A fém varázsa – Sharkoon M50 teszt

Nem régiben egy MMO, RPG játékokra kihegyezett Genesis GX85-ös egér képességeit mutattam be. Most pedig a számomra preferált műfajra, az FPS-re beállított Sharkoon M50-et vesszük górcső alá. Ugyan nem ezzel reklámozzák az egeret, de kinézete és felszereltsége inkább az FPS-hez felé húz, hisz az alap gombok mellé csak oldalra és felülre helyeztek el plusz gombokat.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_18:38

Valami gigantikusan robosztusat mutatott be az ADATA

3

Az ADATA Technology bemutatta a Premier SC660 külső ssd-meghajtóját valamint a Premier HC660 külső merevlemezét. A gyártó szerint mindkettő fényűző, homokfúvott fémházat kapott, vastagságuk mindössze 9,6 mm.

_dummy_10:50

Teljes üveg oldallal támad a Sharkoon új háza

10
www.hwsw.hu20:47

Az AMD ellopta a show-t az Inteltől

1

Végre élesben is megmutatta Zen-alapú processzorát az AMD. Az első eredmények szerint a fejlesztés ígéretes, a mérnöki mintapéldány azonos körülmények között bizonyult gyorsabbnak az Intel nyolcmagos i7-jénél, hasonlóra legutóbb az előző évtizedben volt példa.

_dummy_18:01

AsRock Z170 OC Formula alaplap bemutató

1

Az LGA 1151 tokozással ellátott Intel Skylake platform bár már egy éve elrajtolt, a technológia még elég újdonság ahhoz, hogy az ilyen processzorok alá való alaplapokat mutassunk be, főleg ha kimondottan tuningos lapokról van szó.

_dummy_06:55

Membrános, mégis a mechanikusokkal vetekszik! Érkezik a Zalman ZM-K600S billentyűzet

1

A felhasználók sokszor tapasztalhatják, hogy a drága mechanikus billentyűzetek gyorsabbak és sokkal funkciógazdagabbak, mint az egyszerű és megfizethető membrános társaik, a Zalman újdonsága azonban rácáfol erre. A Zalman ZM-K600S esetében 1000Hz-es polling rate-ről beszélhetünk, akárcsak egy komolyabb mechanikus billentyűzet esetében.

prohardver.hu16:53

S/PDIF - digitális audiointerfészek

2

Az S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format vagy Sony Philips Digital Interface) egy olyan audiointerfész, amely biztosítja két eszköz között a hangok digitális átvitelét.

www.hwsw.hu16:26

Egyszerűen villámgyors az Nvidia Titan X

2

Hozta az elvárt előrelépést az új Titan X, a csúcskártya ellentmondást nem tűrően állt az élre, az új modellt már 4K-val sem lehet komolyan megakasztani.

_dummy_11:30

A Sharkoon bemutatta RUSH ER2 gamer headsetjét

1

A Sharkoon bemutatta legújabb gamereknek szánt headsetjét a RUSH ER2-t. A Sharkoon RUSH ER2 zárt kialakítás, moduláris kábelezés és széles körű kompatibilitás jellemzi melynek köszönhetően konzolokon, laptopokon, okostelefonokon és persze számítógépeken is használhatjuk.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave