Itt a legnépszerűbb:

A Skype és az Xbox appok működést akadályozó hibájának megszüntetése mellett fontos biztonsági javítást is tartalmaz a kumulatív frissítés.

pcforum.hu18:58

Végre megjött a processzorhibák javítása a legújabb Windows 10-hez is

15
pcforum.hu09:59

Elképesztő: Nem fogod elhinni mennyi adatot gyűjt rólad a Google

10
biztonsagportal.hu11:21

Megerősödött a Firefox

17
_dummy_17:11

Több százezer magyar jelszava került ki a netre

2

Az IT-biztonsággal foglalkozó Kiberblog vette észre, hogy egy orosz fórumra brutális mennyiségű felhasználónevet és jelszót tartalmazó lista került ki, az úgynevezett kombócsomagban pedig több százezer magyar hozzáférési adatai is megtalálhatók.

biztonsagportal.hu19:47

Hasznos kiegészítő jelent meg a Firefoxhoz

8
pcforum.hu14:11

Hibás volt a Microsoft által az Intel processzorok hibáira kiadott javítás

2

A Microsoft által hónapokig terjesztett, az Intel processzoraiban felfedezett sebezhetőségek javítására kiadott folt maga is egy igen súlyos hibát tartalmazott. A Redmond által hónapokig terjesztett Meltdown folt nem hogy meggátolta volna, de gyakorlatilag elősegítette azt, hogy a hackerek feltörhessék a gépeket.

pcforum.hu09:37

Ilyen nincs: Megint durva biztonsági hibákat találtak az Intel processzorokban

7
pcforum.hu09:54

Ismét sebezhetővé teszi a processzorokat az új Windows 10

2

Miközben a Microsoft által a hét elején kiadott új Windows verzió számos téren komoly fejlesztéseket hoz, egy területen komoly és veszélyes visszalépést képvisel. A 1803-as build-számmal érkező Április Frissítés ugyanis állítólag nem tartalmazza az év elején az Intel és más gyártók processzoraiban azonosított biztonsági hibák kihasználása ellen védő foltokat - így újból sebezhetővé teheti a gépeket ezekkel szemben.

index.hu15:44

Blokád alatt a jelszófrissítés az Ügyfélkapun

1

A napokban rivaldafénybe került az elektronikus ügyintéző rendszer egy kellemetlen leállás miatt, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, az érdeklődő állampolgárok igyekeznek újabb hibákat keresni. És találnak is.

computerworld.hu09:28

Felturbózza a Microsoft a Chrome-böngészőt

7
biztonsagportal.hu10:54

Vérzik az Internet Explorer

2

Az Internet Explorer kapcsán egy nulladik napi sebezhetőségre derült fény. A biztonsági hiba jelenleg leginkább célzott támadásokban jut szerephez.

computerworld.hu10:23

Biztonsági hiba a Windows 10-ben!

2

A Google találta meg a rést a legbiztonságosabbnak vélt Windows-változatban, a Windows 10 S-ben, és miután a Microsoft nem javította ki időre, nyilvánosságra hozták a hibát.

pcforum.hu16:20

Chrome-felhasználókat védő kártevőszűrőt adott ki a Microsoft

9
ipon.hu11:51

Játékra kényszeríti áldozatait az új zsarolóvírus

1

A zsarolóvírusok nem adják fel A zsarolóvírusok már eddig is elég sok kellemetlenséget okoztak a gyanútlan felhasználóknak, gondoljunk csak a WannaCry vagy a NoPetya variánsok pusztítására. Ezek a kártékony kódok rendszerint titkosítják az adott számítógépen található különböző fájlokat, így a felhasználó nem fér hozzá képeihez, dokumentumaihoz, zenéihez és egyéb állományaihoz. Annak érdekében, hogy a...

pcforum.hu10:54

Nem hiszed el: Megint hibát találtak az Intel processzoraiban

1

Bár lassan már igen nehéz lesz követni, hogy hány - nagyrészt mindmáig foltozatlan - sebezhetőséget is fedeztek fel az Intel processzoraiban, az ilyen hibákról érkező hírek csak nem akarnak megszűnni. Így például a múlt hét végén is kiderült, hogy sikerült még egy ilyent találni, ami ezúttal a chipek SPI Flash memóriáját érinti, és az Intel processzorokkal szerelt gépek BIOS, illetve UEFI frissítéseinek megakadályozására, valamint a firmware manipulálására és törlésére adhat lehetőséget.

biztonsagportal.hu08:44

Az Ön routere is veszélyben lehet

8
pcforum.hu10:40

Az AMD processzoraira is megjöttek a Spectre hibák javításai

4

Az AMD a hét közepén bejelentette, hogy elérhetővé tette partnerei számára azokat, még az év elején beígért javítások, amik az ő processzoraiban is azonosított Spectre sebezhetőségek kihasználása ellen védenek. Ezeket az ún. mikrokód-frissítéseket a BIOS vagy operációs rendszer tudja betölteni a processzorba a gép indulásakor.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream