési program, a gazdák ősszel sem maradnak pályázati lehetőség nélkül. Többek között érkezik az új AKG kiírás, valamint a fiatal gazdák is újra komoly összegekre pályázhatnak.

pcforum.hu11:46

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

1

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve 5 Gigabit sebességgel üzemelő vezetékes hálózatok kialakítását az eddigi gigabites hálózatok helyén.

_dummy_14:54

Csődbe ment a Vogel & Noot, magyar munkahelyek is veszélyben?

2

A külföldi sajtó már hetek óta pedzegette a témát, itthon azonban csak most derült ki: csődöt jelentett a legnagyobb osztrák mezőgépgyártó, a Vogel & Noot anyavállalata. Itthon azonban nincs ok a pánikra: a mosonmagyaróvári üzemet már fel is vásárolta egy német cég, így tovább folytatódhat a termelés.

_dummy_13:46

Alacsony szinten stabilizálódtak a gabonaárak

1

A világ árutőzsdéin beálltak a gabonaárak. Szinte sehol sem történt érdemi változás az árakban. A folytatás bizonytalan. Az optimisták abban bíznak, hogy ennél rosszabb (alacsonyabb) már nem lehet. A Magro Gabonaindex (MGX) aktuális értéke a cikk írásának idején 7929 ponton állt. A további részletekről, a hazai, illetve külföldi árutőzsdék történéseiről az alábbiakban olvashat.

_dummy_11:12

Elhibázott Szíria-politikát folytatott Nagy-Britannia? - Minden ami Anglia

1

A jelenlegi brit védelmi miniszter élesen bírálta a Brexit után tisztségéből távozó David Cameron, brit miniszterelnököt, annak „tartózkodó” Szíria-politikája miatt. Sir Michael Fallon elsősorban azt kifogásolta, hogy korábban, és sokkal többet kellett volna tennie Nagy-Britanniának a térségben. Fallon az első, aki a brit politika egyik vezető és tekintéllyel bíró személyeként ilyen kemény kritikát fogalmazott meg …

divany.hu13:49

A lakáskeresés 11 aranyszabálya

1

Lakást keresni klassz és izgalmas dolog. Valamint általában sok kompromisszummal jár. Biztosan létezik persze olyan, aki megálmodja, hol, mekkora és milyen lakásban szeretne lakni, aztán megtalálja és megveszi. De a többség nem ilyen szerencsés, nekünk valamiben biztosan engedni kell.

divany.hu13:49

Teszt: a jó kávé se jó, maximum felébreszt

1

Omnia, Karaván, Tchibo, Segafredo vagy Bravos? Esetleg sajátmárkás? Szakértőkkel teszteltünk.

_dummy_13:46

Melyik szemüveg illik leginkább az arcformádhoz?

1

Az arc összképét meghatározza, évekig viseli a tulajdonosa, a stílusa pedig szintén maghatározó. Mi az? Nos, ez a (nap)szemüveg, aminek kiválasztásakor arcunk formáját és személyes stílusunkat is figyelembe kell venni. Kezdjük közhellyel: szemüveget jól kell választani, és persze a megfelelőt.…

_dummy_13:13

Bayer Zsolt:

13
_dummy_12:21

Orbán őszinte vallomása: „rászedtek, kicseleztek és becsaptak

14
_dummy_12:21

A DK kimondta, amit eddig más nem mert

2

A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, “hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket” – fogalmazott Kakuk György. A politikus szavai …

_dummy_12:20
62
_dummy_12:20

Megerősítették, hogy Szijjártó lebukott az óriási hazugságával (videó)

20
_dummy_12:19
74
_dummy_16:50

Nem a mi hatáskörünk, de megtiltjuk

2

Hogyan darált be a bürokrácia és a fővárosi önkormányzat egy diákok által szervezett eseményt?

_dummy_09:06

5 település a világon, ahol fizetnek az embereknek azért, hogy ott lakjanak!

12
_dummy_08:14

Nem vicc, a mosógépektől javul az oktatás

1

Hogy micsoda? Az Egyesült Államokban rájöttek arra, hogy javul az oktatás hatékonysága, ha mosógépeket szerelnek fel az intézményekben, melyeket ingyen lehet használni.

www.hwsw.hu20:15

Legalább 500 millió Yahoo felhasználó adatait lopták el

1

Mintegy félmilliárd, a Yahoo email-szolgáltatásába regisztrált felhasználó adatait lopták el 2014-ben. A frissen nyilvánosságra került támadás lehet minden idők legnagyobb hasonló adatlopása - az ügy komoly hatással lehet a Verizon-Yahoo akvizícióra, sőt meg is hiúsíthatja azt.

_dummy_20:04
54
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream