Itt a legnépszerűbb:

Újabb Sony mobil érkezett a középkategóriába, az Xperia 8 dupla kamerákkal, 6 hüvelykes kijelzővel és IP védelemmel próbálja meg magát a felhasználók szívébe lopni.

_dummy_17:34

Nevetséges áron érkezett a Sony új mobilja

10
_dummy_09:38

Hibrid eszközzel térne vissza a mobilpiacra a Microsoft

1

Minket viszont a két képernyős, Androidot futtató mobil-táblagép hibrid Surface Duo fogott meg..A készülék egyelőre még csak koncepció, a bemutatón a Snapdragon 855-el szerelt prototípust lehetett szemügyre venni.

_dummy_09:38

Lesz Xiaomi Mi Mix 4, meg nem is

1

A Xiaomi szeptemberi eseményén sokan hiába várták a kínai cég egyik legnépszerűbb szériájának folytatását, a Mi Mix 4-et végül nem mutatták be.

_dummy_20:15

Nincs több haladék a Huawei-nek

4

A Huawei még májusban került fel az Egyesült Államok "feketelistájára" azóta többször kapott 90 napos haladékot, amit most úgy néz ki már nem fognak meghosszabbítani.

_dummy_17:14

Megérkezett az új OnePlus csúcsmobil

5
_dummy_18:50

Mi Mix Alpha: káprázatos lett a Xiaomi új csúcsmobilja - GSMring

2

A Xiaomi tényleg megcsinálta, bemutatták az első telefont 100% feletti kijelző-test aránnyal. A Mi Mix Alpha megjelenítője szinte teljesen körbeér, és az eszköz házának a 180% százalékát fedi le. Érdemes megnézni a képeket, mert ilyen mobilt még biztos nem láttál.

_dummy_17:55

A Pentagon nem javasolja az iOS 13 telepítését

1

Az új iPhone-okkal az iOS 13 is megérkezett, az új rendszer már mindenki számára elérhető, de az Apple szervereinek túlterheltsége miatt viszonylag sokáig tart a frissítés. Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma azonban nem javasolja a szoftver telepítését - írja az Inc.com.

_dummy_19:44

Új mobil került fel az AnTuTu dobogójára

1

Ugyan az AnTuTu Benchmark által közzétett pontszámok csak referenciaértékek, de ettől függetlenül elég erősen árulkodnak egy adott készülék erejéről. Most egy a napokban bemutatott mobil került fel a TOP3-ba.

_dummy_09:49

Kiszivárogtak a OnePlus 7T és 7T Pro specifikációi

2

Augusztusban láthattunk renderképeket a OnePlus 7T és 7T Pro-ról, akkor a specifikációkkal kapcsolatban is kiderült néhány dolog, most pedig egy teljes lista érkezett, amin az összes hardveres összetevőt felsorolták.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave