Itt a legnépszerűbb:
_dummy_18:35

A szomszéd ennek biztos nem fog örülni

8
_dummy_06:54

Dial tekerőgombbal dobott ki billentyűzetet a Logitech

1

A Logitech Craft néven prémium árú billentyűzet dobott piacra, egészen újfajta megközelítéssel és remek felhasználói élménnyel azok számára, akik hajlandóak kifizetni a nem túl alacsony 200 dollárt érte. Igaz, hogy a valódi billentyűzetkedvelők - különösen azok, akik nagyra értékelik a mechanikus kapcsolókat és a testreszabhatóságot - valószínűleg többet is költenek, de a Logitech árazásában is eléggé...

_dummy_11:09

Hivatalosan is ez a legszélesebb gamer monitor jelenleg

2

Életre kelnek a képek és a legapróbb részletek is hangsúlyt kapnak az eddig csak televíziókra jellemző HDR képmegjelenítésre is képes QLED monitorokon. Mind a CHG90, mind pedig a CHG70 monitor a Samsung forradalmi quantum dot technológiájára épül, amely elsőként a QLED televíziók termékcsaládjában mutatkozott be a 2017-es CES kiállításon. A QLED quantum dot technológia képpontjai újfajta fémmagra épülnek, és az...

_dummy_09:58

25 éves a világ egyik legsikeresebb laptopja

1

A negyedszázados születésnap alkalmából a Lenovo egy limitált kiadású ThinkPaddel ünnepli a modell sikerességét, ami visszaidézi a modellek klasszikus dizájnját, de az évek során elért műszaki innovációkat kínálja.

pcforum.hu19:46

Változtat Pentium processzorai elnevezésén az Intel

2

Az Intel a napokban egy olyan értesítést küldött ki partnerei felé, amiben arról tájékoztatja őket, hogy változtatást hajt végre Pentium processzorai elnevezésében. Ezek szerint a cég a jövőben egy, a "Pentium" név után illesztett "színkóddal" fogja megkülönböztetni egymástól a lapkák különböző felhasználási környezetekbe szánt változatait.

ipon.hu10:06

Remekül bővíthető toronyházzal jelentkezik a Cooler Master

1

A Cooler Master Cosmos sorozatában feltűnt egy új, impozáns méretekkel büszkélkedő modell, a C700P, amelynek tetején masszív alumínium fogantyúk, alján pedig strapabíró alumínium talpak láthatóak – mindkét részleg kapott RGB LED alapú háttérvilágítást is. A fényes hangulatvilágítás a mellékelt vezérlőn keresztül működik, a ház belsejébe pedig a bal oldallapon keresztül lehet belátni, hála a hajlított és edzett üvegből készített oldallapnak.

ipon.hu21:02

MSI Vortex G25: Hatalmas teljesítmény 2,5 literes házban

1

Az MSI egy nagyteljesítményű, mégis rendkívül helytakarékos gamer PC-vel rukkolt elő, ami a Vortex G25 nevet viseli, Coffee Lake sorozatú processzorra támaszkodik és az Nvidia GeForce GTX 1060-as vagy 1070-es videokártyáját hívja segítségül, hogy minden játék remekül futhasson.

ipon.hu18:05

10 TB-os üzleti merevlemezt mutatott be a Toshiba

2

A Toshiba MG06-os sorozata, amelyben üzleti célra készített, gyors merevlemezek sorakoznak, a napokban egy 10 TB-os taggal bővült. A szóban forgó újdonság ráadásul nem is lassú, hiszen 237 MB/s-os maximális folyamatos adatátviteli sávszélesség biztosítására képes a rajta található SATA 6 Gbps-os csatolófelületen keresztül.

index.hu10:46

Mi kerül ezen a pc-n 12 millió forintba?

4

Nagy teljesítményű számítógép, mi? Röhögje ki nyugodtan az ismerősét, aki a 13 hüvelykes ultrabookjával villog, amiért akadozásmentesen megy rajta a StarCraft 2! A HP most bemutatott munkaállomása megmutatja, hol lakik az úristen, meg a nagybetűs Teljesítmény.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream