Itt a legnépszerűbb:
freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:12

AirDCPlusPlus 3.20 MAGYAR (ingyenes DC++ kliens)

2

Ingyenes DC++ kliens. A fájlkeresés eléréséhez csatlakozni kell egy szerverhez (HUB-hoz), a hub-ok listája a programban is megtalálható, de kereshetünk listákat a neten is. A HUB-okhoz kapcsolódva böngészhetjük a felhasználók megosztott fájljait, ők pedig a mi megosztásunkból tölthetnek le. Segítségével játék demókat, trélereket, programokat tölthetünk le. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:32

ADVANCED Codecs 6.3.0 (Windows 7-hez, 8-hoz és 10-hez készített kodek csomag)

2

Windows 7-hez, 8-hoz és 10-hez készített kodek csomag, elsősorban Windows Media Player, Media Center, illetve más lejátszókhoz is használható. Segítségével pontosan beállíthatjuk, hogy mely fájltípusok milyen kodeket milyen beállításokkal, paraméterekkel használjon a lejátszó, így teljesen egyéni beállításokat tesz lehetővé.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:18

DriverMax 8.25 (ingyenes rendszer kiegészítő program)

10
freewaresoftwarenews.blogspot.hu12:12

Avant Browser 2016 Build 7 MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

1

Ingyenes internet böngésző program. A program jellemzői: - három beépített böngészőmotor amik között böngészés közben is tudunk váltani, RSS olvasó, kibővített keresések, kedvencek csoportosítása, online tárolása, popup oldalak, flash animációk, képek blokkolása, több ablakos, füles megjelenítés, privát böngészés, egérmozdulatokkal való böngésző vezérlés. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu11:56

360 Total Security 8.6.0.1140 (ingyenes vírusirtó program)

4

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, vírusokat. A program a következőket tudja: - víruskeresés és eltávolítás, több keresési mód, Sandbox funkció, karbantartási lehetőségek, startup manager, választható keresőmotor, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:17

Mozilla Firefox Portable Edition 47.0.1 MAGYAR (ingyenes böngésző program)

5
freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:48

360 Total Security 8.6.0.1139 (ingyenes vírusirtó program)

2

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, vírusokat. A program a következőket tudja: - víruskeresés és eltávolítás, több keresési mód, Sandbox funkció, karbantartási lehetőségek, startup manager, választható keresőmotor, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:42

PrivaZer 3.0.5 MAGYAR (ingyenes a böngészés nyomait eltakarító program)

1

Ingyenes a böngészés nyomait eltakarító program. Segítségével törölhetjük az internetezés közben eltárolt összes információt, hogy nyomtalanul tudjuk számítógépünket használni. Törli az ideiglenes fájlokat, a böngészés előzményeit, minden személyes jellegű nyomot. Ezen kívül a programmal a belső, külső meghajtókról, USB-kulcsról, iPod-ról, SD kártyáról, hálózati tárolóról tudjuk véglegesen törölni az adatokat. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:10

FastStone Photo Resizer 3.6 (ingyenes képkonvertáló program)

8
pcforum.hu21:13

Már minden harmadik ember Windows 10-et futtat

1

Alig egy hónappal a Windows 10 ingyenes frissítési időszakának vége előtt már legalább minden harmadik gépen az új rendszer működik. Legalábbis ezt állítja a Microsoft, aminek legújabb - egyébként még áprilisi - adatai szerint az új rendszer piaci részesedése vészesen kezdi közelíteni a Windows 7-ét, és nem kizárt, hogy hónapokon belül utoléri azt.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu19:15

PeaZip Portable 6.0.3 MAGYAR (ingyenes tömörítő, archiváló program)

1

Ingyenes tömörítő, archiváló program, ami a könnyű kezelés mellett számtalan extra szolgáltatással is rendelkezik: állományok darabolása, egyesítése, összehasonlítása, ellenőrző hash kezelése, jelszóvédelem, többféle algoritmus-támogatás, illetve a szoftver felületének megváltoztatása. Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu19:12

FocusWriter Portable 1.5.6 MAGYAR (ingyenes szövegszerkesztő program)

7
freewaresoftwarenews.blogspot.hu19:03

FileZilla 3.19.0 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes FTP program)

4

Ingyenes FTP program VÉGLEGES verziója. A program jellemzői: - FTP, FTP over SSL/TLS és SSH File Transfer Protocol (SFTP). - IPv6, HTTP/1.1, SOCKS5 és FTP, Proxy, drag and drop támogatás. - két ablakos fájlpanel. - stb, stb, stb.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream