Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream


Itt a legnépszerűbb:
_dummy_06:56
1

Müncheni lövöldözés – Ámokfutás előkészítésének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy kiskorút Németországban | Minden Ami Német

Ámokfutás előkészítésének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy kiskorút, aki kapcsolatban volt a müncheni lövöldözés elkövetőjével - közölte szerdán a németországi Ludwigsburg rendőrkapitánysága. A közlemény szerint a 15 éves gyereket ...

_dummy_06:31
2

Kommunikáció óh!!! | 24per7.info

Miért nem kommunikáljátok a saját gazemberségeiteket? Nem unjátok még brigantik?

_dummy_06:19
1

NVI: nem lesz népszavazás az állami földek privatizációjáról – Nyert a fidesz? | 24per7.info

Nem lehet népszavazást kiírni az állami földek privatizációjáról, mert nem lesz meg a szükséges 200 ezer hiteles aláírás az MSZP kezdeményezéséhez - mondta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnökhelyettese

_dummy_20:00
2

SocietasTV | A leendő magyar egyetemisták külföldön képzelik a jövőt – Pont Ott Party 2016

A SocietasTV csapata az eredményváró helyszínén volt, ahol arról kérdezte a fiatalokat, Magyarország vagy külföld. Stábunk meglepő válaszokat kapott.

_dummy_19:29
2

Sokkoló valóság a bevándorlás mögött (Csak erős idegzetűeknek - videó és kép)

Az összes hír, amit Magyarországon látsz a bevándorlásról eltörpül a valódi probléma mellett. Szánalmassá és nevetségessé válik minden felháborodás a szemetelésen, a menekülők viselkedésén. Szánalmassá válunk, hiszen a legnagyobb problémán nem háborodunk fel.

_dummy_19:16
1

Ha létezik mágia, hát átkozottak legyetek! | 24per7.info

Mindenki, aki szerves része ennek a folyamatnak, hogy gyermekek, idősek az utcára kerülhetnek banki tartozás miatt, rendőri intézkedés során, az, ha léteznek természetfeletti erők: átkozott legyen!

_dummy_17:17
3

Pajtából a Parlamentbe: Interjú Blazovich Tímeával

Alakulásukat követően tizenötezer szimpatizánst tudhatott már magáénak a Blazovich Tímea nevével fémjelzett párt, a Földművelők-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja, vagyis az FGRP.

_dummy_16:22
1

Nagy sláger idén a Rubin

Nem a drágakőre, sokkal inkább a dinnyefajtára kell gondolni. Bár még csak 2-3 éve vetette meg gyökerét magyar földön, mára 1000 hektáron termesztik a gazdák – nagy sikerrel!

_dummy_13:18
1

Német sajtó Magyarországról | Minden Ami Német

A német sajtó Orbán Viktor kormányfő és Christian Kern osztrák kancellár budapesti találkozójával, a németországi támadásokkal és Donald Trump elnökjelöltté választásával kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal.

_dummy_12:58
1

Valamit elhallgatnak a német hatóságok? | Minden Ami Német

Németországban az elmúlt 10 évben két ilyen ámokfutás is volt, amelyben “bukott, megkeseredett”, nem migrációs háttérrel rendelkező diákok voltak az elkövetők

_dummy_12:41
1

Brexit – Brüsszel Michel Barniert nevezte ki a kilépési tárgyalások vezetésére

Michel Barnier volt francia külügyminisztert, volt uniós biztost nevezte ki szerdán az Európai Bizottság arra, hogy előkészítse, illetve vezesse a tárgyalásokat az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból történő kiválására, amelyről a szigetország népszavazáson döntött.

_dummy_12:26
17

Tűrhetetlenek a magyar jövedelmi viszonyok! | 24per7.info

_dummy_12:14
1

Köz és magán beszerzések

A közbeszerzés kérdéseinek újrarendezése fontos kormányzati célkitűzés volt. A Jó Állam mindig szerette az olyan megoldásokat, amelyek azt a látszatot keltik, hazánkban minden rendben van.

_dummy_09:00
1

Albérlet vagy kollégium?

Egyszerűnek tűnik a kérdés, de a válasz már nem annyira az.

_dummy_18:42
1

Európa keményen vissza fog vágni! | Minden Ami Német

Hinnünk kell abban, hogy ezt az aljas bűnszervezetet velejéig ki fogják irtani az országaink határain belül, és kívül is egyaránt.

_dummy_17:26
2

Mi van a brit gazdasággal? Negatív betéti kamatok lehetőségére figyelmeztette üzleti ügyfeleit két brit bank | Minden ami Anglia

Ez 87 havi mélypont: a brit feldolgozóipari és szolgáltatási szektor kompozit BMI-indexe 2009 áprilisa, a globális pénzügyi válság mélypontja óta nem volt ilyen alacsony.

_dummy_17:11
1

Kapcsolat van az agy tinédzserkori fejlődése és a mentális betegségek között | Minden ami Anglia

Kapcsolat áll fenn az agy tinédzserkori fejlődése és a mentális betegségek kialakulása között - állítják brit szakemberek, akik azt is megállapították, hogy az összetett gondolkodással és a döntéshozatallal összefüggő agyterületek változnak a legtöbbet a kamaszévek alatt.

_dummy_16:56
1

Nyilvánosságra hozta az NVI a népszavazási aláírások ellenőrzésének szempontjait | 24per7.info

Nyilvánosságra hozta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) a népszavazási kezdeményezések aláírásgyűjtő íveinek ellenőrzési szempontjait.

_dummy_16:40
1

Vágó István: Néhány érdekes név arról a listáról, melyen a Trumpot támogatók szerepelnek | 24per7.info

Néhány érdekes név arról a listáról, melyen a Trumpot támogatók szerepelnek (Orbán az egyetlen hivatalban lévő miniszterelnök, legalábbis amíg Chuck Norrist nem választják meg valahol :-) ):

_dummy_16:22
1

Energiatakarékos ház tervezése

Az energiatakarékos épület a benne lakók szempontjából gazdaságosabb. Olcsóbb üzemeltetést, a környezet szempontjából pedig kisebb szén-dioxid kibocsátást, azaz kevesebb légszennyezést jelent, ami népegészségügyi és ökológiai szempontból is egyre jobban érvényesítendő alapkövetelménnyé válik.

_dummy_15:46
1

Lázár lova

Kétséget kizáróan Lázár János jó lóra tett, amikor felpattant Rapcsák mögé a nyeregbe. Elegáns ruhája, jól fésült frizurája, gunyoros, esetenként cinikus mosolya nem hagy kétséget afelől, hogy biztos a helye az új elitben.

_dummy_14:46
1

Kiemelt figyelmet érdemelnek a száraz területek

Mintegy 2 milliárd ember. Ennyien élnek úgynevezett száraz területen a világon. A helyzetük nem könnyű, főleg hogy 90 százalékuk fejlődő országokban él. Az aszályok és az elsivatagosodás miatt sokkal nagyobb figyelmet érdemelnének.

_dummy_14:41
1

Szeretnénk gratulálni Kósa Lajosnak, amiért önként ugrott Kálmán Olga darálójába! | 24per7.info

Úgy kezdődött, hogy interjút adott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az ATV-ben Kálmán Olga műsorában. Ezzel még nem is lenne baj, de azért valljuk be, láttunk már a műsor történetének folyamán olyan eseteket, ahol nem távozott a meghívott vendég vidáman a vérmes műsorvezetőtől.

_dummy_06:46
22

27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!

_dummy_05:58
1

Amerikai elnökválasztás – Obama féltestvére Donald Trumpra szavaz | 24per7.info

Obama elnök féltestvére a republikánus jelöltre, Donald Trumpra szavaz majd novemberben, mert nem elégedett a testvére teljesítményével - derül ki egy hétfőn megjelent lapinterjúból.

_dummy_19:53
1

Orbán az alkotmánybíróságot használja fel a magyarok kirekesztésére | Minden ami Anglia

Ha csak a jogi vetületét nézzük, azt mondhatjuk, hogy a kettős szavazatok elkerülése érdekében indokolt lehet a levélben szavazás tilalma.

_dummy_18:30
2

Brexit – Skót miniszterelnök: különböző opciókat kell megvizsgálniuk az Egyesült Királyság nemzeteinek | Minden ami Anglia

"Ezért ha azt mondják nekünk, hogy ennek ellenére ki kell lépnünk (az EU-ból), az olyan lenne, mintha azt mondanák, hogy a mi nemzetünk szava nem számít"

_dummy_17:04
32

Itt a bosszú a Brexit miatt? A franciák lezárták a határt

_dummy_12:12
1

A menekülthullám megállításával nem csökken az erőszak és a terrorizmus | 24per7.info

A menekülthullám megállításával nem csökken az erőszak és a terrorizmus

_dummy_11:50
2

Közel 6200 gyűlölet-bűncselekmény történt Nagy-Britanniában a Brexit óta | Minden ami Anglia

Brit rendőrség állítása szerint, közel 6200 gyűlölet-bűncselekmény történt Nagy-Britanniában a Brexit óta.

_dummy_06:12
2

Brexit – Brit pénzügyminiszter: Nagy-Britannia szabadkereskedelmi megállapodást kötne Kínával

Nagy-Britannia széleskörű szabadkereskedelmi megállapodás lehetőségéről kezdett megbeszéléseket Kínával - mondta vasárnap a brit pénzügyminiszter.

_dummy_06:01
2

Egy héten belül négy véres esemény Németországban (Videó)

A bajor belügyminisztérium által is szándékosnak minősített esemény egy ember halálát okozta, és legalább 12 sérült is van. A rendőrség közlése szerint a robbantás áldozata a merénylő.

index.hu20:28
2

Tudatosan rövidítik meg az izzók élettartamát

A jelenség nem új, egy évszázada is így váltottak az ezerórás izzóra a tartósabbakról. Most a ledes izzók piacán történik hasonló.

_dummy_12:44
1

Juhász Péter: Hírt hamisított az MTI a Fidesz szerint. | 24per7.info

Történt ugyanis, hogy még a 2014-es önkormányzati kampány idején a Fidesz kiadott egy közleményt az MTI-n keresztül, amiben azt hazudják, hogy plakátot rongáltam, és mindezt drogosan. Bepereltem őket.

_dummy_12:35
1

Orbán már nem dakota mondásokat puffogtat, hanem szerinte mi vagyunk a dakoták

Orbán is így lehetett az indián közmondásaival, amiket évek óta beépít a beszédeibe. Most viszont olyannyira beleélte magát, hogy egy undorító odamondással üzent Obamának, miszerint az indiánok mi vagyunk.

_dummy_10:06
1

Ujhelyi István: Tusványos a cinizmus fellegvára lett | 24per7.info

Tusványos elmúlt évtizedeit átlapozva különösen beszédes az emlék, hogy a programsorozat első eseményét a Fidesz még a brit Szociál-Liberális Demokratákkal közösen szervezte. Azóta a világ és a Fidesz liberális értékei is nagyot fordultak.

_dummy_08:40
1

Lendvai Ildikó: Orbán Tusványoson | 24per7.info

"Ha a demokrácia-építést helyezzük előtérbe olyan térségekben, ahol ennek sikere rendkívül kétséges, akkor...instabilitást fogunk okozni."

_dummy_21:48
2

Leállították a KickAssTorrent(KAT) oldalt, a kár óriási

Az mindenkinek a személyes ügye és világnézete hogy hogyan gondolkodik a Torrent oldalakról és azok használóiról de a mai gyász hírünk hogy KAT -ot lelötte a hatóság. Dátum: 07-23-2016 Írta: Aaron

_dummy_15:36
1

Gyávák vagytok Béláim!!!

Láttad a Legényanya című filmet? (Röviden: egy faluban minden férfit Bélának hívnak, és mindegyik Béla egy kicsit ütődött. Majd születik közéjük egy Józsi, mert egy nő megunta a Bélák töketlenkedését…)   Ülj le egy hűvös sarokba, és próbáld összeszedni a történelmi tanulmányaidból rád ragadt példákat, Te nagyon magyar és Te is, aki a pártoknak hiszel!

_dummy_15:00
1

Juhász Péter:Én azért akarom leváltani Orbánt, mert… | 24per7.info

Ne nevezz politikusnak, ha akkor nem lehetek ember. Ezt kérem a beszélgetés vége alapján. Ugyanis előbb szeretnék ember maradni, mint bármit elérni a politikában. Nem azért tárom fel Rogán Antal bűncselekényeit, és nem azért fogjuk megbuktatni Orbán Viktort, hogy nekik rossz legyen.

_dummy_14:37
1

NYT: kigyulladt és a levegőben darabokra esett az egyiptomi gép

A lezuhanása előtti pillanatokban tűz ütött ki a pilótafülkében, vagy annak közvetlen közelében, ezt követően pedig még a levegőben darabokra esett szét az Egyptair egyiptomi légitársaság 66 emberrel a fedélzetén májusban a Földközi-tengerbe zuhant utasszállítója - mondták a katasztrófa okainak kivizsgálásával foglalkozó egyiptomi bizottság tagjai a The New York Times című amerikai napilapnak

_dummy_14:19
1

Orbán Viktor kivezetné Magyarországot az Európai Unióból | 24per7.info

Az MSZP elnöke Magyarország szempontjából helytelennek nevezte, hogy Orbán Viktor elköteleződött Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt mellett.

_dummy_13:42
1

Cameron bevándorlási engedményeket kért Merkeltől a népszavazás előtt

David Cameron volt brit miniszterelnök az EU-tagságról tartott júniusi népszavazás előtt nem sokkal megpróbálta rávenni Angela Merkel német kancellárt egy olyan nyilatkozat támogatására, amelyben Berlin, Párizs és az Európai Unió más vezetői engedményeket helyeztek volna kilátásba az unión belüli szabad mozgás alapelvében arra az esetre, ha Nagy-Britannia az EU tagja marad.

hvg.hu09:53
1

Boltokban is lehet majd PayPallal fizetni

A PayPal megállapodást kötött a Visával, így kártyás fizetéskor a PayPal-számlájukat is használhatják majd a vevők az üzletekben.

_dummy_15:48
16

A sátán évtizede…!

_dummy_15:36
1

Kvótabojkott

Ennek jó kiinduló pontja a Liget. Hajrá Fiatalok! Vegyétek magatokhoz a stafétát, zavarjátok el a mai politikusbűnözőket, legyetek ti ennek az országnak az új politikusai, hozzátok létre az új pártjaitokat, csináljátok meg végre az új rendszerváltozást!

_dummy_14:54
2

Citromlevet cseppentett az ablakpárkányra, ezt te is ki fogod próbálni!

A citrusfélék legismertebbike csakis a citrom. Ma általános alapanyag a gasztronómiában, hiszen húsételek elkészítése mellett több desszert, süti készül citromosan. Nem beszélve a citromos teáról, limonádéról.

_dummy_13:58
2

A hatékony fejlesztő 7 szokása

Jó kódot írni kevesebb időbe telik, mint gondolnád, most kiderül, hogyan csinálják a profik. (Egy tipp: kezdetnek jó, ha lusta vagy.)

_dummy_08:10
1

Deviánsok

A magyar kormány menekültek elleni tevékenysége, megtetézve egy majdani népszavazással ellenük, az nem deviáns?

_dummy_08:08
1

Habony Árpád az az ember, akire ha rákérdezel, kirúgnak

Ahogy látjuk, az újjáteremtő erő, az Evangélium, Jézus, Isten, vagy ki tudja még, milyen entitás jelenti összességében a „Habonyi kérdést.” Ezt a kérdést azonban nem tesszük fel, főleg papként, ugyanis akkor egészen más tanításokhoz fordulunk, és nem pedig Jézus szívében keressük az igazságot. Különös dolgok ezek…

pcworld.hu20:24
1

Befejeződik a képmagnók gyártása

Július végétől talán nem készülnek többé VCR-ek.

_dummy_15:10
1

Kasita ingatlanok

A forradalmi mobil otthon - ilyenek lesznek a jövő lakásai?

itcafe.hu15:08
1

Letartóztatták a KickassTorrents alapítóját

Még egy kicsit üldögélhet a lengyel börtönben, de már készül a kiadatási kérelem. Várhatóan USA felé tartó útja után hosszas magány várja.

itcafe.hu15:07
1

A franciák dühösek a Windows 10 adatgyűjtése miatt

A Microsoft három hónapos ultimátumot kapott arra, hogy az operációs rendszert úgy alakítsák át, hogy megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak.

_dummy_08:49
1

Albérletárak Budapesten

Mit, mennyiért és hogy? Avagy így költözünk mi - vidékről a fővárosba.

_dummy_08:19
1

Trócsányi: a társadalmi elvárásoknak megfelelő gyülekezési törvény készül

A miniszter rögzítette: a jogalkotó nem veheti el a jogalkalmazó, jelen esetben a rendőrség, bíróság kenyerét: nem mondhatja meg előre, hogyan döntsön, nem is ez a cél.

_dummy_07:50
1

Vágó István: Csodás álmom volt. Megnyertük a választást.

Volt a fiókomban néhány vetélkedőötletem, azokat betettem az offshore-ba, majd a sugárzási jogot rendes pénzért megvásároltattam a tévémmel.

_dummy_13:57
1

Albérlet vagy hitel?

Melyiket fizetné szívesebben? Lakásbérleti díjat vagy törlesztőrészletet?

_dummy_12:35
1

Sport? Politika? Sportpolitika? | 24per7.info

Igen rossz a véleményem az élsportról, mely értelmetlen célok elérése érdekében rokkantakat és mentális sérülteket termel, olyan környezetben, melyben a gladiátor mögött komplett orvosi stáb és a teljes gyógyszeripar áll. Állítom, az állatokat nem idomítják úgy, ahogy egy világklasszis versenyzőt, aki ennek következtében aztán megnyeri az orral pöckölt ólomgolyó 200 méteres világbajnokságát.

_dummy_12:16
1

Nagy-Britannia lemondta a jövő évi brit EU-elnökséget | Minden ami Anglia

Nagy-Britannia az eredeti menetrend szerint 2017 második felében látta volna el a fél évre szóló tisztséget, de Theresa May miniszterelnök hivatalosan értesítette Donald Tuskot, az Európai Tanács elnökét, hogy a kormány lemondja az EU-elnökséget.

_dummy_11:09
1

Megtelt! Több bútor már nem fér be.

Kicsi lakások, apró félszobák mentsvára.

_dummy_09:29
1

Szabó Tímea: Ez nem Etiópia, hanem a Szent János kórház traumatológiája! | 24per7.info

Orbán Viktor és tolvaj bandája, a lopott milliárdokból tényleg nem jut pár 100 millió budapesti kórházakra?? Vagy megint a János ingatlanjaira fáj a fogatok?

_dummy_08:19
1

Beindul-e a CSOK-motor?

A 30-as éveikben járók ötöde venne lakást, nő az érdeklődés a CSOK iránt egy felmérés szerint.

_dummy_20:15
1

Kínai kézbe kerül az Opera

Az akvizíció után a norvég vállalat nem tűnik el teljesen, de régi fényét végérvényesen elveszti. Mindeközben az eredeti Opera-szellemiség feltámasztásán dolgozik az egyik alapító.

_dummy_19:16
1

Tovább csökken a rezsi

Ezzel valójában ugyanúgy lenézik - jobban mondva: hülyének nézik - a magyar állampolgárt, mint a folyamatos rezsicsökkentős propagandával, aminek a tetején a rezsiszámlák kiemelt „megtakarítás” sorai a HAB!...

_dummy_18:43
1

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese

Bosszút akart állni egy barátja haláláért a Würzburg mellett egy vonaton elkövetett baltás-késes támadás tettese - mondta kedden Würzburgban az ügyben indított nyomozást irányító ügyész. Erik Ohlenschlager, a bambergi ügyészség vezetője sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 17 éves afgán fiatalember múlt szombaton tudta meg, hogy Afganisztánban meghalt egy barátja.

_dummy_16:41
1

PSFN: kezdődik a Quaestor-ügyfelek Saxo Banknál lévő vagyonának kiadása | 24per7.info

Megkezdődik a Saxo Banknál, mint letétkezelőnél elhelyezett ügyfélvagyon kiadása a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyfeleinek - tette közzé a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit (PSFN) Kft. kedden a honlapján.

_dummy_15:10
9

Kezdődik az albérlet boom?

_dummy_15:02
1

18 furcsán sikerült kutyasétáltatás, ami nem úgy sült el, ahogy azt várták

Mindegyik kutyus egyedi, speciális igényekkel rendelkezik. Ezt vagy tiszteletben tartják a gazdik és akkor nagyban megkönnyítik az együttélést a kis kedvencükkel, vagy ellene szegülnek és akkor valami igazán fura, bizarr történet alakul majd ki ebből a kapcsolatból.

_dummy_15:00
3

Ez a trükköt minden nőnek ismernie kell! Szálljunk harcba a vízkővel, csupán 2 dolog szükséges hozzá!

Mennyi időt töltesz azzal, hogy próbálsz megszabadulni a makacsul ragaszkodó vízkőtől? A legtöbb nő órákig sikálja a fürdőszobát, és a konyhát, mégis fél eredményt ér csak el. Ráadásul közben egy csomó vegyszert szívunk be.

_dummy_13:44
1

Egy apró szikra és már ég a búzatábla

Gőzerővel folynak a betakarítási munkálatok az ország egész területén. Nem elég azonban az aratásra és a minél kisebb termésveszteségre koncentrálni, a tűzvédelemmel is foglalkozni kell. A kombájnok képesek nagy tüzeket okozni az aratás alatt álló területeken.

_dummy_12:58
1

A török elnök puccsa sikerrel járt | 24per7.info

Július 15-én a török hadsereg egy kisebb csoportja államcsínyt-kísérletet hajtott végre Recep Tayyip Erdoğan államfő rendszere ellen. Az államcsíny elbukott.

_dummy_12:50
1

Juhász Péter: Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem.

Baján elcsalhatták a választást. Feljelentést tettem. Érdekes, hogy az egyébként a népessége szempontjából fogyó városban a választások idején 1500-zal többen lettek. 6 éve folyamatosan csökkent a lakosság száma, de érdekes módon 2014-ben 1400-zal többen lettek, mint az előző évben, majd a következőben megint 1600-zal kevesebben. Mi lehetett olyan vonzó éppen 2014-ben Baján, hogy egy évre visszafordult a tendencia?

_dummy_12:06
1

Vigyázz Viktor, a kőbalta nagyobbat üt!

A Fidesz ugyanis mindent visszaszorít, lenyom, betilt vagy megbüntet, ami egy kicsit is előremutató, amely lépést tart a technológia és így a világ fejlődésével.

_dummy_11:55
1

Magyarország sokat profitálhat a 2018-as EU-Kína turisztikai évből

Nagy fejlődési lehetőség előtt áll a magyar turisztikai szektor, ha sikerül kihasználni a kínai turizmusban rejlő lehetőségeket. Ebben érdemi előrelépést jelenthet a 2018-as „EU-Kína turisztikai év”.