Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Itt a legnépszerűbb:
 2016-10-14 08:20:28 -  31 -  Hír

Az alábbi ötletet alkalmazhatjuk tévé, számítógép, táblagép, de akár mobiltelefon esetében is. Ezek az eszközök a mai világban szinte állandó használatban vannak, így tehát nagyon hamar összepiszkolódnak. Egyáltalán nem élvezetes egy koszos monitoron végignézni egy szuperjó filmet.

_dummy_06:07
1

20 ember, akik pontosan tudják, mit jelent a kemény munka

"Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” – ezt tanították nekünk gyermekkorban. És azok az emberek, akik abban a szakmában dolgoznak, amit szeretnek, élvezettel tudják végezni a munkájukat. Számukra a munka is szórakozás.

_dummy_06:06
23

Ezt kell tenned, ha rád támad valahol egy kutya! Figyelj, mert megmentheti az életed!

hvg.hu07:18
1

Fizetésemelésre hajt a munkahelyén? Próbálja ki ezt a módszert

A munka és tanulás terén is világszerte népszerű időbeosztási technika alkalmazásához ezt az új és ingyenes alkalmazást érdemes kipróbálnia.

_dummy_06:48
15

16 nagyon fura és bizarr szokás, amit a nők sosem mernének bevallani a férfiaknak

_dummy_07:08
2

A tudósok megállapították: ezért szeretnek egyedül lenni az okos emberek!

A The British Journal of Psychology szaklapban nemrég egy tanulmány jelent meg, amely a szociális képességeket vizsgálta az emberi intelligencia alapján. Magyarán, a kutatók arra szerettek volna fényt deríteni, hogy miként hatnak az intelligens és kevésbé intelligens emberek közérzetére...

logout.hu20:10
10

Hogyan válasszunk porszívót?

_dummy_09:17
18

5 autós trükk, melyet minden sofőrnek kötelezően ismernie kell

_dummy_09:15
9

14 észbontó konyhai trükk, amit a háziasszonyok nem ismernek!

_dummy_12:35
2

Mészáros Népszabadsága - 24per7.info

Mészáros Lőrinc azt álltja, semmi köze a Népszabadság felvásárlásához. És mi hiszünk neki. Ugyanakkor vannak a dolognak olyan sarkalatos pontjai, ahol megbukik az érvelés. Az Opimus Group megvette a Népszabadságot kibocsátó Mediaworks Kft-t. Amely Opimus-ról úgy hivatkozik a sajtó, mint „Mészáros holdudvarába tartozó” egységről. Vicces törvényeinknek hála azonban nem lehet felderíteni az egyébként nyílt részvénytársaság …

_dummy_10:51
13

Nagyon felhúzod magad, ha elolvasod! Welsz Tamás él és hazajött a MNB-alapítványok pénzét eltüntetni

_dummy_10:34
1

Eredeti vagy kamu? Így tudod kiszúrni, ha hamis dizájnertáskát akarnak eladni neked

A dizájner táskák az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak, és már nem csak a leggazdagabbak kiegészítői, hiszen egyre több olyan darab kerül a piacra, ami egy kis spórolás árán beszerezhető, de akár a turkálóban is kincsekre lehet lelni.

_dummy_19:15
1

Juszt László: Miniszterelnök Úr! Ön erkölcsileg ismét megbukott. Súlyosan megbukott.

Embert barátjáról és üzlettársáról… Orbán a héten védte meg Ghaith Rashad Pharaon-t, veje üzlettársát, a Parlamentben, aki nemrég vette meg a szomszédos villát. (Szerintem nem saját magának!)   Most a Magyar Narancsnak válaszolt az amerikai nagykövetség sajtóattaséja: “Ghaith Rashad Pharaon körözés alatt áll, hogy csalás és sikkasztás vádjával bíróság elé állíthassák az Egyesült Államokban” – …

hvg.hu10:18
1

4,3 millió webkamerát hívnak vissza a múlt pénteki netleállás miatt

Múlt héten rengeteg amerikai weboldalt bénítottak meg egy túlterheléses támadás során. Az egyik kínai gyártó eszközei igencsak érintettek voltak ebben.

_dummy_07:20
2

21 hétköznapi tárgy, amiről sosem gondoltuk volna, hogy mennyire hasznos is képes lenni

Nem feltétlenül erre találták ki őket, de kétségkívül remekül megállják a helyüket! Számtalan olyan tárgy és eszköz kerül a kezünk ügyébe, melyeket általában egy bizonyos célból vásárolunk és eszerint használjuk őket, miközben nem tudunk arról, mennyi minden hasznos dologra lehetnek még képesek...

_dummy_15:28
1

Szoftverfrissítéssel védekezik a Samsung a Galaxy Note7 kigyulladássa ellen

A Samsung Electronics Europe bejelentette, hogy régió-szerte új szoftverfrissítést küld ki a Galaxy Note7 készülékekre, amely 60 százalékban maximalizálja az okostelefonok akkumulátorának feltölthetőségét. A Samsung számára felhasználói biztonsága a legfontosabb, ennek érdekében a szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden...

_dummy_11:06
2

Bruck András: Ünnep után - és a fütyülés illemtana

Elszovjetesedés – ez a legújabb, amitől Orbán Viktor meg fogja védeni Brüsszelt, tágabban Európát.

_dummy_09:32
6

Nem fogod elhinni, hogy ki vette meg a Népszabadság kiadóját

www.harmonet.hu09:45
1

Casanova kedvence, a női gondolás! - irány Velence az easyJet...

Romantikus séták, sötét titkok, világhírű épületek és utolérhetetlen programok várnak minden utazóra a világ leghíresebb, vízre...

pcworld.hu18:45
1

Majdnem a Microsoft kezébe került a Facebook

Mark Zuckerberg visszautasította a 24 milliárd dolláros ajánlatot.

itcafe.hu17:16
1

Sokkal több adatot lopott el az NSA-től, mint Edward Snowden

A volt alvállalkozó húsz éven át gyűjtögette a szigorúan titkos dokumentumokat, melyeket otthonában rendszerezett is.

pcworld.hu11:23
6

Mindenki fél a Samsungnál; ezért nem jön korán a Galaxy S8

_dummy_11:16
1

Kormányalapítványokba fog átcsordogálni a közpénz?

Múlt hét elején szép csendben fogadta el az Országgyűlés azt a törvényjavaslatot, amely visszaadja a kormánynak a jogot, hogy alapítványokat hozzon létre – hívta fel a figyelmet hétfői cikkében a Magyar Nemzet.

pcforum.hu16:29
1

Nem közösködik - Saját internetet hozott létre Oroszország

[MTI] Az internethez hasonló saját kommunikációs rendszert hozott létre az orosz hadsereg - jelentette szerdán az Izvesztyija című orosz napilap a védelmi minisztériumból származó értesülésekre hivatkozva.

_dummy_12:21
1

Birodalom

Az országgyűlésben hétfőn megkezdődött a hetedik alkotmánymódosításról szóló vita, amelynek célja az Uniós kényszer betelepítés megakadályozása. Sok problémát vet ez fel, hiszen egy nehéz és különösen hosszú folyamat után jutott el idáig a Fidesz és maga Orbán Viktor is.

_dummy_10:51
1

BMW céges autólízing

Ön cégvezető? Céges autólízinghez válassza a tartós bérletet. Miért éri meg a tartós bérleti konstrukció? A havi bérleti díj költségként elszámolható a futamidő arányában. Az eszköz és gépjármű ÁFA tartalmát a bérbeadó visszaigényli, így a kalkuláció alapját a nettó vételár (gépjárműveknél nettó ár + regisztrációs adó) képezi. Az ÁFA finanszírozás nem jelentkezik a bérlőnél. További előnyök a cegautoberlet.hu-n.

_dummy_15:27
1

Kötelező a jólét biztosítása

A háziállatok jóléte évről-évre nagyobb figyelmet kap az állattenyésztők körében. Az újabbnál újabb jogszabályok betartását mára támogatásokkal, valamint kötelezően kijelölt állatjóléti felelősök kinevezésével próbálják segíteni. Sokak szerint szükséges rossz, az ellentábor viszont örül az állatok örömének.

_dummy_14:08
1

Letelepedési kötvény – kétes biznisz

Miért is hasznosabb azok letelepítése Magyarországon, akiknek elég vastag a pénztárcája? És ami még zavaróbb, ki és milyen alapossággal ellenőrzi a letelepedési kötvényt vásárló személyeket? A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal azonban aligha siet segítségünkre információval szolgálni. Így annak ténye, hogy büntetett előéletűek is vásárolhattak letelepedési kötvényt, meglehetős baljós színezetet kap.

_dummy_07:54
22

Zseniális: próbáld ki ezt a trükköt és egész télen nem párásodik be a kocsid ablaka!

_dummy_16:16
1

Ha bio, akkor 51,6 milliárd forint

Komoly pénzösszegek érkeznek hazánkba az Európai Uniótól 2020-ig, amelyek egy része a mezőgazdaság támogatására fordítható. A hazai biogazdálkodásra rá is fér a segítség, nem használjuk ki ugyanis az adottságainkat ezen a téren.

_dummy_09:40
1

A Demokratikus Koalíció szerint a körúti robbantó esete megmutatta, hogy működésképtelen a magyar terrorelhárítás. - 24per7.info

3 hete nincs meg a körúti robbantó – Működésképtelen a magyar terrorelhárítás Ma pontosan 3 hete, hogy valaki egy szögbombát robbantott fel a Teréz körúton, súlyosan megsebesítve két magyar rendőrt. Ha bármely európai országban ilyen történik, a terrorelhárítás órákon, de legkésőbb napokon belül megtalálja az elkövetőt. A magyar hatóságoknak ahhoz is egy nap kellett, hogy …

_dummy_09:28
1

Mészáros Lőrinc már Debrecenben is, avagy mennyi pénzt kaszál a FIDESZ az új főpályaudvaron?

A  FIDESZ debreceni lakájmédiája már legalább két éve harsogja, hogy micsoda óriási beruházás indul a debreceni Nagyállomás helyén, egyenesen Főpályaudvarnak titulálva az építkezést.

_dummy_08:10
2

Hazai vállalat helyett kínai buszgyárat támogat az állam - 24per7.info

Orbán Viktor és kormánya meglehetősen sajátosan értelmezi az általa meghirdetett nemzeti buszgyártási stratégiát: magyar vállalatok helyett ugyanis a kínai BYD összeszerelő üzemét támogatja az állam. A vállalat 6,2 milliárd forintos beruházással hozza létre első európai elektromosbusz-gyárát Komáromban, amelyhez a kormány közel egy milliárd (925 millió) forinttámogatást ad. A termelés várhatóan már a jövő év elején …

_dummy_07:57
13

Figyelem! Ha műanyag ablakod van most állítsd át téli módra! Megmutatjuk hogyan kell!

www.hwsw.hu17:02
1

Naponta frissülő, egészbolygós műholdtérképen dolgoznak a japánok

Az Axelspace vállalat 50 szatellitből álló szkennergyűrűvel pásztázná folyamatosan a Földet: a technológiának a cég a mezőgazdaság, az erdővédelem és az infrastruktúrafigyelés terén is komoly jövőt jósol.

_dummy_11:58
1

Mindenki nyugodjon le…! A társasági adókedvezmény NEM közpénz

Legalábbis a Fidesz ezzel magyarázza a fénysebességgel előterjesztett és elfogadott törvénymódosítást a társasági adókedvezmények titkosításáról. A hétfőn beterjesztett változtatásokról kivételes eljárásban tárgyaltak a képviselők, és kedden már szavaztak is róla. A parlament 138 igen szavazattal, 31 nem ellenében fogadta el adózás rendjéről szóló törvényt módosító javaslatot.

_dummy_08:20
31

Így tisztítsd meg helyesen a tévé képernyőjét!

_dummy_18:30
1

Tölgyessy Péter szerint Orbánnak a civilektől kell félnie, nem a pártoktól - 24per7.info

Az egykori fideszes országgyűlési képviselő egy konferencián és az Indexnek adott interjúban is arról beszélt: Orbán Viktor a korszellem irányítójának hiszi magát, hatalmi politikája leginkább az olasz fasiszta, diktátori hatalmú Mussolinire hasonlít, mert állandóan harcban áll. Hozzátette ugyanakkor, hogy a Fidesz tudatosan épít a kádárizmus hagyományaira is, a rezsimnek sikerült elszeretnie a kádári kisembert, de …

_dummy_15:43
1

Drasztikusan csökken a font értéke - Minden ami Anglia

Az EU-referendum óta fokozatosan csökken a font árfolyama, és az elmúlt napokban valóságos zuhanórepülést tapasztalhattunk. Nem jó hír ez az Egyesült Királyságban élő, dolgozó magyaroknak, hiszen nagyon sokan utalnak haza pénzt, ami forintba átszámítva egyre kevesebbet ér. Egyre nehezebb tervezni, kalkulálni a „legjobb” tanács, hogy folyamatos értékromlásra számítsunk a következő hónapokban. Hogy mi is történt/ …

divany.hu12:56
1

8 tévhit a felmondásról

Tudjon meg mindent azokról a városi legendákról, amik a felmondással kapcsolatban a legtöbbször előjönnek.

_dummy_11:51
1

Juszt László: Ez hazugság... - 24per7.info

Az 56-os forradalom 60. évfordulójára nyílt ma a Magyarok Világszövetsége székházában emlékkiállítás. A Tett és Védelem Alapítvány szúrta ki, hogy Mindszenty József fényképe alatt a következő szöveg olvasható: “Ő mentette a zsidókat, és mentette volna a magyarokat is, ha a zsidók hagyják.” Ez hazugság. Ezzel szemben íme néhány tény és idézet Mindszentyről és Mindszentytől: “1918 …

_dummy_11:11
1

Forradalmárok vagy bűnözők?

1956. eseményeire emlékezünk hamarosan. Hatvan éve – tíz napra – a magyar történelem megrengette a világot. Egy kis ország merészelt szembe szállni a világ egyik legerősebb nagyhatalmával, az akkori SZOVJETUNIÓVAL. Csoda volt valóban azoknak, akik kívülről nézték az eseményeket. Egy borzalom másoknak, akik itt éltek Budapesten, vagy az ország más részén.

_dummy_10:31
2

Orbán Viktor az Alaptörvény módosításról: „Úgy érzem, hogy szép szöveget alkottunk.”

Múlt kedden Orbán bejelentette, hogy az alaptörvényt négy ponton módosítanák, amelyek között szerepel a többi közt az, hogy tilos a csoportos betelepítés Magyarországra, az csak egyéni kérelmek alapján történhet. A módosító indítványt hivatalosan Orbán Viktor, miniszterelnök úr nyújtotta be.

_dummy_07:43
1

Kivéreztetett Népszabadság - 24per7.info

Most már biztos, hogy hazánk egyik meghatározó és a közvéleményt alapjaiban formáló újságja a régi formájában megszűnt, és kétséges, hogy egyáltalán visszatér-e még a média nagy áramlatába. A Népszabadságról van szó, aminek az egyik napról a másikra történő leállítása az egész hazai és a külföldi közvélemény egy részét felkavarta és a legkülönfélébb vélemények alakultak ki erről. …

_dummy_07:32
2

21 futár, akitől garantáltan nem tesszük zsebre a házhoz szállítást

Az interneten történő vásárlás és házhoz szállítás mindig hordoz magában némi kockázatot. Meghozzák időben? Összetörik vajon? Azt kapom amit megrendeltem? - csak néhány, a rengeteg ilyenkor felmerülő aggodalom közül.

_dummy_07:03
1

Török Gábor kormányváltást jósol:

Természetesen Török Gábor politológus nem köti konkrét évszámhoz a kormányváltást, nem azt vizionálja, hogy a következő 2018-as választásokon ez be fog következni, pusztán arra utal, hogy a kormány leváltható, ha az emberek azt akarják. Török Gábor politológus a Népszabadság megszüntetésével kapcsolatban magyarázza, hogy itt nem a demokráciát kell temetnünk. „Minden ilyen ügyben elindul a demokrácia …

_dummy_20:22
1

Oroszlánok vándorolnak az afrikai városokba

Kenyában az emberek most szemtől szemben találkozhatnak a vadvilággal, hiszen az oroszlánok csak úgy bevándorolnak a nagyobb városokba is, ez viszont nem mindig sül el valami jól. Először Nairobiban láttak […] A Oroszlánok vándorolnak az afrikai városokba bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

Véletlenül fedezték fel a világ első úszó mérgező százlábúját

A tudósok felfedezték a világ első kétéltű százlábúját, amely akár 20cm hosszúra is nő, harapása pedig iszonyatosan fájdalmas. A Scolopendra cataracta nevű százlábút Laosban, Thaiföldön látták először, amint az a […] A Véletlenül fedezték fel a világ első úszó mérgező százlábúját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

Orangután neveli a három tigriskölyköt

A dél Karolinai orangután befogadott három tigriskölyköt és úgy neveli és gondozza őket, mint ha a sajátjai lennének. A gondos nevelőszülő tejet, szórakozást és ölelést nyújt a három tigriskölyöknek a […] A Orangután neveli a három tigriskölyköt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

A 91 éves szuper nagyi megdöntötte Új-Zéland rekordját

Mary Manssen egy Új-zélandi dédinagymama, aki az ország legöregebb bungee jumping ugrója. Miután férje hét évvel ezelőtt meghalt 84 évesen kezded bele ebbe a különös hobbiba, amely mára szenvedéllyé vált. Elmondása szerint, […] A A 91 éves szuper nagyi megdöntötte Új-Zéland rekordját bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

Gyűrűsfarkú makik születtek Nyíregyházán

Nyíregyháza állatkertje manapság sokat szerepel a hírekben, hiszen folyamatosan újabb és újabb állatkák látnak napvilágot. Most egy nap alatt három katta született. A Lemurcatta, vagy ismertebb nevén gyűrűsfarkú maki a […] A Gyűrűsfarkú makik születtek Nyíregyházán bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

A kis zebracsikót befogadták társai

A veszprémi állatkert néhány hetes zebracsikója nagy népszerűségnek örvend a látogatók körében, ám míg néhány napja még csak édesanyjával merészkedett a külvilágba, addig csütörtökön már négy másik állattal is kapcsolatba […] A A kis zebracsikót befogadták társai bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

Malacot koronáztak Hajmáson

A tavaszi-nyári időszak beköszöntével az országban szabadtéri rendezvényeken egymást érik a szépségversenyek, ahol hosszú combú, csinosabbnál csinosabb hölgyek versengenek a megtisztelő első helyért. A szezon nyitásaként egyedülálló rendezvényre került sor […] A Malacot koronáztak Hajmáson bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_20:22
1

ENSZ-figyelmeztetés: Drágább lesz a víz a kőolajnál

A kutatók arra figyelmeztetik az emberiséget, hogy várhatóan másfél évtized leforgása alatt a víz ára meghaladhatja a kőolajét is, hiszen hiánya értékesebbé teszi majd a létszükségleti folyadékunkat. Egy új tanulmány […] A ENSZ-figyelmeztetés: Drágább lesz a víz a kőolajnál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

itcafe.hu17:35
1

Meghackeltek egy atomerőművet

Az eset évekkel ezelőtt történt, és azt sem tudni, hogy melyik erőműről van szó, de magáról a támadásról most beszéltek először nyilvánosan.

pcforum.hu17:13
1

Több évet kaptak a Microsoft által megvesztegetett hivatalnokok

[MTI] Jogerős ítéletet hirdetett a román legfelső bíróság hétfőn a Microsoft-aktaként emlegetett korrupciós ügy első négy, bíróság elé állított vádlottja ügyében hétfőn: a fellebbviteli tárgyalás után valamennyien súlyosabb ítéletet kaptak.

_dummy_15:38
2

12 helytakarékos ötlet kis házakhoz

Praktikus bútorok és okos lakberendezési ötletek optimális helykihasználáshoz. Családi házakban a maximális helykihasználás létkérdés. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót a legjobb és legmeglepőbb lakberendezési ötletekből zseniálisan megtervezett, helytakarékos bútorokkal illusztrálva.

_dummy_14:20
1

Csalásokra figyelmeztet a rendőrség

Az internetes albérlethirdetésekkel érdemes különösen óvatosnak lenni, foglalót sohasem szabad előre utalni.

_dummy_10:43
8

Parasztnak születni nem szégyen, de parasztul viselkedni igen, miniszter úr....

_dummy_09:58
2

Ki hallott már ilyet? Elköltöztetik a várost!

Méghozzá szó szerint, házról házra haladva. A túlzott mértékű vasérckitermelés miatt a földfelszín teljesen instabillá vált; félő, hogy az egész város egyszercsak nyomtalanul eltűnik a hegy üreges gyomrában.

_dummy_09:35
1

Óriási lakóparkok épülnek Budapesten

A 885 lakásos rekord ugyan nem dől meg, de nagyságrendileg több is megközelíti. A IV. és a X. kerületben egyenként 650 lakásos megaberuházás indul; a IX. kerületi projektben pedig 530 család találhat majd új otthonra.

_dummy_06:50
1

9 furcsaság, amelyet valószínűleg képtelen vagy megcsinálni a testeddel

Testünk egy elképesztő gépezet. Ez a bonyolult, tökéletes összhangban dolgozó gép néha olyan dolgokra is képes, amelyet csak nagyon kevesen tudnak megcsinálni. Általában mindenkinek van valamilyen “szuperképessége”, amellyel kilóg a sorból barátai, családtagjai közül.

_dummy_14:57
1

Újabb komoly ellenőrzést kapnak a fuvarozók

2017 januárjától 89 új mérőhelyen mérik majd a gyorsforgalmi úthálózaton elhaladó gépjárművek súlyát. Az ellenőrzés mindenkire vonatkozik, az élelmiszereket, vagy éppen a gabonát szállító járművek súlyára is fokozottan ügyelni kell majd. A rendelet célja, hogy megakadályozzák a megengedettnél nagyobb tömegű teherautók közlekedését az utakon, mivel azok rontják azok minőségét.

_dummy_14:54
1

Elkeserítő, sok tonnányi élelmiszer rohad a földeken

A káposztával foglalkozó gazdák nagy valószínűséggel szeretnék elfelejteni az idei szezont, pedig még a betakarítás hátra van. Épp ez az egyik legnagyobb probléma: nem lehet tudni, hogy ki fogja felszedni a káposztát a földekről. Ugyanis nem nagyon van kétkezi munkás, aki vállalná a feladatot. A jövőben ebben a szektorban is a gépesítés térhódítására lehet számítani…

_dummy_13:16
2

Európai lapok a népszavazásról és menekültpolitikáról, a Népszabadság bezárásáról

A népszavazással és a menekültpolitikával, valamint a Népszabadság bezárásával kapcsolatban foglalkoztak Magyarországgal hétfőn európai lapok.

_dummy_13:01
1

Jó kedved van? Mindjárt elmúlik: A héten sok családnak gigacsekket küldenek - 24per7.info

Az állami kukacég “bénázása és  szerencsétlenkedése” miatt többhavi szemétszállítási díjról kapnak számlákat a héten a háztartások. Az új vállalat azt ígéri, hogy részletre is be lehet fizetni az akár húszezer forintra is rúgó csekkeket írja a Magyar Nemzet online. Sok háztartásnak nem kezdődik jól a hét, miután borsos szemétszállítási díjról szóló csekkeket kapnak. A Nemzeti Hulladékgazdálkodási …

www.hwsw.hu11:35
2

Most tényleg elköszön a Panoramio

Másodszorra fut neki a Google a helyalapú fotómegosztó szolgáltatás leállításának, a döntés ezúttal végleges - a Panoramio helyett a cég mindenkinek a Local Guidest ajánlja.

_dummy_11:34
1

Gyurcsányék kivonulnak a parlamentből

Nem vesznek részt a parlament munkájában a DK országgyűlési képviselői, Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Oláh Lajos végleg kivonulnak. Erről döntött a hétvégén rendkívüli ülésén a DK elnöksége, számolt be az Index.hu.

_dummy_10:36
1

Nem volt még elég az EU bevándorlókkal szembeni támadásokból? May inkább rátett egy lapáttal

Az EU-referendum előtt a kilépés („leave”) mellett harcoló pártok (különösen a UKIP), kampányukat  erősen az Európai Unióból érkező, főleg kelet-európai munkavállalók bűnbakká tételére építettek.

_dummy_08:56
1

Orbán Viktor személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy személyesen nyújtja be a Parlament elé az Alaptörvény módosítását. Titkosszolgálati kockázatnak mérlegelte Orbán Viktor, hogy Magyarországon még van lehetőség arra, hogy titkosszolgálati megfigyelés nélkül lehetséges telefonkártyát vásárolni. “Magyarország területén átrohantak terroristák is – a határzár előtt.

_dummy_08:07
1

Vágó István: Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást - 24per7.info

A népszabadság miatt rengeteg politikus, közéleti szereplő jelezte már felháborodását. Vágó István, Mesterházy Attila és még sokan fejezték ki nemtetszésüket. A Népszabadság kiadójának székhelyénél, egy rögtönzött demonstrációt tartott az Mszp.   Vágó István Facebook posztjában úgy fogalmazott, hogy “Nehezen tudok elképzelni aljasabb indoklást, mint hogy valaki a “piaci viszonyokra” hivatkozva értsen egyet a Népszabadság kivégzésével. Segítségül …

_dummy_07:39
2

Erre való a pezsgő kupakján a piros sapka. Egész életedben rosszul ittad a pezsgőt!

Biztos te is gyűlölöd amikor a pezsgő kupakját vissza teszed a helyére, és fél óra múlva fellövi a belül uralkodó nyomás. Na erre van egy roppant király megoldás, ami valójában ott volt egész idáig a szemed előtt, csak nem vetted észre. Nem véletlenül van a tetején az a kis sapka.

_dummy_00:23
1

Befutott a Shadowhunters 2. évadjának hivatalos előzetese

A rajongók bizonyára tudják ezen túl mi is hírül adtuk hogy a Shadowhunters című sorozat a rendkívűl jól sikerült 1. évad után folytatást kap, melynek első előzetese és dala már nézhető...

_dummy_09:04
10

142 nyelvtörő amit magyarok is nehezen tudnak kimondani (külföldieknek lehetetlen)!

_dummy_08:52
1

Kilenc dolog, amit csak azok értenek, akik a 80-as években születtek

Mert a 90-es évek nem tűntek el, a szekrény alján, a pincében és a padláson még mindig találni néhány iskolai relikviát. Mert csak a 80-as években születettek tudják...

_dummy_19:54
1

Másfél oldalnyi propaganda – ennyi a válasz a diákok javaslatcsomagjára?

A Független Diákparlament tavalyi javaslatcsomagjával ellentétben idén már arra sem vette a fáradságot az Emmi, hogy legalább végigmenjen a javaslatokon, és mindhez leírja, hogy miért nem foglalkozik vele érdemben, vagy hogy miért marad minden a régiben. Az FDP idei komplex javaslatcsomagjára a válasz mindössze egy nagyjából másfél oldalas levél, amely szerint az egyeztetések jó irányba haladnak.