Itt a legnépszerűbb:
freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:22

Q-Dir 6.38 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes fájlkezelő program)

4

Ingyenes fájlkezelő program, aminek az a különlegessége, hogy egyszerre akár négy könyvtár egyidejű megjelenítését teszi lehetővé, nagy mértékben megkönnyítve a fájlműveleteket. Felületét tetszés szerint beállíthatjuk, átrendezhetjük, a gyakran használt mappákhoz gyors linket készíthetünk. A programnak van installálást nem igénylő, hordozható verziója is!

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:21

Wise Care 365 4.26 MAGYAR (ingyenes rendszerkarbantartó program)

4

Ingyenes rendszerkarbantartó program. A rendszer gyors működését, karbantartását, védelmét segíti. Haszontalan rendszerfájlokat, érvénytelen registry-bejegyzéseket és internetnyomokat távolít el, visszaállítja a törölt fájlokat vagy véglegesen töröl állományokat, mappákat. Optimalizálja a Windows-t, merevlemezeinket, segítségével növelhető a számítógép teljesítménye.

pcforum.hu11:32

Meglepő: Feltámasztja Linux-on futó Flash-t az Adobe

1

Az Adobe kellemes meglepetéssel szolgált a Linux-felhasználók számára, miután a héten új verziót adott ki Flash Player nevű bővítménye a nyílt forrású rendszer alatt futó, független (NPAPI-s) változatából. A lépés azért meglepő a cég részéről, mert hasonló frissítésre négy év óta nem került sor - és mert a Flash technológia amúgy is kihalófélben van minden más platformon is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:23

Glary Utilities 5.59.0.80 MAGYAR (ingyenes rendszerkarbantartó program)

13
freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:14

Greenshot 1.2.9.81 Unstable (ingyenes képlópó program)

1

Ingyenes képlópó program. Az ellopott képet azonnal fel is dolgozhatjuk a segítségével, feliratokkal láthatjuk el, vagy éppen retusálhatjuk. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:08

XMedia Recode 3.3.3.8 MAGYAR (ingyenes multimédia konvertáló program)

6
freewaresoftwarenews.blogspot.hu21:32

PotPlayer 1.6.63374 Beta MAGYAR (ingyenes multimédia lejátszó program)

2

Ingyenes multimédia lejátszó program BÉTA verziója, amely rengeteg formátumot támogat. Kezeli a feliratokat, lehetővé teszi az audió, videó rögzítést különböző forrásokból, pillanatkép készítésére is alkalmas. A lejátszó sokféle audió, videó effektet tartalmaz,továbbá lehetővé teszi a lejátszási sebesség szabályozását, videórészletek kiválasztását kedvencként, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu17:35

Stellarium 0.90.0.8675 Dev 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes csillagvizsgáló program)

1

Ingyenes csillagvizsgáló program VÉGLEGES verziója, amivel háromdimenzióban tudjuk a csillagok mozgását követni valós időben, lassítva, illetve gyorsítva. Beállíthatjuk, honnan nézzük az égboltot és meghatározhatjuk magát a látványt: csillagképeket, csillagövi jegyeket, bolygókat jeleníthetünk meg.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:57

Polarity 8.3.0 (ingyenes internet böngésző program)

7
freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:21

Apache OpenOffice Portable 4.1.2 Patch 1 MAGYAR (ingyenes irodai programcsomag)

21
freewaresoftwarenews.blogspot.hu22:13

Mp3tag 2.78a Beta MAGYAR (ingyenes tag szerkesztő program)

2

Ingyenes tag szerkesztő program. A program a következő formátumokat támogatja: - aac, flac, ape, mp4 / m4a / m4b / iTunes kompatibilis, mpc, ogg, ofr, ofs, spx, tta, wma, wv Ezen kívül a következőket tudja: - beépített képek megjelenítése, automatikus lejátszási lista készítése, teljes unicode támogatás.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:36

Greenshot 1.2.9.74 Unstable (ingyenes képlópó program)

1

Ingyenes képlópó program. Az ellopott képet azonnal fel is dolgozhatjuk a segítségével, feliratokkal láthatjuk el, vagy éppen retusálhatjuk. A programnak van hordozható (installálást nem igénylő) verziója is.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave