Akár 400 évig is működő akkumulátort fejlesztettek ki

Aki valaha is használt hosszabb időn (ti. éveken) át valamilyen akkumulátorral működő kütyüt, az pontosan megfigyelhette, hogy előbbiek üzemideje az idő előre haladtával egyre csökkent, legkésőbb néhány év után pedig biztosan cserélni kellett energiatárolójukat ahhoz, hogy továbbra is használni lehessen őket.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
_dummy_12:02

Egyik kutya, másik eb!

1

“Edward király, angol király Léptet fakó lován: Hadd látom, úgymond, mennyit ér A velszi tartomány….” Az “EU-n belül vagy kívül?” című rendezvény szervezőinek facebook-oldaláról: … Bodnár Zoltán (Liberálisok), Csepreghy Nándor (Fidesz), Mesterházy Attila (MSZP), Schmuck Erzsébet (LMP) és Z. Kárpát Dániel (Jobbik) részvételével, megkezdődött az ALMA gazdaságpolitikai konferenciája. A moderátor Bombera Krisztina… Nagy szeretettel köszöntjük …

_dummy_10:49

Molnár Csaba: Juncker évértékelőjével Orbán

1

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdai évértékelő beszédében bejelentette, hogy nem lesz kötelező betelepítési kvóta, és ezzel végleg elbukott a magyar kormány által erről a kérdésről kiírt október 2-i “álnépszavazás” – közölte Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselője csütörtökön Strasbourgban. “Bebizonyosodott az, amit mindig is mondtunk: ez az álnépszavazás nem …

_dummy_08:02
48
index.hu20:42

Magyar fizikus nyerte a GE kódfejtő versenyét

1

Két hét alatt oldotta meg a feladatot, elsőként az ezer versenyző közül.

sg.hu16:27

Az online kasszák szoftverének frissítését az adóhatóság végzi

1

A jelenleg üzemelő online pénztárgépek szoftverének frissítését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végzi online, a kasszák tulajdonosainak, üzembentartóinak semmilyen kötelezettségük nincs és egy forintjukba sem kerül - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

_dummy_14:51

A sebeiket nyalogathatták augusztusban a termelők

2

A termelők augusztusban is csak tehetetlenül szemlélhették a búzaárak tovább tartó „mélyrepülését”. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a kukorica ára is várhatóan hasonló utat jár majd be, elmondhatjuk, nem jó most eladónak lenni. Ennek megfelelően a Magro Gabonaindex (MGX) értéke már alig érte el a 8000 pontot a nyár végén.

_dummy_15:49

Mi lesz a nm-enkénti 1000 Ft-tal?

2

Jó hírünk van az albérletet kiadók számára.

_dummy_15:36

Előkelő helyen a magyar méz és méhészet

2

A komoly hagyományokra épülő magyar méhészetről egyre pozitívabb hírek érkeznek sokak örömére. Bár a mézfogyasztásunk még nem éri el az uniós átlagot, a méhcsaládok számában és az adott területre jutó méhsűrűségben előkelő helyen állunk az unióban.

_dummy_06:52

Kétszázezres bírságot kaphatnak ezért a kutyások

1

Budapesten és több más településen is vaskos büntetés leselkedik a kutyasétáltatókra. Kattints a folytatásért!

_dummy_16:38

Kormányablak létesül az omladozó Keletiben – válasz nélkül maradt kérdések

1

Óriási tábla hirdeti néhány nap óta a budapesti Keleti pályaudvar 6. vágánya melletti peron elkerített része fölött (lásd a képet!), hogy 6,564 milliárd, azaz 6564 millió forint európai uniós (kohéziós) és magyar állami támogatással a Magyar Államvasutak Zrt. kormányablakokkal gyarapodik.

computerworld.hu20:28

Az Intel felrajzolta új jövőképét

1

A cég augusztusi fejlesztői fórumán sokkal több szó esett virtuális valóságról, drónokról és robotikáról, mint processzorokról.

_dummy_16:19

Tudta? Budapesten is épül egy Fehér Ház

2

Kétmillió euróból újul meg a Duna Tower.

_dummy_16:18

Így vesz házat DiCaprio és Mariah Carey

1

Sztárok ingatlanközvetítője vall a hírességek ingatlanvásárlási szokásairól

itcafe.hu18:16

Nem törvénytelen előtelepített szoftverekkel árulni számítógépeket

1

Az Európai Bíróság jogértelmezése nem igazán jó hír a nyílt forrású szoftverek támogatóinak.

_dummy_15:48

Miért sikertelenek a fiatalokat hazacsábító programok?

2

Olyan életszínvonalat és egzisztenciális biztonságot teremthetnek meg heti 40 óra munkával, akár minimálbéres fizetéssel is, amit Magyarországon tán még akkor sem tudnának megteremteni, ha három munkahelyen dolgoznának, de az ország legtöbb megyéjében az emberek örülnek, ha egy munkahely is akad, ami nem közmunka.

_dummy_15:18

Piszkos játszmák a mi bőrünkre

2

Rossz hírem van Putyin és Erdogan véreskezű diktátor “urak” számára, ha azt hiszik, hogy bejöhet nekik a Hunniai Viktátorral való barátkozásuk. Hiszen figyelembe vehetnék azt az egyébként régóta köztudott történelmi tényt, miszerint a magyarok Mohács óta egy mindig is vesztes nép… Így arra kellene számítaniuk, hogy – a jövőt illetően – nagy valószínűséggel számukra sem …

_dummy_09:54

16+1 jótanács házfelújítás előtt állóknak

2

"Felújítás közben soha ne borozzál, mert a por beleszáll a poharadba és tönkreteszi a bort."

_dummy_13:40

9 ok, hogy újragondolja a CSOK igénylését

1

Még kedvezőbb lett a CSOK, bővült a jogosultak köre.

_dummy_06:33

Feloldották a blokádot a calais-i

2

Feloldották hétfő este az észak-franciaországi Calais kikötővároshoz vezető autópálya blokádját a közeli hevenyészett, “dzsungelnek” is nevezett, nem hivatalos menekülttábor azonnali felszámolását követelő fuvarozók, gazdák és helyi gazdasági szereplők. A forgalomakadályozó tüntetést hétfő délelőtt kezdték. “Ígéretet kaptunk a “dzsungel” gyors felszámolására, és

_dummy_06:26

Magyar vagy-é?

1

Hol születtél, hol tetted meg az első lépéseidet, és mi volt az első szó, amit kimondtál hazádnak nyelvén? Milyen iskolába jártál és hol, kik tanítottak és mire? Sorjáznak a kérdések, amikre csak a következő válaszok lehetnek itt e hazában: Magyarországon születtem, itt tettem meg az első lépéseim, és az első szavam a mama, vagy papa, …

_dummy_06:20

Gumicsont

1

A kutya talán az egyik legrégebbi háziállatunk, már az őskori társadalmakban – például a vadászataink során – is megbízható társunk volt. Ennek a barátságnak az egyetlen szempontja: megfelelő bánásmód ellenében kezesbárány nevelhető belőle, és hűséges alattvalóvá válik.

_dummy_06:09

Az egyetlen értelmes választás... - 24per7.info

1

Ha valaki részt kíván venni a mai magyar közéletben, netán jobbító szándékkal csatlakozna még egy párthoz is, annak – és ez most tök komoly – a Magyar Kétfarkú Kutyapártot ajánlom a figyelmébe. Mégpedig azért, mert a mai parlamenti pártok között nincs egyetlenegy sem Magyarországon, amelyik nyíltan kimondja, sőt hirdeti is azt a tényszerű valóságot, hogy …

pcforum.hu20:01

Illegálissá nyilvánította a hálózati szintű reklámblokkolást az EU

1

Miután a közelmúltban egy perben egy német bíróság illegálisnak nyilvánította az Adblock Plus-t gyártó Eyeo Gmbh üzleti modelljét, a napokban egy másik ügyben is az orrára koppintott egy európai hatóság azoknak a vállalkozásoknak, akik amolyan védelmi pénz szedésével próbálnák meg a hirdetésből finanszírozott weboldalak működését megnehezíteni. Az Elektronikus Hírközlési Szabályozó Európai Testülete (BEREC) ugyanis kimondta: törvénysértő a reklámok hálózati szintű blokkolása is.

_dummy_14:06

Több, mint 1 milliárd jut szerkezetátalakításra

1

2016-ban is lehet pályázni a szőlőültetvények szerkezetátalakításának támogatására. Idén több, mint egy milliárd forint áll a pályázók rendelkezésére. Akik tavaly lecsúsztak a pályázatról készletkimerülés miatt, idén egyszerűsített keretek között nyújthatják be újra kérelmeiket.

pcforum.hu16:46

Szokatlan dologra kényszerültek az orosz csúcshackerek

1

[Kaspersky] A nyár elején a Kaspersky Lab segitségével olyan gyanúsítottakat tartóztattak le, akik a Lurk csoport tagjai voltak, akik több, mint 45 millió dollárt loptak számos orosz cégtől és banktól. Ez volt a legnagyobb pénzügyi kiberbűnöző csoport az utóbbi években, habár nem ez volt az egyedüli bűntény, amiben részt vettek.

androbit.net20:20

40 éves börtönbüntetést is kaphat a Linux weboldalát feltörő hacker

1

Augusztus 27-én (Floridában) egy közlekedési kihágás során tartóztatták le azt a 27 éves hackert, aki még 2011-ben feltörte a Linux rendszermag otthonául szolgáló kernel.org weboldalt.

_dummy_07:57

10 dolog, ami a kutyás gazdiknak ismerős lehet

1

Vannak dolgok, amiket csak a kutyás gazdik érthetnek meg... :)

computerworld.hu20:01

Műholdat indít a Facebook

1

A kezdeményezés internetkapcsolattal látja el a Szaharától délre eső afrikai területeket.

_dummy_17:49

Brutálisan megtámadták a fagyállós gazdát a tárgyaláson

2

A tárgyaláson elharapóztak az indulatok. Az elhunyt édesapa brutálisan nekiment a gazdának. A Blikk videóján jól látszik az eset.

_dummy_14:21

Egy terroristáért tüntet a Jobbik Veszprém megyei elnöke - 24per7.info

1

Budaházy György ítélete annyira kellett a Jobbiknak, mint szekrénybe a moly. Mikor Vona Gábor eljutott (egyébként meglehetősen ügyesen) a néppártosodás csúcsára, a radikális mag feltámadt, hogy koncepciós pereket kiáltson. Kommunikációs szempontból a szélsőjobboldali párt aligha hozhatott más döntést, mivel ha elhatárolódna a Budaházy-fanoktól, oly mértékű belső harc kerekedne, amely akár a pártszakadást is eredményezné. A …

_dummy_07:07

Nem csak az a fontos, mit mondasz a kutyádnak. Figyelj arra, hogyan mondod!

1

A kutyák agya az emberéhez hasonlóan dolgozza fel a beszédet - állapították meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszékének kutatói, akik Kattints a folytatásért!

_dummy_11:44

Örömóda magyar módra

2

Elkészült a szabadság himnusza, amely egy szabad országról szól. Szabad országról, amelyben nem szabad a hajléktalannak életvitelszerűen a közterületen tartózkodnia. Szabad országról, amelyben nem szabad az azonos neműeknek házasodniuk. Szabad országról, amelyben szabadságvesztésre ítélhető, aki betöltötte a tizenkettedik életévét. Szabad országról, amelynek területére nem léphetnek be, akikre a hazájukban a halál leselkedik.

_dummy_11:31

Módosította a fővárosi hajléktalanrendeletet - tilos a közterületen élni

1

Módosította a fővárosi hajléktalanrendeletet a Fővárosi Közgyűlés szerdán, mivel a XI. kerületi önkormányzat az eddigieken túl még több olyan közterület kijelölését kérte, ahol tilos a közterületen élni. A XI. kerületi önkormányzat képviselő-testülete május 26-án döntött azon helyszínekről, melyek kijelölését kéri a Fővárosi Közgyűléstől.

_dummy_11:08

bayer - ...szánom ezt az emberi lényt!

13
_dummy_08:25

Angela Merkel: Németország sokáig nem foglalkozott megfelelően a menekültek témájával

2

Azonban "egyszerűen nem igaz, hogy a terrorizmus a menekültekkel érkezett, hiszen már korábban itt volt a legkülönbözőbb formákban" - tette hozzá Angela Merkel.

_dummy_08:25

Szoci kidobókat hallucinált a

1

Külön műfaj a 888.hu “hírei” alapján cikket írni. A Habony-művek ékes portálja nem először érdemelte ki az Obersoszky-díjat “újságírói” munkásságával. (Ígérem, hanyagolni fogom az idézőjeleket, de nagyon nehéz erről a portálról úgy beszélni, mint egy valódi sajtóorgánumról.) Ezúttal egy salgótarjáni fideszes képviselő panaszait sikerült tolmácsolniuk, meglehetősen érdekes köntösben. Történt, hogy Jakab Jácint, helyi képviselő, a …

_dummy_13:29

Óva intett Szíria

1

Óva intett Szíria “teljes lángba borulásától” a török és orosz erők “többszöri ellentmondásos beavatkozásai” miatt Francois Hollande “Ezek a többszöri ellentmondásos beavatkozások az általános lángba borulás veszélyét hordozzák magukban” – fogalmazott a francia köztársasági elnök a külképviselet-vezetők éves értekezletén Párizsban. A török erőknek Észak-Szíriában a kurdok elleni fellépésére utalva Francois Hollande azt mondta, hogy “a …

_dummy_13:15

A Jobbik igazságtalannak tartja, az első fokon meghozott ítéletet Budaházy György ügyében

1

A Jobbik igazságtalannak tartja, hogy a Fővárosi Törvényszék első fokon tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt.

_dummy_11:02

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházy Györgyöt - 24per7.info

1

A Fővárosi Törvényszék kedd reggel kihirdette az elsőfokú ítéletet a terrorcselekmény-vádas Magyarok Nyilai-ügyben Budaházy Györgyre és tizenhat társára. Budaházy Györgyöt tizenhárom év fegyházra ítélték, feltételesen sem szabadulhat. A közügyektől tíz évre eltiltották. Bűnösnek találták társtettesként elkövetett terrorcselekmény, felbujtóként testi sértés és kényszerítés bűntettében, mindezt bűnszervezetben elkövetve- írja az index.hu Budaházy György egyik társa 12 év …

_dummy_08:41

19 érdekes tény, ami után Te is másképp látod majd a világot

15
_dummy_07:16

11 dolog, amit kizárólag a férfiak érthetnek

19
pcworld.hu16:59

Kilophatták az Opera Sync bejelentkezési adatait

1

A cég automatikusan megváltoztatta 1,7 millió felhasználó jelszavát.

_dummy_11:02

Ez a magyar nő olyan gesztust tett, amitől a fél ország megszerette

5
_dummy_11:02

Nem fogod elhinni, milyen szörnyűségek hemzsegtek a győri kórház zuhanyzójában

1

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az egészségügy szörnyű helyzetben van, azonban arra nem gondoltunk, hogy már az alapvető higiéniai feltételek hiányán is túllendülhetünk, méghozzá undorító férgekkel. Egy kórházi zuhanyzóban (a nőgyógyászati osztályon) aminek teljesen sterilnek kellene lennie csak úgy nyüzsögtek a kukacok. Gondolhatjuk, hogy elmondhatatlanul rossz anyagi helyzetben vannak a kórházak, és az egészségügyi dolgozók …

_dummy_11:00

Brexit - Az Egyesült Királyság 2019-ben kiléphet az unióból. - Minden ami Anglia

1

Brexit – Theresa May brit kormányfő végleges döntése, hogy nem bocsátja szavazásra a parlament alsóházában az Egyesült Királyság kilépésének elindítását az Európai Unióból – írta szombaton a The Daily Telegraph kormányzati forrásokra hivatkozva. A lap emlékeztetett arra, hogy az EU-ból való várható kilépés ellenzői szerint a brit tagságról júniusban tartott népszavazás eredménye nem kötelező érvényű, és …

hvg.hu08:19

Nézzen körbe a munkahelyén, aztán nézze meg ezeket: így néznek ki a legmenőbb irodák

2

A világ legmenőbb irodáiról több tucat szempont alapján lehet böngészni a jobbnál jobb fotókat ezen az oldalon.

_dummy_17:37

Itt van Orbán kihívója? Közülünk kerülhet ki az új kormányfő

21
_dummy_14:29

Tételesen számoljon el a korrupt Fidesz-kormány, mire ment el 2,6 milliárd forint!

2

Felszólítjuk a korrupt Fidesz-kormány minisztériumait, hogy tételesen számoljanak el, konkrétan mik voltak azok a „reprezentációs kiadások”, amelyekre 7 hónap alatt összesen 2,6 milliárd forintot költöttek! Mire szórtak el havonta több mint 370 millió forintot az adófizetők pénzéből?

_dummy_14:28

Orbán akkora ökörséget mondott, amit egy cigánylakodalomban nyárson megsütnének

2

Megszokhattuk már, hogy a miniszterelnöktől nem áll távol a populizmus, és a leegyszerűsítés. Orbán megragad egy problémát, és azt két mondatban, mindenki számára érthetően kommunikálja, mégpedig az aktuális Fidesz-propagandához illően. Ilyen volt a pénteki Kossuth Rádiós megszólalása is. Hosszabb távon demográfiai, családpolitikai megoldásokkal kezelné a munkaerőhiányt Orbán Viktor miniszterelnök.

hvg.hu07:32

Erre a 10 jelre figyeljen, így leleplezheti, ha hazudnak magának

31
www.gamekapocs.hu07:27

Harry Potter and the Cursed Child könyvkritika

2

Tizenkilenc évvel járunk Voldemort halála után. Harry, Ron és Hermione a felnőttek mindennapjait éli, dolgozni járnak és gyereket nevelnek, múltjuk azonban nem ereszti őket. London felett újabb sötét felhők kezdenek gyülekezni.

_dummy_14:33

Szabad lopni Magyarországon - Orbánnak nincs kifogása a központi lopás ellen - 24per7.info

16
_dummy_13:58

Csökkent a Nagy-Britanniában tartósan letelepedő külföldiek száma

1

A Nagy-Britannia lakossága továbbra is meglehetősen szkeptikus a bevándorlás csökkentésének lehetőségeit illetően. A British Future nevű londoni agytröszt..

_dummy_12:49

Életbevágóan fontos: a Sajtó ! - 24per7.info

1

AZ ELSŐ ÉS LEGFONTOSABB FELADAT A SZABAD ÉS IGAZ SAJTÓ MEGTEREMTÉSE, HOGY AZ EMBEREK PONTOSAN TUDJÁK, MIRE SZÁMÍTHATNAK, MIT KELL TENNIÜK!

_dummy_08:31
48
_dummy_17:15

Németországban új polgári védelmi koncepciót fogadott el a kormány | Minden Ami Német

1

A német szövetségi kormány szerdai ülésén elfogadta a lakosság vészhelyzeti védelméről készített új koncepciót, amelyet 1995 óta először frissítettek.

_dummy_17:03

Mindent az őszi betakarításról! Jön az Agrár Akadémia Webkonferencia!

1

Szeptember 15-én, 10 órától minden a betakarításról fog szólni! Szakértő előadóink fontos információkat fognak megosztani a traktorok és kombájnok megfelelő üzemeltetéséről, optimalizálásukról, valamint bemutatják a gabonafélék kezelési, tárolási lehetőségeit terménytípusonként és a tárolási technológiákat is.

_dummy_16:46

Egy hét a Fidesz kormányzásából - Biztosan jó kezekben van az ország?

1

Nem semmi videó arról, hogy Magyarország rasszista országgá vált....

_dummy_12:15

A sötétség ura elfoglal minden fontos helyet… | 24per7.info

1

Akkor meg miért fáradoznának a birodalom szorgos kis hangyái azzal, hogy ebédet adnak azoknak a Nagyúr elől megszökötteknek, akiknek egyik űrhajón sincs lakásuk, netán még a gyermekeiknek, a jövő harcosainak sem tudnak enni adni?

hvg.hu07:56
43
_dummy_07:32

Megtapasztalhattuk a nemzet tűrőképességének a létező határát | 24per7.info

1

Ő testesítette meg azt az újságírót, aki a kormány gyűlöletkampányát rendre elindította, folytatta, vagy pedig éppen megmagyarázta....

_dummy_17:10

Németországban visszaállíthatják a sorkötelezettséget a kormány új vészhelyzeti terve szerint | Minden Ami Német

2

Németországban szükség esetén visszaállíthatják a sorkatonai szolgálati kötelezettséget a kormány szerdán elfogadandó vészhelyzeti védelmi terve alapján

_dummy_16:18

Megszorítások várhatók az brit egészségügyi rendszerben (NHS) | Minden ami Anglia

1

A hivatalos adatok azt mutatják, hogy évről évre egyre több beteget látnak el napi szinten a sürgősségi osztályokon, ezzel párhuzamosan a sürgősségi ellátás nővérhiánnyal küzd, helyenként 20 százalékos a munkaerőhiány,ami már komoly problémát okozhat az ellátásban.

_dummy_14:43

Szijjártó “magyarázkodik”

1

Tisztelettel kérlek, hogy Külügyminiszterem, Szijjártó Péter személyét fogadd úgy, mintha én lennék ott Veled személyesen. Megbízom tehetségében, tudásában, előre látásában és politikai rafináltságában.

_dummy_13:40

Remek pályázat mezőgazdasági vállalkozásoknak a több lábon álláshoz!

2

Még augusztusban megjelenik a régóta várt pályázat, amely keretében a mezőgazdasági vállalkozások olyan tevékenységek fejlesztését kezdeményezhetik, amik nem a mezőgazdasághoz kapcsolódnak. A pályázat célja a térségek diverzifikációjának növelése, valamint a helyi szükségleteket kielégítő árutermelő/szolgáltató mikrovállalkozások támogatása.

_dummy_13:17

Ne szavazz! Ne bojkottálj! Hanem? | 24per7.info

1

Azért tényleg gondoljuk már meg emberek: meddig akarunk még ebben az őrületben élni?

_dummy_11:41

Illegális bevándorlás – Merkel: helyes döntés volt a menekültek beengedése Magyarországról | Minden Ami Német

2

"ezeknek az embereknek a túlnyomó többsége a háború és a terror elől menekült hozzánk Szíriából és Irakból", és "humanitárius kötelességünk volt segíteni és ellátni őket".

_dummy_11:09

Brexit – Meredeken nőtt az új-zélandi kivándorlás iránt érdeklődő britek száma | Minden ami Anglia

2

Komolyabb helyzetértékelések szerint az EU-népszavazás valóban komoly tényező a középosztálybeli brit értelmiségiek döntéshozatalában, sokakat közülük ugyanis elkeserít honfitársaik szűklátókörűsége és nacionalizmusa, és valami másra vágynak.

_dummy_10:57

Tiltakozz te is, hogy Bayer Zsolt ne adja vissza a lovagkeresztet!

4

Dobálják vissza a kitüntetéseket, csak azért, mert egy véresszájú tapló szintén megkapta azt.

_dummy_19:15

Holland kikötőbe özönlik majd az európai elektronikai szemét

1

Egy japán vegyesvállalat jövőre kezdi meg működését a Rotterdam melletti Moerdijk kikötőjében, ahol válogatás nélkül fogadja majd a kontinensről származó e-hulladékot.

_dummy_16:48

Tanárt keresnek egy skóciai szigetre, a világ minden pontjáról várják a jelentkezőket

11
_dummy_16:29

Nőtt a rabszolgaság hivatalosan ismertté vált áldozatainak száma Nagy-Britanniában | Minden ami Anglia

1

A brit belügyminisztérium becslése szerint az országban 10-13 ezer áldozata lehet a modernkori rabszolgaságnak, míg világszerte 45 millió.

_dummy_14:57

Bokros Lajos: Kinek a pénzén utazott Orbán Viktor Rio de Janeiro-ba?

1

Természetesen az adófizetők pénzén. Csakúgy, mint kedvenc kegyencei, akiknek szintén ott a helyük az előkelő riói étteremben, amikor a magyar nemzet pénzét magángyomor megtöltésére kell elkölteni.

_dummy_14:38

A disznófejű fideszes nagyúr moslékot okádott | 24per7.info

1

"Malacfejeket kell tenni a magyar határkerítésre, amik majd távol tartják a muszlim migránsokat" - írja a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György a Twitterén.

_dummy_13:07

Hiba a CSOK-ban: nem gyerek a gyerek?

2

A 20 éves, középiskolás eltartott a CSOK elbírálásánál nem számít olyan gyermeknek, aki után felvehető a támogatás.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream