Bórax: filléres megoldás a lakásban vonuló hangyák ellen

Nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálunk alig 1-2 hete jöttek elő a hangyák a ház közeli bolyokból. Persze hiába pakoljuk el a kaját a konyhapultról, gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy tömött sorokban kígyóznak a kis drágák. Ugye milyen csúnya látvány? Sokáig keresgéltem, mire…

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:
 2016-04-11 08:42:12 -  95 -  Hír

Néhány meglepő trükkel új értelmet kap majd a porszívózás, és élmény lesz a takarítás. A porszívózás keveseknek tartozik a kedvenc háztartási munkái közé. De néhány trükkel olyan hatásossá teheted a munkát, hogy még élvezni is fogod!

_dummy_08:20

11 jótanács házeladáshoz

1

Ezt olvassa el és profibb lesz mint az ingatlanosok többsége! Egy ingatlan-közvetítő nélküli sikeres házeladáshoz az eladónak arra a kérdésre kell választ keresnie, hogy hol találja meg és hogyan keltse fel annak a vevőnek az érdeklődését, aki a legtöbbet kínálja majd ingatlanáért. A hirdetés mindennek az alapja; nem könnyű kitűnni a tömegből, de nem lehetetlen.

_dummy_07:24

Pszichológiai teszt: Válassz ki egy drágakövet és olvassuk el, hogy mit árul el az életutadról!

34
index.hu05:49

50 ezerre bírságolhatják e-cigizésért

6
_dummy_15:56

5 + 1 energiatakarékos ötlet, nem csak zöldeknek

2

Az energiatakarékosság nagyon fontos környezetvédelmi szempont. És nem mellesleg, a pénztárcáját is védheti. Adunk pár tippet, hogyan sprórolhat a közüzemi számlákon, közben pedig még a bolygónknak is kedvezhet.

_dummy_12:52

10 módszer, amitől jobb beszélgetőtárs leszel.

19
_dummy_12:50

A férfi elegancia magasfoka, az ingviselés 5 aranyszabálya

18
_dummy_08:43

Így szabadulhatunk meg a konyhában terjedő kellemetlen szagoktól!

19
_dummy_15:48

10 csodálatos tetőbár a nagyvilágból

2

Van abban valami mesés, amikor az ember egy nyári éjszakán ül valamelyik nagyvárosban egy magas épület tetején, koktélt szürcsöl, és a panorámában gyönyörködik. Vagy éppen ugyanezt teszi napközben egy káprázatos természeti környezetben. Ma tíz olyan helyet mutatunk be,…

_dummy_10:51

Hiány lesz az eladó ingatlanokból?

1

Többen vásárolnának, mint eladnának ingatlant egy kutatás szerint. Többen vannak a magyar lakosság körében azok, akik vásárolnának ingatlant, mint azok, akik eladnának az NRC marketingkutató országos, reprezentatív kutatása alapján, és főleg a fiatalabb korosztály vásárolna Közép-, valamint Nyugat-Magyarországon.

_dummy_08:17

Ha egyszer megtanulod ezt a módszert, ezután mindig így készíted majd a sajtos melegszendvicset!

26
_dummy_08:13

A titkos valóság a legismertebb bűvész trükkök mögött

33
pcforum.hu19:34

Magyarországon fog gyártani szervereket a Lenovo

5
www.origo.hu08:28

Még Harry Potter titkát is őrizte a brit titkosszolgálat

1

A hatodik Harry Potter-könyv megjelenését nagy izgalom előzte meg, miután J.K. Rowling írónő elhintette: valaki meg fog halni a regényben. Még a brit Kormányzati Kommunikációs Központ is próbálta megelőzni azt, hogy a kézirat kiszivárogjon a netre.

_dummy_08:11

Ingatlanpiaci változások a 2015-2016-os években - 2. rész

1

Az Ingatlanok Magyarország Kft. is áttekintette az elmúlt kicsit több mint egy év történéseit az ingatlanpiacon. 2015 folyamán jelentősen emelkedtek az átlagos lakásbérleti díjak. Az eltérés jelentős az egyes régiók között.

hvg.hu07:55

Mint a Harry Potterben: a mozgó ballagási tabló lehet idén a sláger

3

Csókot dobhatnak, integethetnek, lábat lógathatnak a végzős diákok tablójukon, ha kipróbálják a Telenor új alkalmazását, melynek segítségével szó szerint megelevenedhet az osztály.

_dummy_07:31

A hobbid a munkád? 6 ok, hogy a szenvedélyből nem mindig lehet karrier!

1

Általában úgy tartják, hogy a legkellemesebb, és legeredményesebb, ha a hobbi egyben a munkát és megélhetést is jelenti. Azonban, most mutatunk 6 okot, hogy miért jobb, ha inkább különválasztjuk a hobbit a karriertől.

_dummy_10:22
73
_dummy_18:13

Akciós gyerekkönyvek gyereknapra - betuleves.eu

3

Minden év május utolsó vasárnapja Magyarországon (már 1950 óta) gyermeknap. 2016-ban ez május 29-e lesz. Webáruházunkban ezért akciós könyvekkel készülünk a szülőknek, hogy minden kicsi- és nagy gyerek olvasnivalónak is örüljön a gyerekek napján. 3500 Ft feletti rendelés esetén most ajándék könyvet választhat!

_dummy_16:59
77
_dummy_15:34
69
_dummy_14:49

Autó-teszt: Derítsd ki milyen sofőr vagy, abból, ahogyan a kormányt fogod!

38
_dummy_22:52

Ingyenes Wi-Fi lesz a szegedi tömegközlekedésen

1

Minden tömegközlekedési járművön lesz Szegeden ingyenes vezeték nélküli internet elérés - tudta meg lapunk. Több járműre már föl is szerelték az eszközöket.

_dummy_14:50

Elfagyott a termés, érkezik az újabb tanyaprogram

2

Ez a hét elsősorban az április végi fagyok hatásairól szólt. Az országban sok gazda járt pórul, egyes helyeken a termés 100 százaléka károsodott. Közben meghosszabbították az egységes kérelmek beadására szánt időszakot, valamint ismét útjára indítják idén a tanyaprogramot. Ha nem volt ideje a héten híreket olvasni, mai Agrárhír-összefoglalónk önnek szól!

_dummy_09:25

Kiköltözést fog okozni a támogatás?

1

Az agglomerációban a CSOK húzhatja az ingatlanpiacot. A budapesti ingatlanárak drágulásának következtében 2016. első negyedévében jelentősen megnőtt a kereslet az agglomerációban található ingatlanok, építési telkek iránt a családi otthonteremtési kedvezményt (CSOK) igénylők körében - ez derült ki a City Cartel ingatlanközvetítő hálózat adataiból.

www.hwsw.hu20:35

Nagyrészt blöff a nagy orosz adatlopás

1

Kevesebb mint egy dollárért árult 1,17 milliárd állítólagos belépési azonosítót egy orosz hacker, végül azonban ingyen szolgáltatta ki azokat a Hold Security számára. Mint kiderült, a csomagban 272 millió egyedi azonosító volt, amelyek nagy része már ismert adatszivárgásokból származik.

_dummy_14:30

3 érv az ingatlanos nélküli házeladás mellett

1

Milyen indokok szólnak az ingatlan-közvetítő ellen? Nem sok, de jelentősek! Az ingatlanpiacon még mindig nagy a pörgés, amire a CSOK még rátett egy lapáttal. Azonban ekkora pörgésben is vannak esetek, amikor célszerű közvetítő segítségét kérni az ingatlaneladáshoz, legtöbbször viszont egyedül is boldogulhatnak az eladók. Az érvek zsebbevágóak.

_dummy_13:34

A világ legjobb házilag is elkészíthető egérfogója – Ezt neked is el kell készíteni!

38
_dummy_12:58
41
_dummy_12:57

15 meseszép kisváros, ahová egyszer az életben el kell utazni

8
_dummy_12:53

Ingatlanpiaci változások a 2015-2016-os években - 1. rész

1

Az Ingatlanok Magyarország Kft. is áttekintette az elmúlt kicsit több mint egy év történéseit az ingatlanpiacon. Az áttekintés az Otthon Centrum és a Központi Statisztikai Hivatal adatainak segítségével jött létre. A 2015-ös évben a lakáspiac minden tekintetben szárnyalt: emelkedtek az árak, csökkentek az értékesítési idők, erősödött az eladók alkupozíciója.

_dummy_15:53

Mesebeli falvak egy új élet reményében

2

Hazánkban komoly probléma az utóbbi évtizedekben a falvak elnéptelenedése, ami többek között a munkahelyek városokban történő koncentrálódásának is köszönhető. Vannak olyan falvak, ahol mindössze pár tíz ember az összlakosság, viszont a mezőgazdaság számára ezek kiaknázatlan területnek számítanak. Legyen szó önellátó gazdálkodásról, vagy éppen üzemi termelésről.

_dummy_13:48

5 takarításbarát otthon-design tipp

6
_dummy_08:53
65
_dummy_15:11

Hiába füstöltek nyugaton, ott lettek a legnagyobb károk

1

Amilyen szépen indult a szezon a gyümölcsösökben, olyan csúnya lett a folytatás. A múlt heti fagyok komolyan megtizedelték a leendő termést mind a gyümölcsösökben, mind a szántóföldeken. A különbség csupán annyi, hogy míg a kukoricát még újra lehet vetni, a gyümölcsfák csak egyszer tudnak virágozni egy évben. Így amelyik fán elfagytak a virágok, azokon idén már biztosan nem lesz termés.

_dummy_12:55

Kertészet városlakóknak

1

Azoknak, akik szeretik a kertészkedést, de nincs elég helyük a lakásban, a tetőkertészet kiváló alternatívaként szolgálhat.

_dummy_12:54

Már árulják a halott énekes otthonát

1

Prince kanadai luxus ingatlana felkerült egy külföldi hirdetési oldalra. Nézze meg a képeket.

_dummy_08:00

Totális államosítást terveznek az oktatásban

1

Nyílt levelet tett közzé hétfőn a Tanítanék Mozgalom. A Lázár János miniszterelnökségi miniszternek, Palkovics László államtitkárnak és Pölöskei Gáborné Klik-elnöknek címzett nyílt levélben az oktatás totális államosításának veszélyéről írnak, valamint arról, hogy a közoktatás átalakításával kapcsolatos legújabb kormányzati ötletek megfogalmazásakor figyelmen kívül hagyták a hónapok óta a párbeszédet sürgető szakmai szervezetek álláspontját, javaslatait.

_dummy_07:59

Rossz kérdést tett fel Orbánnak, kirúgták a tudósítót

2

Közmédia helyett kormánymédia van Magyarországon, s ez hatékonyan propagálja a kormány üzeneteit – mondta a Magyar Távirati Iroda idén elbocsátott brüsszeli tudósítója egy öncenzúráról szóló brüsszeli konferencián. Az újságíró szerint kirúgásának oka az lehetett, hogy a főnökeivel előre nem egyeztetett kérdést tett fel Orbán Viktornak Brüsszelben.

pcforum.hu16:19

Halmozódnak a történelmi fordulatok az operációs rendszerek piacán

16
_dummy_15:14

Idén is útjára indul a tanyaprogram

1

A Magyar Közlönyben megjelent információk szerint a tanyasi gazdák idén is pályázhatnak vissza nem térítendő támogatásra a tanyaprogram keretében. Idén 4 célterületen hirdetik meg a pályázatot és mintegy 825 millió forint áll az érintettek rendelkezésére, ám sok a korlátozó tényező.

_dummy_06:00

A fahéj 8 szokatlan felhasználási módja, amelyről eddig soha nem hallottál!

22
_dummy_11:19

Ez a kutya nem hajlandó megenni a száraz kutyatápot. Nézd meg hogy csapja be gazdája! – VIDEÓ

34
_dummy_06:23
43
_dummy_07:55

Ha ez a két bemélyedés megtalálható a hátadon, különleges vagy, tudd meg, mit jelez!

17
_dummy_21:39

Pisztácia héjat tesz egy fagyasztó zacskóba. A végeredmény: fantasztikus!

22
_dummy_21:29

A srác úgy döntött, hogy megetet egy kóbor kutyát. Nem fogod elhinni, mi történt ezután!

40
pcforum.hu11:33

Ilyen nincs: Élő adásban akarta a gépre erőszakolni magát a Windows 10

31
_dummy_07:46
52
_dummy_07:18
86
_dummy_07:13
41
_dummy_07:12
57
_dummy_07:09

Gyönyörű konyhák 10 négyzetméter alatt – A kicsi is lehet szép!

30
_dummy_11:24

Nem a véletlenen múlt, hogy mi lett a jeled az oviban! Fontos üzenete van számodra!

20
_dummy_07:27
53
_dummy_06:48

Hányszor szoktál takarítani egy hónapban? Most megtudhatod, hogy hányszor kellene!

22
pcforum.hu20:02

Rengeteg embert rúg ki a PC halála miatt az Intel

27
_dummy_06:29
44
hvg.hu20:13
45
sg.hu11:53

Gyökeresen új böngészőn dolgozik a Mozilla

32
_dummy_08:34
55
_dummy_08:19

Álompárok régen és ma: így változtak 100 év alatt

21
_dummy_08:43
75
_dummy_08:43
61
_dummy_08:42
95
_dummy_09:16

Tudja, mi a különbség egy rendőr és egy hajléktalan között?

23
_dummy_08:12
47
_dummy_07:16

Fillérekből csinált menő medencét az udvarban, mutatjuk, hogyan

33
_dummy_16:25

Nyílt levél az erőszaktevőhöz

28
_dummy_07:25

Hogy szabaduljunk meg a csótányoktól? Ez a módszer 100%-an működik!

40
pcworld.hu20:54

A Telekom is ingyen Wi-Fi szolgáltatást indít

24
_dummy_11:38

Hamarosan az egész országot elárasztja az ingyen WiFi

25
_dummy_06:16

Tudod, hogy mit jelent ez a heg a kar felső részén?

23
hvg.hu06:13

Van otthon mikrója? Ezt próbálja ki vele, hogy kiderüljön, szivárog-e belőle a sugárzás

25
_dummy_10:24

A Fidesztől való felszabadulás napja

30
_dummy_08:35

A szódabikarbóna 6 felhasználási módja, amiről eddig valószínűleg nem hallottál!

14
Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Online Stream