Itt a legnépszerűbb:
ipon.hu17:48

A Microsoft ismét segít az Intelnek Spectre fronton

4

Az Intelnél most is gőzerővel dolgoznak azon, hogy a 2007 óta piacra dobott processzorokhoz megfelelő mikrokód frissítések készüljenek, amelyek nem csak védenek a Spectre sebezhetőség második variánsa ellen, de a rendszer stabilitását sem veszélyeztetik.

_dummy_20:09

Fertőzik a Wordpress-oldalakat (is)

2

Napjaink legkedveltebb és legelterjedtebb internetes tartalomkezelő rendszere a Wordpress; csaknem minden harmadik weboldal ezen fut. A bűnözők ezért is kedvelik: furfangosan ráveszik a weboldalak tulajdonosait, használóit a fertőzött kiegészítők telepítésére.

pcforum.hu11:34

Végre: Saját kézbe veszi a a processzorhibák javítását a Microsoft

8
pcforum.hu10:47

Vigyázat! Januártól nem frissül automatikusan minden Windows 7

11
pcforum.hu09:41

Durva sebezhetőséget találtak a legnépszerűbb torrent-kliensben

6
pcforum.hu10:41

Feltörték az újgenerációs Windows alkalmazások másolásvédelmét

4

Egy hackercsoport a hétvégén bejelentette, hogy sikerült feltörniük egy, a Microsoft boltjából letölthető ún. UWP-s játékot, a Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection-t, amit szabadon másolhatóvá tettek. A mostani az első alkalom, hogy valakinek sikerül egy ilyen, új típusú alkalmazás másolásvédelmét eltávolítani - és ennek messzemenő hatásai lehetnek a platformon történő kalózkodásra.

_dummy_09:21

Rendkívül súlyos biztonsági rést találtak a Skype-ban

1

Újabb népszerű és sokak által használt programról derült ki a ZDNet beszámolója szerint, hogy olyan súlyos biztonsági rést hagytak benne a fejlesztők, melynek javításához nem kizárt, hogy az egészet újra kell írni. A lap birtokába jutott információk szerint a Skype most felfedezett sebezhetőségének kihasználásával a hackerek képesek könnyedén adatokat lopni bárkinek a számítógépéről, sőt mi több,...

ipon.hu21:13

Intel: 250000 dollárt is lehet keresni egy hiba feltárásával

1

Számos nagy és neves gyártó alkalmaz úgynevezett Bug Bounty Programot annak érdekében, hogy a különböző szoftverrel és hardverrel kapcsolatos hibajelenségeket időben lehessen javítani. A munkában a biztonságtechnikai szakemberek segítenek, akik cserébe – a feltárt hiba súlyosságától és típusától függően – pénzjutalomban részesülnek.

_dummy_07:59

Microsoft: A magyar cégek azt sem tudják eszik-e vagy isszák a GDPR-t

3

Mindössze három hónap maradt az általános európai adatvédelmi rendelet (GDPR) hatályba lépéséig, nem meglepő módon már a csapból is ez a téma folyik. Ehhez képest a hazai vállalkozások harmada még csak nem is hallott erről – derül ki a Microsoft felméréséből.

pcforum.hu10:27

Újabb javítást adott ki processzorai biztonsági hibáira az Intel

14
computerworld.hu10:39

A Windows 10 vigyáz az idegeinkre

2

Az operációs rendszer vírusellenes programja, a Windows Defender márciustól törli azokat a szoftvereket, amelyek ijesztő üzenetekkel próbálnak fizetős szolgáltatások megvásárlására ösztökélni.

pcforum.hu15:57

Nagyon durva sebezhetőséget találtak a Firefox-ban - azonnal frissíteni kell

20
+1 MEGLEPETÉS IDÉZET
a citatum.hu-tól:
Copyright © 2018. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Ingyenesen letölthető remek programok!
Steam játékajánló
Online Stream