Itt a legnépszerűbb:
freewaresoftwarenews.blogspot.hu21:22

Core Temp 1.2 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes processzor hőmérséklet figyelő program)

13
freewaresoftwarenews.blogspot.hu21:13

Eraser 6.2.0.2978 (ingyenes adatmegsemmisítő program)

4

Ingyenes adatmegsemmisítő program, ami FAT32 és NTFS fájlrendszereken működik, és alapbeállításban az ún. Gutmann eljárást használja fájlok törlésére. Azaz nem csak letörli a fájlokat, hanem véletlenszerű algoritmus alapján előállított adatokkal felül is írja azok fizikai és logikai helyét a merevlemezen.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu07:36

Polarity 8.2.7 (ingyenes internet böngésző program)

9
freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:24

SystemRescueCd 4.8.1 (ingyenes rendszermentő LiveCD)

2

Ingyenes rendszermentő LiveCD VÉGLEGES verziója. A lemez célja, hogy a romokban heverő rendszerbe életet leheljen. A lemezen a következők találhatók: - fájlkezelő, partició szerkesztő, internet böngésző, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:16

ImBatch 5.0.0 MAGYAR (ingyenes képkonvertáló program)

2

Ingyenes képkonvertáló program, amivel a képeket automatikusan átkovertálni, átméretezni, feliratozni tudjuk. A program a következőket tudja: - BMP, TIFF, GIF, JPEG, PCX, PNG, TGA, PIX, JP2, J2K, PSD, WDP, HDP képformátumok támogatása. - automatikus átkovertálás, átméretezés, feliratozás, hordozható (installálást nem igénylő) verzió, stb, stb, stb.

pcforum.hu16:14

Már tesztelhető a következő Windows előzetes kiadása

17
freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:35

EagleGet 2.0.4.13 MAGYAR (ingyenes letöltésvezérlő program)

48
freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:42

GPU-Z Portable 1.10.0 (ingyenes videókártya információ néző program)

3

Ingyenes videókártya információ néző program. Megmutatja például az illesztőprogram verzió számát, hogy milyen órajelen fut a GPU és a RAM, hány darab árnyaló egység dolgozik a kártyán, milyen méretű adatsín köti össze a memóriát a maggal, stb, stb, stb. Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:30

XMedia Recode 3.3.3.6 MAGYAR (ingyenes multimédia konvertáló program)

2

Ingyenes multimédia konvertáló program, ami szinte az összes ismert audio és videó formátumot képes átalakítani. A program a következőket tudja: - videók szerkesztése, vágása, keretek készítése, fényerő, kontraszt, gamma, színárnyalat, telítettség, képméret megválasztása, nagyítás, Direct Stream Copy funkciók, kétmenetes kódolás, hangerő normalizálása, bitráta, felbontás állítása.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:02

GFXplorer 3.9.3 (ingyenes rendszer információs program)

2

Ingyenes rendszer információs program, aminek a segítségével információt kapunk a számítógép hardver összetevőiről, ezen kívül a programon belül könnyen elérhetjük a Windows rendszerprogramjait. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:01

DriverMax 8.28 (ingyenes rendszer kiegészítő program)

2

Ingyenes rendszer kiegészítő program, aminek a segítségével a Windows rendszerek alatt egy csokorba tudjuk szedni az installált hardverek működéséhez szükséges drivereket és egy Windows újra installálás esetén azonnal újra tudjuk installálni azokat anélkül, hogy n+egy meghajtó, CDt át kéne túrnunk.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave