Itt a legnépszerűbb:

Első körben az indiai felhasználók örülhetnek, hiszen ott vált elérhetővé a masina. Ez a Xiaomi-tól különvált Redmi második telefonja, az előző ugye a sima Redmi Note 7 volt. Túl sok különbség nincs is a két eszköz között. A lapkakészletet Snapdragon 660-ról Snapdragon 675-re cserélte a gyártó.

_dummy_16:09

Sokan, de nem elegen rendelték elő a Galaxy S10 mobilokat

6
_dummy_15:58

Kép és specifikációk szivárogtak ki a Galaxy A60-ról

2

Idén is lesz bőven választék a Galaxy A sorozatból, mivel a múlt hónap végén debütáló Galaxy A50 és A30 mellé a belépő szintű A10 is megkaptuk, de lehetett hallani a Galaxy A90-ről is. Most egy újabb modell bukkant fel, név szerint a Galaxy A60.

_dummy_19:13

Hamarosan törölni tudjuk azokat az adatokat amiket a Facebook gyűjtött rólunk | GSMring

2

A legnagyobb közösségi oldal a személyes adatainkon kívül mást is tárol rólunk. Szinte az összes digitális tevékenységünket nyomon követik, ezzel tulajdonképpen mindenki jól jár csak mi nem. A megszerzett infókkal ezután “kereskedik” a cég, így teszi vonzóvá a hirdetők számára saját felületét. Biztosan feltűnt már ha egy webáruházban nézegetsz egy adott terméket, később bele futhatsz teljesen hasonló...

_dummy_18:23

Egyértelműen a Huawei volt az ász Barcelonában

2

Mint minden évben, most is Barcelonában tartották az MWC-t, ahonnan a mobiltelefonokat gyártó cégek (jó esetben) nem üres kézzel mentek haza. Az első hajlítható mobilt még a Royal jelentette be tavaly, de az elmúlt időszakban még kettővel bővült az ilyen eszközök listája, amit idén elsőként a Samsung, majd egy napra rá a Huawei is bemutatott.

_dummy_18:22

Március 7-én érkezik a Honor Magic 2 3D | GSMring

1

Hasonlót eddig is tudott az Honor Magic 2, de ez sokkal biztonságosabb. Az új szenzor 10 ezer láthatatlan pontot vetít ki, majd a visszaérkezett adatok elemzését követően precíz domborzati képet alkot az arcról. Lényegében ugyan az mint a Face ID.A napokban tartottak egy rendezvényt, ahol a Honor elnöke George Zhao is megjelent, itt mondták el, hogy a március 7-én debütál a cég legújabb készüléke a Honor Magic 2 3D.

_dummy_17:12

3D rendervideón a periszkópos előlapi kamerás OnePlus 7

1

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója azért szépen szórja az információmorzsákat. Ha minden igaz a készülék telepítés nélkül felhőből tud majd alkalmazásokat futtatni és a kimarad belőle a vezeték nélküli töltés.

_dummy_17:10

Honor 20 árak és specifikációk

1

Már januárban “kaptunk egy kis ízelítőt” így nagyjából tudjuk milyen külsővel jön a készülék. A hátlapon lévő tripla kamera a Honor View 20-al ellentétben függőleges kialakítást kap.

_dummy_16:57

Ezekhez hasonló tokokat lehet majd venni Galaxy Fold-ra

1

A Samsung nemrég bemutatta az első összecsukható telefonját a Galaxy Fold-ot. A készülék 1980 dolláros áron nyit, ami nem kevés és ez még csak az LTE modemmel szerelt verzió, idén még jön az 5G-s modell is jóval vaskosabb árcédulával.

_dummy_17:08

Csak egy smile kell, hogy elsötétüljön a Messenger

5
_dummy_16:07

Elég jól bírja a strapát a Galaxy S10

1

Már biztosan sokaknak ismerősen cseng a JerryRigEverything név, ezen a Youtube csatornán szoktuk látni, hogy mennyire is strapabírók az újonnan bemutatott készülékek.

_dummy_16:03

Bemutatkozott a Huawei Y6 2019

1

A múlt hónapban már megismerkedhettünk a Huawei Y6 Pro 2019-el, most pedig megérkezett az alapmodell is, ami már kapott ujjlenyomat olvasót is. A most bemutatott Huawei Y6 2019, csak 2 GB rendszermemóriával rendelkezik, míg a Pro utóbbiból 3 GB-ot mondhatott magáénak. Azonban jó hír, hogy a hátlapon a gyártó elhelyezett egy ujjlenyomat olvasót is, ami viszont a Pro-ban nem volt meg.

_dummy_15:18

Egy rakat valós fotón a Huawei P30 Pro

1

Most a Huawei vezérigazgatója Richard Yu kezében fényképeztek le az egyik mobilt, a kamerák és a LED vaku, valamint a lézeres autófókusz elhelyezkedéséből adódóan egyértelműen kijelenthető, hogy ez a P30 Pro. E mellett érkezett még pár felvétel, ezeken közelebbről is megtekintetjük a masinát.

_dummy_15:17

Csak jövőre jön a Honor összecsukható mobilja

1

Az Oppo készüléke kísértetiesen hasonlít a Huawei megoldására. A Xiaomi viszont nem másol senkit, erre egy pár hete kiszivárgott videó a bizonyíték. George Zhao a Honor vezérigazgatója elmondta, hogy ők is terveznek hasonló mobilt piacra dobni, de úgy döntöttek erre idén semmiképp nem kerül sor.

_dummy_17:12

HyperVision kamerával jön a Z6 Pro

1

A december közepén érkező Lenovo Z5 Pro GT volt az első Snapdragon 855 rendszerchippel debütáló csúcsmobil, azóta bő két hónap telet el, de úgy tűnik, hogy már úton is van a Z széria folytatása ami a cég első 5G-s mobilja lesz.

_dummy_15:54

Verhetetlen áron érkezett a Redmi Note 7 Pro

7
_dummy_15:53

Sajtófotókon a Huawei P30 és P30 Pro

2

Mivel vége a Világkongresszusnak, most a Huawei-re összpontosul a figyelem, hiszen március 26-án érkezik az új P széria. Az elkövetkezendő hetekben biztos elég sok hír fog jönni mindkét mobilról és több olyan dolog is kiderül amiről még nem hallottunk.

_dummy_18:11

Tűéles képeket készít a Huawei P30 Pro 10x-es zoomal is

2

Bruce Lee, a Huawei termékmenedzsere közzétett néhány képet, amiket az új csúcsmobillal készített. A felvételek a 10x-es veszteségmentes zoomot hivatottak prezentálni és egyértelműen kijelenthető, hogy a dolog elég ígéretesnek tűnik. Gondolom az sem teljesen véletlen, hogy a képeken egy 5G-s torony látható.

_dummy_18:10

Több kérdést is megválaszolt a Huawei a Mate X-el kapcsolatban

1

Az első benyomások alapján kijelenthetjük, hogy a Mate X  kivitelezése jobb lett mint amit a Samsung Galaxy Fold kapott. Köszönhető ez a vékony káváknak és annak, hogy összecsukott és kinyitott állapotban is nagyon vékony a Huawei hajlítható mobilja.

_dummy_16:06

Nagyon hasonlít a Mate X-re az Oppo hajlítható mobilja

2

Az már eddig is egyértelmű volt, hogy nem csak a Samsung és a Huawei dolgozott keményen az elmúlt években annak érdekében hogy piacra dobják hajlítható mobiljukat. A két cég mellett a LG, Xiaomi és az Oppo is készül hasonló telefonnal, melyről most az utóbbi vállalat tett közzé képeket a Weibo-n.

_dummy_16:04

Lényeges funkció marad ki a OnePlus 7-ből

2

A CNET készített egy interjút a OnePlus vezérigazgatójával, Pete Lauval, ahol több érdekes kérdést is feltettek neki, többek között azt is melyből kiderült, hogy a OnePlus 7 biztosan nem fog vezeték nélküli töltést kapni.

_dummy_17:29

Multi-kamerás mobilon dolgozik a Xiaomi és a Light

2

Ennek köszönhetően a közeljövőben több olyan Xiaomi telefonra is számíthatunk ami négynél több hátlapi kamerával rendelkezik. A Light képfeldolgozó algoritmusa kár 16 kamera működtetésére is képes, különböző fókusztávolságokkal. Lehetővé téve a már DSLR fényképezőgép szintű képességeket az okostelefonok számára.

_dummy_16:51

Merész koncepción az Apple hajlítható mobilja

2

Anno a Galaxy Fold és a Mate X is megtekinthető volt koncepcióképeken, így a bemutató után pedig elmondható, hogy a képek készítői nem is lőttek annyira mellé. Most a cupertinói cég került sorra, érkezett is egy érdekes elképzelés egy holland ipari tervezőtől Roy Gilsing-től ezen az iPhone X Fold nevű masinát táthatjuk.

_dummy_16:50

Épphogy megérkezett az új Galaxy S széria máris hallat magáról a Note 10

1

Ez a lépés mondjuk sejthető volt mint az is, hogy a phabletből készül 4G-s és 5G-s változat is, mivel az országok többségében még bő fél év múlva sem lesz teljesen kiépített 5G hálózat. A másik ok a pénz, hiszen az új modemek azért dobnak majd a Note 10 árán, de így a mi kezünkbe adja a Samsung a döntést.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave