Itt a legnépszerűbb:
 2018-04-14 18:22:04 -  10 -  Hír  

Az acetilcellulóz-polivinilklorid alapú, tévesen bakelitnek hívott hanglemezek iránt egyre nagyobb a kereslet manapság, hála a nosztalgia iránti vágynak, ezt a lehetőséget pedig igyekszenek meglovagolni a piaci szereplők. A klasszikus LP vinylek szerelmesei számára jó hír, hogy egy osztrák startup jóvoltából hamarosan egy új, High Definition Vinyl névre keresztelt hanglemeztípus jelenhet meg kereskedelmi forgalomban, ami rengeteg előnyt kínál klasszikus társához képest.

index.hu17:54

Nem lehet mit kezdeni Rákosi metróbunkerével

8
_dummy_20:34

Elolvadnak Új-Zéland gleccserei (Videó)

2

Lassan teljesen elolvadnak Új-Zéland gleccserei: az elmúlt négy évtizedben jegük 30 százalékát elveszítették egy most megjelent tanulmány szerint. A Víz- és Légkörkutató Nemzeti Intézet (NIWA) által bemutatott jelentés alapjait mostani és korábbi évekből származó felvételek adták.

pcworld.hu18:19

Vodafone-ná változik a magyar UPC

2

Felvásárolja a Liberty Global több leányvállalatát a Vodafone, így jövőre már a magyar UPC ügyfelei is a piros szolgáltatónál találják magukat.

index.hu11:25

A Vodafone mindenestül megveszi a UPC-t

1

A Vodafone a világ legnagyobb mobilcége, világszerte több mint félmilliárd ügyféllel, és most megveszi a közel 30 millió ügyfelet kiszolgáló Liberty Globalt, amit mi UPC néven ismerünk.

www.hwsw.hu11:24

Hivatalos: megveszi a Vodafone a UPC-t

1

Szerdán pont kerülhet az évtized egyik legnagyobb európai telekommunikációs akvizíciójával kapcsolatos találgatások végére. Lapértesülések szerint eldőlt, hogy a Vodafone Csoport felvásárolja a Liberty Global németországi és bizonyos kelet-európai leányvállalatait, ezzel a brit tulajdonú mobilszolgáltató több országban - köztük hazánkban - is rendkívül erős kábeles pozíciókat szerez.

pcforum.hu10:49

Beperelték a memóriagyártókat a magas RAM árak miatt

1

Azt, hogy a memóriák ára az elmúlt másfél-két évben rekordmagasságokban jár, mindenki tudja - azt azonban kevesen, hogy mi is áll pontosan ennek hátterében. Most azonban úgy tűnik, hogy bizonyítékok bukkantak fel arra vonatkozóan, hogy a magas árak a legnagyobb gyártók kartellezésének köszönhetően álltak elő, illetve maradtak fenn ilyen hosszú időn át.

pcworld.hu10:23

Ennyi lehetne a fizetős Facebook havidíja

1

Bár Mark Zuckerberg továbbra is kitartana az ingyenes modell mellett, legutóbb már lehetségesnek tartott egy reklámmentességet kínáló opciót. De vajon mennyibe kerülne ez nekünk?

_dummy_17:34

Az Ikarus szerint lejáratókampány folyik a buszaik ellen

1

A cég azt állítja, hogy nem hogy rosszak, de egyenesen annyira jók a Modulo-k, hogy a nagy európai gyártók és azok hazai beszállítói mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellehetetlenítsék az újdonsült magyar vetélytársat.

pcforum.hu10:38

Budapesti irodát nyit a nemzetközi IT toborzó startup, a Techloop

2

A Techloop, az IT piacra specializálódott toborzással foglalkozó platform, megnyitotta új irodáját Budapesten, ami jelzi, hogy nem csak Csehországban szeretnének a piacvezető platformmá válni . A magyaroszági indulás óta, mely kevesebb mint egy éve történt, már több mint 8000 magyar felhasználó regisztrált az oldalra.

_dummy_10:15

Kilőtték a panel-rakétákat: Jelentősen drágultak a budapesti lakótelepek

2

A tavalyi évben tovább nőttek a lakótelepi panelek árai és egyelőre nincsenek jelei a drágulás mérséklődésének. A vizsgálatba bevont lakótelepek közül a Duna House adatai alapján a legmagasabb árak Vizafogón és Gazdagréten voltak, ahol az átlagos négyzetméterár meghaladta a 400 ezer forintot, igaz itt már 2016-ban is a fővárosi átlagnál magasabb árak voltak jellemzők.

_dummy_10:14

Ennyi: Ha megéljük a nyugdíjas kort, a túlélés kockázatát is kezelni kell | Biztosító Magazin

1

Manapság rendkívül pesszimisták az emberek a nyugdíjas korukat illetőn, sokan ugyanis felelőtlenül dobálóznak azzal, hogy úgysem érik meg. A valóságban viszont ötből négyen mégis csak megérik valahogy ezt a kort, így amellett, hogy méltánytalanul alulértékeljük a túlélés lehetőségét, a helyzet további kihívásokat is tartogat – A Biztosító Magazin vendége Kali József, személyes pénzügyi tanácsadó volt,...

_dummy_10:14

Visszavonulás előtt: Generációváltási opciók a 90-es évek vállalkozásainál | Biztosító Magazin

1

A családi vállalkozások tulajdonosainak mindössze 18 százaléka gondolkodik a cégeladáson a vállalatnál történő generációváltás formájaként – derült ki a BDO Magyarország és az Opten közös hiánypótló felmérése szerint. A legtöbben (47%) családtagnak adnák át a vezetést, és amennyiben végül mégis külső vezető megbízására kerülne sor, a teljes körű ügyvezetéssel mindössze a tulajdonosok 22...

ipon.hu18:22

Hamarosan érkeznek a HD hanglemezek

10
www.hwsw.hu16:07

2012 óta zsugorodik a PC-piac

1

Nem lephet meg senkit, hogy újra zsugorodást regisztrált a Gartner a PC-piacon. Esés nincs, szerény, 1,4 százalékos mínusz viszont van.

_dummy_15:41

Gondoltad volna, hogy egy kávéfőző a webkamerák "őse"?

1

Napjainkban természetes, hogy van kamera a mobilodban, a laptopodban, a notebookban, már csatlakoztatni sem kell, be vannak építve. De nem volt mindig videó-chat, meg internet alapú kamerás csevegők. Egy kávéfőző kellett ahhoz, hogy az emberiség ráébredjen ennek szükségességére.

hvg.hu10:55

Tud papírrepülőt készíteni? Fogadjunk, hogy ilyet nem – pedig nagyon akarná

4

Az alábbi videóban szereplő férfi igazi fanatikusa a repülőgépeknek, kiváltképp a Boeing 777-esnek. 10 évvel ezelőtt el is határozta, készít magának egy makettet – papírból. Gyerekkorunk egyik első talákozása a repülőgéppel az volt, amikor technikaórán sikerült papírból hajtogatni egyet. Valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, ez másokkal is így lehetett, legfeljebb csak a...

_dummy_09:38

Túlóráznál Dél-Koreában? Akkor kikapcsolják a számítógépedet!

1

Annyira dübörög Dél-Koreában a gazdaság, hogy sok helyen nagy gondot okoz a túlórázás problémája, ezáltal az ázsiai ország lakói mindenkinél többet dolgoznak a világon, mintegy 2739 órát évente, ami legalább 1000 órával több a fejlett országok átlagánál. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt az eredményt csak az állami szektorban mérték, ahol egyre komolyabb gondot okoz az állandó túlóra, hiszen hiába jó...

_dummy_10:23

CSOK helyett NOK

1

Januárban 23 család jutott a NOK által nyújtott támogatáshoz.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave