Itt a legnépszerűbb:
pcforum.hu09:30

Nagyon durva hiba van minden WinRAR-ban - 19 év óta

9
computerworld.hu11:11

A Windows 10 áruház veszélyei

4

Nyolc olyan alkalmazást távolított el az appboltból a szoftvergyártó óriás, amely Monero kriptovaluta bányászatára használta a felhasználók számítógépét, azok tudta nélkül.

pcforum.hu10:23

Láthatatlan vírusokat rejthetnek az Intel processzorai

15
computerworld.hu10:31

Beelőzi a Chrome-ot a Firefox

6
www.origo.hu10:25

Szinte lehetetlenné válhat az online kártyacsalás

2

Az elmúlt években rendkívül nehézzé vált a netbankokon keresztül pénz lopni az ügyfelek bankszámláiról, hiszen a bankok kétlépcsős hitelesítést vezettek be. Egyes pénzintézetek már a netbanki felületre való belépéskor, míg mások csak az utalási megbízások feladásakor bekérnek egy tipikusan SMS-ben kiküldött jóváhagyási kódot az efféle lopások megelőzése érdekében.

pcforum.hu10:12

Meg fogsz lepődni: Kiderült melyik a legbiztonságosabb böngésző

27
pcforum.hu16:18

Nagyon durva sebezhetőséget találtak a Logitech vezérlőszoftverében

2

Azon felhasználók, akik a Logitech valamely hardverét használják annak gyári szoftverével együtt, komoly veszélyben lehetnek, mert hackerek és kártevők gond nélkül törhetnek be gépeikre. A cég Options nevű vezérlőprogramjában ugyanis egy rendkívül súlyos biztonsági rést tartalmaz, amin keresztül szinte bármilyen műveletet végre lehet hajtani az érintett gépeken.

pcforum.hu10:28

11 éve javítatlan hiba kihasználásával támadják a Firefox-felhasználókat

1

Meglehetősen banális, mégis több mint egy évtized óta javítatlan hiba kihasználásával próbálják hackerek és csalók a webezőkre rátukmálni kártevőiket vagy éppen pénzt kicsalni tőlük - vette észre a a ZDNet. Az oldal szerint a problémát 2007 óta már többször is jelentették a Mozilla-nak, de az máig nem volt hajlandó kijavítani azt.

_dummy_17:40

Imádni fogja a magyarok fájlküldőjét

4

A svájci-magyar biztonságos tárhely szolgáltatásra és megosztásra specializálódott Tresorit titkosított fájlküldő alkalmazást indít Tresorit Send néven.

pcforum.hu16:13

Nagyon durva hibát találtak a Microsoft új böngészőjében

2

Két biztonsági szakértő azt állítja, hogy egy rendkívül súlyos biztonsági rést sikerült azonosítaniuk a Microsoft új böngészőszoftverében. Az Edge-ben talált sebezhetőség kihasználásával állításuk szerint teljesen ki lehet játszani a szoftver összes védelmi vonalát, és gyakorlatilag tetszőleges kódokat lehet csempészni és végrehajtani a vele szörfölő felhasználók gépeire.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave