Itt a legnépszerűbb:
pcworld.hu08:51

Nem javasolja a Windows 10-re frissítést a Samsung

9
_dummy_08:41

Új gamer perifériákkal készül a Cooler Master

2

A Cooler Master tavaly igencsak felkeltette a játékosok figyelmét azzal, hogy a nekik szánt perifériák esetében is bemutatta az akkor még csak koncepciós fázisban lévő moduláris megoldásait, melyek egy része az idei Computex-re el is készült.

pcforum.hu18:33

Hihetetlenül olcsó lesz az AMD új Radeon csúcskártyája

15
_dummy_12:52

TPM modul beszerzése és telepítése

19
pcworld.hu07:56

Vérbeli gamer tápokkal újít a Gigabyte

1

1200 wattos az Xtreme Gaming széria első tápegysége. Az idei Computex kiállításon a gyártók rengeteg hardvert és perifériát mutatnak be. A Gigabyte is nagy erőkkel van jelen, és úgy néz ki, hogy elérkezettnek látja az időt arra, hogy belevesse magát a csúcskategóriás tápegységek piacába.

_dummy_07:58

Amit ezeken tárolsz, biztosan nem lopja el senki!

2

Szuperbiztonságos pendrive-okat mutatott be a Kingston. A Kingston az Európai Unió által május 24-én hatályba lépett adatvédelmi rendeletével összhangban bemutatta két új, hardveresen titkosított USB-meghajtóját.

www.gamestar.hu07:38

Hamarosan torrentezhetünk az Xbox One-on

1

Nemsokára az Xbox One is képes lesz majd a Windows univerzális alkalmazásait futtatni, aminek köszönhetően pár kérdéses app is eljuthat majd a konzolra.

_dummy_11:07

ASUS SRIX Raid DLX – Gaming 7.1 hangkártya [Teszt]

1

Asus STRIX Raid DLX – az ivásba is belevisz. A jelenlegi tesztalanyunk jelszava ugyan lehetne ez, de ugyan kellően mámoros állapotban nem igazán foglalkoznánk azzal, hogy éppen mi is szólaltatja meg kedvenc fejhallgatónkat zenehallgatás, vagy éppen vad gamelés közben.

pcworld.hu11:05

Az ideális átlagmonitor

39
pcforum.hu15:10

Elképesztő méretű 4K-s monitort ad ki a Dell

1

A Dell a napokban egy minden korábbi termékénél nagyobb méretű, 4K-s felbontású monitor kiadását jelentette be. A ,P4317Q típusjellel azonosított új egység képátlója ugyanis kerek 108 centiméter, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag négy darab 22 colos kijelző is kjönne belőle.

_dummy_13:55

Acer Aspire V15 (V5-591-51QH) notebook teszt

2

Külső Az Acer termékpalettáján van pár dizájndíjra is esélyes termék, de azt azért be kell látnunk, hogy a tajvani gyártó termékeinek többsége a tisztességes iparos munka kategóriába tartozik. A klasszikus V sorozatba tartozó V15-ös modellre is ez utóbbi állítás az, ami igaz.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream