Itt a legnépszerűbb:
_dummy_13:45

Theresa May: “a Brexit Brexitet jelent, ki fogunk lépni az EU-ból” | Minden ami Anglia

1

Theresa May, a kormányzó brit Konzervatív Párt egyik miniszterelnök-jelöltje szerint "a Brexit Brexitet jelent", és az Egyesült Királyság mindenképpen kilép az Európai Unióból. Ugyanezt üzente a brit kormány annak a több mint négymillió aláírónak, akik csatlakoztak az újabb EU-referendumot követelő petícióhoz.

_dummy_13:20

Gyakorlatilag ellopták az egész pénzt…1,3 milliárd forintot | 24per7.info

2

"gyakorlatilag ellopták az egész pénzt", ezért le kellene mondania Balog Zoltánnak emberierőforrás-miniszternek és Farkas Flórián miniszterelnöki biztosnak.

_dummy_13:07

Savaznak megint!

1

Országunk Esze, eldöntötte, hogy még egyszer (és remélem utoljára) megsavaztatja a magyarjait!

_dummy_12:42

Juszt László:

1

Tudjuk ez az a hely, ahol “Szt. István felajánlotta Máriának az országot”.

_dummy_08:28

Lendvai Ildikó: Aki hallja, adja át!

1

Jó két hete írtam a fb-on, majd a Népszavában is arról, hogy a KLIK lélektelen és bürokratikus módon az ország 2000 általános iskolájába küldött a kitűnő tanulóknak ingyenjegyet a Fővárosi Nagycirkuszba. A jegyeket a cirkusz biztosította, ami szép gesztus volt tőle.

_dummy_21:56

Lendvai Ildikó: az iskolaigazgatók vagyonnyilatkozatra vannak kötelezve, míg Habony Árpád nincs

1

"Ha valamit nem visel el ez a kormány, hát az a korrupció, a közpénzek lenyúlása. Erejét nem kímélve, heroikus küzdelmet folytat ellene."

_dummy_21:30

Uniós választók szerint az EU ne ajánljon “nagylelkű” alkut a briteknek a Brexit tárgyalásokon | Minden ami Anglia

1

A felmérések jó esélyt mutatnak arra, hogy Theresa May kerülhet ki győztesen a brit miniszterelnöki székért folytatott versenyben. Ő elmondta: nem hivatalos tárgyalásokat akar folytatni az EU-val a kilépési alku keretfeltételeiről, mielőtt aktiválnák a folyamatot elindító 50. cikkelyt a Lisszaboni Szerződésből.

_dummy_17:37

Nincs visszaút

2

"Ugyanis észre kell vegyük, hogy olyan államban élünk, amit nettó politikusbűnözők irányítanak. "

_dummy_16:01

Gyurcsány Ferenc: Oszd meg, ha Te is otthon maradsz október 2-án.

2

A DK már a népszavazás bejelentésének napján, február 24-én arra kérte az embereket, hogy maradjanak távol az EU-ellenes álnépszavazástól.

_dummy_15:47

Nagy-Britannia katonákat küld Kelet-Európába

1

Nagy-Britannia több száz katonát küld kelet-európai NATO-tagállamokba, és átfogó intézkedéscsomagot is kidolgozott a térség katonai védelmének erősítésére.

_dummy_14:24

Anyósok számára itt nincs hely!

2

Ilyen egy kis ház világbajnok hirdetési címe.

_dummy_12:01

A bojkottált műsorvezető: Vágó István

2

"A nagy szartakarításhoz boldogan állnék rendelkezésre"

_dummy_09:27

Ujhelyi: Október 2. legyen az európai család ünnepe!

2

Orbán Viktor és a Fidesz kvótanépszavazása nem több mint hamis provokáció. Nincs olyan hatályos uniós döntés, amelyről a referendum szól. A kormány által kierőszakolt népszavazásnak nincs jogi következménye, az Európai Uniós tagságunk értelmében a közös, uniós döntéseket ilyen formában nem lehet felülírni.

_dummy_09:15

Orvlövészek négy rendőrt agyonlőttek, hetet megsebesítettek a rendőri túlkapások elleni tüntetésen | 24per7.info

1

Orvlövészek négy rendőrt agyonlőttek, hetet megsebesítettek a rendőri túlkapások ellen békésnek indult tüntetésen az egyesült államokbeli Dallasban csütörtök éjszaka - jelentette az amerikai média. A legfrissebb hírek szerint két elkövetőt letartóztattak, de eggyel a rendőrség még tárgyalásokat folytat, amelyeket időnként fegyverropogás szakít meg.

_dummy_08:36

Rémálmok.... - Hát ez hatalmas!!! Olvassátok, osszátok!

1

Van egy politikai ellenfelem, akivel egykoron, sülve, főve együtt voltunk, és terveztük a jövőnket. Stratégiát dolgoztunk ki arra, hogyan nyúljuk le az ország vagyonát teljesen törvényesen úgy, hogy később, a legszigorúbb büntető eljárások során sem lehessen ránk bizonyítani egyetlen fillért sem.

_dummy_08:36

14 tévhit és igazság a tetoválásokról

22
_dummy_20:58

Kongó fejüreget, elhalt agyakat találtak a butaságkereső kutyák a 888-nál | 24per7.info

2

Értem én, hogy kiadták a tűzparancsot a ligetvédőkre, de ha butaságkereső kutyákat küldenénk a 888 szerkesztőségébe, azok intenzíven csaholnának…

_dummy_19:41

Egyesül a két cseh gyökerű víruscég

1

1,3 milliárd dollárt fizet a Csehországban alapított Avast a szintén cseh AVG Technologiesért.

_dummy_16:06

Brit külügyminiszter: viszonossági alapon meg lehet állapodni az EU-állampolgárok jogairól | Minden ami Anglia

1

A brit külügyminiszter szerint viszonossági alapon meg lehet állapodni a többi európai uniós tagállammal a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok jogainak biztosításáról.

_dummy_15:44

Bojkottálunk, de nem maradunk otthon

1

A jelenlegi Fidesz hatalom és több más európai ország is kihasználja a menekültválságot a félelem általi kontrollhoz, a bűnbakkereséshez és az ellenségkép megteremtéséhez. Az egyre jobban összemosódó kormány és szélsőjobboldal ezt a Göbbels-féle propaganda eszközeivel teszi.

_dummy_15:30

Kerekasztal-beszélgetés: senkinek nem jó a brit kilépés, de lehetnek előnyei is | Minden ami Anglia

1

Sem Nagy-Britanniának, sem az Európai Uniónak nem lesz jó, ha a szigetország a június végi népszavazás következtében távozik a közösségből, de a kilépés közvetve előnyös is lehet az integrációnak - hangoztatták a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) rendezett csütörtöki kerekasztal-beszélgetés résztvevői.

_dummy_11:27

Bokros Lajos: Pusztítás, pusztítás, csak pusztítás | 24per7.info

1

Szörnyű események tanúi voltunk a mai napon: hős pártunk és kormányunk nehéz munkagépekkel és védősisakos kopaszokkal rajtaütött néhány békés tüntetőn a Városligetben. Bátor tett volt, fiúk! Nem szégyellitek magatokat?

_dummy_11:21

Dr. Molnár Csaba: Népszavazási matek - érdemes elolvasni!

1

De egy érvénytelen népszavazás nem több mint egy nemzeti konzultáció, amin szintén csak a fideszesek szoktak részt venni és amit senki nem vett eddig sem komolyan az országban.

_dummy_11:03

Az élet 28 alapigazsága, amelyre nincs értelmes magyarázat

32
_dummy_10:55

Látlelet széphazánkról - Oszd meg, hagy tudja meg mindenki

1

Akiknél a placebó hatás nem vált be, azok tudják, hogy a Nagy Imre temetésén elmondott szöveg, csak bevezetése volt egy majdan eljövendő “Magyarország jobban teljesít” korszaknak.

_dummy_10:01

Tarlós sunnyog, miközben a budapestiek próbálják megvédeni a Városligetet

2

Ma reggel 200 rendőr szállta meg a Városligetet, hogy eljárjon a Ligetvédő Mozgalom aktivistáival szemben. A 8. kerületi jegyzőnek erről előre tájékoztatnia kellett volna a kint lévőket, hogy a rendőri intézkedés – ha már morálisan vállalhatatlan – legalább törvényes legyen, de még ez sem történt meg.

_dummy_19:03

Vágó István: A történelem ismétli önmagát.

1

„El lehet menni Magyarországról” - ezzel fejezte ki felháborodását réges-régen Gyurcsány Ferenc, amikor Széles Gábor és a nagyvállalkozók az adók miatt panaszkodtak, és ki akartak vonulni Szlovákiába, hogy ott kevesebb adót fizessenek. A nyugdíjasainkat féltette.

_dummy_18:39

Olvassátok és osszátok, hátha elér hozzájuk!! Nyílt levél a kopasz kidobómunkásokhoz

2

Srácok… ez annyira röhejes, hogy még a láncos szemüveges, kockás inges, válltáskás BKK-ellenőr is kreatívabban tud beolvadni az utasok közé.

_dummy_12:28

Gyurcsány Ferenc: Hét évvel kormányzásom után megértettem valamit. | 24per7.info

2

Kötcse, kora reggel. Kellene főzni valami levest ebédre. A mélyhűtőben találok csirkét, de semmi leveszöldség. Na, mindegy. Teszek-veszek, várok nyolc óráig és....Oszd meg vagy olvasd tovább

_dummy_11:41

A belenyugvás a legnagyobb ellenségünk

12
_dummy_11:28

Klíma a panelban

1

Megéri-e klímát szereltetni panellakásba?

_dummy_08:59

Jancsó Miklós levele Orbán Viktornak és családjának

9
_dummy_07:45

Klímát vennél? Erről jó ha tudsz!

3

A vásárlók jelentős része még mindig nincs tisztában a split klímák vásárlása kapcsán történt jogszabályi változással.

_dummy_07:09
47
_dummy_20:53

Theresa May belügyminiszter nyerte a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának első fordulóját | Minden ami Anglia

1

Theresa May belügyminiszter nyerte jelentős előnnyel a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának kedden tartott első fordulóját.

_dummy_19:10

Két év alatt ér el az Északi-sarkvidékre a brit vizekbe kerülő műanyaghulladék | Minden ami Anglia

1

Két év alatt ér el az Északi-sarkvidékre a Nagy-Britannia körüli vizekbe kerülő műanyaghulladék, amely aztán súlyosan károsítja a törékeny sarkvidéki környezetet - állapították meg a kutatók. "Az óceáni áramlatok futószalagként szállítják el a nagy-britanniai műanyagszemetet északra, amely feltehetőleg a legrosszabb hely, ahová ezek a hulladékok jelen pillanatban kerülhetnek"

_dummy_18:47

A DK EP-képviselőjét rendesen megizzasztottuk a kérdéseinkkel | Minden ami Anglia

1

Szerintem az Európa Unió volt, van és lesz még elég sokáig. Azt, hogy az asztalnál ülünk, vagy a menün szerepelünk, nekünk kell eldöntenünk.

_dummy_18:30

A titkosított ország | 24per7.info

1

Mára már professzionális szintre emelték a korrupciót is. Mezei halandó fel nem tudja érni ésszel, hogy hány ezer MILLIÁRDOT sinkófáltak el, ami kézen-közön, offshorokon át távozott, és távozik mind a mai napig a költségvetésből.

_dummy_16:29
55
_dummy_13:09

Juncker élesen bírálta az Egyesült Királyság uniós kilépését pártoló tábor vezetőit | Minden ami Anglia

1

"Csak megjegyezném, hogy a Brexit előző heti büszke hősei mára a Brexit szomorú hőseivé váltak" - fogalmazott az unió végrehajtó testületének elnöke Johnsonra és Farage-ra utalva.

_dummy_10:37

Október 2-ra írta ki a népszavazást a kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János

1

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el az országos népszavazást, 136 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 5 független képviselő nem voksa ellenében.

_dummy_10:27

Szegénység

1

Lehet-e szegényebb valaki annál, mint aki elveszítette álmait? Lehet-e valaki nagyobb gazember annál, mint aki elveszi mások álmait. Az álom a remény. Akinek nincsenek álmai, az nem reménykedik.

_dummy_09:48

Győzelmi mámor és lemondás, avagy angolos távozás Nigel Farage-módra | Minden ami Anglia

1

Farage európai uniós képviselő marad a jövőben is (nahát!), és ígértet tett arra, hogy „árgus szemekkel” figyeli majd a kilépési tárgyalásokat Brüsszelben.(Hát,….köszönjük Emese!…bocs.., Nigel!)

_dummy_21:11

A brit kormány csak viszonossági alapon hajlandó garantálni az EU-bevándorlók jogait | Minden ami Anglia

1

Ugyanígy nyilatkozott Philip Hammond külügyminiszter, aki azonban kizárta, hogy a már Nagy-Britanniában élő külföldi EU-polgároknak távozniuk kellene.

_dummy_19:44

A Jobbik EP-képviselőjének halvány gőze nincs arról, mi lesz velünk a Brexit után | Minden ami Anglia

2

Összeállítottunk húsz kérdést a magyarországi pártok EP-képviselőinek a Brexitről és annak hatásairól.

_dummy_19:15

Szigetvári Viktor: Mészáros Lőrinc Orbán Viktor nevében eljárva lassan felvásárolja Fejér megyét. | 24per7.info

1

Mészáros Lőrinc Orbán Viktor nevében eljárva lassan felvásárolja Fejér megyét. Már több mint 6000 hektárnyi föld van a gázszerelőből lett milliárdos kezében, aki csak azért érhette el mindezt, mert Orbán Viktor így rendelkezett.

_dummy_15:43

3 + 1 tipp a költözés megkönnyítéséhez

1

Költözködés és dobozolás okosan. Ugye milyen bosszantó, mikor költözés után fogalma sincs az embernek, hova tette a telefontöltőt vagy az alsóneműt? Pedig néhány alapszabály betartásával könnyen úrrá lehet lenni a káoszon.

_dummy_14:49

Hűtőgépcsere: Az Észak-Alföld Otthon Melege Program keret az első nap kimerült

12
_dummy_12:44

Terrorizmus: online és offline is fel kell lépni a radikális eszmék ellen | 24per7.info

1

Ötezer körüli azok száma, akik különböző terrorszervezetekhez csatlakoztak Irakban és Szíriában, a közülük visszatérő külföldi harcosok pedig egyre nagyobb fenyegetést jelentenek Európára.

_dummy_11:15

Lendvai Ildikó: Mit akar ez az egy ember?

16
_dummy_11:00

Bokros Lajos: Pávatánc a szakadék szélén | 24per7.info

2

Lázár János, a magyar kormány de facto második embere nyilvánosan kifejtette magánvéleményét, miszerint hazánknak jobb lenne kilépni az Európai Unióból.

_dummy_10:22

Oszd meg Te is! Néhány szó a valódi hazaárulásról

1

Azóta minden eszközzel az integrált Európa ellen harcol. Mert szerinte az „Európai Unión kívül is van élet”, mert mi, magyarok az Európai Unióban „idegenek vagyunk, Brüsszelben nincsenek rokonaink”, ezért például Kazahsztánban sokkal inkább otthon érezzük magunkat.

_dummy_09:45

Nagy a baj - leállította a Java fejlesztését az Oracle

19
_dummy_08:45

NÖVELI, KI ELFÖDI A BAJT... Nagy Bandó András nyílt levele Lázár Jánoshoz

1

Ahogy föntebb írtam: megöltétek a bátyámat... Ugye, nem hagyjátok az út szélén?...

_dummy_08:36

Jogi eljárás indult annak megakadályozására, hogy a brit kormány

1

Az egyik legnevesebb londoni ügyvédi iroda bevonásával jogi eljárás indult annak megakadályozására, hogy a brit kormány parlamenti döntés nélkül kiléptethesse Nagy-Britanniát az Európai Unióból. Az eljárást a Mishcon de Reya jogi cég indította, közelebbről nem azonosított ügyfelek megbízásából.

_dummy_17:26

Eltékozoltak

3

Akik pedig még mindig nem látnak, vagy látnak, de beletörődtek a történésekbe, cselédsorsra jutnak, vért izzadva húzzák majd az igát - mert a munkát megkönnyítő gépeket is lespórolják tőlük -, és hajbókolni fognak uraiknak egy falat kenyérért…

_dummy_16:49

Utat nyithat-e az idegengyűlöletnek a Brexit? | Minden ami Anglia

1

„Mi nyertünk! Takarodj haza! Van 48 órád!”

_dummy_13:33

Barangolás Skóciában – Glasgow | Minden ami Anglia

2

Glasgow az Egyesült Királyság harmadik legnépesebb, Skóciának pedig a legnagyobb városa és a skót főváros amolyan ellenpólusaként is szokták jellemezni. (A két város 80 kilométerre van egymástól.)

_dummy_13:33

Lendvai Ildikó: Ők is ott voltak, és rajtuk kívül még sokan.

2

Ők is ott voltak, és rajtuk kívül még sokan. Egyszerre fesztiválhangulat és kemény kritika a "beteg országról".

_dummy_13:22

Hűtőgépcsere: Hamarosan indul a hűtőgépcsere

9
_dummy_07:36
61
_dummy_20:04

A gyanú szerint a fideszes polgármester milliós kárt okozott Álmosdnak

1

"Sem Köteles István, a település Fidesz által jelölt polgármestere, sem a fideszes többségű képviselő-testület nem volt képes a község érdekeinek megfelelően cselekedni. Jogi csűrcsavarás kezdődött, illetve a testület sikkasztás alapos gyanúja miatt feljelentést tett. A gyanú szerint a fideszes polgármester milliós kárt okozott Álmosdnak."

_dummy_17:10

A brit kormány feladta a költségvetési többlet elérésére kitűzött határidőt - Minden ami Anglia

1

Feladta a brit kormány az államháztartási többlet elérésére 2020-ra kitűzött határidőt a brit EU-tagságról tartott népszavazás eredménye utáni gazdasági sokk miatt. A múlt csütörtöki referendumon a választók többsége arra szavazott, hogy Nagy-Britannia lépjen ki az Európai Unióból. George Osborne pénzügyminiszter üzleti vezetők előtt Manchesterben tartott pénteki előadásában kijelentette: egyértelmű jelei vannak már most, hogy a …

_dummy_16:55

Csalfa, vak remény?

1

Előszó... Ez az írás egy tüntetésen elmondandó beszéd lenne, csak hát elmondhatatlan, mert a csalással (alkotmányos puccs) megszerzett hatalom lába előtt – tudjuk, hogy főnöki utasításra - hever a készenléti rendőrség. Holott feladata az állampolgárok alkotmányos jogainak védelme lenne (többek között), nem a hatalomnak megfelelni jogtiprások sorozatával.

_dummy_12:06

Nyílt levél Áder Jánoshoz – a magyar államfő is kilépne az EU-ból?

2

Fenntartja-e azon állítását, miszerint a tagállamok kormányait, akár „szuverenitásukat csorbító” módon is rá kell kényszeríteni az európai normakövetésre?

_dummy_10:24

Viktor! Mától, -tegezlek…! | 24per7.info

3

- ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNEK eddig minden megszólalásomban, jegyzetemben megadtam a KÖTELEZŐ tiszteletet, mint EMBERNEK és a hivatalának is. Mától, ez, változni fog! Nem érdemled meg ifjú Barátom azt a tiszteletet, ami egy miniszterelnöknek kijárna. Figyelem a tevékenységedet, a megszólalásaidat és csak háborogni tudok. Olyan arcátlanul nem mondasz igazat, - magyarul szólva HAZUDSZ, - hogy ezt már szó nélkül hagyni nem lehet. Ezért aztán szóvá is teszem.

_dummy_07:45
86
_dummy_19:40

Londoni elemzők 60 százalékos esélyt adnak arra, hogy a brit gazdaság tizenkét hónapon belül recesszióba kerül, - Minden ami Anglia

1

A ház londoni elemzői 60 százalékos esélyt adnak arra, hogy a brit gazdaság tizenkét hónapon belül recesszióba kerül, és előrejelzésük szerint a brit népszavazás után kialakult helyzetben az amerikai jegybank feladatait ellátó Federal Reserve 2017 júniusáig nem emeli tovább irányadó kamatát.

_dummy_19:05

DK: a kormány az EU-ból való kilépésre kér felhatalmazást az őszi népszavazáson | 24per7.info

1

Lázár János a kormányinfón azt mondta: “jó szívvel nem tudna a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében”.

_dummy_18:53

Nyílt levél a rendőrökhöz, akik az ’50-es években képzelték magukat | 24per7.info

1

"Mikor úgy döntöttem, hogy lejövök, még felvettem egy nyilatkozatot a telefonommal, hogy minden fasza, minden király, teljesen jól érzem magam"

_dummy_16:27

Boris Johnson nem pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjének

1

Boris Johnson nem pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjének tisztségére, így a brit miniszterelnöki posztra sem. Ezt a volt londoni polgármester maga jelentette be csütörtökön. Johnson bejelentése nyomán biztos, hogy a Konzervatív Párt vezetői megbízatásáért és az ezzel járó kormányfői tisztségért indult versengésből két másik tory politikus, Theresa May belügyminiszter és Michael Gove igazságügyi …

_dummy_11:34

Válasz TGM-nek a „tartalmatlan nemzetiegység-érzületről”

1

Van egy másodikos fiam, Gergő. Él-hal a fociért. Nem így „neveltük”, ez jött magától onnantól kezdve, hogy felállt. Iskolai szünetekben a barátaival játszanak, iskola után az elsősökkel, bár ők nem mindig engedik be a másodikosokat. A hétvégén mi állunk be a kapuba, az a legjobb.

_dummy_11:30

Júliustól elfogadják az elektronikus aláírást is

2

Az elektronikus aláírás is érvényes, bizonyító erejű, és az unió egész területén elfogadott lesz a július elsején hatályba lépő új szabályozás szerint. A Deloitte Legal jogi tanácsadó cég korábbi közleményében emlékeztettek, az elektronikus aláírás szabályait júliustól egy uniós rendelet határozza meg, amely az egész EU területére kiterjedően szabályozza az elektronikus tranzakciókat.

_dummy_17:57

Mer a nézését, meg a járását… | 24per7.info

1

Hiába no! Kell ez nékünk, mint egy falat kenyér! Ki vagyunk éhezve a sikerre, akárki megláthassa! Ott a Hősök terén, ahun egy tűt sem lehetet vóna leejteni csapattuk. Meggyüttek az arany nélküli ifjaink, oszt kitettünk magunké. A műsorvezető Kovács Kokó Istvááááááááááááán!

_dummy_15:45

Egy biztosítótűvel fejezik ki szolidaritásukat a magyarok mellett is

1

Új mozgalom indult a Nagy-Britanniában élők körében a közösségi médiában: a #SafetyPin, azaz biztosítótű egy új szimbólum, amellyel az országban lévő bevándorlókkal fejezik ki szolidaritásukat a Brexit kapcsán felerősödött xenofóbiával szemben. Ezek közé az immigránsok közé tartoznak az angliai magyarok is.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream