Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


A 91 éves szuper nagyi megdöntötte Új-Zéland rekordját

Mary Manssen egy Új-zélandi dédinagymama, aki az ország legöregebb bungee jumping ugrója. Miután férje hét évvel ezelőtt meghalt 84 évesen kezded bele ebbe a különös hobbiba, amely mára szenvedéllyé vált. Elmondása szerint, […] A A 91 éves szuper nagyi megdöntötte Új-Zéland rekordját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_20:22
1

Gyűrűsfarkú makik születtek Nyíregyházán

Nyíregyháza állatkertje manapság sokat szerepel a hírekben, hiszen folyamatosan újabb és újabb állatkák látnak napvilágot. Most egy nap alatt három katta született. A Lemurcatta, vagy ismertebb nevén gyűrűsfarkú maki a […] A Gyűrűsfarkú makik születtek Nyíregyházán bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

A kis zebracsikót befogadták társai

A veszprémi állatkert néhány hetes zebracsikója nagy népszerűségnek örvend a látogatók körében, ám míg néhány napja még csak édesanyjával merészkedett a külvilágba, addig csütörtökön már négy másik állattal is kapcsolatba […] A A kis zebracsikót befogadták társai bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

Malacot koronáztak Hajmáson

A tavaszi-nyári időszak beköszöntével az országban szabadtéri rendezvényeken egymást érik a szépségversenyek, ahol hosszú combú, csinosabbnál csinosabb hölgyek versengenek a megtisztelő első helyért. A szezon nyitásaként egyedülálló rendezvényre került sor […] A Malacot koronáztak Hajmáson bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

ENSZ-figyelmeztetés: Drágább lesz a víz a kőolajnál

A kutatók arra figyelmeztetik az emberiséget, hogy várhatóan másfél évtized leforgása alatt a víz ára meghaladhatja a kőolajét is, hiszen hiánya értékesebbé teszi majd a létszükségleti folyadékunkat. Egy új tanulmány […] A ENSZ-figyelmeztetés: Drágább lesz a víz a kőolajnál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

itcafe.hu17:35
1

Meghackeltek egy atomerőművet

Az eset évekkel ezelőtt történt, és azt sem tudni, hogy melyik erőműről van szó, de magáról a támadásról most beszéltek először nyilvánosan.

pcforum.hu17:13
1

Több évet kaptak a Microsoft által megvesztegetett hivatalnokok

[MTI] Jogerős ítéletet hirdetett a román legfelső bíróság hétfőn a Microsoft-aktaként emlegetett korrupciós ügy első négy, bíróság elé állított vádlottja ügyében hétfőn: a fellebbviteli tárgyalás után valamennyien súlyosabb ítéletet kaptak.

_dummy_15:38
2

12 helytakarékos ötlet kis házakhoz

Praktikus bútorok és okos lakberendezési ötletek optimális helykihasználáshoz. Családi házakban a maximális helykihasználás létkérdés. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót a legjobb és legmeglepőbb lakberendezési ötletekből zseniálisan megtervezett, helytakarékos bútorokkal illusztrálva.

_dummy_14:20
1

Csalásokra figyelmeztet a rendőrség

Az internetes albérlethirdetésekkel érdemes különösen óvatosnak lenni, foglalót sohasem szabad előre utalni.

_dummy_10:43
8

Parasztnak születni nem szégyen, de parasztul viselkedni igen, miniszter úr....

_dummy_09:58
2

Ki hallott már ilyet? Elköltöztetik a várost!

Méghozzá szó szerint, házról házra haladva. A túlzott mértékű vasérckitermelés miatt a földfelszín teljesen instabillá vált; félő, hogy az egész város egyszercsak nyomtalanul eltűnik a hegy üreges gyomrában.

_dummy_09:35
1

Óriási lakóparkok épülnek Budapesten

A 885 lakásos rekord ugyan nem dől meg, de nagyságrendileg több is megközelíti. A IV. és a X. kerületben egyenként 650 lakásos megaberuházás indul; a IX. kerületi projektben pedig 530 család találhat majd új otthonra.

_dummy_06:50
1

9 furcsaság, amelyet valószínűleg képtelen vagy megcsinálni a testeddel

Testünk egy elképesztő gépezet. Ez a bonyolult, tökéletes összhangban dolgozó gép néha olyan dolgokra is képes, amelyet csak nagyon kevesen tudnak megcsinálni. Általában mindenkinek van valamilyen “szuperképessége”, amellyel kilóg a sorból barátai, családtagjai közül.

_dummy_14:57
1

Újabb komoly ellenőrzést kapnak a fuvarozók

2017 januárjától 89 új mérőhelyen mérik majd a gyorsforgalmi úthálózaton elhaladó gépjárművek súlyát. Az ellenőrzés mindenkire vonatkozik, az élelmiszereket, vagy éppen a gabonát szállító járművek súlyára is fokozottan ügyelni kell majd. A rendelet célja, hogy megakadályozzák a megengedettnél nagyobb tömegű teherautók közlekedését az utakon, mivel azok rontják azok minőségét.

_dummy_14:54
1

Elkeserítő, sok tonnányi élelmiszer rohad a földeken

A káposztával foglalkozó gazdák nagy valószínűséggel szeretnék elfelejteni az idei szezont, pedig még a betakarítás hátra van. Épp ez az egyik legnagyobb probléma: nem lehet tudni, hogy ki fogja felszedni a káposztát a földekről. Ugyanis nem nagyon van kétkezi munkás, aki vállalná a feladatot. A jövőben ebben a szektorban is a gépesítés térhódítására lehet számítani…

_dummy_13:16
2

Európai lapok a népszavazásról és menekültpolitikáról, a Népszabadság bezárásáról

A népszavazással és a menekültpolitikával, valamint a Népszabadság bezárásával kapcsolatban foglalkoztak Magyarországgal hétfőn európai lapok.

_dummy_13:01
1

Jó kedved van? Mindjárt elmúlik: A héten sok családnak gigacsekket küldenek - 24per7.info

Az állami kukacég “bénázása és  szerencsétlenkedése” miatt többhavi szemétszállítási díjról kapnak számlákat a héten a háztartások. Az új vállalat azt ígéri, hogy részletre is be lehet fizetni az akár húszezer forintra is rúgó csekkeket írja a Magyar Nemzet online. Sok háztartásnak nem kezdődik jól a hét, miután borsos szemétszállítási díjról szóló csekkeket kapnak. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási …

www.hwsw.hu11:35
2

Most tényleg elköszön a Panoramio

Másodszorra fut neki a Google a helyalapú fotómegosztó szolgáltatás leállításának, a döntés ezúttal végleges - a Panoramio helyett a cég mindenkinek a Local Guidest ajánlja.

_dummy_11:34
1

Gyurcsányék kivonulnak a parlamentből

Nem vesznek részt a parlament munkájában a DK országgyűlési képviselői, Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Oláh Lajos végleg kivonulnak. Erről döntött a hétvégén rendkívüli ülésén a DK elnöksége, számolt be az Index.hu.

_dummy_10:36
1

Nem volt még elég az EU bevándorlókkal szembeni támadásokból? May inkább rátett egy lapáttal

Az EU-referendum előtt a kilépés („leave”) mellett harcoló pártok (különösen a UKIP), kampányukat  erősen az Európai Unióból érkező, főleg kelet-európai munkavállalók bűnbakká tételére építettek.

_dummy_08:56
1

Orbán Viktor személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását. Titkosszolgálati kockázatnak mérlegelte Orbán Viktor, hogy Magyarországon még van lehetőség arra, hogy titkosszolgálati megfigyelés nélkül lehetséges telefonkártyát vásárolni. “Magyarország területén átrohantak terroristák is – a határzár előtt.

_dummy_08:07
1

Vágó István: Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást - 24per7.info

A népszabadság miatt rengeteg politikus, közéleti szereplő jelezte már felháborodását. Vágó István, Mesterházy Attila és még sokan fejezték ki nemtetszésüket. A Népszabadság kiadójának székhelyénél, egy rögtönzött demonstrációt tartott az Mszp.   Vágó István Facebook posztjában úgy fogalmazott, hogy “Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást, mint hogy valaki a “piaci viszonyokra” hivatkozva értsen egyet a Népszabadság kivégzésével. Segítségül …

_dummy_07:39
2

Erre való a pezsgő kupakján a piros sapka. Egész életedben rosszul ittad a pezsgőt!

Biztos te is gyűlölöd amikor a pezsgő kupakját vissza teszed a helyére, és fél óra múlva fellövi a belül uralkodó nyomás. Na erre van egy roppant király megoldás, ami valójában ott volt egész idáig a szemed előtt, csak nem vetted észre. Nem véletlenül van a tetején az a kis sapka.

_dummy_00:23
1

Befutott a Shadowhunters 2. évadjának hivatalos előzetese

A rajongók bizonyára tudják ezen túl mi is hírül adtuk hogy a Shadowhunters című sorozat a rendkívűl jól sikerült 1. évad után folytatást kap, melynek első előzetese és dala már nézhető...

_dummy_09:04
10

142 nyelvtörő amit magyarok is nehezen tudnak kimondani (külföldieknek lehetetlen)!

_dummy_08:52
1

Kilenc dolog, amit csak azok értenek, akik a 80-as években születtek

Mert a 90-es évek nem tűntek el, a szekrény alján, a pincében és a padláson még mindig találni néhány iskolai relikviát. Mert csak a 80-as években születettek tudják...

_dummy_19:54
1

Másfél oldalnyi propaganda – ennyi a válasz a diákok javaslatcsomagjára?

A Független Diákparlament tavalyi javaslatcsomagjával ellentétben idén már arra sem vette a fáradságot az Emmi, hogy legalább végigmenjen a javaslatokon, és mindhez leírja, hogy miért nem foglalkozik vele érdemben, vagy hogy miért marad minden a régiben. Az FDP idei komplex javaslatcsomagjára a válasz mindössze egy nagyjából másfél oldalas levél, amely szerint az egyeztetések jó irányba haladnak.

_dummy_19:54
2

Igazgatói egy Facebook-posztért?

Az iskolai intők és beírások az iskolán belüli szabályszegések szankcionálására vannak. De nem egy iskola osztogat Facebook-bejegyzésekért iskola szellemiségére és értékrendjére, meg hasonló homályos dolgokra hivatkozván.

_dummy_14:18
1

5+1 tévhit a nindzsákkal kapcsolatban

A nindzsucut az egyik legsokoldalúbb, leghatékonyabb, legveszélyesebb harcművészetnek tartják, de ezek a vélemények elsődlegesen a popkultúrában látható nindzsaképen alapulnak. Ma el se tudnánk képzelni nindzsák nélkül a középkori Japánt, azonban a nindzsák tevékenységének semmi nyoma a korabeli…

_dummy_12:55
2

Higgy nekem! 30 évesen sokkal jobb mint 20 évesen (8 bizonyíték)!

Sok fiatal félve tekint a jövő felé és azt gondolja, hogy 30 év után már semmi jóra nem számíthat. Nos, ez nagy tévedés. Ebben a cikkben elmondjuk erről az igazságot és összehasonlítjuk azokat a lényeges dolgokat, ami változni fog. Nem hinném, hogy ezek után valaki a 20-as évet választaná!

_dummy_11:58
1

Szeptemberben csökkent(!) a Windows 10 piaci részesedése

Biztosan nem tudni, de több tippünk is van, hogyan történhetett ez.

_dummy_08:25
2

A legtöbbször eldobom a tojástartót, de amikor megláttam ezt a 15 remek tippet, úgy döntöttem megtartom őket!

Ne dobd ki többé a tojástartókat! Nézd meg, hogy milyen sokféleképpen használhatod fel! Elég egy kevés kreativitás ahhoz, hogy ötletes és hasznos dolgokat készítsünk olyan tárgyakból, amelyek legtöbbször a szemetesben végzik.

index.hu16:03
2

Szép az új ausztrál ötdolláros, csak a gépek azt hiszik, szakadt

Négymilliárd forintba kerül majd az ország mintegy százezer elfogadóhelyének felokosítása.

_dummy_15:09
1

Mindenhol más az aranykorona értéke

Az aranykoronát a mai napig használják a szántóföldek minőségének kifejezésére. Alkalmazása nem egyszerű, ugyanis szinte minden településen más és más egy aranykorona forintban kifejezett értéke.

_dummy_15:01
1

Már csak a plasztik igazolvány érvényes!

Október elsejétől már csak az új, plasztik alapú őstermelői igazolványokkal igazolhatják tevékenységüket azok az őstermelők, akik megigényelték a kártyát. Az igazolványokat a hatóság megküldte a 190.000 igénylőnek. Aki esetleg nem jutott hozzá, az az illetékes falugazdásztól kérhet segítséget ez ügyben. Aki még nem igényelt új kártyát, ne késlekedjen, 2017. január elsejétől már csak a plasztik őstermelői igazolványokkal lehet igazolni a tevékenységüket.

_dummy_11:52
2

Mama Hotel - a 18-36 évesek 44%-a még a szülőkkel él

Minden harmadiknak van saját lakása, de 82%-uk gyermektelen. A Cofidis országos, reprezentatív kutatása szerint a 18-36 éves korosztály, az Y generáció több mint harmadának van saját lakása, amelyhez 63 százalék szülői segítséggel jutott. Ez a generáció többet költ az átlagnál és noha 44 százalék még a szüleivel él, kétharmaduk állítja azt, hogy saját jövedelemből, a szülők anyagi segítsége nélkül tartja fenn magát.

_dummy_06:59
34

17 bizonyíték, hogy nap mint nap át vagyunk verve

_dummy_23:02
1

Jövő hétfőig még lehet jelentkezni diákképviselőnek

Október 10-ig meghosszabbította a diákképviselőnek való jelentkezést a Független Diákparlament (FDP). Magyarország legnagyobb civil diákképviseletébe középiskolások, egyetemisták, tanárok, szülők, és öregdiákok jelentkezését is várják.

_dummy_16:01
1

Büntetés jár indokolatlan vegyszerhasználatért

Újabb esetben kaphatnak komoly büntetést a növénytermesztők! Ugyanis aki nem olyan növénykultúrában használja az adott szert, amely szerepel az engedélyokiratban, növényvédelmi bírságban részesül. Legutóbb egy Pest megyei gazda pénztárcája bánta a figyelmetlenséget.

_dummy_15:53
1

300 millió forint jut a zártkertek megújítására

Míg tavaly 150 millió forintot adtak zártkertek megújítására, idén már a duplája, 300 millió forint áll rendelkezésre a pályázóknak. A támogatás érdekessége, hogy nem magánszemélyek, hanem önkormányzatok pályázhatnak, várhatóan 36 település fog részesülni idén a rendelkezésre álló keretösszegből.

_dummy_10:50
3

Találkoztál már új cipő vásárláskor ilyen kis fehér zacskóval? Ki ne dobd! Aranyat ér!

Minden új cipős dobozban, vagy a cipők belsejében több ilyen kis szilikongolyókkal töltött zacskót találhatunk, amitől általában a dobozzal együtt szabadulunk meg.

_dummy_10:50
36

Hány kilónak kéne lenned, hogy jól nézz ki? Itt a táblázat!

pcforum.hu10:41
1

Meglepő: Csökkenni kezdett a Windows 10 piaci részesedése

Bár arról, hogy a Windows 10 térhódítása az elmúlt hónapok során erősen belassult, már korábban beszámoltunk - most azonban még meglepőbb hírek érkeztek az új redmondi rendszerrel kapcsolatban. Eszerint ugyanis a Windows 10 piaci részesedése nem csak, hogy lassabban nő vagy megállt, de egyenesen csökkenésnek is indult a közelmúltban.

www.nlcafe.hu07:05
2

A legszigorúbban őrzött helyek a nagyvilágban, ahová biztosan nem engednek be

Filmekből, könyvekből, újságcikkekből tudjuk, hogy több, egyszerű földi halandók által megközelíthetetlen, titkos és rendkívül jól védett hely létezik manapság bolygónkon. Íme néhány, ahová nem sokan tehetik be a lábukat – és ők is kizárólag különleges engedélyek birtokában!

_dummy_07:34
4

9 mondat, amit naponta el kellene mondanod a gyerekednek

Gyerekeinknek szükségük van pozitív megerősítésre is, amelyek ösztönzik és bátorítják őket, ezért érdemes készenlétben tartani egy listát pozitív mondatokból is. Lássuk, melyek ezek...

_dummy_14:26
7

Most kifejezheti szimpátiáját vagy gyűlöletét a borosgazda felé

_dummy_14:26
1

Olyasmivel állt elő Schmuck Andor, ami mindent megváltoztat...

Schmuck Andor gondolkodását és működését megérteni meglehetősen nehéz ügy… érték már olyan vádak, hogy a Fidesz pénzeli, amiért szavazókat csábít át jelentéktelen méretű pártjához a baloldaltól, de van, aki a szépkorúak messiásának tartja. Néha szappant osztogat a piacon, esetenként pedig a nevével ellátott óvszert. Ezúttal újabb furcsasággal rukkolt elő… “A mai napon, az Idősek világnapja …

_dummy_14:26
2

A kormánypárti bulvárlap brüsszeli halászokat vonna felelősségre a körúti robbantásért

A Népszava szúrta ki, hogy a Ripost micsoda blődséggel állt elő a Teréz körúti robbantás kapcsán. Nyilvánvalóan a lapnak érdeke pánikot kelteni a népszavazás előtt, de ilyen ötletgazdag fantáziával keveseket áldott meg a sors, mint az Ómolnár által szerkesztett lap újságíróját. A Teréz körúti robbantás kapcsán azt találták ki, hogy a brüsszeli merénylet és a …

_dummy_14:26
9

Elképesztő, hogy hova jutott a vak komondoros Balogh

_dummy_12:51
1

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén - Minden ami Anglia

Magyar-brit üzleti tanácsot hoznak létre Magyarország londoni nagykövetségén, amelybe a brit piacon tevékenykedő magyar cégeket, illetve a magyar piacon lévő brit vállalkozásokat tömörítik – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában (BKIK) a magyar-brit üzleti fórumon. Hozzátette: a magyar-brit üzleti tanács vállalati szinten koordinálja és segíti a magyar cégek …

_dummy_12:33
1

Nagy-Britannia nem kaphat több jogot, mint más nem uniós országok

Az olasz miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnéséről (Brexit) folytatandó tárgyalások nem zárulhatnak olyan megállapodással, amely több jogot biztosít Nagy-Britanniának, mint az Európai Unión kívüli más országoknak. Matteo Renzi a BBC brit közszolgálati médiatársaság rádiójának adott interjút.

_dummy_08:01
1

21 mázlista flótás, akinek sikerült megszereznie álmai állását

A helyzet azonban az, hogy még a legszuperebb álommeló is igazi rémálommá válhat, ha nem megfelelően végezzük. Az alábbi munkák talán nem merítik ki 100%-osan az álommeló kifejezést, elvégre az értük kapott pénz talán nem a legjobb, de az biztos, hogy keveset kell dolgozni, szórakozva kell dolgozni...

_dummy_14:00
1

Indul az őszi pályázati dömping

Folytatódik a Vidékfejlesztési program, a gazdák ősszel sem maradnak pályázati lehetőség nélkül. Többek között érkezik az új AKG kiírás, valamint a fiatal gazdák is újra komoly összegekre pályázhatnak.

pcforum.hu11:46
1

Elfogadták az eddiginél 5x gyorsabb Ethernet szabványt

Az NBase-T szövegtség a hét elején jelentette be, hogy hivatalosan is elfogadta a köznyelvben Ethernet-ként ismert IEEE 802.3 kommunikációs szabvány legújabb változatát. Az új IEEE 802.3bz lehetővé teszi 2.5, illetve 5 Gigabit sebességgel üzemelő vezetékes hálózatok kialakítását az eddigi gigabites hálózatok helyén.

_dummy_14:54
2

Csődbe ment a Vogel & Noot, magyar munkahelyek is veszélyben?

A külföldi sajtó már hetek óta pedzegette a témát, itthon azonban csak most derült ki: csődöt jelentett a legnagyobb osztrák mezőgépgyártó, a Vogel & Noot anyavállalata. Itthon azonban nincs ok a pánikra: a mosonmagyaróvári üzemet már fel is vásárolta egy német cég, így tovább folytatódhat a termelés.

_dummy_13:46
1

Alacsony szinten stabilizálódtak a gabonaárak

A világ árutőzsdéin beálltak a gabonaárak. Szinte sehol sem történt érdemi változás az árakban. A folytatás bizonytalan. Az optimisták abban bíznak, hogy ennél rosszabb (alacsonyabb) már nem lehet. A Magro Gabonaindex (MGX) aktuális értéke a cikk írásának idején 7929 ponton állt. A további részletekről, a hazai, illetve külföldi árutőzsdék történéseiről az alábbiakban olvashat.

_dummy_11:12
1

Elhibázott Szíria-politikát folytatott Nagy-Britannia? - Minden ami Anglia

A jelenlegi brit védelmi miniszter élesen bírálta a Brexit után tisztségéből távozó David Cameron, brit miniszterelnököt, annak „tartózkodó” Szíria-politikája miatt. Sir Michael Fallon elsősorban azt kifogásolta, hogy korábban, és sokkal többet kellett volna tennie Nagy-Britanniának a térségben. Fallon az első, aki a brit politika egyik vezető és tekintéllyel bíró személyeként ilyen kemény kritikát fogalmazott meg …

divany.hu13:49
1

A lakáskeresés 11 aranyszabálya

Lakást keresni klassz és izgalmas dolog. Valamint általában sok kompromisszummal jár. Biztosan létezik persze olyan, aki megálmodja, hol, mekkora és milyen lakásban szeretne lakni, aztán megtalálja és megveszi. De a többség nem ilyen szerencsés, nekünk valamiben biztosan engedni kell.

divany.hu13:49
1

Teszt: a jó kávé se jó, maximum felébreszt

Omnia, Karaván, Tchibo, Segafredo vagy Bravos? Esetleg sajátmárkás? Szakértőkkel teszteltünk.

_dummy_13:46
1

Melyik szemüveg illik leginkább az arcformádhoz?

Az arc összképét meghatározza, évekig viseli a tulajdonosa, a stílusa pedig szintén maghatározó. Mi az? Nos, ez a (nap)szemüveg, aminek kiválasztásakor arcunk formáját és személyes stílusunkat is figyelembe kell venni. Kezdjük közhellyel: szemüveget jól kell választani, és persze a megfelelőt.…

_dummy_13:13
13

Bayer Zsolt:

_dummy_12:21
14

Orbán őszinte vallomása: „rászedtek, kicseleztek és becsaptak

_dummy_12:21
2

A DK kimondta, amit eddig más nem mert

A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson. A DK nem akar bombariadókat, “hamis vagy még inkább valós, kormány által megrendelt terrorcselekményeket” – fogalmazott Kakuk György. A politikus szavai …

_dummy_12:20
62
_dummy_12:20
20

Megerősítették, hogy Szijjártó lebukott az óriási hazugságával (videó)

_dummy_12:19
74
_dummy_16:50
2

Nem a mi hatáskörünk, de megtiltjuk

Hogyan darált be a bürokrácia és a fővárosi önkormányzat egy diákok által szervezett eseményt?

_dummy_09:06
12

5 település a világon, ahol fizetnek az embereknek azért, hogy ott lakjanak!

_dummy_08:14
1

Nem vicc, a mosógépektől javul az oktatás

Hogy micsoda? Az Egyesült Államokban rájöttek arra, hogy javul az oktatás hatékonysága, ha mosógépeket szerelnek fel az intézményekben, melyeket ingyen lehet használni.

www.hwsw.hu20:15
1

Legalább 500 millió Yahoo felhasználó adatait lopták el

Mintegy félmilliárd, a Yahoo email-szolgáltatásába regisztrált felhasználó adatait lopták el 2014-ben. A frissen nyilvánosságra került támadás lehet minden idők legnagyobb hasonló adatlopása - az ügy komoly hatással lehet a Verizon-Yahoo akvizícióra, sőt meg is hiúsíthatja azt.

_dummy_20:04
54
_dummy_15:26
2

Rekordtermés nyomhatja le a napraforgó árát

Kezd igen átláthatatlan lenni a világ gabonapiaca, köszönhetően a sorozatos árváltozásoknak. A búza ára tovább zuhant, a kukorica ára is folyamatos mozgásban van, itthon pedig a napraforgó ára zuhant hatalmasat, köszönhetően a várható rekordtermésnek.

divany.hu14:22
2

10 költséghatékony tipp lakásfelújítóknak

Érdemes az olyan apróságokra is figyelni, mint a lámpa- vagy zuhanypanel-csere, vagy a bútorok áthúzása.

_dummy_07:34
45
_dummy_07:34
2

Elege lett abból, hogy teljesen hatástalan a drága bolti bolhanyakörv!

Utánanézett, mit használtak régen bolhairtásra. Meglepően egyszerű és olcsó megoldásokat talált! PRÓBÁLD KI!

_dummy_07:33
57