Itt a legnépszerűbb:

Egyre többet hallani arról, hogy mennyi mindent tud rólunk a Google, a Facebook és a többi cég, melynek szoftvereit használjuk. Hatalmas adatbázisokban gyűlnek az adatok online tevékenységünkről. Bár elvileg bizonyos személyes adatokat nem gyűjthetnek be, a rengeteg úgynevezett metaadat és a közöttük lévő összefüggések rengeteget elárulnak rólunk.

_dummy_18:16

"Azt szolgáltatást add az Ügyfélnek, melyet magadnak is nyújtanál."

1

Reklám- és hirdetésszervezés, média-tanácsadás, interjúkészítés, PR-cikk készítés, Banner-készítés, weboldal készítés, honlapkészítés, arculattervezés, marketing stratégia kidolgozása, közösségi média kialakítása (Google+, Facebook, Instagram, Twitter) (...)

pcworld.hu10:10

Így keress a Gmailben méret alapján

2

Néhány kifejezés segítségével célzottan kutathatjuk fel a sok tárhelyet foglaló leveleket. A Google világelső a keresésben, remekül kutatja fel a tartalmakat, kiválóan szűri a spameket és az egyéb kéretlen leveleket. Természetesen a Gmail egyéb remek funkciókat is kapott, és nem túl meglepő módon olyan trükköket is tud, amelyekről talán kevesebben hallottak.

_dummy_17:28

Egy nagyon jó és olcsó kínai webáruház

29
logout.hu07:40

Spotify a Google Play Zene ellen

4

Kezdjük talán a "korelnökkel", aki jelen esetben a Spotify. A céget 2008-ban Stockholmban alapították, a szolgáltatás 2008.10.07. óta érhető el a nagyközönség számára. A magyar piacra 2013-ban léptek be, kedvezőnek számító 4,99€ áron. Magyarországon az első "nagy" szolgáltató a Deezer volt, amely a Telenorral együttműködve már 2010-óta elérhető hazánkban. Jelenleg a Spotify a legnagyobb szolgáltató, közel...

_dummy_17:52

Lokális nagyhatalom vagyunk IPv6-ban

3

Az IP-címek elfogyását kiküszöbölő technológia a régióban nálunk terjed leggyorsabban.

_dummy_19:26

Google Cégem – Lokális SEO ingyenes a vállalkozásoknak

2

A Google Cégem egy ingyenesen használható lehetőség a vállalkozások számára. A Google tehát már földrajzi alapon is igyekszik segíteni a felhasználóknak.A Google Pigeon (Galamb) algoritmusa a felhasználókhoz közeli helyekre fókuszál. Ez a frissítés 2014. július 24-én jelent meg és célja, hogy növelje a keresés helyi rangsorolását.

_dummy_09:37

Ezzel az ingyenes alkalmazással pillanatok alatt profi lehetsz angolból

10
_dummy_15:21

Nagyjából rendben van itthon a netsemlegesség

2

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) első ízben adta ki a hálózatsemlegességről szóló jelentését. Ez alapján a hazai szolgáltatók körülbelül négyesre vizsgáztak.

_dummy_07:11

Tudod, mit jelentenek az ismert szólások és közmondások? Teszt

6
_dummy_06:52

Egy komplett várost építene a Facebook

1

Elképesztő tervekről számolt be a Facebook, akik nem elég, hogy összekapcsolták az egész világot, és konkrétan megszüntették a magánélet fogalmát, hamarosan már fizikai élőhelyet is szeretnének biztosítani az emberek számára. A közösségi oldal ugyanis elhatározta, hogy 2021-ben már megkezdődhetne annak a városnak az építése, amelyet San Francisco környékén húznának fel annak érdekében, hogy az emberek...

_dummy_18:21

Rotate4all – napi 0.16 USD

5
_dummy_18:51

Hargita megyében a leglassúbb a vezetékes internet

3

A leggyengébb vezetékes internetsebességet Hargita megyében mérték tavaly, a csúcstartó Ilfov megye lett – derül ki a Netograf.ro felméréséből.

pcworld.hu10:19

Így töröld magad az internetről

18
pcworld.hu10:34
55
pcworld.hu10:42

Végre Facebookon is kommentelhetünk GIF-fel

1

Pedig már 30 éves a fájlformátum, amiről többször el is hittük, hogy túlhaladott, és hamarosan eltűnik. Erre tessék. A GIF fájlformátum a Graphics Interchange Format rövidítése, és 1987. június 15-én használták először az internet előfutárának számító "betárcsázós fórumon", a CompuServe szolgáltató egyik BBS-én. Az animált változatot a '90-es évek elejétől kezdték használni, elsőként a Netscape...

_dummy_10:15

Melyik agyféltekéd a domináns? Zseniális, egyperces tesztek

2

Köztudott, hogy a jobb agyfélteke a művészet, az érzelmek és a kreativitás területe, míg a bal felelős a beszédkészségért és a logikáért. Ha szeretnétek megtudni, a jobb vagy a bal féltekétek domináns, próbáljátok ki ezeket a teszteket.

_dummy_18:54

Egyetlen gombnyomással törölheted magad az internetről

35
_dummy_12:56

Ingyenes, online IQ-teszt: derítsd ki, hány pontot szereznél!

2

Ha beszéltek angolul, és szeretnétek megtudni, egy online teszt szerint mekkora az intelligenciahányadosotok, ezt az oldalt érdemes megnéznetek. A free-IQtest.net oldalon egy húsz kérdésből álló, számtani, térbeli és logikai feladatokat tartalmazó tesztet tölthettek ki, némi angoltudásra szükségetek lesz.

_dummy_15:55

Meta leírás készítése, de hol is a pontos helye?

2

A meta leírás jelentős szerepet tölt be keresőoptimalizálás során. Bár a találati listán lévő helyezést nem befolyásolja, rangsoroláskor nem veszi figyelembe a Google, még is azt javasolja, hogy legyen megfelelően kitöltve egyedi, saját tartalommal rendelkezzen.A keresőrobotok számos információt gyűjtenek össze az oldalról és a további aloldalaktól, ezek segítségével értelmezik a tartalmat.

www.facebook.com23:18

Debreceni Hírhatár | Olvass bennünket és légy mindig naprakész!

2

Kövessen minket a Facebookon és nem marad le semmiről.

_dummy_12:30

Kulcsszó kereső eszközök, 13 tipp hol keress kulcsszavakat

6
_dummy_19:27

Egyre többet vásárolunk online, már bankkártyával is

3

Ismét sikeres évet zárt a hazai online kiskereskedelem. 2016-ban 427 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak le a magyar webshopok, ami a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom több mint 5%-a. Az online szektor dinamikus bővülése nem meglepő, hiszen egyre többen és egyre nagyobb kosárértékben vásárolnak online – derült ki az eNET Internetkutató Kft. webáruházak körében végzett friss kutatásából, amelynek...

_dummy_13:51

Így turbózhatod fel a fotóalbumokat ezentúl a Facebookon

2

A Facebook ismét újított, forradalmasította a fotóalbumokat, és azok közös szerkesztését is. A HVG-n megjelent hír szerint ezentúl a fotók mellett videókat, bejelentkezéseket, szöveges posztokat is hozzáadhatunk az albumokhoz. Továbbá követhetjük az ismerősök galériáit, így értesítést kapunk, amint frissítik azokat.

_dummy_21:13

Az a fránja SCAM!!! Az internet csalásokról bővebben...

6
hvg.hu10:59

Készült egy oldal a zenei ízlésének: így fedezhet fel sok új és jó számot

19
_dummy_09:27

Tudtad? Ezért kék a Facebook!

13
_dummy_13:52

7+1 dolog, amire netes vásárláskor duplán figyelj!

18
sg.hu11:24

Már 30 petabájt adatot tárol az Internet Archívum

15
_dummy_19:24

Debreceni Hírhatár | Olvass bennünket és légy mindig naprakész!

3

Hírek Magyarországról és Debrecenből, események, szolgáltatások, naprakész információk!

_dummy_07:01

Nemsokára már helyettünk válaszol e-mailjeinkre a Gmail

6
_dummy_22:52

A Q-Park parkolóházait is megbénította a WannaCry zsarolóvírus | Parkingfo.hu

5
_dummy_08:13

Így optimalizálja a fuvar költséget egy irodaszer webáruházban!

1

Túl magas a fuvar költség, ezért inkább nem rendel webáruházból? Vagy bonyolultnak találja a regisztráció folyamatát és ez tartja vissza az online irodaszer vásárlástól?- - World Trade System

_dummy_09:36

Új hangulatjelet vezetett be a Facebook

7
_dummy_15:03

Hamarosan olcsóbban is vásárolhatsz, ha Facebook-felhasználó vagy

5
_dummy_07:24

Mostantól könnyedén le lehet szavazni az idegesítő kommenteket Facebookon

2

Először a posztoknál vezette be a Facebook a reakciókat, majd az üzeneteknél debütált az újítás. Most pedig már a kommentekre is lehet egyetlen gombnyomással mérgesen, szomorúan, csodálkozva, nevetve, vagy éppen szeretően reagálni, nem csak tetszikelni.

pcworld.hu11:33

Így hívd vissza az elküldött leveleidet a Gmailben

17
pcworld.hu09:59

Ha rossz a kedved, a Facebook elad neked valamit

1

Ha tényleg valódi a nemrég megszellőztetett információ, a közösségi oldal elég durván rákapcsolt a hirdetésekre, és még azt is figyeli, mikor milyen kedved van. Mert ha mondjuk épp rossz, akkor mondjuk vegyél egy pár új cipőt.

_dummy_09:50
45
hvg.hu10:07

Ilyen apróságon múlhat a sok lájk az Instagramon

2

Az instagramos képek és videók népszerűségét nem csak a tartalom határozza meg, hanem a hashtagek is, utóbbiban segít ez az alkalmazás.

_dummy_16:58

700 MHz-es sávon jön az 5G Európába

3

Az uniós tagországok általános ügyekkel foglalkozó tanácsa határozatot fogadott el, amely azt biztosítja, hogy minden tagállamban jó minőségű frekvenciasávot szabadítsanak fel annak érdekében, hogy fokozni lehessen az...

_dummy_10:20

Vége a gagyi mp3 korszaknak: jön az Xstream, a legjobb hangminőségű zenei streaming szolgáltatás

15
hvg.hu14:35

A Facebook tényleg letörli azokat a Messengerről, akik nem küldenek üzenetet 2 hétig?

9
index.hu14:14

Hogyan vegyünk olcsóbban videojátékokat?

6
hvg.hu07:04

Jó tudni: ha PayPallel fizetett a neten, ingyen visszaküldheti a csomagot, ha valami nem jó

2

Bár a külföldi rendelések esetében 4-5 hét is lehet a szállítási határidő, az év utolsó napjaira még a késve kézbesített csomagok is megérkeztek a netes vásárlásokból. Kevesen tudják, pedig fontos lehet: a PayPal-fiókkal történt fizetés esetén visszakérhető a visszaküldés postázási költsége.

_dummy_10:07

Paypal: ha nem akarsz sokat fizetni a pénzváltásért

18
_dummy_18:03
66
pcworld.hu07:12

Bénán rajzolsz? Segít a Google

11
pcworld.hu11:25

Ezentúl sokkal nehezebb lesz pénzt keresni a YouTube-on

8
_dummy_10:07

Már a Google is jelöli az álhíreket

4

A Facebook után a Google is aktívan csatlakozott az álhírek elleni harchoz, ennek megfelelően a keresőóriás egy hivatalos blogbejegyzésben tudatta a világgal, hogy a keresési listán mostantól jelölve vannak a kétes eredetű találatok.

sg.hu11:13

Kiberháborús Genfi Egyezményt sürgetett Vint Cerf

2

Az internet atyja aggódik amiatt, mert az emberek túlzottan függenek a szoftverektől.

_dummy_09:44

Mennyire vagy otthon a zenében? Kvíz

11
_dummy_10:26

Valakinek már szól a Facebook, ha hülyeséget akar megosztani

4

A Guardian magazin beszámolója szerint több olvasójuk is jelezte már, hogy a Facebook a korábbi ígéretek után tesztüzemmódban már nekilátott felvenni a kesztyűt a kamuhírek ellen, ezáltal többen is találkoztak figyelmeztetéssel, amikor egy bizonyos cikket akartak megosztani.

_dummy_13:12

Miért is változik a Google rangsorolás?

2

Egyszer fent, máskor lent – Miért is változik a rangsorolás? Talán az egyik kérdés, amely legtöbbet foglalkoztatja a keresőoptimalizálás és SEO (Search Engine Optimization) művelőit: miért is változik folyamatosan az egyes kulcsszavak rangsorolása? Nem könnyű a válasz, hiszen a besorolás számos tényezőre vezethető vissza. Néhány dolgot azonban biztosan, vagy legalábbis nagy valószínűséggel állíthatunk ezzel kapcsolatosan. Mostani

pcworld.hu18:54

A Google felgyorsítja az internetet

13
_dummy_11:25

Szembeszáll az álhírekkel az internet atyja

10
_dummy_22:36
79
_dummy_12:12

Apróhirdetés okosan - 10 tipp, hogy gyorsan és jó áron add el használt cuccaidat

22
_dummy_10:06

Magányosnak érzed magad? Akkor most töröld a Facebook profilodat!

10
sg.hu20:03

Lézerrel érkezhet az internet

4

A jövőben az internethozzáféréseket műholdak, drónok és ballonok biztosíthatják.

hvg.hu10:01

Csak válaszoljon erre a 10 kérdésre, és kiderül, ön mennyire veszi be a kamuhíreket

7
_dummy_07:33

Jön a Dislike gomb a Facebookra, de nem úgy, ahogy vártuk

10
freewaresoftwarenews.blogspot.hu11:10

ZHPCleaner 2017.3.6.40 Ingyenes víruskereső program

10
pcworld.hu14:21

Így állítsd le a Facebook automatikusan lejátszódó videóit

4

Androidon nem is olyan nehéz elérni, hogy a Facebook a jövőben ne kezdje el magától lejátszani nekünk a videókat. Szövegesen és videós formában is mutatjuk, mit kell tenned.

hvg.hu12:39

Itt egy trükk a YouTube-hoz: ha ezt bekapcsolja, egyszerre nézheti a videót és a kommenteket

14
hvg.hu11:27

Újdonság a Facebook-profilképeknél: tegye rá a magyar zászlót

9
_dummy_11:11

Internet sebességmérő

40
_dummy_12:25
54
_dummy_07:06

Hatalmas előrelépést hozott a ProtonMail v3.7

18
hvg.hu15:38

Ha van PayPal-fiókja, ez az új funkció tetszeni fog

8
hvg.hu14:52

Gyorsan kell egy grafikont csinálni a főnöknek? Ilyenkor jön jól ez az oldal

4

Ezen az ingyenes oldalon kiváló grafikonok, diagramok és infografikák készíthetők, méghozzá nagyon gyorsan.

inforadio.hu20:58

Áttörés a net fejlődésében

22
index.hu14:56

Megnézett egy borzalmas videót, és azóta hasonlókat ajánlgat a Youtube?

15
index.hu14:56

Szégyelli, amire rákeresett? Így tudja törölni!

38
hvg.hu13:58

El akar magyarázni valamit a kollégáinak? Ezzel a programmal távolról is sima ügy lesz

7
pcworld.hu15:25

Szédületes tempóban nő a DuckDuckGo

19
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave