Itt a legnépszerűbb:

Univerzális csatlakozónak indult, de ahogy fejlődött a technológia, úgy lett egyre bonyolultabb az USB szabvány. Mostanra egy csomó bosszúságba futhatunk bele vele, segítünk önnek megúszni ezeket.

pcworld.hu10:21

Itt az első 4K-s, 120 Hz-es gamermonitor

1

A 43 hüvelykes Wasabi Mango UHD430 az első ilyen jellemzőkkel rendelkező monitor, amely ténylegesen elérhető a piacon. Bár alapvetően azt vártuk volna, hogy a világ első, kereskedelmileg is elérhető 120 Hz-es, 4K-s monitora mondjuk a Samsungtól vagy az LG-től érkezik, most kisebb meglepetésre mindenkit megelőzött egy kevésbé ismert cég. A dél-koreai Wasabi Mango már elérhetővé tette ugyanis a 43 hüvelykes...

pcworld.hu11:17

Nagyon megváltozik a tápegységek világa

5
prohardver.hu16:17

Ajánlatokkal nyit a nyár

2

Az első, már valóban nyári hétvégére néhány felújított notebookot, akciós monitort és alaplapot gyűjtöttünk össze.

prohardver.hu20:42

Van még kraft a TN panelben!

1

Az Acer KG271A típusjelzésű, FreeSync támogatású, rövid válaszidejű, 144 Hz-es monitorát teszteltük.

pcforum.hu11:22

Brutális kapacitású, nem felejtő DDR4 DIMM memóriamodulokat ad ki az Intel

1

Az Intel a hét közepén jelentette be, hogy végre megkezdte első, Optane technológiájára épülő DIMM memóriamoduljai tömeggyártását. A hagyományos RAM modulokhoz hasonlóan közvetlenül a DDR4 foglalatokba illeszthető egységek különlegessége, hogy - a merevlemezhez és az SSD-hez hasonlóan - nem felejtik el tartalmukat akkor sem, ha a gépet kikapcsolják; ráadásul durván nagy kapacitásokban érkeznek.

pcforum.hu10:06

20 (!) videókártyát lehet bedugni az ASUS új alaplapjába

2

Az ASUS a hét közepén egy olyan új alaplapot jelentett be, ami minden társát lepipálja egyik sajátossága vonatkozásában. A nem túl titokzatos módon H370 Mining Master lapba ugyanis nem kevesebb, mint 20 darab videókártyát is be lehet egyszerre dugni - a kriptobányászok minden bizonnyal nagy örömére.

_dummy_15:51

A Cooler Master bemutatta MasterCase H500M számítógépházát

3

A Cooler Master bejelentette MasterCase H500M számítógépházát, mely funkcionalitás és forma üvegbe zárva.  A H sorozat tetején helyet foglaló MasterCase H500M bővelkedik a funkciókban, stílusos kinézetet kapott, anyaghasználata és kialakítása pedig egyedi.

ipon.hu16:04

Vékony kávás egybegépet mutatott be az MSI

2

A PRO 24X egy Kaby Lake-U alapú egybegép, amelyben az adattároló és a rendszermemória bármikor bővíthető. A friss modell vékony kijelzővel és vékony kávával rendelkezik, felszereltsége pedig az átlag- és irodai felhasználóknak kedvez.

ipon.hu21:07

Tesztpadon a Samsung 970-es SSD-k

4

Nálunk jártak a Samsung vadonatúj, villámgyors SSD-i, amiket a 860-as szériával is összeeresztettünk, hogy bemutassuk a különbséget az aktuális SATA és a PCI-E csatolós meghajtók között.

pcworld.hu10:03

Itt a hordozható videokártya, ami gamergépet csinál a laptopodból

9
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream