Itt a legnépszerűbb:

A Microsoft a Windows 10 Insider kiadásának legújabb kiadásában egy érdekes plusz segédprogramot mellékelt a rendszerhez, aminek valószínűleg rengetegen fognak örülni. Az ugyanis kiirtja a rendszerből az azzal együtt, de […] A Kiirtja a kéretlen programokat a Windows 10 új segédeszköze bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be

1

A SanDisk a héten jelentette be legújabb termékét: egy 256 GB-os microSD kártyát, ami szerinte a világ leggyorsabb ilyen mütyürjét képezi. A vállalat szerint az eszköz ezt a titulust azzal […] A Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:41

Logitech K780 Multi-Device: Billentyűzet bármilyen eszközhöz

6
_dummy_16:04

Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak

2

[G Data] Azt gondolhatnánk, hogy nem lehet jelszavakat ellopni egy olyan számítógépről, ami nincs hálózatba kötve, és még az USB portjai is le vannak tiltva. Az izraeli Ben-Gurion Egyetem szakemberei […] A Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi

2

A nálunk elsősorban mobiltelefonjairól ismert, az utóbbi időben azonban számos egyéb jellegű termékkel is megjelenő Xiamoi a héten újabb piac felé nyit. A cég ugyanis most kezdi meg QiCycle nevű […] A Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:35

Saját hardvert készít a Kodi

1

Na nem arról van szó, hogy a Kodi programozói hirtelen fröccsöntő-gépeket vagy CNC marókat vásároltak volna: a csapat a Flirccel közösen tervezett egy olyan apró házat, amely a Raspberry B+, 2 és 3 mikrogépekhez használható.

_dummy_09:30

Vásárolj táblagépet olcsón

2

Az oldalra ellátogatva rögtön a legelején 4 táblagéppel találkozunk melyek alacsony áruk miatt vannak kiemelve. Ám ez nem minden, hisz a GearBest mindegyik tablet árából még lefarag hogyha beírjuk az általuk adott kuponkódot. Lássuk közelebbről ezeket a gépeket:

logout.hu09:23

Windows 10 tablet Kínából

17
_dummy_13:04

Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet

2

[Telekom] A Telekom 8 kelet-magyarországi megyeszékhelyen és 5 további városban elérhetővé tette az akár 300 Mbit/sec névleges letöltési sebességű mobilinternet szolgáltatást. Ezzel a 4G+ (LTE-Advanced) technológiára, azaz a jelenleg hazánkban […] A Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed

1

Biztonsági kutatók arra hívják fel a figyelmet, hogy egy minden korábbinál veszélyesebb kártevő kezdte el fenyegetni az Androiddal működő eszközöket. A Godless nevű vírus ugyanis a Google rendszerét futtató táblagépek […] A Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:26

Ha alacsonyabb villanyszámlát szeretne, ez a kütyü sokat segíthet

7
_dummy_14:04

Átverés volt a menekültcsónakok keresésére szolgáló app

1

A napokban kiderült, hogy minimum egy PR stunt, de lehet, hogy adathalász program volt az a mobilos alkalmazást, ami azt ígérte: lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy segítsenek megakadályozni menekültek […] A Átverés volt a menekültcsónakok keresésére szolgáló app bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_12:11

Rezeg a pólód, ha gólt rúgtunk

1

Egészen új szintre emeli (süllyeszti?) a foci élvezetét a Wearable Experiments cég Football Fan Shirt nevű pólója, amely beépített rezgőmotorjaival fizikailag is „átélhetővé” teszi a focimeccseket.

_dummy_17:04

Kiirtja a kéretlen programokat a Windows 10 új segédeszköze

19
_dummy_16:04

Kiirtja a kéretlen programokat a Windows 10 új segédeszköze

25
_dummy_12:15

18 elmebeteg kütyü, amely megkönnyíti az életed

11
_dummy_17:04

Filmszerűnek ígérkezik az új Spiderman videójáték

1

Egészen elképesztőnek tűnik annak az új Spiderman játéknak a grafikája, amit a Sony frissen jelentett be az E3 alkalmából. Annyira, hogy a játék trailere simán elmenne valamelyik múltbéli Pókember film […] A Filmszerűnek ígérkezik az új Spiderman videójáték bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream