Itt a legnépszerűbb:
_dummy_11:32

Ezt a gépet biztos, hogy azonnal hazavinné

6
_dummy_23:36

Az Nvidia bemutatta az RTX 2000-es sorozatú videókártyáit

2

A várakozásoknak megfelelően, a gamescom keretein belül, az Nvidia bemutatta a RTX 2000-es sorozatú, Turing architektúrára építő grafikus vezérlőit, ami a cég szerint hatszoros teljesítménynövekedést is hozhat az előző generációs kártyákkal szemben. A prezentáció alatt szó esett a RTX 2070, RTX 2080, RTX 2080 Ti modellekről, ezen kívül említésre került még a Quadro RTX 8000 kártya is. A platform képességei a...

_dummy_19:26

Ausztriában zajlik a bakelitek (nem is olyan) csendes forradalma

6
prohardver.hu12:54

Hardverek tűzijátékkal

3

A hosszú hétvégére extra mennyiségű notebookkal, grafikus kártyákkal, monitorokkal és kiegészítőkkel készültünk.

pcforum.hu12:45

Kiszivárgott minden az Nvidia új GeForce RTX videókártyáiról

1

Bár az Nvidia hivatalosan csak jövő hétfőn fogja bemutatni új, GeForce RTX videókártyáit, a szivárgásoknak köszönhetően már lehet tudni, hogy a cég pontosan miket fog leleplezni. Ezek szerint mindjárt öt különböző GeForce kártya érkezésére lehet számítani, amik mindegyike igen jelentős előrelépést fog képviselni a korábbi GTX 10xx-es sorozatú adapterekhez képest.

pcforum.hu14:43

Durva: A jelenlegi negyedére eshet vissza az SSD-k ára

12
www.hwsw.hu19:14

Itt az Nvidia legújabb grafikus architektúrája, a Turing

1

Megérkezett az Nvidia legújabb grafikus mikroarchitektúrája, a Turing, ezzel együtt pedig az arra épülő első termékek is bemutatkoztak. A Santa Clarai-i székhelyű chiptervező vadiúj fejlesztése számos újítást vezet be a Pascalhoz és a Voltához képest. Az Nvidia viszonylag felületes bemutatója alapján a tervezők célkeresztjében elsősorban a ray tracing, illetve a gépi tanulásos végrehajtás továbbfejlesztése állt, az új mikroarchitektúra ugyanis számos ezekre irányuló funkciót vezet be.

pcforum.hu15:11

Bejelentette új, brutálisan erős videókártyáit az Nvidia

3

Az Nvidia hétfőn végre leleplezte régóta várt új, Turing kódnevű GPU-architektúráját, illetve az azokon alapuló első grafikus kártyáit. A cég szerint az újgenerációs adaptereket - amik közül a legbrutálisabbon nem kevesebb, mint 48 GB (!) memória található - kifejezetten a valós-idejű sugárkövetéses (raytracing) megjelenítés támogatására és felgyorsítására fejlesztették ki.

prohardver.hu19:37

Dinnyeérlelő ajánlatok

3

Ezen a héten processzorok, gamer perifériák, noteszgépek, házak és még Threadripperre készült hűtő is került ajánlónkba.

+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Dancewave