Itt a legnépszerűbb:

Részletes, képes útmutatás megoldással, ha az HBO GO akadozik! Játszd le te is kedvenc filmjeidet szaggatás nélkül akár régebbi számítógépen is!

_dummy_17:32

A fél ország már állandóan online van

4

Az NMHH legutóbbi átfogó országos kutatásának eredeményei szerint a mobilos internetezés már teljesen általánossá vált. A fiatalabb korosztályoknál pedig már alig van olyan, aki ne tudna szükség esetén a farzsebéből is csatlakozni a netre.

_dummy_19:41

Opel első lökhárító webáruház

2

Még ilyet! Opel első lökhárítót csomagolva, házhoz szállítva, mint a pizzát? IGEN! Nézzen be webáruházunkba, s ha talál megfelelő bontott OPel első lökhárítót, akkor hívja Ügyfélszolgálatunkat. Mi van akkor ha nem talál? EGYSZERŰ! Akkor is hívjon, mert tájékoztatjuk, hogy a keresett típus bontása mikor várható. Egy hívást megér? Opel karosszéria alkatrészek webáruház – Ügyfélszolgálat: +36 30 859 6445

_dummy_19:37

Lassult a magyar net a koronavírus idején, de még így is világbajnok

4

A Cable.co.uk felmérést készített arról, hogyan változott a koronavírus csúcsidőszakában a széles sávú internet átlagos sebessége. A mintegy 114 ország 364 millió sebességtesztjét alapul vevő kimutatás szerint 6,31 százalékkal csökkent a hálózati sebesség az elrendelt kijárási tilalmak és a megváltozott munkavégzési szokások miatt.

_dummy_16:06

A klímaváltozás vízbe fojtja az internetet

2

Egy új tanulmány alapján a növekvő tengerszint miatt az internet működtetéséhez szükséges infrastruktúra jelentős része víz alá kerülhet már tizenöt éven belül.

computerworld.hu18:16

Erre büszkék lehetnek a magyar internetezők

5
itcafe.hu19:30

Internetlassulásra figyelmeztet az NKI

8
_dummy_09:33

Már nem vagyunk a szélessáv bezzegországa

3

Magyarország általában kiválóan szerepelt a globális ranglistákon, ha a vezetékes net sebességéről és áráról volt szó. A friss adatok szerint azonban kezdünk lecsúszni az előkelő helyekről.

_dummy_14:28

Mennyiért neteznek a felhasználók világszerte?

7
_dummy_17:08

Kihirdették az idei Év honlapja nyerteseit - mutatjuk a kedvenceinket!

2

Azokat az időket éljük, amikor egy vállalkozás vagy intézmény megítélésének egyik legfőbb eszköze a honlapja. Az internet adta lehetőségek kitárulásával világunk egy teljesen új dimenzióba lépett. Ebben a dimenzióban egy magára valamelyest is adó cégnek már nem csak, hogy honlappal kell rendelkeznie, de azt folyamatosan frissítenie is szükséges, sőt, időről-időre a nemzetközi trendeket követve meg kell újulnia. Mutatjuk, mely site-ok a kedvenceink az Év honlapja győztesei között!

_dummy_12:43

Folyamatosan olvad az internet szabadsága

2

A freedom House nemrég kiadott éves jelentése világszerte romló tendenciát vázol a világháló szabadságát illetően, a közösségi alkalmazásokat pedig már a demokrácia legújabb csataterének nevezi.

_dummy_19:08

Fél évszázados az internet

2

A gazdaság eleinte nem látott benne fantáziát. A netes megakonszernek ma már a világot uralják. A kritikusok szerint kontroll nélküli piaci monopóliumokat építettek ki. A feltaláló a világ legdemokratikusabb rendszeréről beszél.

pcforum.hu10:08

50 éves születésnapját ünnepli ma az internet

9
www.hwsw.hu15:23

Szeptembertől jön a gigabites kábelnet a Telekomnál

11
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream