Gearbest Flash Sale, big sale promotion


Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Online Stream

Dancewave

15 kép amely bebizonyítja, hogy a gazdagok élete sokkal nehezebb, mint a miénk
10 fénykép, amitől frászt kapsz – Csak erős idegzetűeknek!
8 világhírű festmény és azok rejtett részletei, melyek felett valószínűleg Te is átsiklottál korábban
21 fotó, ami remekül illusztrálja, hogy miért is élnek tovább a nők, mint a férfiak
17 merész illusztráció, hogyan képzelték el mindennapjainkat a 100 évvel korábban élt emberek
16 kép, ami bebizonyítja, hogy az emberek nem tudják leplezni az irigységüket!
20 fotó, amiről egyszerűen nem hiszed el, hogy nem Photoshoppal készült
Zseniális teszt: felismeritek egyetlen fotóról a magyarországi várakat?


8 világhírű festmény és azok rejtett részletei, melyek felett valószínűleg Te is átsiklottál korábban

 2017-05-17 10:47:24 -  7 -  Kép -  zzEPG

A történelem során számos érdekes és megmagyarázhatatlan rejtélyt hagyott maga után az emberiség, ez alól pedig természetesen a festmények sem képeznek kivételt. Ezek az elsőre teljesen kézenfekvőnek tűnő alkotások ugyanis olykor sokkal többet rejtenek magukon, mint gondolnánk.

A cikk folytatása
_dummy_10:35
A szelfizés mára egy olyan hétköznapi, teljesen természetes dologgá vált, mint mondjuk a fésülködés. Szelfizünk a munkahelyünkön, szelfizünk otthon, szelfizünk a barátainkkal, egyszóval tényleg mindenhol. Nem árt azonban résen lennünk a nagy fényképezések közepette, és tanulnunk az alábbi 21 balfácán példájából, akik pechükre nem voltak elég körültekintőek és így olyasvalami is felkerült a képükre aminek egyébként egyáltalán nem lett volna szabad ott lennie…
_dummy_07:10
A corgi-agártól konkrétan folytak a könnyeink. Kattints a folytatásért!
_dummy_10:58
_dummy_19:07
_dummy_10:47
_dummy_12:24
_dummy_09:31
_dummy_11:01
_dummy_11:00
_dummy_07:17
_dummy_08:50
Ezek az emberek nem véletlenül lehetnek ismerősek a számodra. Pontosabban csak az arcuk: ezek a (többnyire) hétköznapi személyek nem éppen átlagos külsővel rendelkeznek. Annyira hasonlítanak a híres Disney-mesék szereplőire, hogy az már-már hihetetlen! Az arc, a mosoly, a frizura…minden stimmel!
_dummy_08:50
Van amikor a mese valóra vállaik…
_dummy_09:02
_dummy_09:02
Számtalan statisztikában találkozhattunk már azzal az igen érdekes mutatóval, mely szerint a nők – átlagosan – majd 10 évvel tovább élnek, mint a férfiak. Persze meg lehet próbálni vele vitába szállni, de az az igazság, hogy ha egy kicsit jobban körülnézünk a nagyvilágban, könnyen rájöhetünk, hogy mi is az oka ennek a jelenségnek.
_dummy_10:39
Gearbest  promotion
_dummy_08:42
_dummy_08:41
_dummy_07:11
Nem lehet rá mit mondani egyszerűen csak Made in China…
_dummy_06:28
_dummy_11:09
_dummy_11:09
_dummy_21:38
Nem madár, nem is mini repülőgép. Ő az Ausztráliában honos törpe erszényesmókus könnyedén vitorlázik a fák között, és imádja ha simogatják. Nagyon cuki kis fotósorozat!
_dummy_11:08
Van az úgy, hogy a végére érünk ,,határaink" feszegetésének és ilyenkor - jobb híján - új kalandokat, új kihívásokat kell keresnünk az életben. Az alábbi furcsa, de érdekes találmányok éppen ehhez próbálnak meg táptalajt biztosítani a számunkra, nem is akárhogyan...
_dummy_11:08
Hoppácska! Nem minden az aminek látszik! Csajok ne higgyetek a parasztvakításnak!
_dummy_08:13
_dummy_08:12
Bizony az élet néha igazságtalan és ha a másiknak szebb, jobb, nagyobb, több van valamiből, akkor mi sárgulni fogunk az irigységtől és bizony ezt el sem tudjuk titkolni. Íme néhány kép ami bebizonyítja.
_dummy_08:11
Például a pulcsi alatt titokban kigombolt nadrág, vagy a néhol lyukas fehérnemű... Furcsa emberi lénynek tartja magát a 25 éves, Planet Prudence művésznevű nő, aki azt ábrázolja rajzain, milyen, az elvárt normáktól eltérő szokásai vannak.
_dummy_07:44
_dummy_13:57
Azt nem tudjuk, hogy mi értelme van ezeknek az elképesztően drága tárgyaknak, de bizony vannak olyan őrültek, akik képesek kicsengetni értük komoly összegeket.
_dummy_08:00
_dummy_08:51
Mennyire vagy otthon a magyar történelemben? Ismered a hazai várakat, felismernéd őket akár egy kép alapján is? Most kipróbálhatod magad! Összeállítottunk a híres várakból egy rövid kvízt.
_dummy_09:32
Ha rajtunk múlna, mindegyik édességköltemény nyerne. Kattints a folytatásért!
_dummy_07:04
_dummy_09:45
Könnyű dolog felismerni a hírességeket, de akkor is menne, ha fiatalon látod őket? Mondjuk egy tablófotón?
hvg.hu11:15
_dummy_10:50
Havas Jon szalámi fölött, Jack Sparrow gumicsónakban, Harry Potter a lakótelepen. Kasszasikerek Európa vadkeletjén. Az orosz 2D Among Us (2D közöttünk) elnevezésű művészeti projekt tengernyi (remekül) photoshopolt képen keresztül mutatja be, milyen lenne, ha a legismertebb filmek, tévésorozatok köztünk (vagy még keletebbre) játszódnának a lepukkant poszt-kommunista valóságban.
_dummy_10:48
Különös projektbe fogott Federico Babina illusztrátor, aki különböző pszichés betegségeket és zavarokat képiesített meg az építészet segítségével. Dermesztően elvont házrajzok jönnek. Ha el kellene képzelned a különböző pszichés betegségeket, mint egy ház, hogyan nézne ki?
_dummy_11:28
_dummy_11:07
_dummy_06:43
... vagy a reinkarnáció. Csak ezt a két lehetséges variációt tudjuk elképzelni az alábbi fotókat látva...
_dummy_14:44
_dummy_10:33
Jim Parsons (Sheldon Cooper) életkoránál leesett az állam.
_dummy_10:31
_dummy_13:23
Szerinted melyik közülük a legaranyosabb? Kattints a folytatásért!
Gearbest  promotion
_dummy_07:43
_dummy_11:29
Az MTI fotósa, Mészáros János ment ki Heller Lídiához és Czakó Jánoshoz, akik hóvirágot szedtek a Kunszentmárton határában lévő földjükön. Kattints a folytatásért!
_dummy_06:43
_dummy_15:40
Nem számít, hogy mi történik, mindig a gazdi mellett. Kattints a folytatásért!
_dummy_12:56
_dummy_11:36
_dummy_11:24
Banán, ananász, datolya, bors, mogyoró, tea – hétköznapi kiegészítői az életednek, hétköznapi termékek a boltokban, rá sem kell nézned a címkére, hogy felismerd őket.
_dummy_14:48
Te hány híres autót ismersz fel a filmekből? Kommentben várjuk a megfejtéseket! ;)
_dummy_13:17
Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de ezek a fotók nem Photoshopos utómunka eredményei.
hvg.hu11:30
Egy Photoshop-művész direkt leleplezte saját magát, hogy lássuk, milyen a színfalak mögött a munkája. Még egy átlagos kis akváriumban is lehet csodás természetfotókat készíteni.
_dummy_08:17
Fiatal művészek rajzolták le, hogy mit gondolnak a nemek egyenjogúságáról. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) pályázatot írt ki művészeti területen tanuló diákoknak, hogy rajzolják le, mit jelent szerintük a nemek közötti egyenlőség.
_dummy_08:02
_dummy_09:50
_dummy_09:49
Kívülről mindannyian magabiztos, határozott embereknek tűnünk, ez azonban nem mindig fedi a valóságot. Idegesít a munkahelyünk, idegesít a forgalom, a tömegközlekedés, (stb…) és ahogy szépen lassan halmozódik ez a düh, úgy válunk egyre inkább labilis idegállapotúvá, mígnem végül egy váratlan pillanatban aztán elpattan a húr és a tettek mezejére lépünk…
_dummy_09:46
_dummy_07:23
_dummy_07:14
Ne lógasd az orrodat, hogy újra hétfő van és melózni kellett menni, mert vannak akiknek sokkal rosszabbul indult ez a hét mint neked…
_dummy_15:08
Bármibe is kezdünk bele, bármit is szeretnénk véghezvinni, fontos, hogy ne csak szívünket-lelkünket beleadjuk, de higgyünk is benne, hogy az a cél amit kitűztünk reális és elérhető még akkor is, ha mások esetleg megmosolyogják, vagy kigúnyolják terveinket.
_dummy_13:15
Ezek az emberek a tipikus mintapéldái annak, hogy a sok pénz mellé nem mindig társul ész is...
_dummy_07:14
Mindenkire telepedett már le életében az a gyilkos, fojtogató unalom, amikor egy puszta ceruza babrálása is kimerítő szórakozásnak tűnik. Na, az alábbi emberek úgy döntöttek, nem ragadnak le a ceruza b*sztatásánál, egy kis kreativitást segítségül hívva, komolyabb projektbe kezdenek...
_dummy_07:01
Vannak akik nem szeretik, ha fényképezik mert azt gondolják, hogy nem fotogének vagy nem tipikus szépségek. De mitől válik valaki fotogénné vagy széppé? Leginkább a smink miatt a ruhák miatt és természetesen attól, ha “megtanulja használni” a testét!
_dummy_08:10
Hogy mi is az a Karma? Egyszerűen összefoglalva: amit adsz másoknak, azt te is visszakapod. Legyen szó jó vagy rossz cselekedetekről. Ha másnak keresztbe teszel, akkor ne csodálkozz, hogy veled is hasonló dolog fog történni, ha nem rosszabb.
hvg.hu09:57
Azután, hogy a Földön készült legjobb NASA-fotókat megnézhettük, most itt vannak az űrteleszkópok legszebb felvételei.
_dummy_12:42
Minden bizonnyal az utolsó fotók, amik ezekről az önveszélyes emberekről készültek...
_dummy_08:59
Kinek lenne kedve a csikkét mondjuk ebbe a tüdő alakú utcai szemetesbe eldobni? Még ha a leszokáshoz kevés is ez az elrettentés, azért egy pillanatra elgondolkodna mindenki, mielőtt a kukához lép. És ennyi kezdetnek bőven elég. Bravó Németország, de ez még csak a kezdet!
_dummy_08:47
_dummy_08:00
Vannak olyan ruhadarabok, sminkek és frizurák, amiket a pasik egyszerűen utálnak rajtunk. Lehet, hogy nem szólnak (persze vannak olyanok, akik hangot adnak a véleményüknek), de bizonyos trendekkel kifejezetten taszítjuk őket. Most bevallották, mik azok.
_dummy_13:39
Aki a kilencvenes évek diszkógömbös, trollbabás, köldökpiercinges álomvilágában nőtt fel, az biztosan emlékszik még azokra a felejthetetlen csukákra, amelyek fenekestül forgatták fel az akkori divatot. A formabontó cipődivat meghódította a világot, mindenki ezekben az értelmezhetetlen fazonokban pörgött.
_dummy_10:00
Mindannyian ismerjük azt a mondást, hogy a nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról jöttek. Ez kb. azt jelenti, hogy a két nem annyira különbözik egymástól, hogy jobban már nem is tudnának. Szép bizonyítékai ennek az alábbi fotók: nézd meg, miben mások a nők és a férfiak. Kacagni fogsz!
_dummy_09:57
Sokkal több embert érint, mint gondolnád. Kattints a folytatásért!