Belassuló internetet hozhat a Windows 10 legújabb verziója

A Microsoft a Windows 10 legújabb, a héten kiadott előzetes verziójában egy olyan változást vezetett be a rendszer működésében, aminek annak sok felhasználója nem fog örülni. Redmond ugyanis az új Insider build-ben bekapcsolta azt a funkciót, ami a hozzá kiadott frissítések terjesztésébe bevonja a szoftvert futtató gépeket, illetve azok internet-kapcsolatát is.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Manapság rengeteg vírusirtó található a piacon, legyen az ingyenes, vagy fizetős (nyilván az utóbbiból van több). Személy szerint rengeteg vírusirtó szoftverrel volt már dolgom az elmúlt 10 évben, de csak most sikerült olyan vírusirtót találnom, amire fél év ingyenes használat után befizettem!

freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:26

ADVANCED Codecs 6.4.4 (Windows 7-hez, 8-hoz és 10-hez készített kodek csomag)

5
freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:19

Greenshot 1.2.9.73 Unstable (ingyenes képlópó program)

5
freewaresoftwarenews.blogspot.hu18:17

360 Total Security 8.8.0.1057 (ingyenes vírusirtó program)

2

Ingyenes vírusirtó program, ami eltávolítja a rendszerből a férgeket, vírusokat. A program a következőket tudja: - víruskeresés és eltávolítás, több keresési mód, Sandbox funkció, karbantartási lehetőségek, startup manager, választható keresőmotor, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:36

EASEUS Partition Master Home Edition 11.8 (ingyenes partíciókezelő program)

61
freewaresoftwarenews.blogspot.hu08:11

Google Chrome 53.0.2785.89 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

2

Ingyenes internet böngésző program VÉGLEGES verziója. Az internetes alkalmazásokat gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságossá teszi, miközben minimalista felületének köszönhetően nem zavar a böngészésben, automatikusan lefordítja a weboldalakat, megjeleníti a Kedvenc webhelyek miniatűrjeit, képes a Firefox könyvjelzőit importálni, támogatja a plugineket.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu14:49

AIMP 4.10 Build 1831 (ingyenes zenelejátszó program)

1

Ingyenes zenelejátszó program VÉGLEGES verziója, ami számos hangformátumot támogat. A program a következőket tudja: - 18 sávos equalizer + effektek. - időzíthető működés, automatikus lejátszás leállítás, folytatás. - audiokonverter és cd grabber. - címkék és tagek intelligens használata (ID3v1,ID3v2, Vorbis és WMA tagek használhatók). - internetes rádiók adásainak lementése.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu07:52

Google Chrome 54.0.2840.6 Dev MAGYAR (ingyenes internet böngésző program)

2

Ingyenes internet böngésző program FEJLESZTŐI verziója. Az internetes alkalmazásokat gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságossá teszi, miközben minimalista felületének köszönhetően nem zavar a böngészésben, automatikusan lefordítja a weboldalakat, megjeleníti a Kedvenc webhelyek miniatűrjeit, képes a Firefox könyvjelzőit importálni, támogatja a plugineket.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:11

Advanced Codecs 6.4.3 (Windows 7-hez, 8-hoz és 10-hez készített kodek csomag)

2

Windows 7-hez, 8-hoz és 10-hez készített kodek csomag, elsősorban Windows Media Player, Media Center, illetve más lejátszókhoz is használható. Segítségével pontosan beállíthatjuk, hogy mely fájltípusok milyen kodeket milyen beállításokkal, paraméterekkel használjon a lejátszó, így teljesen egyéni beállításokat tesz lehetővé.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu23:04

PotPlayer 1.6.63262 Beta MAGYAR (ingyenes multimédia lejátszó program)

1

Ingyenes multimédia lejátszó program BÉTA verziója, amely rengeteg formátumot támogat. Kezeli a feliratokat, lehetővé teszi az audió, videó rögzítést különböző forrásokból, pillanatkép készítésére is alkalmas. A lejátszó sokféle audió, videó effektet tartalmaz,továbbá lehetővé teszi a lejátszási sebesség szabályozását, videórészletek kiválasztását kedvencként, stb, stb, stb.

freewaresoftwarenews.blogspot.hu15:39

MediaInfo 0.7.88 32 / 64 bit MAGYAR (ingyenes médiafájl információ néző program)

1

Ingyenes médiafájl információ néző program, amivel a médiafájlok jellemzőit tudjuk szemrevételezni, mint például: - cím, szerző, rendező, album, sáv szám, dátum, hossz, kodek, képarány, képsebesség, adatsebesség, mintavételezési gyakoriság, csatornák, nyelv, a feliratozás nyelve, fejezetek száma, fejezetek listája.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream