Autóba szerelt kütyütől lehet majd olcsóbb a járműbiztosítás

[MTI] Mobilhálózaton keresztül elérhető szolgáltatással, az autókba szerelt telematikai rendszer segítségével személyre szabott casco-biztosítási konstrukciókat dolgoz ki a K&H Biztosító a T-Systems Magyarország támogatásával, a biztosító a tesztidőszak végén, várhatóan […] A Autóba szerelt kütyütől lehet majd olcsóbb a járműbiztosítás bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Nem mindenkinek van otthon okostévéje, szerencsére már szinte fillérekért is vásárolhatunk magunknak egy Androidot futtató TV Boxot, ami a funkciók tekintetében még sokkal jobb is lehet, mint a TV-be épített gyári megoldások.

_dummy_15:04

Utazás közben csapnak le a felhasználókra a hackerek

1

[Kaspersky] Alighogy leszálltunk a repülőről, már tűkön ülve keressük a lehetőséget, hogy internetkapcsolatra tegyünk szert. A Kaspersky Lab kutatása szerint utazásaink során türelmetlenségünk gyakran arra sarkall, hogy nem biztonságos Wi-Fi […] A Utazás közben csapnak le a felhasználókra a hackerek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus

1

[MTI] Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus, a modern rendszerelmélet tudományának kiemelkedő alakja. A Kálmán-szűrő “atyját” 86 éves korában, július 2-án érte a halál – közölte a Magyar Tudományos Akadémia kedden […] A Elhunyt Kálmán Rudolf villamosmérnök, matematikus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:46

Ha ilyenünk van, soha nem felejtjük el bevenni a gyógyszert

1

Nem akármilyen robotra indult gyűjtés az Indiegogo-n. A cél ezúttal nem egy takarító vagy egy szórakoztató készülék megvalósítása, ennél sokkal hasznosabb területet fedne le a Pillo Labs. A startup ugyanis egy olyan eszközt leplezett le, amely otthoni gyógyszeresként folyamatosan felügyelné a család tagjainak gyógyszerbevitelét.

hvg.hu17:29

Egymilliós tévé 350 ezer forintból – teszt

23
_dummy_13:04

Megjelent a hosszan támogatott új Linux Mint 18 – Sarah

2

A Linux Mint csapat a hét elején nagy örömmel jelentette be, hogy megérkezett a Linux Mint soron következő, 18-as kiadása. A Sarah névre keresztelt új verzió az Ubuntu legújabb, áprilisban […] A Megjelent a hosszan támogatott új Linux Mint 18 – Sarah bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Már a tetőt rakják fel az Apple új, UFO-alakú campusára

1

Az Apple új, UFO-alakú központjának építése jó ütemben halad – annyira, hogy egyes épületekre, illetve a főépület egyes részeire már a tetők elemeit rakják fel a munkások. Ez derül ki […] A Már a tetőt rakják fel az Apple új, UFO-alakú campusára bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Még több ember számára lett biztonságosabb az internet

2

[Safer Internet] Az Európai Unió Safer Internet Programjának (SÍP) hazai konzorciuma összesítette a 2015-ös tevékenységét. A korábbi évekhez hasonlóan a konzorcium tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a […] A Még több ember számára lett biztonságosabb az internet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:09

VR-ben jön az olimpia

1

A megfelelő felszerelés pedig jelen esetben a Samsung Gear VR szemüvege és a hozzá tartozó okostelefon lesz, az NBC tervei szerint ugyanis körülbelül 85 órányi anyagot fognak majd virtuális 360 fokban rögzíteni.

_dummy_14:04

Ingyenessé válnak, majd megszűnnek a kék számok Magyarországon

11
_dummy_13:04

Videón a Trónok harca legújabb évadjának számítógépes trükkfelvételei

1

Bár arra már korábban is többször mutattunk példát, hogy az alkotók a számítógépes grafika segítségével javítottak fel – vagy csak tették olcsóbbá – bizonyos jeleneteket a Trónok harc különböző epizódjaiban, […] A Videón a Trónok harca legújabb évadjának számítógépes trükkfelvételei bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_07:10

6 kínai médialejátszó (TV Box) jó áron

57
_dummy_17:04

Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be

1

A SanDisk a héten jelentette be legújabb termékét: egy 256 GB-os microSD kártyát, ami szerinte a világ leggyorsabb ilyen mütyürjét képezi. A vállalat szerint az eszköz ezt a titulust azzal […] A Minden korábbinál gyorsabb microSD kártyát mutattak be bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:41

Logitech K780 Multi-Device: Billentyűzet bármilyen eszközhöz

6
_dummy_16:04

Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak

2

[G Data] Azt gondolhatnánk, hogy nem lehet jelszavakat ellopni egy olyan számítógépről, ami nincs hálózatba kötve, és még az USB portjai is le vannak tiltva. Az izraeli Ben-Gurion Egyetem szakemberei […] A Elképesztő: Ventilátorral lophatók el adatok és jelszavak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi

2

A nálunk elsősorban mobiltelefonjairól ismert, az utóbbi időben azonban számos egyéb jellegű termékkel is megjelenő Xiamoi a héten újabb piac felé nyit. A cég ugyanis most kezdi meg QiCycle nevű […] A Összehajtható elektromos biciklit ad ki a Xiaomi bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:35

Saját hardvert készít a Kodi

1

Na nem arról van szó, hogy a Kodi programozói hirtelen fröccsöntő-gépeket vagy CNC marókat vásároltak volna: a csapat a Flirccel közösen tervezett egy olyan apró házat, amely a Raspberry B+, 2 és 3 mikrogépekhez használható.

_dummy_09:30

Vásárolj táblagépet olcsón

2

Az oldalra ellátogatva rögtön a legelején 4 táblagéppel találkozunk melyek alacsony áruk miatt vannak kiemelve. Ám ez nem minden, hisz a GearBest mindegyik tablet árából még lefarag hogyha beírjuk az általuk adott kuponkódot. Lássuk közelebbről ezeket a gépeket:

logout.hu09:23

Windows 10 tablet Kínából

17
_dummy_13:04

Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet

2

[Telekom] A Telekom 8 kelet-magyarországi megyeszékhelyen és 5 további városban elérhetővé tette az akár 300 Mbit/sec névleges letöltési sebességű mobilinternet szolgáltatást. Ezzel a 4G+ (LTE-Advanced) technológiára, azaz a jelenleg hazánkban […] A Újabb magyar városokban lett elérhető a 300 megabites mobilinternet bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed

1

Biztonsági kutatók arra hívják fel a figyelmet, hogy egy minden korábbinál veszélyesebb kártevő kezdte el fenyegetni az Androiddal működő eszközöket. A Godless nevű vírus ugyanis a Google rendszerét futtató táblagépek […] A Szinte minden Androidot megfertőzni képes kártevő terjed bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave