A panelbontás - úgy néz ki - lekerül az asztalról

Helyette átfogó közérzetjavító intézkedések jönnek. A cél az életminőség javítása korszerűsítéssel és környezetrendezéssel. Sem a panelben élők, sem a szakmai szervezetek nem támogatták a panelvisszabontásos rekultivációt, ezért most úgy áll a helyzet, hogy ehelyett a kormány egy több megoldástípust felsorakoztató anyagot készít, amely kitér majd a panellakások korszerűsítésére, környezetük rendbetételére, melyhez több pénzügyi, finanszírozási tervet is kidolgoznak.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_14:09

A fiatalok leginkább lakásra gyűjtenek, vagy csak úgy - már aki takarékoskodik egyáltalán

2

Van, aki rendszeresen, van, aki alkalmanként, és van, aki sosem tesz félre pénzt. A K&H negyedéves, 19-29 éves fiatalok elégedettségét mérő jóléti index felméréséből többek között az derült ki, hogy a fiatalok több mint harmadának van megtakarítása, legnagyobb részük lakásra gyűjt, 83 százalékának van bankkártyája, 74 százalékuknak saját folyószámlája is.

_dummy_14:06

Válik a világ egyik leggazdagabb embere

4

Akár a teljes vagyonának a felét is elveszítheti az üzletember: luxusingatlanok, jachtok, műremekek és a Chelsea is mehet a levesbe. Szerte a világon vannak ingatlanai, Oroszországban állítólag négy, Franciaországban három - ebből egy Antibes-ban -, az Egyesült Államokban kettő. Londoni otthona a brit főváros Knightsbridge nevű előkelő negyedében található, 50 millió fontot ér.

_dummy_18:51

Debrecenben gyűjtött aláírásokat Bíró Zoltán, a „Szabad karácsony” népszavazás kezdeményezője

2

"... Véleménye szerint jobb adni, mint kapni – ennek fényében dolgozik. Szombati napokon saját maga is gyűjteni fogja az aláírásokat Debrecenben a FORUM Bevásárlókozpont környékén. Augusztus 5-én volt az első nap. Sok-sok furcsa, felkavaró, tapasztalattal lett gazdagabb az augusztusi kánikulában... "

_dummy_09:50

Emlékszik még erre a házra? Eladó a híres horror-kégli

1

A Stephen King regényében szereplő ingatlan felkerült az eladó házak listájára.

_dummy_09:45

Kinek kellenek többgenerációs házak és nagy melléképületek?

1

Nekem, nekem! Ha ilyen ügyesen lehet hasznosítani őket, ahogy ebből a 10 ötletből kitűnik. Bizony manapság a többgenerációs házak, ill. az ún. "több család együttélésére is kiválóan alkalmas" ingatlanok nem tartoznak a legkeresettebb, legjobban eladható házak közé.

index.hu15:23

A legfontosabb dologért kell reménytelennek tűnő harcot vívniuk az állammal

1

Makó környékén több tízezer ember otthonában ihatatlan a csapvíz, pedig rengeteg pénzt költött rá az EU és az állam. A kormány adott még 500 milliót az önkormányzatoknak, de ebből csak részben tudják megoldani a problémát. Még több pénz kellene, de pontosan nem tudják, hogy mennyi. A tarthatatlannak tűnő állapotot idén már biztosan tudják megoldani, viszont ha jövőre sem sikerül, akkor milliárdokat kell visszafizetni az EU-nak. A csalódott lakosoknak nincs könnyű dolguk, ha érvényt akarnának szerezni a törvényben biztosított jogaiknak.

_dummy_08:26

Fellendült az albérletpiac

1

Balogh László gazdasági elemző a felsőoktatási ponthatárok kihirdetésével magyarázza az 17%-kal megnőtt kínálatot és a 15-20%-kal emelkedő keresletet.

_dummy_19:33

TLF: Göncz Árpád szerettette meg velem a politikát

1

Koránérő, határozott jellem voltam. Ideológiai nézeteim hamar kialakultak, tudtam, hogy nincs más út mint balra. Abszurdnak hangzik, de tisztában voltam azzal, hogy vagy politikus leszek, vagy újságíró. A másodikat adta a sors, amit nem is bánok, sőt.

_dummy_13:13

Kezünk a biliben – Így érkeztek a vizes vb-re a külföldi turisták

6
love.hu09:13

A társkereső nők hibalistája - magadra ismersz?

5
_dummy_19:20

DK: a kórházigazgatók ne írják alá a médiát elítélő nyílt levelet

1

A Demokratikus Koalíció arra kéri a kórházigazgatókat, hogy ne írják alá azt a nyílt levelet, amelyben elítélnék a médiában megjelenő "egyre kíméletlenebb és sokszor igaztalan támadásokat".

_dummy_19:20

Gyurcsány Ferenc elítéli a kormányfő által generált erőszakot

1

A volt miniszterelnök Facebook bejegyzésében adott hangot nem tetszésének.

_dummy_17:01

Óriás virágkocsi, látványos épületvetítés, sztárkavalkád a Debreceni Virágkarneválon

1

Egy hónap múlva megkezdődik hazánk egyik leghíresebb fesztiválja, a Debreceni Virágkarnevál.

_dummy_16:59

DK: el a kezekkel a Szinyei Gimnázium igazgatójától

1

A DK kiáll a Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatója mellett, akit a kirúgás veszélye fenyeget.

_dummy_16:58

Molnár Gyula: Remény Magyarországnak

1

Olyan párttá teszem az MSZP-t, amely új reményt ad Magyarországnak.

_dummy_16:57

Novák Katalin: kiemelten segíti a kormány a családalapítás előtt állókat

1

A kormány kiemelten segíti a családalapítás előtt álló fiatalokat is. Mondta a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár szombaton egy budapesti játszótéren tartott sajtótájékoztatóján.

_dummy_16:57

Szijjártó Péter megállapodást írt alá a McDaniel College budapesti működéséről

1

Szijjártó Péter megállapodást írt alá a McDaniel College további budapesti működéséről az Egyesült Államokban található Annapolisban pénteken.

_dummy_16:56

Fidesz: a Jobbik egy milliárdos érdekeiért harcol

1

A Jobbik a plakáttörvény ügyében egy milliárdos érdekeiért harcol kétségbeesetten.

_dummy_16:55

LMP: Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség

1

Az LMP szerint Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség, ehhez jövőre 300 milliárd forintot csoportosítanának át.

_dummy_16:54

Súlyos állítások Orbánról a német sajtóban

6
_dummy_16:53

Kálmán Olga keményen beszólt Habonynak

6
_dummy_14:30

Panelvisszabontás - nem így fognak kinézni, pedig jó lenne!

1

Korábbi panelrehabilitációs forrásgyűjtéseink során bukkantunk ezekre a műremekekre.Többször írtunk már arról, máshol hogy néznek ki a visszabontott panelházak, és ott milyen tapasztalatokkal zárultak ezek a projektek. Ma még - vagy inkább ma már - megjósolhatatlan, lesz-e, ha lesz, hol és milyen formában panelvisszabontásos városképi rehabilitáció Hódmezővásárhelyen. 

_dummy_13:10

Kutya hátsó láb bénulás, mitől lehet?

1

Nem ugrál, nehezen fordul, ingadozik a hátsó lábain, netán már időnként húzza? Nagy valószínűséggel kutyusod tacskóbénulás betegségben szenved. Ez az állatbetegség nevétől eltérően nem csak a tacskókat fenyegeti, más kistestű, rövid lábú és hosszú gerincoszlopú kutyáknál is előfordul. Magát a betegséget valójában a porckorongsérv okozza, a cikkből többet is megtudhatsz erről...

_dummy_13:06

Frissen felújított bérlakásokba költözhetnek Szegeden a rászorulók

1

Szociális alapon, a piaci ár harmadáért veheti majd 600 szerencsés család bérbe a lakásokat. Szegeden három év alatt hatszáz önkormányzati lakást újítanak föl és adnak bérbe pályázati úton, a piaci ár harmadáért rászoruló családoknak - közölte Botka László polgármester a csongrádi megyeszékhelyen. A szegedi közgyűlés június 23-án elfogadta a lakásrendelet módosítását, így a pályáztatás során a...

_dummy_09:42

Ezt mondta Lázár János a közös képviselőknek

1

Az első panel visszabontásáról: ... Vagyis lényegében semmit. Semmi újat legalábbis.A tudomásunkra jutott információk szerint mindössze annyi hangzott el a június 16-ai találkozón, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter megkérte az érintett közös képviselőket, ne üljenek fel a sajtóban megjelent híreknek és találgatásoknak. Ennyi. Pedig éppen Lázár nyilatkozta egy héttel korábban a hódmezővásárhelyi...

_dummy_15:31

Nőtt a Zwack árbevétele

1

A Zwack Unicum Nyrt. belföldi értékesítésből származó nettó árbevétele 16,5 százalékkal nőtt a 2016-2017-es üzleti évben az előző évihez képest, így a tavalyi 11,03 milliárd forint után idén 12,85 milliárd forint...

_dummy_07:55

Sosem hiányzott ennyi munkás az építőiparból

1

2017 első negyedévében 43 ezer betöltetlen álláshelyet jelentettek be a magyarországi cégek a statisztikai hivatal felé, ami rekord magasnak számít. Igaz, a valóságban ennél jóval több az üres állás.

_dummy_07:54

Ömlik a pénz Szijjártó barátjának ügynökségéhez

1

Kuna Tibornak nagyon megy mindkét fontos kommunikációs cége.

_dummy_07:42

Újra együtt Debrecen és Nagyvárad

1

Debrecen és Nagyvárad történelmi múltja szorosan összefonódik, egymástól elválaszthatatlan, a két város európai szintű kulturális hatása nem megkérdőjelezhető.

_dummy_15:51

Orbán nem mindennapi üzenete – meg fog döbbenni + Videó!

28
_dummy_18:57

A DK szerint, Tarlós István a Bálnát adná el a metróért

1

A párt állítja, a főpolgármester hazudott, amikor azt mondta, hogy a fővárosnál megvan a 3-as metró felújításához szükséges plusz forrás, hiszen azt részben a Bálna Budapest eladásából akarja előteremteni.

_dummy_16:53

Bakondi György fiát ültették egy állami cég élére

2

A tiszai vízművekhez kerül Bakondi Patrik.

_dummy_16:53

Áder János aláírta a lex Taigetoszt

1

Az oktatási törvényről rangos szakmai szervezetek véleményét is megkérdezte.

_dummy_14:27

Mészáros cége még hamar kiszállt az FHB-ból

1

Orbán haverja áprilisban vásárolta be magát Spéder Zoltán volt bankjába. Vajon kinek adta el?

_dummy_14:26

Botka László: megértem, hogy Gyurcsány bajban van

10
_dummy_14:26

A debreceni Pharmagita gyógyszertárban rendezték az országos patikanapot

1

Ónodi-Szűcs Zoltán, az egészségügyért felelős államtitkár sikeresnek nevezte a programot, mondván, „sikerült visszaadni a magyar gyógyszerészek kezébe a magyar gyógyszertárakat”.

_dummy_14:25

Rétvári Bence: minél több étterembe akar cigányzenét a kormány

1

A kormány szerint ez egyszerre szolgálja a foglalkoztatás bővülését, a közös zenélés és éneklés élményét és a nemzeti kultúra, identitás erősödését.

_dummy_12:25

Az MSZP szerint, Parragh László képzetlen országot akar – és mindenben téved

1

Parragh László évek óta dolgozik saját rögeszméje, a képzetlen társadalom megvalósításán.

_dummy_12:24

A kormánypárti média járhat jól a plakáttilalommal

1

Az rejtély, hogy a kormánypárti civil szervezetre, a CÖF-re is vonatkozik-e majd a plakátkorlátozás.

_dummy_12:22

Megvan a pályamű a Debreceni Nemzetközi Iskola megépítésére

1

A Modern Városok Program és az Új Főnix Terv egyik legmarkánsabb oktatási fejlesztése a Debreceni Nemzetközi Iskola létrehozása.

_dummy_12:20

Román külügy: a magyar vezetők provokálják Romániát

1

Ezt Paul Ciocoiu román diplomata mondta, reagálva Lázár János nemzeti összetartozás napja alkalmából mondott beszédére.

_dummy_12:20

Tuzson Bence szerint, javulnak a munkaerő-piaci adatok

1

Az államtitkár állítja, ha ilyen ütemben bővül a munkaerő-piac, akkor Magyarország eljuthat a teljes foglalkoztatottságig.

_dummy_12:19

A kiegyezés korát állította példaként az ügyészek elé Áder

1

A kiegyezést, Deák Ferencet, a kiegyezés korának neves jogászait, tudósait állította a jelenkor ügyészeinek példaként az államfő pénteken, az ügyészség napja alkalmából tartott ünnepi köszöntőjében Budapesten.

_dummy_19:28

Csendben elkészült a legpusztítóbb propagandaplakát-átfestés

2

A neten terjedő fotón látható kormányzati plakátot kék festékkel igazította ki ismeretlen, ám lényeglátó kritikát megfogalmazó alkotója.

_dummy_12:44

Az MSZP szerint, már félidőben megbukott az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program

1

"A kincstár azonnal fizesse ki a gazdák visszatartott pénzét!"

_dummy_11:50

DEBRECENI HÍRHATÁR - Házkutatást tartottak a rendőrök Kocsis Máté, fideszes politikus szövetségénél

1

A Budapesti Nyomozó Ügyészség munkatársai dokumentumokat és okiratokat foglaltak le.

_dummy_11:50

DEBRECENI HÍRHATÁR - Készül a jelentés a magyar korrupcióról

1

Magyarországon “féktelen korrupció jellemzi az uralkodó politikai elitet”.

_dummy_11:49

Évadot zár a debreceni Csokonai Színház

1

A Csokonai Színház társulata június 12-én, hétfőn 14 órától tartja évadzáró társulati ülését.

_dummy_10:14

Felújítják a fényesudvari piacot Debrecenben

1

Az Új Főnix Terv fejlesztései között ugyan nem a legköltségesebb, de mindenképpen az egyik legfontosabb beruházása a Fényesudvari kirakodóvásár átalakítása, felújítása.

_dummy_09:58

MSZP: Orbánék a letelepedési kötvényprogram újraindítására készülnek

1

Harangozó Tamás ipari pénzszivattyúnak nevezte a letelepedési kötvény-programot, ami miatt 5 milliárd forint kár már biztosan érte az államot.

_dummy_09:26

Ha saját pénzéről van szó, a NAV elnöke is megtalálja az adózási kiskaput

1

Közzétették a kormány tagjai adóbevallásuk legfontosabb adatait. A legtöbbet Palkovics László keresett, a legfurcsább bevallás Tállai Andrásé.

_dummy_08:48

A színházszakmai bizottság támogatta Jordán Tamás pályázatát

1

A pályázatról a színházszakmai bizottság véleményét is figyelembe véve, várhatóan a közgyűlés június 15-i ülésén döntenek.

_dummy_08:40

Gyurcsány Ferenc pünkösdi levele Botka Lászlónak

4

"Nem lehetséges, hogyha mindenki kritikával fogadja elképzelésedet, akkor talán Neked nincs igazad?"

_dummy_08:39

Az LMP szerint, a kormány alkotmányellenesen vette el az egészségkárosodottak segélyét

1

A kormány egy éve rendelte el az egészségkárosodottak törlését az álláskeresők nyilvántartásából.

_dummy_08:38

Kúria: bátrabban kell alkalmazni az alaptörvényt

1

Változnia kell a bírói gondolkodásnak, tágulnia kell a bírói jogértelmezés kereteinek és bátrabban kell alkalmazni az alapjogi szempontokat az ítélkezésben.

_dummy_18:57

A Fidesz azt javasolja, hogy kampányidőszakon kívül ne lehessen politikai plakátot kihelyezni

2

A kormánypárti képviselők támogatni fogják a Velencei Bizottság civil szervezetek átláthatóságáról szóló javaslatainak nagy részét.

_dummy_17:58

Kiderült, mennyit keresett tavaly Orbán Viktor – meg fog döbbenni

10
_dummy_15:37

Gyurcsány levélben kérte együttműködésre Botkát

1

A DK folytatni szeretné a Botka színre lépésével megszakadt tárgyalásokat, a kormányfőjelölt diktátumát viszont nem hajlandóak elfogadni.

_dummy_15:15

Az MSZP felszolította "Orbán Viktor kiszolgálóját", hogy álljon a sarkára

1

Amennyiben nem kezdődik meg a 3-as metró felújítása, úgy Orbán Viktor és Tarlós István személyesen lesz felelős azért, hogy a budapestiek életveszélyben teszik meg a napi útjukat.

_dummy_13:56

A Hortobágy házhoz jön Debrecenbe

1

Egyszerre rendezik meg június 17-én Debrecenben A Hortobágy házhoz jön! – Pusztai kínáló, lovasnapi hívogatót, valamint az első Nemzeti Katonazenekari Fesztivált.

_dummy_13:31

Bemutatták Lendvai Ildikó könyvét

1

Civilkönyv címmel írta meg művét Lendvai Ildikó, az MSZP egykori elnöke. A könyvet kedden mutatták be az Újlipótvárosi-Klub Galériában.

_dummy_13:30

Az Európa Tanács szerint, nem elégséges a politikai pártok finanszírozásának átláthatósága

1

A korrupcióellenes szakértői csoport, a GRECO szerint a politikai finanszírozás átláthatósága mindenütt jelentős hiányosságokat mutat.

_dummy_09:44

Öntik a CÖF-be a pénzünket

1

Egyre kevesebben támogatják egyszázalékos felajánlásokkal a kormánypárti szervezetet, de a magánadományokat közpénz százmilliókkal pótolják.

_dummy_09:44

Lázárék titokban eltörölték a közszolgák szabadnapját

1

A szociális munka napjának munkaszüneti nappá nyilvánításról rendelkező törvényjavaslatban bújtatta el munkaszünet eltörlést.

_dummy_09:43

Gyurcsány szerint, a választás igazi kérdése, hogy "Orbán vagy Európa"

1

Gyurcsány Ferenc szerint nem elég beszélni arról, hogy az ország az embereké, ennek szellemében kell működni, bevonva őket a döntésekbe.

_dummy_06:30

Az LMP szerint, akár százezer hazai munkahelyet is létre lehetne hozni a paksi beruházás árából

1

A beruházás nem az országnak, hanem néhány embernek, helyi, Fidesz-közeli ingatlanspekulánsoknak hoz majd hasznot.

_dummy_18:37

Botka tizedszer nyert a "fideszes hazugsággyár" ellen

1

Az Origo és a Ripost után ma a Lokál is pecsétet kapott arról, hogy hazugsággyár - jelentette az MSZP Népszavához eljuttatott közleményében.

_dummy_18:36

Kilakoltatás vár a fóti gyermekváros volt dolgozóira? – Videó

1

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a fóti gyermekvárosban járt, melynek dolgozóira Mészáros Lőrinc miatt, a kilakoltatás vár.

_dummy_17:12

MSZP: kormányra kerülve bevezetjük a 13. havi nyugdíjat

1

Az MSZP szerint nyugdíjkorrekciós programra, a rugalmas nyugdíjba vonulás megteremtésére, a 13. havi nyugdíj bevezetésére van szükség a többi között az igazságos nyugdíjrendszer kialakításához.

_dummy_17:12

Egy magánszemély megnépszavaztatná, hogy munkaszüneti nap legyen-e szenteste

1

A Nemzeti Választási Bizottság 12 tagú testületének jelen lévő tíz tagja egyhangúlag döntött a benyújtott kérdőív hitelesítése mellett.

_dummy_15:36

A Liberálisok kötelezővé tennék a 30 napos fizetési határidőt

5
_dummy_14:50

A DK szerint, kiszámítható nyugdíjrendszerre van szükség

1

Ez a mindenkinek járó alapnyugdíjon és a munkajövedelem után járó, egyéni nyugdíjszámlán vezetett munkanyugdíjon alapulna.

_dummy_14:40

A nyugdíjrendszerről tart vitát a parlament

1

A képviselők az MSZP kezdeményezésére az igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításáról tartanak politikai vitát.

_dummy_14:38

Elhunyt Jókai Anna, Kossuth-nagydíjas író, a Nemzet Művésze

1

Jókai Annát saját halottjának tekinti a kormány, az MMA és a józsefvárosi önkormányzat. „Írói pályája senkiéhez sem hasonlít; spirituális realizmusnak, az isteni és az emberi szint találkozásának nevezett életfelfogása erkölcsi és írói programként is beérett" - olvasható az MMA honlapján található méltatásban.

_dummy_14:37

Áder János szerint, elfogadhatatlan az USA kilépése a klímaegyezményből

1

Az ipari forradalom óta Amerikáé a legnagyobb a történelmi felelősség a légkörbe jutó szén-dioxid mennyiségének növekedésében. Erkölcsileg elfogadhatatlannak nevezte az Egyesült Államok kilépését a párizsi klímaegyezményből a köztársasági elnök kedden a székesfehérvári...

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave