Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Itt a legnépszerűbb:
_dummy_08:49
1

Albérletárak Budapesten

Mit, mennyiért és hogy? Avagy így költözünk mi - vidékről a fővárosba.

_dummy_08:19
1

Trócsányi: a társadalmi elvárásoknak megfelelő gyülekezési törvény készül

A miniszter rögzítette: a jogalkotó nem veheti el a jogalkalmazó, jelen esetben a rendőrség, bíróság kenyerét: nem mondhatja meg előre, hogyan döntsön, nem is ez a cél.

_dummy_07:50
1

Vágó István: Csodás álmom volt. Megnyertük a választást.

Volt a fiókomban néhány vetélkedőötletem, azokat betettem az offshore-ba, majd a sugárzási jogot rendes pénzért megvásároltattam a tévémmel.

_dummy_13:57
1

Albérlet vagy hitel?

Melyiket fizetné szívesebben? Lakásbérleti díjat vagy törlesztőrészletet?

_dummy_12:35
1

Sport? Politika? Sportpolitika? | 24per7.info

Igen rossz a véleményem az élsportról, mely értelmetlen célok elérése érdekében rokkantakat és mentális sérülteket termel, olyan környezetben, melyben a gladiátor mögött komplett orvosi stáb és a teljes gyógyszeripar áll. Állítom, az állatokat nem idomítják úgy, ahogy egy világklasszis versenyzőt, aki ennek következtében aztán megnyeri az orral pöckölt ólomgolyó 200 méteres világbajnokságát.

_dummy_12:16
1

Nagy-Britannia lemondta a jövő évi brit EU-elnökséget | Minden ami Anglia

Nagy-Britannia az eredeti menetrend szerint 2017 második felében látta volna el a fél évre szóló tisztséget, de Theresa May miniszterelnök hivatalosan értesítette Donald Tuskot, az Európai Tanács elnökét, hogy a kormány lemondja az EU-elnökséget.

_dummy_11:09
1

Megtelt! Több bútor már nem fér be.

Kicsi lakások, apró félszobák mentsvára.

_dummy_09:29
1

Szabó Tímea: Ez nem Etiópia, hanem a Szent János kórház traumatológiája! | 24per7.info

Orbán Viktor és tolvaj bandája, a lopott milliárdokból tényleg nem jut pár 100 millió budapesti kórházakra?? Vagy megint a János ingatlanjaira fáj a fogatok?

_dummy_08:19
1

Beindul-e a CSOK-motor?

A 30-as éveikben járók ötöde venne lakást, nő az érdeklődés a CSOK iránt egy felmérés szerint.

_dummy_20:15
1

Kínai kézbe kerül az Opera

Az akvizíció után a norvég vállalat nem tűnik el teljesen, de régi fényét végérvényesen elveszti. Mindeközben az eredeti Opera-szellemiség feltámasztásán dolgozik az egyik alapító.

_dummy_19:16
1

Tovább csökken a rezsi

Ezzel valójában ugyanúgy lenézik - jobban mondva: hülyének nézik - a magyar állampolgárt, mint a folyamatos rezsicsökkentős propagandával, aminek a tetején a rezsiszámlák kiemelt „megtakarítás” sorai a HAB!...

_dummy_18:43
1

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese - mondta kedden Würzburgban az ügyben indított nyomozást irányító ügyész. Erik Ohlenschlager, a bambergi ügyészség vezetője sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 17 éves afgán fiatalember múlt szombaton tudta meg, hogy Afganisztánban meghalt egy barátja.

_dummy_16:41
1

PSFN: kezdődik a Quaestor-ügyfelek Saxo Banknál lévő vagyonának kiadása | 24per7.info

Megkezdődik a Saxo Banknál, mint letétkezelőnél elhelyezett ügyfélvagyon kiadása a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyfeleinek - tette közzé a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit (PSFN) Kft. kedden a honlapján.

_dummy_15:10
9

Kezdődik az albérlet boom?

_dummy_15:02
1

18 furcsán sikerült kutyasétáltatás, ami nem úgy sült el, ahogy azt várták

Mindegyik kutyus egyedi, speciális igényekkel rendelkezik. Ezt vagy tiszteletben tartják a gazdik és akkor nagyban megkönnyítik az együttélést a kis kedvencükkel, vagy ellene szegülnek és akkor valami igazán fura, bizarr történet alakul majd ki ebből a kapcsolatból.

_dummy_15:00
3

Ez a trükköt minden nőnek ismernie kell! Szálljunk harcba a vízkővel, csupán 2 dolog szükséges hozzá!

Mennyi időt töltesz azzal, hogy próbálsz megszabadulni a makacsul ragaszkodó vízkőtől? A legtöbb nő órákig sikálja a fürdőszobát, és a konyhát, mégis fél eredményt ér csak el. Ráadásul közben egy csomó vegyszert szívunk be.

_dummy_13:44
1

Egy apró szikra és már ég a búzatábla

Gőzerővel folynak a betakarítási munkálatok az ország egész területén. Nem elég azonban az aratásra és a minél kisebb termésveszteségre koncentrálni, a tűzvédelemmel is foglalkozni kell. A kombájnok képesek nagy tüzeket okozni az aratás alatt álló területeken.

_dummy_12:58
1

A török elnök puccsa sikerrel járt | 24per7.info

Július 15-én a török hadsereg egy kisebb csoportja államcsínyt-kísérletet hajtott végre Recep Tayyip Erdoğan államfő rendszere ellen. Az államcsíny elbukott.

_dummy_12:50
1

Juhász Péter: Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem.

Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem. Érdekes, hogy az egyébként a népessége szempontjából fogyó városban a választások idején 1500-zal többen lettek. 6 éve folyamatosan csökkent a lakosság száma, de érdekes módon 2014-ben 1400-zal többen lettek, mint az előző évben, majd a következőben megint 1600-zal kevesebben. Mi lehetett olyan vonzó éppen 2014-ben Baján, hogy egy évre visszafordult a tendencia?

_dummy_12:06
1

Vigyázz Viktor, a kőbalta nagyobbat üt!

A Fidesz ugyanis mindent visszaszorít, lenyom, betilt vagy megbüntet, ami egy kicsit is előremutató, amely lépést tart a technológia és így a világ fejlődésével.

_dummy_11:55
1

Magyarország sokat profitálhat a 2018-as EU-Kína turisztikai évből

Nagy fejlődési lehetőség előtt áll a magyar turisztikai szektor, ha sikerül kihasználni a kínai turizmusban rejlő lehetőségeket. Ebben érdemi előrelépést jelenthet a 2018-as „EU-Kína turisztikai év”.

_dummy_11:46
1

Kilépjünk az EU-ból, hogy csökkenjenek az ingatlanárak?

A Brexit megszavazása után két héttel 43%-kal esett a forgalom Londonban.

_dummy_09:59
1

68 éves korában meghalt Somló Tamás a sikeres dalok szerzője.

Sikeres dalok szerzője. A legismertebbek: Álomarcú lány; Ülök a járdán; Valamit mindig valamiért; Boogie a zongorán; Primadonna; Nagyon kell, hogy szeress; Annyi mindent nem szerettem még.

_dummy_09:35
1

Terrorizmus elleni harc: az európaiak 82%-a nagyobb szerepet szán az EU-nak | 24per7.info

Európa több ízben is megtapasztalta az utóbbi időben, hogy mit jelent a terrorfenyegetettség, jelenleg az európaiak többsége szerint a terrorizmus elleni harc kell, hogy legyen az elsőszámú prioritás az EU számára. Az Eurobarometer felmérésében a válaszadók 82%-a komolyabb fellépést vár az Uniótól.

_dummy_09:23
1

Juszt László: A magyar költségvetés egyenlő az irányított kapitalizmussal.

A magyar költségvetés egyenlő az irányított kapitalizmussal. A piaci sikert nem a piac, nem a valódi versenyképesség határozza meg, hanem a miniszterelnök és köre.

_dummy_07:52
1

Jóváhagyta a brit parlament az önálló brit nukleáris csapásmérő erőt hordozó tengeralattjáró-flotta megújítását. | Minden ami Anglia

Nagy többséggel jóváhagyta a brit parlament az önálló brit nukleáris csapásmérő erőt hordozó tengeralattjáró-flotta megújítását.

_dummy_14:03
1

Átlagosan indult a kajsziszezon – meddig eshetnek az árak?

A meleg időjárás megtette hatását, sorra kezdenek érni a finomabbnál finomabb gyümölcsök. Jelenleg a kajszibarack érik intenzíven, a nagybani piacokon már kapható a hazai termés. A jelenlegi árak az előző 3 év átlagától nem térnek el. Kérdés – ha folytatódik a trend – meddig csökkenhet a lekvárnak és pálinkának is elsőrangú gyümölcs ára a piacokon?

_dummy_09:06
2

Rogán elismételte Kósa Lajos ostobaságait | 24per7.info

Rogán Antal is csatlakozott a terrorizmus és a menekültválság közé egyenlőségjelet tevő fideszes fasiszta hazudozók sorába. Rogán szerint minél több lesz a bevándorló, annál nagyobb a terrorveszély.

_dummy_07:45
2

Hogyan mondjam el?

Most értettem meg, amit eddig mondott Virág elvtárs, így már értem.

_dummy_16:47
38

Vágó István: “ha fontos az állásuk, ezt hagyják abba”

_dummy_15:40
9

LINCSELÉS A BOSZPORUSZON...Oszd meg! Ez történik körülöttünk! :(

_dummy_14:53
1

Diákparlament az oktatás jelenlegi helyzetéről.

21. századi oktatási rendszerért és az érintettekkel való érdemi párbeszédért küzdöttünk az elmúlt hónapokban tanárainkkal, szüleinkkel együtt. Márciusban elfogadtuk az 52 pontunkat, majd júniusban átadtuk őket Balog Zoltán miniszternek.

_dummy_14:25
1

Tarjányi Péter: Ne gondolja senki, hogy valójában tetszik az EU-nak és az USA-nak Erdogan politikája.

Ezért mondtam már hónapok óta, Törökország EU csatlakozása kapcsán, hogy óvatosan, kellő távolságtartással kellene az ilyen hatalommal egyeztetni.

_dummy_10:40
32

Cseh Pétert videóüzenete Orbán Viktorhoz! Oszd meg, hagy jusson el hozzá

_dummy_10:11
2

Juszt László: QUAESTOR-ÜGY

A milliárdokat zabáló foci is előkerült Tarsoly perén” - írja a Magyar Nemzet.

_dummy_09:48
2

Bokros Lajos: Csak a bojkott!

Még egyszer: ami a gyalázatos kvóta-népszavazást illeti, a demokratikus ellenzék számára nem elképzelhető más válasz, csak a bojkott. Elmondtuk: „Aljas kérdésre nincs jó válasz”.

_dummy_09:33
2

Az EU választás elé

Nem hiába született a terror törvénye, és nem hiába vannak bevetve olykor-olykor a kopaszok, és nem hiába van ez a nagy militarizálás a kormány részéről...

_dummy_08:11
10

Zseniális DIY-technikák szülőktől, amik megkönnyítik a gyereknevelést

_dummy_08:11
2

Ne dobd ki a cipősdobozt! Fantasztikus, mennyi mindenre jó lehet!

Még egy indok, ami­ért ér­de­mes új cipőt be­sze­rez­ned! Gyűjtsd az üres do­bo­zo­kat, mert nem­csak szép, de hasz­nos hol­mi­kat ké­szít­hetsz be­lő­lük. Mu­tat­juk a leg­jobb öt­le­te­ket! Fillérekből ötletes és hasznos dolgokat készíthetsz. Pár hozzávaló, egy kis kézügyesség és szuper...

www.nlcafe.hu06:51
20

6 szuper módszer a hatékony portalanításhoz

www.nlcafe.hu06:51
8

5 trükk, amitől a lakásod igazi otthonná válik

_dummy_19:03
1

Vita London és Skócia között a skót függetlenségről | Minden ami Anglia

Theresa May kijelentette ugyanakkor azt is, hogy hajlandó meghallgatni a Skócia által előterjesztett "opciókat", és szeretné teljes mértékben bevonni a skót kormányt a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről tartandó majdani tárgyalássorozat előkészítésébe.

_dummy_18:40
12

Ennél durvábbat nem olvastunk az elmúlt években: felfüggesztették a papot Habony miatt

_dummy_15:46
2

A jó dinnye kiválasztásának 3 fő szempontja

A dinnye a nyár egyik legkelendőbb finomsága: hűsítő, ízletes - egy jó görögdinnye egészen felüdíti az embert. Most elárulunk három apró trükköt, amivel sikerül majd mindig kiválasztani a legjobb minőségű dinnyét.

_dummy_12:19
1

A nizzai terrortámadás nyomán a hatóságok “áttekintik” a Londonban érvényes biztonsági intézkedéseket | Minden ami Anglia

Sadiq Khan részletek nélkül hozzátette, hogy a csütörtök esti nizzai terrortámadás nyomán elrendelte a londoni biztonsági intézkedések áttekintését.

_dummy_10:41
2

Tarjányi Péter: Terrortámadás történt Nizzában.

Bár nem vállalta még egyetlen terrorszervezet sem magára az akciót a legnagyobb esélyt az ISIS általi végrehajtásra adom.

_dummy_10:11
2

Lecsaptak a terroristák Nizzára – Több mint 80 halott és egy magyar sérült (Megrázó képek és videók) | 24per7.info

Ez lett az eredménye annak a terrorista támadásnak, ami Nizzában történt , mikor egy teherautó a tömegbe hajtott.

www.hwsw.hu21:07
1

Megcsapta a Seagate-et az SSD-k sikere

Több ezer alkalmazottjától kénytelen megválni a Seagate a merevlemezek iránti kereslet folyamatos, nagy mértékű csökkenése miatt. Az okok között a PC-piac gyengélkedése is ott van, de a fő problémát sokkal inkább az SSD-k egyértelmű térnyerése jelenti.

_dummy_17:33
16

Így tapossa földbe a Fidesz a külföldön élő magyarokat - Segíts egy megosztással!

_dummy_17:33
22

Kubatov Gábor az ügyvédjéhez futott árulkodni Vágó István kiírása miatt

_dummy_16:11
2

Indul az albérletboom! Mi szóltunk!

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel és akkor elindul az albérletkeresők viadala.

_dummy_11:52
2

Juszt László: Kérdések György Péterhez.

Ha a kopasz verőembereket lecserélik hosszú hajú verőemberekre, vagy akár női kommandósokra, akkor minden rendben?

_dummy_09:05
15

Miért tűri a rendőrség a verőemberek terrorját?

_dummy_08:51
1

Élőláncot von a parlament köré és kampányt indít a DK

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője szerdán az MTI-nek azt mondta, hogy az Orbán-kormány ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból. Szavai szerint a Demokratikus Koalíció tisztában van azzal, hogy az október 2-ai “álnépszavazás” ennek a sorsdöntő, Magyarország számára végzetes lépésnek az előkészítése.

_dummy_07:55
1

Pénzéhes vagy, nem testvér..!

Aljas, hátba támadása TESTVÉRNEK, ROKONNAK, BARÁTNAK ez a NÉPSZAVAZÁS! Kapjátok a pénzt zsák számra. Viszitek, nyakra, főre a mi ADÓ FORINTJAINKAT, éltek vissza azzal, hogy KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT kaptatok.

_dummy_19:42
16

Bokros Lajos: Züllött kormány lezüllött országot csinált hazánkból

_dummy_16:19
1

Brexit – Befejezte miniszterelnöki tevékenységét David Cameron | Minden ami Anglia

Cameron a politikától azonban nem búcsúzik, Oxfordshire megyei választókörzetét továbbra is képviseli az alsóházban.

_dummy_15:47
1

Így se csinálja!

Újabb elrontott, félresikerült ingatlanos fényképek - közkívánatra!

_dummy_12:56
2

Rendben van ez így?

"Mint a pestis járvány, olyan mértékben, és annyira sebesen terjed az erőszak és a szegénység, a kiszolgáltatottság és a félelem..." Oszd meg Te is!

_dummy_12:35
1

Újabb népszavazás lehet a kilépési feltételekről? | Minden ami Anglia

Az Eurasia alapeseti előrejelzési forgatókönyve az, hogy May legkorábban 2016 végén, de inkább csak 2017 elején jelenti be a kilépési mechanizmus elindítását, mivel előbb ki akarja alakítani tárgyalási stratégiáját, és felméri, hogy milyen megállapodásra számíthat Brüsszel és az EU-társállamok részéről.

_dummy_12:34
2

Klíma családi házban

Mielőtt klimatizálni kezdenénk, mint minden jó beruházás vagy építkezés előtt, a legfontosabb az alapos tervezés.

_dummy_10:16
1

Vágó István: Az Alkotmánybíróság szerint Orbán házánál nem lehet tüntetni. | 24per7.info

Az Alkotmánybíróság szerint Orbán házánál nem lehet tüntetni. Emlékeztetőül:

_dummy_07:20
81
_dummy_18:30
1

Utolsó kabinetülését tartotta Cameron, szerdán átadja a miniszterelnöki tisztséget Theresa Maynek | Minden ami Anglia

E menetrend alapján várhatóan szerda délutánra új miniszterelnöke lesz az Egyesült Királyságnak Theresa May személyében.

_dummy_18:19
1

Megnyugtató hivatalos nyilatkozat az Uniós munkavállalók jogairól | Minden ami Anglia

A közlemény leszögezi, hogy a brit kormánynak egyedüli szándéka, hogy biztosítsa továbbra is az uniós jogot az országban élő munkavállalók számára, és senkit nem fog távozásra kényszeríteni.

_dummy_18:18
1

Bank of England-kormányzó: a banknak kötelessége volt a kockázatokra figyelmeztetni | Minden ami Anglia

A Bank of England kormányzója szerint a brit jegybanknak kötelessége volt felhívnia a figyelmet a brit EU-tagságról tartott népszavazás előtt a referendumból eredő gazdasági és pénzügyi kockázatokra.

_dummy_18:09
1

Quaestor – Ügyész: Tarsoly Csaba ellentmondást nem tűrő vezető volt a bűnszervezetben | 24per7.info

Az ügyész szerint Tarsoly Csaba az általa létrehozott és irányított bűnszervezet határozott fellépésű, ellentmondást nem tűrő vezetője volt, aki a cégcsoport valamennyi cégének vagyonát saját vagyonának tartotta és a legnagyobb természetességgel akként is kezelte.

_dummy_17:44
8

A kormány új gyülekezési törvényt készít elő - Ezt oszd meg!!!

itcafe.hu14:44
2

Félmilliárd forintot loptak egy hétvége alatt

Harmincnégy bankautomatát fosztott ki a három férfi. Társuk egy malware volt.

_dummy_11:10
1

Egyre kevesebbet tévéznek a 25 éven alatti britek | Minden ami Anglia

Tavaly egy átlagos néző naponta három órát és 26 percet tévézett.

_dummy_11:03
1

Uniós biztos: a magyar népszavazás nem fogja elrettenteni az EU-t migrációs politikájától | 24per7.info

A magyar kvótareferendum nem fogja elrettenteni az Európai Uniót migrációs politikájától, függetlenül attól, hogy a magyarok elítélik-e azt - hangsúlyozta Dimitrisz Avramopulosz,

_dummy_08:30
1

Az Egyesült Királyság Theresa May vezetésével fog kilépni az Európai Unióból!? | Minden ami Anglia

Andrea Leadsom, energiaipari államtitkár a Konzervatív Párt egyik lehetséges vezető- és miniszterelnök-jelöltje tegnap váratlanul visszalépett a Theresa May-jel folytatott versenytől.

_dummy_19:23
4

Szigetvári Viktor: Orbán Viktor téved

Orbán Viktor hétfői cikkében, amelyet a német Frankfurter Allgemeine Zeitungba írt, az Európai Unió válságáért Brüsszelt hibáztatta. A magyar miniszterelnök azt követelte, hogy növeljék a nemzetállamok hatáskörét a közös intézmények rovására.

_dummy_18:42
40

Kiszivárgott egy levél Orbán Viktortól Észak-Korea vezetőjének - Oszd meg te is!

_dummy_17:59
2

Európában maradni – Európában tanulni

Ha a referendum sikeres lesz, akkor Magyarország még egy lépést tesz afelé, hogy kilépjen az EU-ból és akkor a magyar fiataloknak olyan programok sem állnak majd a rendelkezésére, mint például az Erasmus....