Itt a legnépszerűbb:
pcforum.hu16:30

Engedett a Google az orosz cenzúrának - szűrni kezdte találatait az országban

1

[MTI] Megkezdte kiszűrni a keresési eredmények közül az orosz törvényekbe ütköző tartalmakat a Google - közölte a Vedomosztyi című orosz napilap az amerikai informatikai cég egyik alkalmazottjára hivatkozva. A lap egy másik informátora szerint a blokkolás nem automatikusan történik, a Google minden internetes oldal esetében külön mérlegeli a tilalom megalapozottságát.

_dummy_10:13

Mi az a getaway?

4

Érezte már úgy, hogy jó lenne eltölteni néhány napot mindentől és mindenkitől távol?

pcforum.hu19:31

Pénzérménél is kisebb méretű, ionmeghajtású drónt csináltak

2

Amerikai kutatók egy több szempontból is különleges drónt mutattak be a napokban. A Kaliforniai Egyetem munkatársai által létrehozott Ionocraft ugyanis elképesztően pici, ráadásul hagyományos társaitól alapvetően eltérő meghajtással emelkedik a levegőbe.

_dummy_10:55

Így előzheti meg a tűzeseteket

2

A téli időszakban jelentősen megszaporodik a tűzesetek száma. A balesetek azonban könnyen megelőzhetőek lennének, ha kicsivel több figyelmet szentelnénk a megelőzésre.

_dummy_10:01

Mi az a glamping?

3

Hogyan egyeztethető össze a glamour (ragyogás) és a kemping? Hát így!

_dummy_10:57

Mi az a staycation?

2

Legyen tél vagy nyár, új helyeket felfedezni mindig élvezet. De ki mondta, hogy ehhez feltétlenül utazni kell?

_dummy_11:02

Együtt drágul a casco és a kgfb

5
_dummy_16:56

Meghalt Larry Roberts, az internet egyik alapító atyja

1

Nyolcvanegy éves korában meghalt Larry Roberts amerikai tudós, az internet egyik atyja, aki az 1960-as években vezette az amerikai Fejlett Kutatási Projektek (ARPA) Ügynökségét, amelynek feladata volt az ősinternet, az Arpanet létrehozása.

_dummy_15:01

Mutatjuk, hogyan változik a vasúti menetrend az év végén és újévkor

2

Év végén és 2019 elején változik a vonatok közlekedési rendje – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint december 30-án és 31-én az ünnepnapi, január 1-jén a vasárnapi menetrend érvényes, január 2-ától pedig a munkanapokon megszokott időpontokban indulnak a járatok.

_dummy_15:00

Idén is tilos petárdát birtokolni és felhasználni

2

Szilveszter éjszakáján, az óév búcsúztatásakor az önfeledt szórakozás közepette sem szabad megfeledkezni a jogszabályi előírásokról – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a rendőrség.

_dummy_11:32

Meghackelték a NASA-t

2

A Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) közölte, hogy októberben ismeretlen elkövetők megtámadták szervereiket, melynek következtében dolgozók személyes információihoz jutottak hozzá. Az adatok közt személyi azonosító számok is voltak. Hogy pontosan hány régi és jelenlegi alkalmazottat érint az adatszivárgás, még nem tudni.

_dummy_17:55

Brexit utáni vízió – lehet, hogy nem is annyira túlzó

1

A Brexit-megállapodás legélesebb sarokköve az ír-északír határkérdés megoldása (amit nem találtak meg). Emiatt nem tudja a brit Parlament elfogadni a May-kormány nagy nehézségek (és engedmények) árán az EU-val összehozott megállapodását.

_dummy_10:12

A lélek legszebb éjszakája – Az Örkény Stúdióban

2

Jászberényi Sándor novellái alapján írta a különös drámát Szabó-Székely Ármin, amit két nagyszerű, fiatal színész: Ficza István és Nagy Zsolt alakít az apró Stúdió színpadán. A bejátszott filmeken Takács Nóra Diána, Kókai Tünde. Zsigmond Emőke, Díssou Bona és Vilmos Noémi hangja kíséri a jeleneteket.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave