Elképesztő, 12.000 DPI-s gamer egeret mutatott be a Logitech

[Logitech] A Logitech a mai napon mutatta be legújabb gamer egerét, a Logitech® G Pro-t. Az eSport játékosoknak tervezett egér a Logitech által kifejlesztett legpontosabb optikai szenzorral, egy fém, rugós […] A Elképesztő, 12.000 DPI-s gamer egeret mutatott be a Logitech bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

KATTINTS IDE A FOLYTATÁSHOZ
Itt a legnépszerűbb:

Bár a Microsoft által két héttel ezelőtt kiadott Évfordulós Frissítés gond nélkül ment fel és működik a Windows 1-ek legtöbbjére, egyes konfigurációkon súlyos fagyásokat okozhat. Az erről szóló beszámolók már […] A Kiderült mitől fagy a Windows 10 évfordulós frissítése bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04
71
_dummy_07:43

BlitzWolf BW-S7 teszt - Gyorstöltő adapter 5 USB porttal

11
_dummy_14:04

35 évvel ezelőtt adták ki az első IBM PC-t

2

Bár asztali számítógépeinket alapvetően rendkívül modern találmányokként tartjuk számon, valójában alapjaikban már nem annyira friss technológiát képeznek, mint azt a legtöbben gondolnák. Első képviselőjük és eredeti ősük, az IBM PC […] A 35 évvel ezelőtt adták ki az első IBM PC-t bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Vezérlővé változtatják testünk ezek a divatos aranytetkók

1

Bár tetoválások hagyományosan nem rendelkeznek funkcióval azon túl, hogy díszítsék az őket viselők bőrét, egy új eljárásnak köszönhetőn praktikus szempontok szerint is hasznossá válhatnak. A MIT kutatói által kidolgozott DuoSkin […] A Vezérlővé változtatják testünk ezek a divatos aranytetkók bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Automatikusan mér mindent a világ első okos-rögbilabdája

1

Egy amerikai sportszergyártó a napokban mutatta be legújabb termékét, amiről azt állítja, hogy a világ első okos-rögbilabdáját képezi. A Wilson X Connected Football digitális szenzorokkal van telepakolva, amikkel automatikusan méri […] A Automatikusan mér mindent a világ első okos-rögbilabdája bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04
94
_dummy_12:04

Már tesztelhető a következő Windows előzetes kiadása

12
_dummy_12:04

Ingyenes zsarolóprogram-ellenes eszközt adott ki a Kaspersky

21
_dummy_12:04

Gyorsabb lett a mobilinternet a Balatonnál

2

[Telekom] A Telekom 8 Balaton-parti település frekventált részein duplájára, akár 300 Mbit/sec-re* növelte 4G mobilinternet hálózatának elméleti maximum sebességét. A fejlesztésben érintett települések Balatonfüred, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszabadi, Fonyód, Gyenesdiás, Keszthely […] A Gyorsabb lett a mobilinternet a Balatonnál bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et

1

Bár azt, hogy a következő generációs iPhone-t szeptember közepétől vásárolhatják majd meg, a PC Fórum olvasói már hetek óta tudják, mindeddig nem volt egyértelmű, hogy mikor is kerül majd a […] A Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et

1

Bár azt, hogy a következő generációs iPhone-t szeptember közepétől vásárolhatják majd meg, a PC Fórum olvasói már hetek óta tudják, mindeddig nem volt egyértelmű, hogy mikor is kerül majd a […] A Szeptember 7-én jelenthetik be az iPhone 7-et bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Szokatlan fegyverek is lesznek az új Battlefield játékban

1

A napokban új trailer érkezett az ősszel megjelenő következő Battlefield játékhoz. A friss klip a játékban használható fegyvereket mutatja be – amik között a jelek szerint néhány a megszokottól nagyon […] A Szokatlan fegyverek is lesznek az új Battlefield játékban bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Vadiúj, univerzális operációs rendszeren dolgozhat a Google

2

Szemfüles szakemberek érdekes nyomokra leltek a Google online kódtárában, amik arra utalnak, hogy a keresőóriás egy teljesen új operációs rendszer fejlesztésén dolgozik. A Fuchsia a jelek szerint egy olyan univerzális […] A Vadiúj, univerzális operációs rendszeren dolgozhat a Google bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Bréking: Itt az új Star Wars film trailere, és benne van Darth Vader is

2

Európai idő szerint péntek hajnalban a Disney új előzetest adott ki az idén karácsonykor bemutatásra kerülő következő Star Wars filmhez. A Zsivány Egyes alcímet viselő új epizód friss trailerében többek […] A Bréking: Itt az új Star Wars film trailere, és benne van Darth Vader is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Nem bír az Adblock Plus a Facebook blokkolásmegkerülésével

2

Mint arról a hét közepén beszámoltunk, a napokban a Facebook is beállt azon weboldalak sorába, akik a továbbiakban nem hajlandók elfogadni azt, hogy a webezők profitéhes álszent cégek által megvezetve […] A Nem bír az Adblock Plus a Facebook blokkolásmegkerülésével bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Veszélyben Bill Gates helye a világ leggazdagabbjainak listáján

1

A Forbes a héten frissítette a világ leggazdagabb technológiai embereit rangsoroló listáját, aminek első helyén továbbra is Bill Gates, a Microsoft alapítója végzett. Ugyanakkor az évtizedek óta az élen tanyázó […] A Veszélyben Bill Gates helye a világ leggazdagabbjainak listáján bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_05:57

R-Box Pro - 4K mini PC Android 6.0-val

22
_dummy_15:04

Már megint baleset okozott egy önvezető Tesla

1

Annak ellenére, hogy a méregdrága Tesla-kat alig engedheti meg magának valaki, lassan már nem múlik el úgy hét, hogy ne érkezne egy újabb hír, ami szerint megint balesetet okozott a […] A Már megint baleset okozott egy önvezető Tesla bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt

1

Nem mindennapi incidensre került sor a héten egy amerikai delfin-akváriumban, amiről felvétel is készült. Ezen az látható, hogy az okos emlősök közül az egyik egyszerűen kikapja az egyik látogató kezéből […] A Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt

1

Nem mindennapi incidensre került sor a héten egy amerikai delfin-akváriumban, amiről felvétel is készült. Ezen az látható, hogy az okos emlősök közül az egyik egyszerűen kikapja az egyik látogató kezéből […] A Megtetszett a delfinnek az iPad, ezért elvette azt bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Feltörték az összes Volkswagen autó központizár-rendszerét

1

Biztonsági szakértőknek sikerült egy nagyon durva gyengeséget azonosítaniuk a Volkswagen autók gyárilag beépített központi zárában. A sebezhetőség kihasználásával lehetővé válik a német konszern által az utóbbi 15 évben gyártott gyakorlatilag […] A Feltörték az összes Volkswagen autó központizár-rendszerét bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_10:04

Óriási SSD-ket jelentett be a Samsung, a Lenovo és a Toshiba is

2

Egy nappal az után, hogy a Seagate gigantikus kapacitású, 60 terabájtos SSD kiadását jelentette be, jelentkezett három másik gyártó is, hogy ők is dolgoznak ám hasonlóan nagy flash-tárolók piacra dobásán. […] A Óriási SSD-ket jelentett be a Samsung, a Lenovo és a Toshiba is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_19:04

Böngészés közben fertőz a legújabb androidos zsarolóvírus

2

[G Data] Az androidos telefonok a készülékeket zárolni képes zsaroló kártevővel fertőződhetnek meg, és ehhez elegendő egy fertőzött weboldal felkeresése – hívja fel a figyelmet a G Data. A német […] A Böngészés közben fertőz a legújabb androidos zsarolóvírus bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Tovább fog velünk maradni a Windows 10, mint gondoltuk

23
_dummy_14:04

Világrekordot állított fel ez a rengeteg táncoló robot

1

Bár a fenti videón láthatókhoz hasonló táncoló robotot vélhetően már mindenki látott, ennyit egyszerre belőlük biztosan nem. Legalábbis a Guinness World Records szerint, ami a napokban hitelesítette őket, mint a […] A Világrekordot állított fel ez a rengeteg táncoló robot bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_09:04

Blokkolhatatlanok lesznek a reklámok a Facebook-on

1

Arról, hogy a reklámblokkolás szintje manapság olyan magasra nőtt, ami már alapvetően veszélyezteti a legtöbb oldal megélhetését és függetlenségét, amik ezért ellenlépéseket tettek a szűrés mértékének visszaszorítására, már többször írtunk. […] A Blokkolhatatlanok lesznek a reklámok a Facebook-on bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Megjött az eddigi legabszurdabb virtuális valóság játék

1

A virtuális valóságot hagyományosan olyan helyzetek és szituációk modellezésére szokás használni, amikbe a valóságban költséges vagy veszélyes lenne bekerülni, vagy amik a való világban nem is létezhetnének. Ezen kívül a […] A Megjött az eddigi legabszurdabb virtuális valóság játék bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

A Linux miatt lehet könnyebben törhető a Windows

2

Azok a felhasználók, akik aktiválják a Windows a múlt héten megjelent évfordulós frissítésének egy újdonságát és felrakják az új Linux alrendszert a szoftverbe, komoly veszélynek teszik ki magukat és adataikat. […] A A Linux miatt lehet könnyebben törhető a Windows bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Már Linux-szal is működik a Microsoft Surface táblagépe

1

A Linux a héten letölthetővé vált 4.8-as verziója egy igen érdekes – mondhatni unortodox – fejlesztéssel érkezik. A nyílt forrású rendszermag új kiadása ugyanis már képes működni a Microsoft saját […] A Már Linux-szal is működik a Microsoft Surface táblagépe bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go

3

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan kerül az a sok Pokemon az utcákra és mezőkre? Hát, így. Olvassa tovább… Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go Forrás: PC fórum A Kiderült: Így működik valójában a Pokemon Go bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Megölték Edward Snowdent, a világméretű netes kémkedés leleplezőjét?

1

Amerikai vagy orosz titkos ügynökök elfoghatták vagy akár meg is ölhették Edward Snowden-t, az egykori amerikai nemzetbiztonsági ügynököt, aki három évvel ezelőtt leleplezte az USA és néhány más ország által […] A Megölték Edward Snowdent, a világméretű netes kémkedés leleplezőjét? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

12 terabájtos merevlemezt ad ki a Seagate

1

Bár az SSD-k idén már nem csak sebességben, de maximális kapacitásban is átvették a vezetést a merevlemezektől, most úgy tűnik, hogy utóbbiak hamarosan csökkenthetik lemaradásukat mozgó alkatrész nélküli társaikhoz képest. […] A 12 terabájtos merevlemezt ad ki a Seagate bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

25 éves lett a világ legeslegelső weboldala

15
_dummy_17:04

Így néz ki az Apple majdnem kész új főhadiszállása

1

Közel két és fél évvel megkezdésük után lassan befejezésükhöz látszanak közeledni az Apple új főhadiszállásának építési munkálatai. Az új almás campus-on mostanra már gyakorlatilag minden épületet felhúztak, és már a […] A Így néz ki az Apple majdnem kész új főhadiszállása bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Így hekkelheted be magad bármelyik reptérre egy androidos telefonnal

2

Meglepő (?) biztonsági gyengeséget sikerült azonosítania egy lengyel hackernek a repülőterek biztonsági kapujainak működésében, aminek kihasználásával szabadon be tudott jutni a mezei repülőutasok által egyébként elzárt területekre is. Przemek Jaroszewski […] A Így hekkelheted be magad bármelyik reptérre egy androidos telefonnal bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Elképesztő mértékben lassíthatják a vírusirtók a gépet

16
hvg.hu12:59

Megcsinálták a laptoptáskát, ami menet közben fel is tölti a gépet

1

Majdnem mindegy, hogy meddig bírja a notebook, ha folyamatosan kéznél van egy utántöltési lehetőség. Nem is nagyon tudnánk elképzelni jobb helyet neki, mint a géphordozó táskába építve.

_dummy_16:04

Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP

1

[MTI] A Magyar Liberális Párt (MLP) azt javasolja, hogy észt mintára Magyarországon is vezessék be az elektronikus választási rendszert. Olvassa tovább… Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP Forrás: […] A Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP

1

[MTI] A Magyar Liberális Párt (MLP) azt javasolja, hogy észt mintára Magyarországon is vezessék be az elektronikus választási rendszert. Olvassa tovább… Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP Forrás: […] A Elektronikus választási rendszer bevezetését javasolja a MLP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu11:22

Kipróbáltuk a kütyüt, ami lefordítja nekünk a szobanövényünk jajkiáltásait

1

A növények és a kütyük iránt egyaránt fokozott érdeklődést mutatók kíváncsiságát azonnal felkeltheti az okos növényőrnek nevezett eszköz, amellyel a telefonon követhetjük nyomon, hogy érzi magát kedvenc cserepes élőlényünk. Kipróbáltuk.

_dummy_14:04

Újratervezik a budapesti elektronikus jegyrendszert

1

[BKK] A BKK Igazgatósága a nyár elején támogatta a fővárosi elektronikus jegyrendszer jelentős áttervezését a projekt sikeres megvalósíthatósága érdekében, miután kiderült, hogy a korábbi menedzsment által rögzített műszaki feltételek megtartásával […] A Újratervezik a budapesti elektronikus jegyrendszert bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:31

Ilyen járda és zebra kellene az egész országba, alig lenne baleset

2

Megtervezték a gyalogátkelőhelyet, ahol a járókelő anélkül tudja, hogy átmehet-e az úton, hogy rá sem kell néznie a lámpára.

hvg.hu07:46

Nézze csak, egy magyar kitalálta a kütyüt, ami minden kerékpáros álma

2

A tenyérben elférő Shoka Bell kerékpáros kiegészítő kütyü egyszerre tud mindent, amire egy biciklisnek csak szüksége lehet.

_dummy_16:04

Szétégett a napon a gyerekük, mert ők Pokemon Go-ztak

2

Bár már korábban is beszámoltunk olyan esetről, amikor súlyos sérüléshez vezetett a múlt hónap közepén kitört Pokemon Go-mánia, most egy még durvább incidensről érkezett hír, amiben egy kisgyerek vált hajszál […] A Szétégett a napon a gyerekük, mert ők Pokemon Go-ztak bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu08:54

Ha ezt a tükröt meglátja, biztos ilyet akar majd magának

1

Különleges okostükörre gyűjtik a pénzt a közösségi finanszírozás keretében – fejlesztői szerint nem volt még ilyen sokoldalú fürdőszobai eszköz.

_dummy_19:17

Jön a fejhallgató, ami megvédi a gyalogosokat?

1

A zajszűrős fejhallgatók rendkívül népszerűek a sokat utazók körében, hiszen legyen szó akár egy hosszú repülésről vagy épp egy lassú buszozásról, ezek az eszközök képesek kiszűrni a háttérzajokat. Bár ez sokak szemében óriási előny, kétségtelen tény, hogy komoly veszélyeket is rejt, hiszen amennyiben nem halljuk az utca zajait, úgy könnyen bajba sodorhatjuk magunkat.

_dummy_15:04

Meglepő: Ismét nőni kezdett a Windows XP népszerűsége

20
_dummy_14:04

Kémvideó jött az Apple saját Lightning füleseiről

1

A napokban már mutattunk egy videót arról, hogy miként lehet majd hagyományos, jack-dugós fülhallgatókat csatlakoztatni az idén megjelenő iPhone-hoz. Most azonban megjött egy olyan kémfelvétel is, amin – állítólag – […] A Kémvideó jött az Apple saját Lightning füleseiről bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_13:04

Így lehet majd fülhallgatót csatlakoztatni az iPhone 7-hez

1

Bár az Apple hivatalosan még nem erősítette meg – és nyilván a szeptember közepi bemutatóig nem is fogja -, de gyakorlatilag már tényként kezelhetjük, hogy az idén megjelenő új iPhone […] A Így lehet majd fülhallgatót csatlakoztatni az iPhone 7-hez bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu09:47

Itt az alig 40 ezer forintos kütyü, amivel laptopot csinálhat a telefonjából

37
_dummy_17:04

Társasjáték kiadás jön karácsonyra a Doom-ból

1

Jó hírünk van azoknak a gamereknek, akik viharok által gyakran meglátogatott vagy más okból nem éppen stabil áramellátással rendelkező területen élnek. Ők ugyanis mostantól áramszünetek idején sem kell majd, hogy […] A Társasjáték kiadás jön karácsonyra a Doom-ból bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu16:35

A Mattel csinált egy elég menő dolgot a gyerekeknek

1

A virtuális valóság megélésére alkalmas VR-szemüvegek egyik problémája, hogy egyelőre viszonylag kevés tartalom érhető el hozzájuk. A Mattel játékgyártó gondolt egyet, és nem csak egy eszközt csinált meg, hanem olyan “élménycsomagokat” is készített hozzá, ami tényleg érdekessé és hasznossá is teheti a gyerekek számára a technológiát.

_dummy_21:04

Nagyon pöpec: Király verekedős játékot csináltak a Doom-ból

1

Bár a Doom-hoz történetének elmúlt két évtizede során már rengeteg mod született, ezek szinte mindegyike megőrzi a játék eredeti koncepcióját, és csak az eredeti szörnyeket vagy a fegyvereket cseréli le […] A Nagyon pöpec: Király verekedős játékot csináltak a Doom-ból bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_11:04

Meglepő és mulatságos: Egymásnak estek a zsarolóvírusok

2

Meglepő forrásból kaphatnak segítséget azok a felhasználók, akiknek adatait túszul ejtette egy zsarolóvírus – ha szerencséjük van. Sokszor pótolhatatlan dokumentumaik, képek és más anyagaik visszanyerésében ugyanis egy másik zsarolóvírus, illetve […] A Meglepő és mulatságos: Egymásnak estek a zsarolóvírusok bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Csak jövő évben adja ki az Apple az iPhone 7-et?

1

Azt, hogy az Apple az idén nem fog igazán nagy újdonságokat bevezetni az iPhone-sorozatban, már régóta tudjuk a szivárgásokból. Azt azonban kevesen sejtették volna, hogy a helyzet annyira súlyos: lehet, […] A Csak jövő évben adja ki az Apple az iPhone 7-et? bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_18:04

Kiderült mikor jelentheti be az Apple az iPhone 7-et

1

Bár az Apple következő generációs okostelefonjáról már több fotót, sőt, videót is láttunk, mindeddig nem lehetett tudni, hogy mikor érkezhet majd meg az új készülék. A hétvégén azonban az egyik […] A Kiderült mikor jelentheti be az Apple az iPhone 7-et bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Diákoknak szánt új hibrid laptopokat ad ki a HP

2

[HP] A HP új Pavilion termékcsaládjában notebookok és tablet-laptop hibrid gépek széles választéka érhető el, ötféle színben. A vékony kialakítású, nagy teljesítményű eszközökkel elsősorban a diákokat, az otthoni felhasználókat és […] A Diákoknak szánt új hibrid laptopokat ad ki a HP bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Szupergyors USB kapukkal érkeznek a QNAP új NAS tárolói

2

[QNAP] – A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a kétmagos 2-rekeszes TS-251A és a 4-rekeszes TS-451A adattárolóit. Ezek a modellek már QuickAccess USB porttal rendelkeznek, mely lehetővé teszi, […] A Szupergyors USB kapukkal érkeznek a QNAP új NAS tárolói bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_15:04

Megalkották a világ legegyszerűbb, egyben legbonyolultabb billentyűzetét

31
_dummy_14:04

Jobban lehet majd torrentezni az évfordulós Windows 10 alól

26
_dummy_13:04

Elképesztően menő Vissza a jövőbe jacuzzit építettek

2

Egy jacuzzi vagy egy DeLorean autó már önmagában is rendkívül menő dolog, az awe.me munkatársainak azonban sikerült egy még menőbb dolgot létrehozniuk. A csatorna ezermesterei ugyanis egybeépítették a két dolgot, […] A Elképesztően menő Vissza a jövőbe jacuzzit építettek bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Melegfelvonulássá váltotatja át a GTA V-öt egy új mod

1

Az, aki valamiért lemaradt az idén meglepően csendesen zajló Budapest Pride-ről és szeretné bepótolni, vagy ott volt és meg akarja ismételni a részvételt – akár pro, akár kontra – azon, […] A Melegfelvonulássá váltotatja át a GTA V-öt egy új mod bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

pcworld.hu15:50

Óriási siker a VR-ben közvetített drónverseny

1

Csupán két quadrocopter, két VR-fejes és két okostelefon kell, és máris indulhat a légi futam.

_dummy_16:04

Ettől a Pokemon Go daltól te is berosálsz

2

A Pokemon “Gotta catch’em all!” című dalát vélhetően mindenki ismeri. Most, a Pokemon Go megjelenése alkalmból pár rajongó elkészítette a dal paródiáját. Olvasd tovább… Ettől a Pokemon Go daltól te […] A Ettől a Pokemon Go daltól te is berosálsz bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_14:04

Sokkal biztonságosabb lesz a webes vásárolás Magyarországon

2

[MTI] Robbanásszerű növekedés előtt áll Magyarországon az e-kereskedelem, a kormányzat a rendelkezésre álló minden eszközzel garantálni fogja az interneten vásárló fogyasztók biztonságát – mondta Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért […] A Sokkal biztonságosabb lesz a webes vásárolás Magyarországon bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu09:03

Ez a párna megoldja az alvási gondjait

10
www.pto.hu08:15

Beoplay H5 vezetéknélküli fülhallgató teszt

25
_dummy_13:04

Hallgasd meg a Trónok harca főcímzenéjét 64 floppy előadásában!

1

Miután elkészítette az ilyen eszközök kvázi de facto szabványos első zenéjének számító Star Wars főcímdalának, majd a Hawaii Five-O témájának és a Nirvana egy szintén igen ismert számának a feldolgozását, […] A Hallgasd meg a Trónok harca főcímzenéjét 64 floppy előadásában! bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_17:04

Így kell végigtolni a Doom-ot a legeslegnehezebb fokozaton

2

A nyár elején megjelent új Doom legnehezebb, ún. “Ultra-Nightmare” módját olyan nehézre csinálták a fejlesztők, hogy eredetileg még nekik sem sikerült benne kiadás előtt végigtolniuk a játékot. Bár azóta már […] A Így kell végigtolni a Doom-ot a legeslegnehezebb fokozaton bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

_dummy_16:04

Zseniálisan brutális WC-papír adagolót fejlesztettek ki

40
_dummy_15:04

Röpködtek a mobil terabájtok a Balaton Sound-on

1

[Telekom] Az idei nyári fesztiválokon a tavalyinál jóval nagyobb adatforgalmat bonyolítottak a résztvevők, ahogy arra az előrejelzések alapján számítani lehetett. A Telekom VOLT Fesztiválon 2016-ban az előző évhez képest megduplázódott […] A Röpködtek a mobil terabájtok a Balaton Sound-on bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

hvg.hu07:49

Melege van? Ne bánja, itt a viselhető légkondi

16
_dummy_14:04

Ez a legabszurdabb drón, amiről valaha hallottál

17
hvg.hu08:43

Zseniális ötlet: itt a betűtípusok Shazamja

1

A nyomtatott betűtípusok felismerésében és későbbi számítógépes használatában segíthet az alábbi eszköz.

_dummy_13:04

Mozifilm készül a Minecraft-ből is

1

[MTI] A világszerte népszerű, kreatív Minecraft videojátékból is film készül: a Warner Bros. bejelentése szerint a produkció 2019 májusában kerül a mozikba. Az adaptáció tervezett bemutatását zsúfolt premieridőszakra időzítették: akkoriban […] A Mozifilm készül a Minecraft-ből is bejegyzés először a Hirek.tv jelent meg.

Copyright © 2017. cikkpakk.hu
Minden jog fenntartva.
Hivatalos IttaHelye.hu utód 2009-2016.
Image thumbnails by pagepeeker.com.
info@cikkpakk.hu


Gearbest Autumn Sale
Dancewave