Itt a legnépszerűbb:
_dummy_15:57

Miért érdemel porcelán trónust Bill Gates? - Akkuk a jövőből

2

Az okosotthonok és okoskütyük megjelenésével egyre nagyobb energiaéhség is érkezett. A fejlesztők az akkumulátorok fejlesztésével párhuzamosan a hardverek fogyasztását is megpróbálják minimálisra csökkenteni, melynek értelemszerűen megvannak a korlátjai. A laptopok, okostelefonok, elektromos autók és egyéb kütyük áramellátásának problematikáját eddig a hagyományos akkumulátorok kapacitásának növelésével...

_dummy_12:10

SMA Watch 2 teszt - Vízálló okosóra állandóan aktív kijelzővel

16
hvg.hu12:01

Tudja, mi az a fidget spinner? Nem? Pedig hamarosan ön is meg fog őrülni érte

15
_dummy_07:26

Amazfit Pace teszt - olcsó okosóra, prémium funkciókkal

11
_dummy_07:10

Gearbest summer scorcher sale - join and Win Xiaomi Mi 6 Phone!

1

The preheat starting from June 7th at 10:00 (UTC+8), including Flash sale, pre-order deals for chillout savings, new buyers only, cool Add-ons, top brand store and oversea local warehouse. The main event starting from June 12th at 10:00 (UTC+8), including Flash sale, Pre-order flash sale, Hot selling from main categories, chilled coupons, top brand store, and cool Add-ons. In addition, there’s an interesting game from which customer can get a chance to win one Xiaomi mi 6: Each customer 20 chances everyday!

_dummy_07:38

Teszt: BlitzWolf BW LT1S asztali lámpa beépített USB töltővel

7
hvg.hu06:58

Jön a nyár, és a vízben is nyugodtan olvashat ezzel az e-könyv-olvasóval

1

Frissítette a Kobo vízálló e-könyvét, az új kiadás már sokkal tovább bírja a vízben, és összességében is erősebb is a korábbi modellnél. A víz-, illetve medenceparti olvasás mindig kritikus, a papíralapú könyvek épp úgy nem szeretik a vizet, ahogy elektronikus társaik. A Kobo az az e-könyv-olvasókat készítő cég, amelyik erre is gondol, és már korábban is volt vízálló olvasója, amelynek most kiadta...

_dummy_11:09

Kipróbáltuk az új őrületet, itt a Fidget Spinner

1

Nem, nem szoktunk minden hülyeséggel foglalkozni, annak ellenére, hogy a technológiai világban is akad jó néhány totál felesleges dolog. De amikor a Mammutban járkálva azt láttam, hogy egymás után három gyereknél is ott van a pörgettyű, amiről egyre többen beszélnek, akkor odaléptem az egyik anyukához és megkérdeztem, hogy hol kapható ez a cucc. Ő pedig készségesen válaszolt, rohantam is a boltba. Megvettem.

hvg.hu11:00

Látszólag semmi értelme az újfajta gyógyszeres doboznak, pedig elég hasznos tud lenni

8
prohardver.hu15:55

Amiko A4, egy magyar, androidos set-top box

8
_dummy_20:33

ASUS Blue Cave: végre egy szemrevaló router

4

Az otthoni hálózat kiépítéséhez mindenképpen szükséges egy router is, az okostelefonok korában ráadásul már olyan útválasztóra van szükség, ami vezeték nélkül is képes kommunikálni. A gond csak az, hogy a routerek nem túl szépek – ezért mindenki igyekszik elrejteni őket az asztal mögé, a polc tetejére, stb.

_dummy_07:02

Magicsee P3 360 fokos kamera teszt

8
_dummy_08:09

10 szenzációs találmány, ami elhozza neked a jövőt

7
index.hu12:11

Feltalálták a hangszóróként működő e-papírt

2

A felcsavarható eszköz a mozgásból nyer energiát. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre jó a Michigan Állami Egyetemen feltalált elektronikus papír, amelyről olvasni ugyan nem tudunk, de hangosan felolvashatja nekünk a híreket, és arra is alkalmassá tehető, hogy szóbeli parancsokkal tudjuk vezérelni.

prohardver.hu11:25

Olcsó, sallangmentes 4K médialejátszó

11
_dummy_12:26

G1W-CB DVR autós kamera teszt

21
_dummy_11:29

Q3 okosóra teszt

20
_dummy_08:34

Vízálló e-book olvasóval bővített a Kobo

2

Sokan a mai napig a klasszikus könyvek szerelmesei és nem fogadják el, hogy az e-book olvasók bizony képesek átvenni a könyvek helyét, de abban igazuk van, hogy mindkét olvasási módnak megvannak a maga előnyei.

_dummy_08:17

Samsung Galaxy Tab S3 teszt

2

A táblagépek piaca mostanság egy igencsak szürke területté vált, pedig néhány éve még azoktól a jóslatoktól volt hangos az internet, melyek a klasszikus hordozható számítógépeket temették és a tabletekben látták a kategória jövőjét.

_dummy_11:35

Samsung Gear VR (2017) teszt - most már jó!

2

A Samsung Gear VR a Galaxy Note7 óta alapvetően egy tényezőben változott, ami a plusz kontroller. Ezt igazából már tavaly augusztusban meg kellett volna lépniük, de jobb később mint soha.

_dummy_09:38

Már rendelhető a Xiaomi okos sportcipője

1

A legtöbben már valószínűleg tudják, hogy a Xiaomi nem csak mobilokat gyárt, rengeteg egyéb termékük van a háztartási eszközöktől kezdve a járműveken át a ruházatig. A vállalat új sportcipője például múlt hónapban jelent meg Kínában, és most már Magyarországról is rendelhető.

_dummy_10:31

Fitbit Charge 2 aktivitásmérő teszt

20
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave