Itt a legnépszerűbb:
_dummy_17:51

Szinte már izzik, olyan piros lett a Sony Xperia XZ Premium Red

11
_dummy_17:43

Android O-t futtató mobil a láthatáron – GSMring

2

Még van pár hónap mire megismerkedhetünk a keresőóriás legújabb Android főverziójával, ennek ellenére egy ázsiai gyártó már jelezte, hogy a soron következő csúcsmobiljuk biztosan ezzel a rendszerrel fog érkezni.

_dummy_17:12

Egy egész Xperia széria megszüntetését tervezi a Sony

1

A Sony Xperia zászlóshajók és a középkategória között elhelyezkedő készülékek (pl. Xperia X, Xperia X Compact) kategóriáját kívánja megszüntetni a gyártó. A cég által Premium Standard kategóriának elnevezett szegmens megszüntetését az alacsony piaci részesedéssel indokolják. Arról ugyan nem volt szó, de már korábban is hallhattunk róla, hogy a Sony-nak nem igazán fut úgy a szekér mint korábban, de valószínűleg ez is közrejátszhat a döntésben.

_dummy_17:01

Meseszép telefonon dolgozik a ZTE

1

Igaz, hogy ZTE következő hónap első napján mutatja be az új zászlóshajót, ami a Nubia Z17 nevet kapta, de több más gyártóhoz hasonlóan ők is több vasat tartanak a tűzben.

_dummy_10:45

Vernee Thor E teszt - brutális akkuidő olcsó pénzért

13
_dummy_10:45

Meizu M5 teszt - ennyiért szinte ajándék

1

Tesztalanyunk, az M5 az első fecskéje ennek, amiben már B20-as LTE is van, tehát itthon is teljes értékűen használható. A Meizu minőségével nincs gond, alig hibásodnak meg a mobilok, legalábbis ezt mondta az EuStock, akitől a terméket is kaptuk, egyedül a Google-lel nem puszipajtások még, amin sürgősen javítani kellene.

_dummy_16:39

Dupla kamerával és fém házzal érkezik a G5S Plus

1

Miután megismerkedhettünk a Motorola Moto G5S-el, képek szivárogtak ki a mobil nagyobb testvéréről a G5S Plus-ról. Mint ahogy azt a nevéből is sejteni lehet egy nagyobb méretekkel rendelkező mobilról van szó, mely dizájnban teljesen hasonlít a kisebb készülékre.

_dummy_16:39

Szokatlan méretű megjelenítővel jöhet jövőre az iPhone 9

1

Ezúttal a megszokottaktól eltérően nem az iPhone 8-ról lesz szó, mivel a jövőre érkező modellek megjelenítőjének méreteiről lehetett pletykákat hallani. Természetesen ezeket az információkat senki sem erősítette meg, de úgy tűnik, hogy a 2018-ban megjelenő Apple mobilok 5,28″ és 6,46 hüvelykes megjelenítőt kaphatnak.

_dummy_16:39

Újabb pletykák futottak be a Galaxy S9-ről

2

Már korábban is hallhattunk róla, hogy megkezdődött a Samsung Galaxy S9 tervezése, a több mint egy hónapja befutott információt akkor a The Bell koreai publikálónak köszönhettük. A mai napon újabb pletykák láttak napvilágot szintén a The Bell-től, ezek szerint megszületett a jövőre érkező zászlóshajók kódneve.

_dummy_17:36

A Nokia 9 jelenleg a legerősebb Androidos okostelefon

10
_dummy_18:18

Note 8 makettet kaptak lencsevégre

5
_dummy_17:13

Belsős képek kerültek ki az érkezőben lévő iPhone mobilokról

3

Szerintem már mindenki tisztában van vele, hogy idén három darab Apple okostelefon bemutatására számíthatunk. Jön az iPhone 7s és a 7s Plus, továbbá az első iPhone, tíz éves debütálásának alkalmából készült jubileumi darab, ami iPhone 8 vagy iPhone X néven kerülhet be a köztudatba.

_dummy_17:13

Első fotón a Samsung Galaxy S8 Active

1

Mint az várható volt a magáról már többször hallatott Galaxy S8 Active sem úszta meg, hogy még a megjelenés előtt kép szivárogjon ki róla. Az egyenlőre nem hivatalos forrásból származó fotón az állítólagos S8 Active mobil látható, tehát a Samsung jelenlegi zászlóshajójának strapabíróbb változata.

_dummy_17:12

Újabb képen pózol a gyönyörű Galaxy J7 (2017)

2

Már a múlt héten is láthattunk egy képeket az érkezőben lévő Samsung Galaxy J7 (2017)-ről, de most Ronald Quandt külföldi fiatalembernek köszönhetően egy újabb képet tekintetünk meg a készülékről, melyen ezúttal kék és rózsaszín színekben pózol a mobil. Mindezek mellett a fekete és az arany színű modellt is láthatjuk, viszont ezeknek csak a szélei tűnnek fel a képen.

_dummy_17:12

Friss fotókon a Nokia 9 prototípusa – GSMring

1

Egyre nagyobb érdeklődés övezi a HMD Global által feltámasztott Nokia készülékeket. A Nokia 6 után a “hamvaiból” feltámadt 3310 (2017) van jelenleg porondon, de mint azt már tudjuk a cég már beígért több nekünk több készüléket is.

_dummy_07:20

Nokia 3310 (2017) teszt - A bulibáró

7
pcforum.hu11:27

Tényleg nagyon olcsó lesz az új Nokia 3310

7
_dummy_08:14

Gyorsan indulnak majd az Android O-t futtató mobilok

4

Több fontos tényezője is van annak, hogy pontosan mitől is lesz jó egy operációs rendszer, legyen szó számítógépes vagy akár okostelefonos, táblagépes környezetről, az egyik legfontosabb dolog mindig is a gyorsaság volt.

_dummy_12:19

Xiaomi Mi 5c teszt - saját megoldással remekel

9
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave