AMD Radeon RX Vega – 34%-al gyorsabb, mint a Geforce GTX 1080

Már hónapok óta az a hír járja, hogy az új AMD Vega grafikus chip 4096 stream processzor fog rendelkezni, mely egy óvatlan AMD alkalmazott LinkedIn profilján megjelent információk alapján kapott szárnyra. A hírek szerint az AMD Radeon RX Vega HBM2 memóriával kerül a boltok polcaira. A 8 GB grafikus memória 2048 bites memória interfészen keresztül fog kommunikálni a grafikus maggal.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

A mini PC koncepciója egy nagyon király dolog, ki ne akarna egy DVD olvasónyi kis gépen dolgozni, ami alig foglal helyet, ráadásul könnyen hordozható? Eddig azonban nem sok ténylegesen jól használható darabbal találkoztam, a hardver mindig kevés volt a feladathoz, de most fordult a kocka.

pcforum.hu18:54

Különleges üvegborítású PC-házat ad ki a Thermaltake

6
www.pcguru.hu13:24

Ilyen a 11 milliós gamer-PC

5
_dummy_19:25

Egekben a RAM modulok árai… De hol a vége?

5
_dummy_12:08

Motospeed K70 billentyűzet teszt – Parasztvakítás a négyzeten

2

A Motospeed billentyűzeteket eddig nem ismertem, és ez nem véletlen. A hozzám került példány a szűzkeresztségben a K70-es nevet kapta, és a gyártó azt ígéri, hogy nagyon sok leütést kibír, miközben nagyon szépen világít. Mind a két állítás igaz, de nem úgy, ahogy azt a kedves olvasó gondolja.

_dummy_10:44

Kipróbáltuk: ADATA SE730 külső SSD

2

Az SSD kontra HDD csata már rég eldöntött, tudjuk, hogy az SSD a jövő, azt viszont még nem, hogy a klasszikus merevlemezek mikor fognak teljesen eltűnni.

_dummy_07:48

Acer Spin 7 teszt

4

A hordozható számítógépek piacán manapság egymásra licitálnak a gyártók a vékonyság és könnyedség terén, egyre többen készítenek valóban elegáns, minőségi modelleket, amelyekhez szerencsére a hardvergyártók is asszisztálnak.

_dummy_16:33

A Logitech G bejelentette az új vezeték nélküli gaming fejhallgatóját

2

A Logitech bejelentette G533 vezeték nélküli gaming fejhallgatóját. A professzionális vezeték nélküli technológiának, az Amerikában szabadalmaztatás alatt álló Pro-G hangsugárzóknak és a 7.1-es DTS Headphone:X hangzásnak köszönhetően a fejhallgató kiemelkedő élményt ígér.

pcforum.hu15:43

Elképesztően gyors lesz az Intel új, K-s Core i3 processzora

8
_dummy_16:49

Voyo V3 mini PC teszt - Megérkezett a megváltó!

25
_dummy_18:38

Valami gigantikusan robosztusat mutatott be az ADATA

3

Az ADATA Technology bemutatta a Premier SC660 külső ssd-meghajtóját valamint a Premier HC660 külső merevlemezét. A gyártó szerint mindkettő fényűző, homokfúvott fémházat kapott, vastagságuk mindössze 9,6 mm.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream